Jump to content

Πρωτοετείς στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

livtylerfan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιον που έδινε συμβουλές .. στην πρώτη σελίδα ..

Καταρχάς τις θεωρώ άστοχες .. διότι :

1.Το να μην ασχοληθεί κάποιος με τα κόμματα δείχνει τον έντονο αρνητισμό και αντίδραση των νέων σε οτιδήποτε πολιτικό ..

συγκεκριμένα ..αυτοί θεωρούνται βολεψάκιδες ή άπρακτοι και τεμπέλιδες αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να πάνε να διεκδικίσουν .. κάτι καλύτερο για το πανεπιστήμιο .. και αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτών των ομάδων.

Είμαστε πια ενήλικε ψηφίζομαι και λογικά είμαστε πολιτικοποιημένοι .. όσοι απορριπτουν χωρίς καμία σκέψη τα κόμματα θεωρούνται δημοκρατικά αδρανείς ..

Είναι κάτι σαν συνδικαλισμός σε μια επιχείρηση .. δηλαδή αγωνίζεται , σκοτώνεται ο άλλος .. και όταν κερδίζει κάτι .. αυτός που καθόταν καταλήγει και αχάριστος.. τέλος πάντων.Συμμετοχή αλλά πάντα με μετρο (μέτρον άριστον)ώστε να μην χρωστάμε όλα τα μαθήματα.

2.το ότι αναφέρεται σε σπίτια και τέτοια δεν σημαίνει ότι όλοι οι φοιτητές προέρχονται και από άλλη πόλη .

3.Τα περί χαλάμε ότι θέλουμε έιναι πολύ ακραίο .. για να σου φτάνουν για τις βασικές ανάγκες και όχι μόνο για το τσιγάρο πρέφα και καφέ χρειάζεσαι μια πολύ καλή οργάνωση !Και να μην δείχνουμε αναισθησία στους γονείς μας που μοχθούν για να τα βγάλουν.

απόψεις ενός φρέσκου φοιτητή στο CEID (αυτοί που το ξέρουν )

1)Tο πανεπιστήμιο είναι δημόσιο ίδρυμα και όχι επιχείρηση ή συνεταιρισμός.Οι παρατάξεις κανονικά δεν χωράνε στα πανεπιστίμια,μόνο στη Ελλάδα γίνονται αυτές οι καγκουριές.Πολιτικά(ιδεολογικά) είσαι ενήλικος βαριά βαριά μετά τα 20,πιστεύω ότι άτομα που είναι 17-18 δεν έχουν ιδέα τι ψηφίζουν και που πατάνε πολιτικά.Οι παρατάξεις είναι η ντροπή των πανεπιστιμίων,θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ένας άχρωμος φοιτητικός σύλλογος που θα αχολείται με τα θέματα που μας προβληματίζουν και όχι αυτά τα έσχη.

2)Αν μένεις στο σπίτι των γονιών σου εννοείται δεν ισχύουν και άλλα,αφήνες εσύ τάπερ όπου να'ναι ή μήπως καλείς τους κολλητούς τρεις το βράδυ?

3)Ο καθένας βλέπει και πράττει ανάλογα με την περίπτωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) άρα συμφωνείς για τον σύλλογο που θα προστατεύει τα δικαιώματα των φοιτητών ..αυτός ο σύλλογος προσωποποιείται από τις λεγόμενες παρατάξεις ..Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι σε μια κοινωνία να έχουνε τις ίδιες απόψεις .. και διαφορετικά διεκδικούν η ΠΑΣΠ και διαφορετικά η ΔΑΠ . Αν ανήκαν όλοι σε ένα χωράφι τότε θα γινότανε χαμός ...τέλος πάντων να το λήξουμε για τις παρατάξεις.

2) Πάω στο σπίτι των φίλων μου.

προς livtylerfan : Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι ..( εγώ μία μέρα έχω πάει στη σχολή μόνο) αλλά καλύτερα να κοιτάμε τα δικά μας χάλια ..και καλύτερα να μην πιάνουμε στο στώμα μας .. την CEID . filika

re stefane giati den apantas msn ?

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

..αυτός ο σύλλογος προσωποποιείται από τις λεγόμενες παρατάξεις ..

:rotfl:

Σα να λεμε τα μεγαλα κομματα εκπροσωπουν τα προβληματα και τις επιδιωξεις του ελληνικου λαου...:vava:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

:rotfl:

Σα να λεμε τα μεγαλα κομματα εκπροσωπουν τα προβληματα και τις επιδιωξεις του ελληνικου λαου...:vava:

εγώ πάντως για αυτό εκλέγω αντιπροσώπους στη βουλή για να εκφράζουν τα προβληματά μας και τις απόψεις μας .. μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι τα κόμματα ψηφίζονται

το κινητο ειναι μερος της ζωης μας

Νομιζω οι πρωτοετεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χωρας δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικα κακογουστη κομματοποιημενη και οχι πολιτικοποιημενη ιδεολογια που ακολουθουν μερικοι φοιτητες.

:offtopic:

Hakuna matatA

Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η συζήτηση για το αν θα πρέπει να είναι πολιτικοποιημένα ή όχι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας καθώς είναι off-topic. Έχουν ήδη εκφραστεί οι δύο απόψεις (ναι και όχι) - τις οποίες και δεν διέγραψα - οπότε πλέον αφήστε το θέμα στους πρωτοετείς που ενδιαφέρονται να μάθουν κάποιες πληροφορίες για τη σχολή τους, τις σπουδές τους και ό,τι άλλο θέλουν. Σας ευχαριστώ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικά , λέω να συστηθούμε..

Πείτε το όνομά σας και σε ποια σχολή πετύχατε :)

Μέσα από αυτό το τόπικ , καλό θα ήταν , να μοιραζόμαστε εμπειρίες από τις εγγραφές , τα πρώτα μαθήματα , κλπ.

Σας παρακαλώ , μην post-άρετε άσχετα μηνύματα , γιατί θα σβηστούν και θα φάτε και ποινή.

Ξεκινάω , με λένε Ανδρέα και μπήκα στην ΑΣΟΕΕ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Πειραιά υπάγεται στην ΑΣΟΕΕ; Σε αυτό πέρασες;

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Θράκης (Ξάνθη).

Ξέρει κανένας αν εκεί ζητούν ακτινογραφία;

The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

http://www.duth.gr/index.el.php?position=news&file=2007-09-13-1

(duth.gr = ιστοσελίδα ΔΠΘ)

Έχω μπει στην σελίδα αυτή και δεν λέει τίποτα για ακτινογραφία. Απλά ρώτησα μήπως ξέρει κάποιος στα σίγουρα από δική του εμπειρία...

Thanks anyway

The best preparation for tomorrow... is doing your best today!

Το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Πειραιά υπάγεται στην ΑΣΟΕΕ; Σε αυτό πέρασες;

Το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Πειραιά υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (http://www.unipi.gr) και όχι στην ΑΣΟΕΕ (http://www.aueb.gr)

Άλλο ΠΑ.ΠΕΙ , άλλο ΟΠΑ!

Και εγώ ΔΠΘ περασα στην Κομοτηνή και δε μου ζήτησαν ούτε ακτινογραφία ούτε ιατρικές εξετάσεις....

Tι δουλεια εχει στο Πειραια; :wacko:

Εδω το Παπει παει αλλου για να καταφερει να στεγαστει ολο και θα παρει κιαλλα τμηματα; :p

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Εντάξει, νόμιζα ότι η ΑΣΟΕΕ περιλάμβανε και τη σχολή του Πειραιά. Δεν ήξερα ότι οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται αποκλειστικά στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν νομίζω φίλε μου η ακτινογραφία γινόταν για να προληθούν τα κρούσματα φυματίωσης. Τώρα όμως ο επιπολασμός μειωθεί αρκετά και δεν χρειάζεται...

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Θα πάω και εγώ να γραφτώ αύριο...δε έχουνε αναλοίνωση για αλφαβητική σειρά,αλλά και να υπάρχει αλφαβητική τι θα μου πουν?Σε γενικές γραμμές τα χαρτια είναι(επειδή έχουνε μια ανακοίνωση για όλες τις σχολές του ΑΠΘ)

1)Απολυτήριο

2)Βεβαίωση πρόσβασης

3)Φωτογραφίες

4)Αίτηση εγραφή και υπεύθυνη δήλωση απο τη γραμματεία ότι δεν είσαι αλλού γραμμένος

Μερικές σχολές ζητάνε και πιστοποιητικό γεννησης για αριθμό μητρώο αρρένων.Θα πάρω και το ατομικό δελτίο επιτυχίας και το αποφοιτήριο μαζί καλού κακού.Ξεχνάω τίποτα???

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Μηπως γνωριζει κανεις αν αυτη την εβδομαδα πρεπει να παω να επιλεξω μαθηματα για το πανεπιστημιο?ειμαι πρωτοετης!!
Μη με ζοριζετε... Εχω ψυχολογικα προβληματα

Πιστεύω είναι πολύ νωρίς γιατί σε όλες σχεδόν τις σχολές γράφουμε ακόμη..αλλά βέβαια δε ξέρω συγκεκριμένα...Σε ποιά σχολη?
Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΘ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΠΘ. 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Μηπως γνωριζει κανεις αν αυτη την εβδομαδα πρεπει να παω να επιλεξω μαθηματα για το πανεπιστημιο?ειμαι πρωτοετης!!

αδερφε πρωτον δεν γραφεις για ποια σχολη κ σε ποια πολη κ δευτερον με ενα τηλεφωνο αυριο στην γραμματεια της σχολης σου, ρωτησε για οτι θελεις!αντε καλη αρχη κ καλες διακοπες :lol::lol: