Jump to content

International Athens Tuning Show

dBpanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τριτη συνεχη χρονια, στις Ολυμπιακες Εγκαταστασης Ξιφασκιας θα δωσει το παρων η μεγαλυτερη εκθεση για τη βελτιωση αυτοκινητου στην Ελλαδα, το 3rd International Athens Tuning Show... Απο τις 26/9 μεχρι και τις 30/9 πολλα events:

- Live Arena με Terry Grant, Team Orange, MAG Team Xtreme, Patrick Bourny και Pascal Dragoto

- MAX Live Stage

- Συνοδηγηση σε πολλα αυτοκινητα με τους δημοσιογραφους του evo magazine

- dB Drag Racing - ο μεγαλυτερος παγκοσμιος διαγωνισμος ηχοσυστηματων αυτοκινητου

- Dynofighters - live δυναμομετρησεις

Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.athenstuningshow.com

-----------------------------------------------------------------------

Λοιπον, θα παει κανενας φετος?? Αμα μαζευτουμε πολλοι κανουμε και κανα προχειρο meeting...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω πάντως θα πάω σίγουρα.... Είχα παει και στα αλλα δυο... Χθές πηρα τηλεφωνο την option press για vip εισιτηριο αλλα μου ειπαν 75 euro....και το σκεφτομαι.....

δεν βαρεθηκες τα ιδια κ τα ιδια?ti διαφορες να χει?παλι θα δειτε ενα ιδιο show apo τερυ γραντ κ sylvia.

απο μενα εχουν παρει ολα ακυρα γιατι οι αρπαχτες ειναι μεγαλες...

ας πουμε περισυ π ηθελα να δω μονο arena k συγκεκριμενα skyline drift πληρωσα 2πλο εισητηριο κ για την εκθεση δηλ. κ τελικα τα skyline δεν ετρεξαν,πρεπει να τρεχαν εναλαξ με ta sylvia.

Oύτε εγώ ενθουσιάστηκα.Τα πιο καλά ήτανε ένα ζεστό κουλούρι με φέτα απο το Γρηγόρη,τα κουνελάκια(που δεν είδα και πολλά)και εκεί που αλλάζανε λάστιχα σε μια f1.Πήγα και εγώ να αλλάξω και μου είπε να ξαναπάω σε 2 ώρες γιατί κάνανε διάλειμα.Ε και δεν άλλαξα.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Κι εγω ρε παιδια λεω να παω το Σαββατοκυριακο 29-30. Ξερει κανεις ποσο εχει ενα απλο εισητηριο?
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

I'll be there μιας και θα έχουμε περίπτερο. :)

Y.Γ: Δεν εννοώ το myPhone! :p

129026.png?1640591734

Με ποιον θα έχεις?Εμείς δεν το ψάξαμε.Είναι εύκολο για περίπτερο?Πληρώνεις?

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Προφανως και πληρωνεις... Το ποσο εξαρταται απο τα τετραγωνικα που θα καλυπτει το περιπτερο, ισως το σημειο κλπ...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τους Suzuk-ακιδες ε??Σε πηρε τη Δευτερα το βραδυ το ματι μου στην Αττικη.Κουκλα το εργαλειο σου!

ΜΑΧ.

βλεπω την λιστα σου με τα Mods αλλα εχεις κανει μια χαλια επιλογη (τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις:p)η εξατμιση επρεπε να βαλεις την high flow που εχει εκτως του οτι βλαζει γαματο ηχο δινει και 2 αλογακια :ninja:

Με το SwiftClub.gr, απ'όσο γνωρίζω όμως πλέον έχουν κλείσει οι θέσεις. Όχι δεν πληρώνεις. Το αντίθετο, έπρεπε να σου λένε και ευχαριστώ με τόσο κόσμο που θα πάει λόγω του club. ;)

Προφανως και πληρωνεις... Το ποσο εξαρταται απο τα τετραγωνικα που θα καλυπτει το περιπτερο, ισως το σημειο κλπ...:)

Προφανώς και δεν πληρώνεις, για ποιον λόγο; Δες παραπάνω! ;)

Με τους Suzuk-ακιδες ε??Σε πηρε τη Δευτερα το βραδυ το ματι μου στην Αττικη.Κουκλα το εργαλειο σου!

Αν και δεν θυμάμαι που ήμουν Δευτέρα βράδυ, grazias! :D

βλεπω την λιστα σου με τα Mods αλλα εχεις κανει μια χαλια επιλογη (τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις:p)η εξατμιση επρεπε να βαλεις την high flow που εχει εκτως του οτι βλαζει γαματο ηχο δινει και 2 αλογακια :ninja:

Χάλια επιλογή τελικό HKS αξίας 650€;; Μμμμ...

R&D για το Swift βγαίνει μόνο η Silent Hi-Power. ;)

129026.png?1640591734

εισαι σιγουρος πως δεν πληρωσε το κλαμπ?απ οσο θυμαμαι πληρωνες τις τεντες...ενοικιαση .η σκεψη σ σωστη αλλα σε ολα τα εβεντ ζητανε λεφτα κ απορω γιατι ειναι τοσο στοκοι κ δεν σκεφτοναι σωστα οπως εσυ.

καλα και οταν αρχισε το sema ετσι ηταν υπομονη ισως σε μελλοντικα event που θα εχουν μαζεψει λεφτα να μην χρειαστει (αλλα σε αυτην την χωρα που ζουμε που ειδα οτι ο αρχαγγελος μαζευει κοσμο και το εκοψαν τι αλλο να πουμε?..)

εισαι σιγουρος πως δεν πληρωσε το κλαμπ?απ οσο θυμαμαι πληρωνες τις τεντες...ενοικιαση .η σκεψη σ σωστη αλλα σε ολα τα εβεντ ζητανε λεφτα κ απορω γιατι ειναι τοσο στοκοι κ δεν σκεφτοναι σωστα οπως εσυ.

Φέτος το κάθε κλαμπ θα φέρει την δική του τέντα. ;)

129026.png?1640591734

Όποιος πήγε πέρυσι και είπε ότι δεν άξιζε τότε ή πήγε σε λάθος ώρα και δεν μπήκε αρένα ή μιλάει για λάθος show.

Καλά είναι δυνατόν να συγκριθεί με τίποτα το show των Japan drifters??Οι τύποι κάναν τα πάντα.

Επειδή ήμουν και γω πέρυσι σε περίπτερο, γενικά έβλεπα ότι είχε ανέβει το show σε σχέση με πρόπερσι.Αλλά το show στην αρένα ήταν απίστευτο.:)

Συγκεκριμένα εγώ πήγα την ημέρα που έβρεχε.

Οι Γιαπωνέζοι δε μάσισαν τίποτα.Τα λιώσαν τα Skyline και ο κόσμος καθόταν μέσα στη βροχή και ζητωκραύγαζε!!:DΤέτοιο θέαμα δεν έχει ξαναγίνει στο Ελλάδα.Μετά τα drift squads κλπ, βγήκαν έξω στη βροχή και ήρθαν και κοντά στη σκηνή των θεατών.Απόλυτο respect στους οδηγούς αυτούς.

Μετά έσκασε και το Twingo με το μοτέρ ελικοπτέρου και μόλις βγήκε η φλόγα 5 μέτρα από πίσω, στέγνωσε η πίστα!!:p

Απλά φοβερό το θέαμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με το SwiftClub.gr, απ'όσο γνωρίζω όμως πλέον έχουν κλείσει οι θέσεις. Όχι δεν πληρώνεις. Το αντίθετο, έπρεπε να σου λένε και ευχαριστώ με τόσο κόσμο που θα πάει λόγω του club. ;)

Προφανώς και δεν πληρώνεις, για ποιον λόγο; Δες παραπάνω! ;)

Βασιλη, αλλο το περιπτερο μεσα στην εκθεση και αλλο ο χωρος στην Fest Area... Μην μπερδευεσαι... Ημουν και τις δυο χρονιες μεσα και ξερω καποια πραγματα....:)

Τελικά ξέρουμε πόσο θα κοστίζει το εισητήριο για την έκθεση?

Αν τα πραγματα εχουν οπως περυσι τοτε θα εχει 10euros...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος πήγε πέρυσι και είπε ότι δεν άξιζε τότε ή πήγε σε λάθος ώρα και δεν μπήκε αρένα ή μιλάει για λάθος show.

Καλά είναι δυνατόν να συγκριθεί με τίποτα το show των Japan drifters??Οι τύποι κάναν τα πάντα.

Επειδή ήμουν και γω πέρυσι σε περίπτερο, γενικά έβλεπα ότι είχε ανέβει το show σε σχέση με πρόπερσι.Αλλά το show στην αρένα ήταν απίστευτο.:)

Συγκεκριμένα εγώ πήγα την ημέρα που έβρεχε.

Οι Γιαπωνέζοι δε μάσισαν τίποτα.Τα λιώσαν τα Skyline και ο κόσμος καθόταν μέσα στη βροχή και ζητωκραύγαζε!!:DΤέτοιο θέαμα δεν έχει ξαναγίνει στο Ελλάδα.Μετά τα drift squads κλπ, βγήκαν έξω στη βροχή και ήρθαν και κοντά στη σκηνή των θεατών.Απόλυτο respect στους οδηγούς αυτούς.

Μετά έσκασε και το Twingo με το μοτέρ ελικοπτέρου και μόλις βγήκε η φλόγα 5 μέτρα από πίσω, στέγνωσε η πίστα!!:p

Απλά φοβερό το θέαμα.

επειδη ημουν&εγω το βραδι εκεινο που εβρεχε στην αρενα απλα να προσθεσω οτι το twingo δεν ζεστανε μονο την πιστα τοσο πολυ που στεγνωσε,αλλα&εμας τους θεατες που ειχαμε ξυλιασει απο το κρυο!!!παρολο που υπηρχε μια αποσταση 20 μετρων...:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Ελπιζω να δωσουν το παρον ολοι οι ανησυχοι οδηγοι μεσα σε αυτους και εγω.Ξερετε που μπορω να βρω το προγραμμα?το track day τι ωρες θα γινει?

Ελπιζω να δωσουν το παρον ολοι οι ανησυχοι οδηγοι μεσα σε αυτους και εγω.Ξερετε που μπορω να βρω το προγραμμα?το track day τι ωρες θα γινει?

Στο http://www.athenstuningshow.gr έχει το πρόγραμμα της live arena και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Πήγα χτες στα Village και πήρα εισιτήρια για την Κυριακή και για την livearena στις 9 το βράδυ.Γλύτωσα και 5€ από την είσοδο.

leo123 χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που τους άρεσε τόσο η φάση εκείνης της βραδιάς, όπως εμένα!:)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max