Jump to content

HP iPAQ 614c - 914c

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαντάζομαι οτι δεν βολεύει γιατί δεν είναι στην ίδια ευθεία η οθόνη με την κάσα της συσκευής;
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 847
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρήκα νέο bug στα sms, αν μπορεί κάποιος ας επιβεβαιώσει:

Οι επαφές είναι σωσμένες στη μνήμη του τηλεφώνου.

Αν υποθέσουμε ότι σας έχει στείλει κάποιο μήνυμα π.χ η επαφή Νίκος (καταχωρημένο το πεδίο "επίθετο"), αναγράφεται όταν μπαίνετε στο μενού των sms το όνομα "Νίκος" πάνω από την λίστα που δείχνει όλα τα sms σας.

Αν εσείς πάτε και αλλάξετε το όνομα στις επαφές, και από Νίκος γράψετε ένα επίθετο μαζί με όνομα π.χ Όνομα = Νίκος, Επίθετο = Παπαδόπουλος, τότε ενώ η επαφή καταχωρείται ως "Παπαδόπουλος, Νίκος" στο sms στην λίστα των μηνυμάτων παραμένει η προηγούμενη καταχώρηση, δηλαδή "Νίκος".

Το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό ή μόνο εγώ;

Carpe Diem

http://www.custominsight.com/services/bmw.gif

kanei k s emena to idio

Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια και στους δυο σας για την τρομερη αυτή ανακαλυψη.

Να απαιτήσετε αποζημίωση απο την HP.:)

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg

Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια και στους δυο σας για την τρομερη αυτή ανακαλυψη.

Να απαιτήσετε αποζημίωση απο την HP.:)

Σωθηκες τώρα... Στα μάτια μου - πλεον - η χειροτερη εταιρεια!

Παλι καλα που δεν παρουσιαζουν ιδια προβληματα οι εκτυπωτες της...

Μακρια απο το κινητο, εμεις την πατησαμε αδελφια

Carpe Diem

Καλημέρα μην δοκιμάσετε να βάλετε τα Resco και PCM keyboard, απενεργοποιούν το hardware πληκτρόγιο της συσκευής! το είχα βάλει μαζί με κάτι άλλα (hikeyboard κ.λ.π.) και ψαχνόμουν 2 ώρες τι είχε πάθει και δεν λειτουργούσαν τα αριθμητικά πλήκτρα (δεν έβγαζαν γράμματα, μόνον αριθμούς στα sms) ξέρει κανείς τι παίζει με την νέα rom;

είχα nokia πριν και με δυσκολεύει η περίεργη διάταξη των γραμμάτων στο πληκτρ., στα sms.

κατά τα λοιπά, πολύ καλή συσκευή και χωρίς κολλήματα, έστω και παντοφλότατη...

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα μην δοκιμάσετε να βάλετε το Resco keyboard, απενεργοποιεί το hardware πληκτρόγιο της συσκευής! το είχα βάλει μαζί με κάτι άλλα (hikeyboard κ.λ.π.) και ψαχνόμουν 2 ώρες τι είχε πάθει και δεν λειτουργούσαν τα αριθμητικά πλήκτρα (δεν έβγαζαν γράμματα, μόνον αριθμούς στα sms) ξέρει κανείς τι παίζει με την νέα rom;

είχα nokia πριν και με δυσκολεύει η περίεργη διάταξη των γραμμάτων στο πληκτρ., στα sms.

κατά τα λοιπά, πολύ καλή συσκευή και χωρίς κολλήματα, έστω και παντοφλότατη...

Τέλεια συσκευή... Καμένα Pixel, μηδεν υποστηριξη απο HP, και bugs εκτος απο τους χαρακτήρες και στην εμφάνιση των SMS...

Μήπως κάποιοι εθελοτυφλούν και παρουσιάζουν μια ουτοπική πραγματικότητα?

Σας πληρώνει η HP ρε παιδιά?

Carpe Diem

Τέλεια συσκευή... Καμένα Pixel, μηδεν υποστηριξη απο HP, και bugs εκτος απο τους χαρακτήρες και στην εμφάνιση των SMS...

Μήπως κάποιοι εθελοτυφλούν και παρουσιάζουν μια ουτοπική πραγματικότητα?

Σας πληρώνει η HP ρε παιδιά?

Καλή είπα, όχι τέλεια...

απλώς σε σχέση με άλλες του είδους (βλέπε ΜΙΟ Α501), είναι παρασάγγας καλύτερη.

βεβαίως και έχει τα προβληματάκια της, (αλλου για αλλού τα γράμματα στο πληκτολόγιο, θεόστραβες φωτό. επί του παρόντος μόνο αυτά με ενοχλούν, ενώ το ΜΙΟ....)

αναμένω την νέα rom (αν τελικά υπάρξει...) και ελπίζω στην διόρθωσή των.

ξέρει κανεις αω υπάρχει κανένα νέο από hp σχετικά;

Δημήτρης

Μηπως θα μπορουσατε να μου εσεις που δεν εχετε προβλημα με τον ηχο στο ακουστικο bluetooth ποια μαρκα χρησιμοποιειτε.Γιατι εγω εχω δοκιμασει 4-5 διαφορετικα και δεν εχωβρει λυση.Το παραξενο ειναι οτι το κουδουνισμα του τηλ ακουγεται δυνατα αλλα η ομιλια αρκετα σιγα με αποτελεσμα σε λεωφορο να μην ακουω τιποτα.Πηρα και την HP αλλα δεν βγαλαμε ακρη παρολο που ο τεχνικος προσπαθησε πολυ απο το τηλεφωνο.Το θεμα ειναι οτι η δουλεια μου (λογω μετακινησης συνεχως με μοτο ) δεν σηκωνει με τιποτα να χανω καμια κληση η να μην ακουω τι μου λενε.Καμια ιδεα κανεις?
VAZELOMANIA

Μηπως θα μπορουσατε να μου εσεις που δεν εχετε προβλημα με τον ηχο στο ακουστικο bluetooth ποια μαρκα χρησιμοποιειτε.Γιατι εγω εχω δοκιμασει 4-5 διαφορετικα και δεν εχωβρει λυση.Το παραξενο ειναι οτι το κουδουνισμα του τηλ ακουγεται δυνατα αλλα η ομιλια αρκετα σιγα με αποτελεσμα σε λεωφορο να μην ακουω τιποτα.Πηρα και την HP αλλα δεν βγαλαμε ακρη παρολο που ο τεχνικος προσπαθησε πολυ απο το τηλεφωνο.Το θεμα ειναι οτι η δουλεια μου (λογω μετακινησης συνεχως με μοτο ) δεν σηκωνει με τιποτα να χανω καμια κληση η να μην ακουω τι μου λενε.Καμια ιδεα κανεις?
VAZELOMANIA

Εγώ με το Plantronics 220 ακούω μια χαρά. Το ίδιο συνέβαινε και με το SonyEricsson HBH-PV702.

Πρέπει όταν αυξάνεις τον ήχο του Bluetooth να το κάνεις και απο τη συσκευή, αλλά και απο το Bluetooth. Μπορεί κάποιο απο τα δύο να είναι χαμηλωμένο και να νομίζεις οτι δεν δυναμώνει άλλο.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Χρησιμοποιώ το ITECH V-clip. Στο γραφείο και στο αυτοκίνητο (95% της χρήσης του) είναι άψογο, σε περιβάλλον με αρκετή φασαρία όμως δεν είναι όσο δυνατό θα ήθελα. Εννοείται ότι και στο τηλέφωνο και στο BT η ένταση του ήχου είναι στο MAX.

geia se olous,

enas filos pire to diamond k mporei k vlepei kanonika ta email tou apo to kinito xoris na mpei stin selida http://www.hotmail.com.ego giati dn mporo na ta do?evala ta stixeia mou k sto msn mpaino kanonika k exei dei k poious fakelous exo sto hotmail gia minimata alla otan patao na kanei sigxronismo eno leei oti oloklirothike dn mou dixnei kanena apo ta email pou exo.kai kati allo.iparxei kanena programa pou na mporo na vlepo an einai sindemeno i oxi to bluetooth handsfree??

euxaristo

• 2 weeks later...
Παιδία ποιο ειναι το latest Ελληνικό firmware?

Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU

Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini

Εγω εχω ενα προβλημα με το ονομα κατοχου που δηλωνω στη συσκευη.Για παραδειγμα δηλωνω το ονομα alfisti.Οταν εγκαταστησω μια εφαρμογη πρεπει να βαλω το ονομα που εχει βαλει αυτος που την εχει ξεκλειδωσει η το ονομα που μου δινει η εταιρια αν ειναι αγορασμενη.Ετσι και εγω το αλλαζω.Βαζω και τον κωδικο που δινεται και εχω κανει registration την εφαρμογη.Οταν ομως παω να εγκαταστησω μια αλλη εφαρμογη ο αλλος εχει δωσει αλλο ονομα και για να ξεκλειδωθει πρεπει να βαλω αυτο το ονομα σαν κατοχο της συσκευης.Οταν το βαλω γινονται trial οι αλλες εφαρμογες που ειναι γραμμενες με αλλα ονοματα:mad:.Ας μου καποιος αν ξερει τι να κανω θα του ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Den mas dinetai i dynatotita sto forum na koubentiazoume gia to pws tha kanoume registration se paranomo logismiko.

Αυτο που λεει δεν παραπεμπει αναγκαστικα σε παρανομο λογισμικο.

Θα μπορουσε ο ιδιος να τα ειχε αγορασει και στο ενα να είχε κανει register alfistigr στο αλλο alfisti σκετο κλπ.

Και να είναι καθόλα νόμιμος, να εχει πληρωσει για ολα τα software...

Carpe Diem

ok καταλαβαινω.Εχω και αλλο ενα προβλημα.Οταν με παιρνουνε τηλεφωνο αλλαζει το συμβολακι πανω στην μπαρα και απο H γινεται 3G.Αυτο σημαινει οτι αλλαει το δικτυο και απο gsm γινεται 3G και ρεωνεται πιο πολυ?Και το H τι σημαινει?Πως μπορω να το σταματησω να μπαινει σε 3G?

• Administrators
Αυτο που λεει δεν παραπεμπει αναγκαστικα σε παρανομο λογισμικο.

Pistepse me... otan agoraseis logismiko ta pragmata einai diaforetika.

Οταν εγκαταστησω μια εφαρμογη πρεπει να βαλω το ονομα που εχει βαλει αυτος που την εχει ξεκλειδωσει η το ονομα που μου δινει η εταιρια αν ειναι αγορασμενη.Ετσι και εγω το αλλαζω.Βαζω και τον κωδικο που δινεται και εχω κανει registration την εφαρμογη.Οταν ομως παω να εγκαταστησω μια αλλη εφαρμογη ο αλλος εχει δωσει αλλο ονομα και για να ξεκλειδωθει πρεπει να βαλω αυτο το ονομα σαν κατοχο της συσκευης.

Modpic.gif

• Administrators
Και το H τι σημαινει?

HSDPA

Πως μπορω να το σταματησω να μπαινει σε 3G?

Start-> Settings-> Phone. Epilegeis to tab "band" kai stin prwti epilogi allazeis to "Auto" se "GSM". Tin defteri tin afineis ws exei (Auto).

Modpic.gif

παιδιά, ακόμα να βγάλει η hp την νέα rom; βαρέθηκα να κυνηγάω τα σωστα γράμματα στα sms

ξέρει κανεις τπτ;

Δημήτρης