eleco Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 sto http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3544382&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3544358&swEnvOID=4014&taskId=135&swLang=13sto hp.com exei k spanish k german k italian an epilekseis san glossa english(american) Αυτό το site είναι γνωστό. Πρόσεξε όμως λίγο τις εκδόσεις και τις ημερομηνίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 signomi alla dn katalava tin apantisi sou.diladi se poio site tha vgei i kainourgia rom??se allo?oxi stis hp?auta pou exei ekei dn einai updates?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 signomi alla dn katalava tin apantisi sou.diladi se poio site tha vgei i kainourgia rom??se allo?oxi stis hp?auta pou exei ekei dn einai updates?? Ξαναλέω (ξαναγράφω). Πρόσεξε λίγο τις εκδόσεις και τις ημερομηνίες. Αν υπάρξει Update εκεί θα ανέβει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 ok file mou tora katalava.apla prin diavasa ligo grigora k dn to epiasa.tha exo to nou mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ,ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Αν πατήσεις τον αστερίσκο παρατεταμένα, δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ , ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (*5 ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου τη λατρευτή μου παρέα.Είμαι κάτοχος του 614c μόλις 1 ημέρα.Οι εντυπώσεις μου θα έλεγα ''έτσι κ'ετσι''.Υπάρχουν bugακια που θέλουν οποσδήποτε διόρθωση (βλ. πληκτρολόγιο).Τέλος πάντων θα ήθελα να σας πω κι εγώ τον πόνο μου ε?Πως κατεβάζω attached file απο ένα mail στον internet explorer?γίνεται?Επίσης έχω ένα bt i tech vibrate.Ρε παιδιά έχω προβληματάκι με τη φωνητική έχει και κάποιος άλλος?Αυτά γι'αρχή και βλέπουμε εδώ είμαστε.Πάντως σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή συσκευούλα,να την χαιρόμαστε!!!Παίδες ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEVE54 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ,ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑ SOFT KEYBOARD (PCMKeyboard) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μην γράφεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις στον κόσμο των forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 θα ήθελα να κάνω και κάποιες άλλες ερωτησούλες. 1.Σας κάνει εσάς η συσκευή restart (όχι συχνά αλλα κάνει) 2.Πείτε μου ένα καλό bt ακουστικό που να μπορεί να συνδεθεί κανονικά (έχω το i tech vibrate και.....δεν) 3.Ένα update που έχει η hp για ένα bt keyboard λέει τπτ?Να το φορτώσω ή όχι?Αυτά.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 1.Σας κάνει εσάς η συσκευή restart (όχι συχνά αλλα κάνει) Δεν είναι καλό αυτό... γίνεται και μετά από hard reset; 3.Ένα update που έχει η hp για ένα bt keyboard λέει τπτ?Να το φορτώσω ή όχι?Αυτά.Ευχαριστώ Αφού πρόκειται για update... δεν θα δυσκολευόμουν να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αν δεν κάνω λάθος, το update αυτό είναι για το εξωτερκό πληκτρολόγιο USB. Αν έχεις τέτοιο, ναι κάνε update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Αν δεν κάνω λάθος, το update αυτό είναι για το εξωτερκό πληκτρολόγιο USB. Αν έχεις τέτοιο, ναι κάνε update. Dikio exeis. Mallon perito! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Δεν είναι καλό αυτό... γίνεται και μετά από hard reset; Κοιτάξτε τη συσκευή την έχω απο την Πέμπτη 9/10/08 να κάνω κιόλας hard reset;Συνήθως όταν πλησιάζει η συσκευή στο desktop το έχω παρατηρήσει και αφού ακούω απο τα ηχεία του PC τον γνωστό θόρυβο των κινητών (αυτόν τον σπαστικό θόρυβο).Λέτε να παίζει ρόλο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Κοιτάξτε τη συσκευή την έχω απο την Πέμπτη 9/10/08 να κάνω κιόλας hard reset; E nai... den exei simasia. Συνήθως όταν πλησιάζει η συσκευή στο desktop το έχω παρατηρήσει και αφού ακούω απο τα ηχεία του PC τον γνωστό θόρυβο των κινητών (αυτόν τον σπαστικό θόρυβο).Λέτε να παίζει ρόλο αυτό? Logika den prepei na epireazei. Dokimase kai gia ligo kairo na to exeis makrya apo to desktop sou kai pes mas ta apotelesmata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. Μόλις πήρα το ipaq 914 και δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μόλις πήρα το ipaq 914 Μήπως πήρες το 614; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 E nai... den exei simasia. Logika den prepei na epireazei. Dokimase kai gia ligo kairo na to exeis makrya apo to desktop sou kai pes mas ta apotelesmata. Σας ευχαριστώ παιδιά σας αισθάνομαι φιλαράκια μου που με βοηθάτε απλά είναι το πρώτο ppc που αγοράζω και μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα να μάθω για όλα.Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τώρα απο το μεσημέρι όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μήπως πήρες το 614; :confused: Οχι... το 914 πήρα. Αυτό με το qwerty πληκτρολόγιο. Με χαλάει πολυ ομως που είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Οχι... το 914 πήρα. Αυτό με το qwerty πληκτρολόγιο. Με χαλάει πολυ ομως που είναι στα ελληνικά. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3551692&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3551669&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4036 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3551692&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3551669&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4036 σ'ευχαριστώ. Δεν βλέπω να υπάρχει όμως επιστροφή στην ελληνική έκδοση εαν μπεί η αγγλική rom. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 σ'ευχαριστώ. Δεν βλέπω να υπάρχει όμως επιστροφή στην ελληνική έκδοση εαν μπεί η αγγλική rom. :confused: Mallon exeis dikio. Kai to elliniko site tin idia ROM exei (tin aggliki). Tha sou synistousa tote kalytera na min to peirakseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Χαίρετε!!!Παιδιά πως επεξεργάζομαι τη registry της συσκευής με το πρόγραμμα PHM REGISTRY EDITOR?(Άσχετο αλλά εγώ με το no data εξακολουθώ και έχω το 3g στην οθόνη:mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Χαίρετε!!!Παιδιά πως επεξεργάζομαι τη registry της συσκευής με το πρόγραμμα PHM REGISTRY EDITOR? Είναι απλό πρόγραμμα. Ψάξτο λίγο και θα το βρεις. Εξαρτάται βέβαια και από το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Εγώ πάντως προτιμώ τον registry editor του Resco Explorer. (Άσχετο αλλά εγώ με το no data εξακολουθώ και έχω το 3g στην οθόνη:mad:) Δεν είναι αυτή η δουλειά του No Data. Απενεργοποιεί ή όχι το GPRS, δεν έχει σχέση με το 3G. Για να απενεργοποιήσεις το 3G πήγαινε Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) και την πρώτη επιλογή από "Auto" κάνε την "GSM". Το δεύτερο άστο όπως είναι (στο Auto λογικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts