Jump to content

HP iPAQ 614c - 914c

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως έχω πολλά προβλήματα με διάφορα και κατά καιρούς Hubs που έχω βάλει, ειδικά με εξωτερικούς δίσκους. Δεν το θεωρώ πρόβλημα της συσκευής, εφόσον δουλεύει κανονικά απευθείας.

Για παράδειγμα να καταλάβεις στο Hub που έχω τώρα, ο ένας εξωτερικός δίσκος κολάει, το ΕΤΕΝ G500+ δεν συγχρονίζει, ενώ το SE K800i, & N93, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Δεν βγάζεις άκρη....

• Απαντήσεις 847
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγα και το πήρα σήμερα απο Πλαίσιο. Πρώτες εντυπώσεις:

1. Ταχύτατο

2. Παντοφλότατο (χεχε)

3. Πάρα πολύ βολικό το HW πληκτρολόγιο. Αρκεί να έκανε και αναζήτηση στα Ελληνικά στις επαφές, ή δεν βρήκα ακόμα αν/πως αλλάζει.

4. GPS fix πολύ γρήγορα.

Δυστυχώς το DEST που είχε μέσα είχε μια άδεια κάρτα....πως μου την δίνουν αυτά :(

Περισσότερα τις επόμενες μέρες...

Πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να δω τι θα γίνει, και θα ενημερώσω τι μπορεί να γίνει με τις αδυναμίες της συσκευής..

Στης Κηφισιάς πήγες?

Στην συσκευασία έχει μια MicroSD με το πρόγραμμα μέσα, μόνο που το πρόγραμμα δεν είναι μέσα, μια άδεια καρτούλα...

παιδιά το βρήκα 380 καινούριο και σκέφτομαι να το αγοράσω με αγγλική ρομ ; λέτε να κάνω την αγορά; σας έχει βγεί καλό;

Στην συσκευασία έχει μια MicroSD με το πρόγραμμα μέσα, μόνο που το πρόγραμμα δεν είναι μέσα, μια άδεια καρτούλα...

Για αυτό γουστάρω να αγοράζω απο Πλαίσιο, το πήγα πίσω, μου έδωσαν άλλο πακέτο Destinator χωρίς πολλά πολλά, και θα τα βρούν αυτοί με την MLS....:D

Πήγα και το πήρα σήμερα απο Πλαίσιο. Πρώτες εντυπώσεις:

1. Ταχύτατο

2. Παντοφλότατο (χεχε)

3. Πάρα πολύ βολικό το HW πληκτρολόγιο. Αρκεί να έκανε και αναζήτηση στα Ελληνικά στις επαφές, ή δεν βρήκα ακόμα αν/πως αλλάζει.

4. GPS fix πολύ γρήγορα.

συνεχίζω...υπόψιν ότι έδωσα πίσω το HTC Touch Diamond, για λόγους κάμερας, μπαταρίας, λήψης

5. Λήψη ικανοποιητικότατη, ίσως και καλλίτερη απο απλές συκευές, αλλά θα το επιβεβαιώσω και μέσα στην εβδομάδα.

6. Μπαταρία με πολύ σκίσιμο κάνα 4ωρο, έχει ακόμα 70%

7. Με χαλάει πολύ που δεν μπορώ να κόψω το 3G. Ξέρετε καμμία λύση?

8. Ενώ το HW πληκτρολόγιο γράφει Ελληνικά και με Τ9, δεν επιλέγει επαφές στα ελληνικά, παρά μόνον στα αγγλικά. Εχουμε κάποια λύση?

9. Ηχητικά(ομιλία πολύ καλής ποιότητας, με ακούν και πολύ καλά)

10. Wi-Fi, ΒΤ πολύ καλά κανένα παράπονο.

...η συνέχεια στο επόμενο τεύχος :O

συνεχίζω...υπόψιν ότι έδωσα πίσω το HTC Touch Diamond, για λόγους κάμερας, μπαταρίας, λήψης

5. Λήψη ικανοποιητικότατη, ίσως και καλλίτερη απο απλές συκευές, αλλά θα το επιβεβαιώσω και μέσα στην εβδομάδα.

8. Ενώ το HW πληκτρολόγιο γράφει Ελληνικά και με Τ9, δεν επιλέγει επαφές στα ελληνικά, παρά μόνον στα αγγλικά. Εχουμε κάποια λύση?

δηλαδή αξίζει να το αγοράσω;

Κατά τη γνώμη μου ναι.:D

σε σχέση με το cruise που έχεις τι λέει ; Από θέμα ταχύτητας βασικά. Ένα 614 που είχα δουλέψει ήταν ενα δοκιμαστικό μοντέλο πριν κανένα χρόνο και πήγαινε αρκετά γρήγορα.

• Administrators
σε σχέση με το cruise που έχεις τι λέει ; Από θέμα ταχύτητας βασικά.

Από θέμα ταχύτητας πηγαίνει καλύτερα... αλλά δεν έχει και τα καλούδια της HTC.

Modpic.gif

Από θέμα ταχύτητας πηγαίνει καλύτερα... αλλά δεν έχει και τα καλούδια της HTC.

είναι δύσκολη επιλογή!! Από την μία σκέφτομι αρκετά και το touch cruise λόγο interface κτλ και απ ην άλλη το 614 κυρίως λόγο πληκτρολογίου.

δηλαδή αξίζει να το αγοράσω;

Είναι λάθος αν θες την άποψή μου να ρωτάς αν αξίζει. Διότι αν κάτι αξίζει για μένα μπορεί να μην αξίζει για σένα. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ χωρίς HW πρηκτρολόγιο. Για άλλους η VGA είναι must για άλλους όχι τόσο.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ασχολήσου μαζί του για αρκετή ώρα, και βλέπεις. Για μένα πάντως και σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και ορέξεις είναι απλά τέλειο....

Να είχε και την υποστήριξη όπως ένα HTC....καλά θάταν ;)

• Administrators
Είναι λάθος αν θες την άποψή μου να ρωτάς αν αξίζει. Διότι αν κάτι αξίζει για μένα μπορεί να μην αξίζει για σένα. Εγώ για παράδειγμα, δεν μπορώ χωρίς HW πρηκτρολόγιο. Για άλλους η VGA είναι must για άλλους όχι τόσο.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ασχολήσου μαζί του για αρκετή ώρα, και βλέπεις. Για μένα πάντως και σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και ορέξεις είναι απλά τέλειο....

Να είχε και την υποστήριξη όπως ένα HTC....καλά θάταν ;)

Συμφωνώ! :rolleyes:

Modpic.gif

Για το 7 δες εδώ

Για το 8 μόλις μάθεις κάτι πες μου και μένα. Το hardware πληκτρολόγιο είναι ο κύριος λόγος που το αγόρασα, και περίμενα και τόσον καιρό να έρθεi με ελληνικά WM...

Το 7 αν διαβάσεις πιο κάτω στο λινκ που έστειλες, θα δείς ότι δεν έχει τέτοια επιλογή. Εκτός αν βρήκες κάτι εσύ και το κατάφερες.

Για το 8 το πρόβλημα είναι αρκετά μεγαλύτερο, και θα επικοινωνήσω με ΗΡ διότι ακόμα και στα SMS οι χαρακτήρες που βγαίνουν είναι αλλού για αλλού. Μου θυμίζει εποχές Ρ900, το μ στο ν, τα ο/ω μαζί, το γ στο g και πάει λέγοντας, πράγμα που αντιτίθεται στο τι είναι τυπωμένο πάνω στα πλήκτρα.

Θα ενημερώσω.

Χτες του έκανα ένα καλό τεστ στην πλοήγηση με Dest 6 & 7, και δίπλα είχα και ένα ΕΤΕΝ για σύγκριση. Αρχικά κλειδώνει δορυφόρους με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το ΕΤΕΝ, αλλα τις επόμενες φορές, με το που ανοίγουν τα Dest έχει ήδη κλειδώσει.

Το 6 είναι σαφέστατα πιο αξιόπιστο, και γρήγορο στην συσκευή. Το 7 κάποια στιγμή με έβγαλε στο παράδρομο της Αττικής και δεν έλεγε να ξεκολλήσει παρά μόνο την στιγμή που έχασε σήμα στο τούνελ, μετά ήταν ΟΚ. Το 7 πάντα μετα προβλήματα πλοήγησης που έχει, δεν αλλάζει κάτι.

Σε γενικές γραμμές είναι παλύ καλό σαν συσκευή πλοήγησης μέχρι στιγμής. Μένει να το δώ σε περιοχές με ψηλά κτήρια και στενούς δρόμους....έπεται :)

Καλημέρα σε όλες και όλους. Στο δικό μου γράφει κανονικά Ελληνικά στην αναζήτηση των επαφών. Θέλει όμως ένα 'κόλπο', γιατί σε άλλη περίπτωση γράφει νούμερα. Έτσι λοιπόν, όταν είμαστε στις επαφές, για να γράψει Ελληνικά θα πρέπει να κάνουμε πρώτα tap πάνω στη γραμμή εισαγωγής αναζήτησης και μετά να πληκτρολογίσουμε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως το κάνει, αλλα δεν λέει και τίποτα έτσι. Επίσης δεν λειτουργεί η αυτόματη εύρεση όπως με την άμεση πληκτρολόγηση.

Αγόρασα το ΗΡ 614c προ 2 ημερών. :D Αφού έκανα την ιδανική φόρτιση, ασχολήθηκα μαζί του ένα ολόκληρο απόγευμα. Πλήρη απαγοήτευση :(:(:( Με ενόχλησε αφάνταστα τα ελληνικά του. Με ενόχλησε ότι η γραφίδα βρίσκεται κάτω αριστερά (ιδανικό για αριστερόχειρες). Δεν με ικανοποίησε η οθόνη του. Ήταν αδύνατον να απενεργοποιήσω το 3G. Αν δεν εγκαταστήσεις το no data και το close button αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα. Σε ακουστικά ΒΤ (Clip D-Radio) τον ήχο κλήσης τον έβλεπε σαν mp3 και δεν ακουγόταν από το τηλέφωνο ο ήχος κλήσης. Η ακουστικότητα του τηλεφώνου ήταν απαράδεκτη. Στο δρόμο δεν άκουγα τίποτα από το ακουστικό

Με ενθουσίασε η ποιότητα κατασκευής και το Destinator 7.

Δυστυχώς πέταξα τα λεφτά μου και ψάχνω να το πουλήσω:mad: Κρίμα

• Administrators
Αυτές οι συσκευές έτσι είναι. Κάνε λίγο υπομονή. Με λίγο ψάξιμο και λίγο customization θα λύσεις τα προβλήματά σου. ;)

Modpic.gif

Αυτές οι συσκευές έτσι είναι. Κάνε λίγο υπομονή. Με λίγο ψάξιμο και λίγο customization θα λύσεις τα προβλήματά σου. ;)

συμφωνώ κι εγώ. Μην απογοητεύεσαι τόσο σύντομα, θα στρώσει με τον καιρό:)