cloudNo5 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Το αφήνεις αυτό όπως έχει στο αυτόματο και πηγαίνεις στο tab "Band" (που βρίσκεται δίπλα από το "Network") και στο Network Type αλλάζουμε το Auto σε GSM. Αυτό αρκεί. Πες μου πού το βρίσκεις αυτό σε ελληνικό 614c και θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόϊ σου (ελπίζω να μήν είσαι πολύ ψηλός) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Τι tabs έχεις εκεί εκτός από το "Δίκτυο"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Πες μου πού το βρίσκεις αυτό σε ελληνικό 614c και θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόϊ σου (ελπίζω να μήν είσαι πολύ ψηλός) :) απο μια ματια που εριξα σε ενος φιλου και εχοντας διπλα διπλα το δικο μου καιζερ το 614 δεν εχει αυτη την επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 χμ... τότε πάω πάσο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 eimai se allagi apo mio 701 apo gps ti leei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 eimai se allagi apo mio 701 apo gps ti leei ? Εγώ το πήρα από το πλαίσιο έχοντας ήδη το HTC touch cruise. Αν αφαιρέσεις το γεγονός ότι δεν έχει κάμερα για βιντεοκλήσεις, νομίζω ότι είναι άριστη αγορά. Με 499 Ευρώ έχεις και το destination 7. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ...και αρκετά μεγάλο όμως ε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ...και αρκετά μεγάλο όμως ε; :worry: Δεν νομίζω ότι αυτό το μειώνει καθόλου, εξάλου δεν είναι τόσο μεγάλο όσο λέγεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Και από ταχύτητα, σε σχέση με άλλα, άπιαστο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 diladi einai kalitero se gps (pio akribes ) apo to htc kai pio grigoro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 diladi einai kalitero se gps (pio akribes ) apo to htc kai pio grigoro? Είχα κι εγώ το Touch Cruise. Το GPS του Cruise το θεωρώ καλύτερο. Κλείδωνε πολύ γρήγορα τους δορυφόρους ειδικά αν χρησιμοποιούσες την εφαρμογή Quick GPS, κάτι που μου λείπει στο 614c. Επίσης και στην πλοήγηση, έχω την αίσθηση ότι το Cruise ήταν πιο "άμεσο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ποιο Destinator χρησιμοποιείς, το 7; Εάν ναι θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις ένα από τα skins του panosha. Θα δεις σημαντική βελτίωση στην απόκριση του χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Έχω πάρει και δοκιμάζω το 614c. Το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει, είναι ο πολύ χαμηλός ήχος του ηχείου του.! Όταν είσαι έξω, δεν ακούς τις κλήσεις με τίποτα, ούτε καν αν είσαι σε διπλανό δωμάτιο. Όποιος το έχει, έχει το ίδιο πρόβλημα; Λύνεται άραγε, πιθανόν με καμιά επέμβαση στη Registry; (ή θα το δώσω πίσω;) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Des an doulevei to SRS WOW HD se afti ti syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Δεν δουλεύει, και μάλιστα έγιναν όλα μπάχαλο. Χάθηκε ο ήχος και του ηχείου και του μικροφώνου, δεν λειτουργεί το navigator των πλήκτρων, άστα... χαμός. Ενώ η συσκευή μου αρέσει, μάλλον θα πάει πίσω... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Επειδή δεν παίζει ενα πρόγραμμα? Παρεμπιπτόντως τους έστειλα mail, αν πρόκειται να συμπεριλάβουν την συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Δεν δουλεύει, και μάλιστα έγιναν όλα μπάχαλο. Χάθηκε ο ήχος και του ηχείου και του μικροφώνου, δεν λειτουργεί το navigator των πλήκτρων, άστα... χαμός. Ενώ η συσκευή μου αρέσει, μάλλον θα πάει πίσω... Kane ena hard reset, den einai logos aftos na tin epistrepseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Όχι επειδή δεν παίζει ένα πρόγραμμα.. Με την εγκατάσταση του προγράμματος, χάθηκαν όλοι οι ήχοι απο τη συσκευή! WM6 δουλεύω τόσο καιρό, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Δεν έχω βρει εν τω μεταξύ και καμια άλλη ROM για να φλασάρω, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Είμαστε για service με 2 ημερών συσκευή; Το βασικό πρόβλημα όμως είναι οι πολύ χαμηλοί ήχοι του μεγαφώνου. Χάνω όλες τις κλήσεις μου οταν είμαι εκτός... Αυτό δεν παίζεται. Έψαξα στο site της ΗΡ, αλλά δεν βρήκα λύση, είδα και άλλες συσκευές με το ίδιο πρόβλημα (π.χ. 214). Φαίνεται οτι η ΗΡ στο θέμα αυτό έχει πρόβλημα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Kane ena hard reset, den einai logos aftos na tin epistrepseis. Σωστό κι αυτό, και μάλιστα ακόμα περισσότερο για τον λόγο που την πήρα. Λόγω του πληκτρολογίου, επειδή δεν άντεχα άλλο το soft πληκτρολόγιο... Και το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο για να πάρω κάτι άλλο. Ότι έχει GPS και δεν είναι symbian, δεν έχει hard πληκτρολόγιο Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Einai kai to A702... alla tha sou synistousa kalytera na meineis me afto. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Άλλο ένα πρόβλημα που έχει η συσκευή είναι οτι αν το συνδέσεις μέσω στον υπολογιστή (κέντρο συσκευών των Windows mobile σε Vista) με HUB, κόβεται συνεχώς η σύνδεση και λύνεται μόνο αν το συνδέσεις κατ' ευθείαν σε θύρα USB στον υπολογιστή (που όλες βέβαια είναι πιασμένες στο laptop μου). Μήπως υπάρχει καμια λύση σ' αυτό; EDIT: όντως καλύτερο πρέπει να είναι το 614 απο το Α702, κρίνοντας απο τη Ram και τον επεξεργαστή... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 λύνεται μόνο αν το συνδέσεις κατ' ευθείαν σε θύρα USB στον υπολογιστή (που όλες βέβαια είναι πιασμένες στο laptop μου). Tha sou synistousa na promithefteis ena ekswteriko USB gia na afksiseis tis thires sou, mono etsi tha eisai sigouros. EDIT: όντως καλύτερο πρέπει να είναι το 614 απο το Α702, κρίνοντας απο τη Ram... Des kai ti CPU! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Άλλο ένα πρόβλημα που έχει η συσκευή είναι οτι αν το συνδέσεις μέσω στον υπολογιστή (κέντρο συσκευών των Windows mobile σε Vista) με HUB, κόβεται συνεχώς η σύνδεση και λύνεται μόνο αν το συνδέσεις κατ' ευθείαν σε θύρα USB στον υπολογιστή (που όλες βέβαια είναι πιασμένες στο laptop μου). Μήπως υπάρχει καμια λύση σ' αυτό; Tha sou synistousa na promithefteis ena ekswteriko USB gia na afksiseis tis thires sou, mono etsi tha eisai sigouros. To HUB αυτό δεν είναι? Η λέω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 To HUB αυτό δεν είναι? Η λέω λάθος? A.. afto exeis kanei? Sorry, katalaba lathos logo biasynis! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Αυτό έχω κάνει όντως, αλλά να σου πω την αλήθεια, μετά το μήνυμά σου για εξωτερική συσκευή USB, άρχισα να ψάχνομαι και νόμιζα οτι κάτι έχω χάσει και οτι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχω δει...Ο φίλος gepol με γλύτωσε απο το ψάξιμο λοιπόν... :) Πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να δω τι θα γίνει, και θα ενημερώσω τι μπορεί να γίνει με τις αδυναμίες της συσκευής.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts