azakan5678 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Λογικό είναι αυτό που βλέπεις. Δες το προηγούμενο ποστ μου. ;) το εκανα αλλαξε αλλα τα ιδια παλη με πεταει εκτος παιχνιδιου ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μόνο στην επιλογή landscape/portrait έχεις πρόβλημα με κόλλημα του Ngage??? Αν έχεις γενικά πρόβλημα, ίσως να μην μπήκε σωστά το όλο πακέτο. Δεν ξέρω. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μόνο στην επιλογή landscape/portrait έχεις πρόβλημα με κόλλημα του Ngage??? Αν έχεις γενικά πρόβλημα, ίσως να μην μπήκε σωστά το όλο πακέτο. Δεν ξέρω. :what: μονο στο γκολφ εχω προβλημα ολλα τα αλλα games παιζουν κανονικοτατα.... εσυ τι εχεις Ν82 παιζει σε σενα? .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 μονο στο γκολφ εχω προβλημα ολλα τα αλλα games παιζουν κανονικοτατα.... εσυ τι εχεις Ν82 παιζει σε σενα? .. Κι εμένα κανονικά παίζουν όλα στο Ν82 μου. Το Golf δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Κι εμένα κανονικά παίζουν όλα στο Ν82 μου. Το Golf δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. οταν το βαλεις πες οκ .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 οταν το βαλεις πες οκ .. Ναι, εννοείται θα το βάλω και θα σας πω αν παίζει κάτι όντως με το rotation στο Golf. Απλά έλειπα τις τελευταίες μέρες και δεν πήρα χαμπάρι τα καινούργια παιχνίδια για Ngage που κυκλοφόρησαν στην αγορά. :grin: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Bounce Boing Voyage now available on N-Gage http://www.allaboutsymbian.com/news/item/7794_Bounce_Boing_Voyage_now_availa.php http://www.allaboutngage.com/games/item/Bounce_Boing_Voyage.php Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Δεν ξέρω αν το έχει δει κανείς αλλά ένας τυπάς στο xxxxxxxxxxx σκέφτηκε πως με το πρόγραμμα MagicKey μπορείς να κάνεις map τα multimedia keys του N95 ούτος ώστε το forward και το rewind να χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια. Πολύ βολικό για landscape mode... Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Δεν ξέρω αν το έχει δει κανείς αλλά ένας τυπάς στο xxxxxxxxxx σκέφτηκε πως με το πρόγραμμα MagicKey μπορείς να κάνεις map τα multimedia keys του N95 ούτος ώστε το forward και το rewind να χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια. Πολύ βολικό για landscape mode... Το έχουμε αναφέρει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να ορίσεις ΞΑΝΑ τα κουμπιά για play, forward κλπ. γιατί μετά υπάρχει πρόβλημα με το Music Player. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Το έχουμε αναφέρει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να ορίσεις ΞΑΝΑ τα κουμπιά για play, forward κλπ. γιατί μετά υπάρχει πρόβλημα με το Music Player. οχι απαρετητα μπορεις να φτιαξεις ενα διαφορετικο προφιλ για ngage εστι ωσρε να κανεις μια απλη εναναφορα του προφιλ κουμπιων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 οχι απαρετητα μπορεις να φτιαξεις ενα διαφορετικο προφιλ για ngage εστι ωσρε να κανεις μια απλη εναναφορα του προφιλ κουμπιων Ακριβώς. Και 'γώ αυτό έκανα και δουλέυει μια χαρά.:) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 play ngage in fullscreen "352,416" hey everyone for "352,416" like n80.....u can play ngage in fullscreen i downloaded the 20001079.txt file from "h**p://www.ziddu.com/download.php?uid=a62dlZyoZ7KhnOKnY6qhkZSrYKqimpao3 " C:\Private\10202be9\persists\20001079.cre and delete it. C:\Private\10202be9\20001079.txt and replace it with the file from link above then edit 0x00090002 string "nativewidth" 0 0x00090003 int 352 0 0x00090004 string "nativeheight" 0 0x00090005 int 416 0 in file thx to enej ....try it and see if it works 4 u....it worked 4 me.......and thx 2 enej again Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 γτ τοσο καιρο με τι αναλυση παιζουμε???εχεις καποια φωτο να δουμε πως ειναι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 γτ τοσο καιρο με τι αναλυση παιζουμε???εχεις καποια φωτο να δουμε πως ειναι?? Οι ανάλυση 352x416 pixels αφορά τα πρώτα τηλέφωνα 3rd edition, π.χ. Ν80. Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα π.χ. Ν95, Ν82 κλπ, έχουν ανάλυση οθόνης QVGA, δηλαδή 240x320 pixels. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Οι ανάλυση 352x416 pixels αφορά τα πρώτα τηλέφωνα 3rd edition, π.χ. Ν80. Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα π.χ. Ν95, Ν82 κλπ, έχουν ανάλυση οθόνης QVGA, δηλαδή 240x320 pixels. ωραια ναι.και τι καιρδιζουμε με την αυξηση της αναλυσης???μηπως ζουμαρι το παιχνιδι και συνεπως το αλειωνει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 ωραια ναι.και τι καιρδιζουμε με την αυξηση της αναλυσης???μηπως ζουμαρι το παιχνιδι και συνεπως το αλειωνει?? Α, δεν ξέρω. Μήπως το κολπάκι αυτό εφευρέθηκε για να παίζουν τα παιχνίδια Ngage οι συσκευές με αυτή την ανάλυση, π.χ. Ν80??? :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Α, δεν ξέρω. Μήπως το κολπάκι αυτό εφευρέθηκε για να παίζουν τα παιχνίδια Ngage οι συσκευές με αυτή την ανάλυση, π.χ. Ν80??? :what: δν το διευκρινιζει πουθενα.καποιος πρεπει να το δοκιμασει.γτ δν εχει βγαλει το ιπ μαρτ καμια φωτο να δουμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Δυο νεα παιχνιδακια απο χθες στο γνωστο <<μαγαζι>>.RedLynx Reset Generation v1.00/Rovio Bounce Boing.Voyage v1.00 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 αυτο το reset δε παιζει σε landscape? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καλησπερα παιδια!!!Ειμαι προσφατος κατοχος ενος Nokia N95!!Το κινητακι ειναι πολυ καλο αλλα εδω και μια βδομαδα που το εχω μου εχει βγει η παναγια να ψαχνω για να του βαλω πραγματα μεσα!!!Καπως κατι εχω καταφερει!!Τωρα εχω κολλησει στο πως βαζεις NGage παιχνιδια μεσα!!Διαβασα ενα σχετικο post και το εκανα συμφωνα με της οδηγιες που ειχε!!Τα εκανα ολα κανονικα!!Και το κινητο συνδεσα στο pc μεσω bluetooth,και το προγραμμα του NGage περασα μεσα,και το TRΚ περασα μεσα,και το X-plore περασα,και το Sec Man, Ολα!!!!!! Εβαλα ενα παιχνιδι μεσα, και συγκεκρημενα το Fifa '08, το περασε κανονικα μεσα μεσω TRΚ,μεσω του προγραμματος το εκανα install στην καρτα μνημης επιτυχως αλλα οταν παταω start game μου λεει οτι δε μπορει να το ανοιξει!!Στην αρχη λεω οτι μπορει να φταιει το παιχνιδι!!Εβαλα αλλο και μου ειπε παλι τα ιδια!!Μεχρι και uninstall το εκανα και το ξαναπερασα ολοκληρο αλλα παλι τα ιδια!!Κανω κατι εγω λαθος?Ξερει κανεις να μου πει?Ειμαι σε απογνωση!!! PLEASE HELP MEEE!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 πρεπει να κλεισεις το hack πριν παιξεις..αν το εκλεισες κανε ενα restart. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τι εννοεις hack αδερφε??σορρυ αλλα δε ξερω και πολλα απο κινητα αλλα τα πιανω ευκολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ολο αυτο με το trk και to secman το κανεις για να hackareis προσωρινα το κινητο.αλλιως δεν μπορουν να εγκατασταθουν.σε καθε περιπτωση αφου το εγκαταστησεις κανε επανεκκινηση και μετα ανοιξε το game που εγκατεστησες. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukibaleno Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Το εχω κανει κι αυτο αδερφε!!!Το μονο που μπορουμε να κανουμε για να δουμε αν εχω μονο εγω το προβλημα ειναι να μου στειλεις ενα παιχνιδι που παιζει σε σενα για να δουμε αν θα παιξει σε μενα!!!Τι λες?Το δοκιμαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 αν πηγες και το ανοιξες πριν την επανεκκινηση τοτε μαλλον κατασραφηκαν τα αρχεια.βγαλτο ξαναβαλτο οπως πριν και πριν το ανοιξεις για πρωτη φορα κανε επανεκκινηση.ελπιζω ετσι να λυθει . Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts