Jump to content

[S60 3rd Edition] Next Gen N-Gage games

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό είναι αυτό που βλέπεις. Δες το προηγούμενο ποστ μου. ;)

το εκανα αλλαξε αλλα τα ιδια παλη με πεταει εκτος παιχνιδιου ...

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόνο στην επιλογή landscape/portrait έχεις πρόβλημα με κόλλημα του Ngage???

Αν έχεις γενικά πρόβλημα, ίσως να μην μπήκε σωστά το όλο πακέτο. Δεν ξέρω. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μόνο στην επιλογή landscape/portrait έχεις πρόβλημα με κόλλημα του Ngage???

Αν έχεις γενικά πρόβλημα, ίσως να μην μπήκε σωστά το όλο πακέτο. Δεν ξέρω. :what:

μονο στο γκολφ εχω προβλημα ολλα τα αλλα games παιζουν κανονικοτατα.... εσυ τι εχεις Ν82 παιζει σε σενα? ..

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

μονο στο γκολφ εχω προβλημα ολλα τα αλλα games παιζουν κανονικοτατα.... εσυ τι εχεις Ν82 παιζει σε σενα? ..

Κι εμένα κανονικά παίζουν όλα στο Ν82 μου. Το Golf δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εμένα κανονικά παίζουν όλα στο Ν82 μου. Το Golf δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

οταν το βαλεις πες οκ ..

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

οταν το βαλεις πες οκ ..

Ναι, εννοείται θα το βάλω και θα σας πω αν παίζει κάτι όντως με το rotation στο Golf. Απλά έλειπα τις τελευταίες μέρες και δεν πήρα χαμπάρι τα καινούργια παιχνίδια για Ngage που κυκλοφόρησαν στην αγορά. :grin:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν ξέρω αν το έχει δει κανείς αλλά ένας τυπάς στο xxxxxxxxxxx σκέφτηκε πως με το πρόγραμμα MagicKey μπορείς να κάνεις map τα multimedia keys του N95 ούτος ώστε το forward και το rewind να χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια. Πολύ βολικό για landscape mode...
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Δεν ξέρω αν το έχει δει κανείς αλλά ένας τυπάς στο xxxxxxxxxx σκέφτηκε πως με το πρόγραμμα MagicKey μπορείς να κάνεις map τα multimedia keys του N95 ούτος ώστε το forward και το rewind να χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια. Πολύ βολικό για landscape mode...

Το έχουμε αναφέρει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Πρέπει να ορίσεις ΞΑΝΑ τα κουμπιά για play, forward κλπ. γιατί μετά υπάρχει πρόβλημα με το Music Player.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχουμε αναφέρει αρκετό καιρό τώρα, αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Πρέπει να ορίσεις ΞΑΝΑ τα κουμπιά για play, forward κλπ. γιατί μετά υπάρχει πρόβλημα με το Music Player.

οχι απαρετητα μπορεις να φτιαξεις ενα διαφορετικο προφιλ για ngage εστι ωσρε να κανεις μια απλη εναναφορα του προφιλ κουμπιων

οχι απαρετητα μπορεις να φτιαξεις ενα διαφορετικο προφιλ για ngage εστι ωσρε να κανεις μια απλη εναναφορα του προφιλ κουμπιων

Ακριβώς. Και 'γώ αυτό έκανα και δουλέυει μια χαρά.:)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

play ngage in fullscreen "352,416"

hey everyone for "352,416" like n80.....u can play ngage in fullscreen i downloaded the 20001079.txt file from "h**p://www.ziddu.com/download.php?uid=a62dlZyoZ7KhnOKnY6qhkZSrYKqimpao3 "

C:\Private\10202be9\persists\20001079.cre and delete it.

C:\Private\10202be9\20001079.txt and replace it with the file from link above

then edit 0x00090002 string "nativewidth" 0

0x00090003 int 352 0

0x00090004 string "nativeheight" 0

0x00090005 int 416 0 in file thx to enej ....try it and see if it works 4 u....it worked 4 me.......and thx 2 enej again

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

γτ τοσο καιρο με τι αναλυση παιζουμε???εχεις καποια φωτο να δουμε πως ειναι??

Οι ανάλυση 352x416 pixels αφορά τα πρώτα τηλέφωνα 3rd edition, π.χ. Ν80.

Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα π.χ. Ν95, Ν82 κλπ, έχουν ανάλυση οθόνης QVGA, δηλαδή 240x320 pixels.

Οι ανάλυση 352x416 pixels αφορά τα πρώτα τηλέφωνα 3rd edition, π.χ. Ν80.

Τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα π.χ. Ν95, Ν82 κλπ, έχουν ανάλυση οθόνης QVGA, δηλαδή 240x320 pixels.

ωραια ναι.και τι καιρδιζουμε με την αυξηση της αναλυσης???μηπως ζουμαρι το παιχνιδι και συνεπως το αλειωνει??

ωραια ναι.και τι καιρδιζουμε με την αυξηση της αναλυσης???μηπως ζουμαρι το παιχνιδι και συνεπως το αλειωνει??

Α, δεν ξέρω. Μήπως το κολπάκι αυτό εφευρέθηκε για να παίζουν τα παιχνίδια Ngage οι συσκευές με αυτή την ανάλυση, π.χ. Ν80??? :what:

Α, δεν ξέρω. Μήπως το κολπάκι αυτό εφευρέθηκε για να παίζουν τα παιχνίδια Ngage οι συσκευές με αυτή την ανάλυση, π.χ. Ν80??? :what:

δν το διευκρινιζει πουθενα.καποιος πρεπει να το δοκιμασει.γτ δν εχει βγαλει το ιπ μαρτ καμια φωτο να δουμε

Δυο νεα παιχνιδακια απο χθες στο γνωστο <<μαγαζι>>.RedLynx Reset Generation v1.00/Rovio Bounce Boing.Voyage v1.00

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπερα παιδια!!!Ειμαι προσφατος κατοχος ενος Nokia N95!!Το κινητακι ειναι πολυ καλο αλλα εδω και μια βδομαδα που το εχω μου εχει βγει η παναγια να ψαχνω για να του βαλω πραγματα μεσα!!!Καπως κατι εχω καταφερει!!Τωρα εχω κολλησει στο πως βαζεις NGage παιχνιδια μεσα!!Διαβασα ενα σχετικο post και το εκανα συμφωνα με της οδηγιες που ειχε!!Τα εκανα ολα κανονικα!!Και το κινητο συνδεσα στο pc μεσω bluetooth,και το προγραμμα του NGage περασα μεσα,και το TRΚ περασα μεσα,και το X-plore περασα,και το Sec Man, Ολα!!!!!!

Εβαλα ενα παιχνιδι μεσα, και συγκεκρημενα το Fifa '08, το περασε κανονικα μεσα μεσω TRΚ,μεσω του προγραμματος το εκανα install στην καρτα μνημης επιτυχως αλλα οταν παταω start game μου λεει οτι δε μπορει να το ανοιξει!!Στην αρχη λεω οτι μπορει να φταιει το παιχνιδι!!Εβαλα αλλο και μου ειπε παλι τα ιδια!!Μεχρι και uninstall το εκανα και το ξαναπερασα ολοκληρο αλλα παλι τα ιδια!!Κανω κατι εγω λαθος?Ξερει κανεις να μου πει?Ειμαι σε απογνωση!!!

PLEASE HELP MEEE!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

ολο αυτο με το trk και to secman το κανεις για να hackareis προσωρινα το κινητο.αλλιως δεν μπορουν να εγκατασταθουν.σε καθε περιπτωση αφου το εγκαταστησεις κανε επανεκκινηση και μετα ανοιξε το game που εγκατεστησες.

Το εχω κανει κι αυτο αδερφε!!!Το μονο που μπορουμε να κανουμε για να δουμε αν εχω μονο εγω το προβλημα ειναι να μου στειλεις ενα παιχνιδι που παιζει σε σενα για να δουμε αν θα παιξει σε μενα!!!Τι λες?Το δοκιμαζουμε?

αν πηγες και το ανοιξες πριν την επανεκκινηση τοτε μαλλον κατασραφηκαν τα αρχεια.βγαλτο ξαναβαλτο οπως πριν και πριν το ανοιξεις για πρωτη φορα κανε επανεκκινηση.ελπιζω ετσι να λυθει .