Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Να ρωτησω κατι ρε παιδια! Εβαλα το secman και το trk και περασα και το root certificate και ολα δουλευουν ρολοι! Αν παθει κατι το τηλ. μου και θελω να το παω στην nokia για σερβις θα φαινετε το τηλ, μου σαν hacked δηλ, θα χασω την εγγυηση? Και οταν τα κανω απεγκατασταση γιατι εξακολουθει και εχει το τηλ, ακομη μεσα το root certificate?Πως θα το βγαλω απο μεσα? Όχι δεν χάνεις την εγγύηση φίλε. Μετά από κάθε επανεκκίνηση το λειτουργικό επανέρχεται στη αρχική του κατάσταση. Εσύ απλά απεγκαταστείς τις εφαρμογές και δεν σε παίρνει κανείς χαμπάρι. ‘Η απλά κάνεις ένα φορματ πριν το πας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Γιατί Σταύρο, υπάρχει περίπτωση αν το πάμε σε Nokia shop όπως είναι hacked χωρίς επανεκκίνηση, χωρίς μορφοποίηση να μας ακυρώσουν την εγγύηση???? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Όχι, ούτε πρόκειται να το δουν πιστεύω, αλλά για είναι κανείς 100% σίγουρος πως δεν πρόκειται να βρουν καμιά δικαιολογία για να του ακυρώσουν την εγγύηση -ευκαιρία ψάχνουν- καλό θα ήταν τουλάχιστον να κρύβουμε τις ύποπτες εφαρμογές (ROMPacher, CapsOFF/ON κτλ)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Εβαλα το secman και το trk και περασα και το root certificate και ολα δουλευουν ρολοι! Αν παθει κατι το τηλ. μου και θελω να το παω στην nokia για σερβις θα φαινετε το τηλ, μου σαν hacked δηλ, θα χασω την εγγυηση? Αν δεις όταν αρχίζει το SecMan.exe γράφει : After this is done, you will be able to install our future "Unsigned" releases like normal "Signed" applications. Please keep in mind, if you format / upgrade your phones firmware, you'll need to do this step again and after that manually install those apps from Application Manager. και κατι αλλο...στο HOCOTD δεν μπορω να βρω με τπτ το σωσιβιο....εχω ψαρεψει οτιδηποτε ασχετο γινεται εκτος απο αυτο.... καμια ιδια?? ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω παιχνιδι. Ανοιγω το secman διαλεγω την port που εχω συνδεθει αλλα μου βγαζει συνεχεια ΤΡΚ port not found με αποτελεσμα να μου βγαινουν ολα τα παιχνιδια corrupted. Ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ρίξε μια ματιά εδώ χα...ευχαριστω...το βρηκα και η πλακα ειναι οτι με τοσο πραγμα που ειχα μαζεψει περασα και τις επομενες 4-5 αποστολες χωρις να κανω τπτ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Δεν μπορω με τιποτα να εγκαταστησω παιχνιδι. Ανοιγω το secman διαλεγω την port που εχω συνδεθει αλλα μου βγαζει συνεχεια ΤΡΚ port not found με αποτελεσμα να μου βγαινουν ολα τα παιχνιδια corrupted. Ξερει κανεις τιποτα? μην πειραξει τις port...αστο να τις βρει αυτοματα...επισεις ελενξε το TPK ναι ειναι σε λειτουργια καλωδιου και οχι bluetooth...αλλιως μην συνδεσεις καθολου το κινητο σου κανε extract στο αρχειο .n-gage στο πισι σου και μετεφερε το οπως ειπα πριν...(ολα αυτα με το secman ανοιχτο παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Mα ουτε αυτοματα μου τις ανοιγει. Επισης δε βρισκω το root certicate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis_13 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τα παιχνίδια ngage για n95 8g . Έχω βρει κάποια από ένα torrent site τα οποία είναι : • BLT Snakes Subsonic v1.11, • Electronic Arts Tetris v4.21.41 , • Gameloft Block Breaker Deluxe v1.0.3 • Glu World Series of Poker v1.5.0 , • Ideaworks 3D System Rush Evolution v2.5 • Method Solutions Space Impact Kappa Base v1.16.104 • Gameloft Asphalt 3 v1.2.7 , • Gameloft Brain Challenge v1.1.4 • Ideaworks 3D Mile High Pinball v2.58 , • Infinite Dreams Hooked on Creatures of the Deep v0.74 . Αλλά το θέμα είναι ότι είναι όλα trial ,θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να τα βρω αυτά τα παιχνίδια σε ολόκληρη μορφή και επίσης που μπορώ να βρω τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τα παιχνίδια ngage για n95 8g . Έχω βρει κάποια από ένα torrent site τα οποία είναι : • BLT Snakes Subsonic v1.11, • Electronic Arts Tetris v4.21.41 , • Gameloft Block Breaker Deluxe v1.0.3 • Glu World Series of Poker v1.5.0 , • Ideaworks 3D System Rush Evolution v2.5 • Method Solutions Space Impact Kappa Base v1.16.104 • Gameloft Asphalt 3 v1.2.7 , • Gameloft Brain Challenge v1.1.4 • Ideaworks 3D Mile High Pinball v2.58 , • Infinite Dreams Hooked on Creatures of the Deep v0.74 . Αλλά το θέμα είναι ότι είναι όλα trial ,θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να τα βρω αυτά τα παιχνίδια σε ολόκληρη μορφή και επίσης που μπορώ να βρω τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν? φαντάζομαι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 το Hooked Creatures of Deep πολλοι δε μπορουσατε να το κατεβασετε μαλλον γιατι μια συγκεκριμμενη λεξη εβγαινε με τελιτσες. επισης στο system rush που σας εδωσα δεν επαιζε το δευτερο level .βγηκε fixed.οποιος θελει ας μου πει. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Εχω και εγω καποια παιχνιδακια ngage (παρολο που εχω se κινητο) εαν θελει κανεις εδω ειμαι! Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εγω τα εχω ολα Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 nai ari ebgaze to *****ed me asterakia alla to alaxa kai einai ok steile mou kai to alo sory gia ta gr beno apo kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 οποιος θελει να μου στειλει pm οχι εδω. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Όχι δεν χάνεις την εγγύηση φίλε. Μετά από κάθε επανεκκίνηση το λειτουργικό επανέρχεται στη αρχική του κατάσταση. Εσύ απλά απεγκαταστείς τις εφαρμογές και δεν σε παίρνει κανείς χαμπάρι. ‘Η απλά κάνεις ένα φορματ πριν το πας. που θα βρουμε το root certificate .......? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Είναι ιδέα μου ή τα περισσότερα παιχνίδια N-Gage παίζονται μόνο σε portrait? Μπόρεσε κανείς σας να χρησιμοποιήσει την αυτόματη περιστροφή οθόνης? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Είναι ιδέα μου ή τα περισσότερα παιχνίδια N-Gage παίζονται μόνο σε portrait? Μπόρεσε κανείς σας να χρησιμοποιήσει την αυτόματη περιστροφή οθόνης? :confused: εγω που εχω το fifa 08 και το asphalt 3 ειναι στα πλαγια.τωρα ν εχω δοκιμαει κανενα αλλο..ξερει κανει ποτε θα βγουν τα καινουργεια??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εγω που εχω το fifa 08 και το asphalt 3 ειναι στα πλαγια.τωρα ν εχω δοκιμαει κανενα αλλο..ξερει κανει ποτε θα βγουν τα καινουργεια??? Το Ν95 έχεις? Μήπως εσύ μπορείς επειδή η οθόνη περιστρέφεται όταν ανοίξεις το slide προς τα πλήκτρα multimedia? Εγώ έχω το Ν82. Κάποιος με Ν82 που να μπόρεσε να δουλέψει τα παιχνίδια του N-Gage σε landscape??? :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να κανω εγκατασταση το creatures of the deep.Χωρις ομως να κανω εγκατασταση το patch το παιχνιδι δεν φιανεται να ειναι trial.Δεν θα επρεπε να το λεει στο μενου του παιχνιδιου η κανω καποιο λαθος;Παντως περιστροφη οριζοντια δεν ειδα ουτε σε εμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν επιλογες προσανατολισμου.αν οxι ολα δε θυμαμαι Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να κανω εγκατασταση το creatures of the deep.Χωρις ομως να κανω εγκατασταση το patch το παιχνιδι δεν φιανεται να ειναι trial.Δεν θα επρεπε να το λεει στο μενου του παιχνιδιου η κανω καποιο λαθος;Παντως περιστροφη οριζοντια δεν ειδα ουτε σε εμενα. το patch απλα απομακρυνει την εικονα που λεει trial.αμα δε σε ενοχλει δε το βαζεις.κατα τα αλλα με την εγκατασταση το βαζεις σ πασμενο Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 :respect: με γλύτωσες απο τα corrupted ξεζιπάρεις πρώτα όλα τα Zip(3) και μετά ξεκινάς απο το *.rar παρτα ολα μαζι (δηλ. καντα μπλε)και ξεζιπαρισε τα μεσα σ'εναν φακελο που θα κανεις και μετα εκει μεσα στον φακελο ξαναξεζιπαρισε τα ! Απλα θα πρεπει να βρεις μεσα στον φακελο ποιο ειναι το 1 για να ξεκινισει να ξεζιπαρει! Να ρωτησω κατι ρε παιδια! Εβαλα το secman και το trk και περασα και το root certificate και ολα δουλευουν ρολοι! Αν παθει κατι το τηλ. μου και θελω να το παω στην nokia για σερβις θα φαινετε το τηλ, μου σαν hacked δηλ, θα χασω την εγγυηση? Και οταν τα κανω απεγκατασταση γιατι εξακολουθει και εχει το τηλ, ακομη μεσα το root certificate?Πως θα το βγαλω απο μεσα? Ευχαριστω πολυ παιδια.Τα καταφερα επιτελους!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 εχει βρει κανεις πως παιζεις multipalyer? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Το Ν95 έχεις? Μήπως εσύ μπορείς επειδή η οθόνη περιστρέφεται όταν ανοίξεις το slide προς τα πλήκτρα multimedia? Εγώ έχω το Ν82. Κάποιος με Ν82 που να μπόρεσε να δουλέψει τα παιχνίδια του N-Gage σε landscape??? :confused: Νομίζω το N82 δεν υποστηρίζει Landscape..Μόνο portrait Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts