aristotelhs2060 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 ειναι πανευκολο να την εγκαταστησεις και υπαρχει εκδοση για καθε κινητο.τι διαφορες μπορει να εχει απο κινητο σε κινητο δε καταλαβα παντως.ελπιζω μονο με το hack των fp1 να δουμε σ πα σμε να ngage games. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 OK...Eυχαριστω!:) να ρωτησω και κατι αλλο ομως..? καποιο απο τα παιχνιδια που 8α εχει σε trial 'η demo εκδοση 8α μπορω να τα κατεβασω στο κινητο μ σε ολοκληρα παιχνιδια..? και 8α ειναι στην ιδια αναλυση με του ν81..? Εννοείται η ίδια ανάλυση με το Ν81 θα είναι,ήδη μερικά(δυο-τρια) μπορούν να κατέβουν σε demo και να αγοραστούν με χρέωση πιστωτικής και θα ακολουθήσουν αρκετά ενδιαφέροντα σύντομα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SONGOKU Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Εννοείται η ίδια ανάλυση με το Ν81 θα είναι,ήδη μερικά(δυο-τρια) μπορούν να κατέβουν σε demo και να αγοραστούν με χρέωση πιστωτικής και θα ακολουθήσουν αρκετά ενδιαφέροντα σύντομα...;) EYXARISTW FILE M!:rolleyes: μου ελεισες ολες τις (μεχρι τωρα) αποριες..:p και παλι ευχαριστω....:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]S0nGoKU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 παιχνιδια που θα βρουμε εν τελει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Hello guys! Έκανα backup και μετά format το N95 μου. Μετά έκανα restore και ξανά έβαλα το ngage μαζί με το COTD.. Το κινητό μου αναγνώρισε αμέσως ότι είχε γίνει activated και δεν μου ζήτησε ξανά.. Λέτε να μπορούμε να κάνουμε activate και αλλα κινητά με τον ίδιο τρόπο?Δηλαδή αν προσπαθήσω να κάνω restore ένα N73 πχ με το backup του N95 θα έχω πρόβλημα? Μήπως κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει επειδή δεν έχω αλλα κινητό! thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Θα δημιουργηθει προβλημα αν κανεις κατι τετοιο :blink: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Σίγουρα? Λογικά το Nokia Backup χρησιμεύει και στην μεταφορά δεδομένων από ένα παλιό σε ένα καινούριο κινητό.. Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 για οσους δε το ειδαν βγηκε εκδοση Ngage που δουλευει σε n73.οχι επισημα αλλα φιξαρισμενη να δουλευει σε n73.στο γνωστο μερος.cua Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ρε παιδιά έχει κάνει κανείς purchase κανενός παιχνιδιού? Πήγα σήμερα να δοκιμάσω το Creatures Of The Deep και μου λέει "Invalid email address format. Please try again". Δοκίμασα και το account μου της hotmail αλλά και της netone, που υποτίθεται με το τελευταίο δεν θα είχε πρόβλημα αλλά όλο το ίδιο μήνυμα μου βγάζει. Please help!!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 βγηκε επισεις και το fifa 08 trial.το οποιο ειναι αρκετα καλο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 αν αγορασουμε παιχνιδι δεν μπορουμε να το ενεργοποιησουμε σε 2 κινητα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 αν αγορασουμε παιχνιδι δεν μπορουμε να το ενεργοποιησουμε σε 2 κινητα ε? το σκεφτικα και εγω:lol::lol: εχει παρει κανεις???αν και δν υπαρχει κανενα αξιολογο ουτε καν για αγορα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Λέτε να μην το σκέφτηκε η Nokia αυτό παιδιά??? Το πιο πιθανό (αν και δεν το ξέρω σίγουρα) είναι να υπάρχει ένας κωδικός ενεργοποίησης ανα IMEI, δηλαδή ανά τηλέφωνο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Λέτε να μην το σκέφτηκε η Nokia αυτό παιδιά??? Το πιο πιθανό (αν και δεν το ξέρω σίγουρα) είναι να υπάρχει ένας κωδικός ενεργοποίησης ανα IMEI, δηλαδή ανά τηλέφωνο. ;) Εγώ με ένα κωδικό ενεργοποίησα 2 κινητά..Νομίζω πως ένας κωδικός κάνει για 3 συσκευές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εγώ με ένα κωδικό ενεργοποίησα 2 κινητά..Νομίζω πως ένας κωδικός κάνει για 3 συσκευές.. Α, ωραία. Δεν το ήξερα. Καλή φάση. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ε δωστε και σε εμας να δοκιμασοθμε:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 παιδια ειχα βαλει τα ντεμο παιχνιδια.με το που βγηκε επισημα το ngage engineγια το κινητο μας, το εβαλα. και εκανα τα κλασικα κολπα για να ειναι ανλιμιτιντ τραιαλ το κριτσουρς οφ δε ντιπ. ελα μου ομως που τωρα δεν παιζει... ξερει κανεις γιαρτι? εχει συμβει και σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_aek Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 ρε παιδια μπορειτε να με ενημερωσετε ποια παιχνιδια ειναι free αυτη τη στιγμη και αμα μπορειτε να μου δωσετε λινκ να τα κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 μεχρι στιγμης κανενα δ ειναι free, ουτε και "free":ninja: τα παιχνιδια τα κατεβαζεις απο το κινητο μεσω wifi ή απο το site παντα σε trial μορφη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εγώ με ένα κωδικό ενεργοποίησα 2 κινητά..Νομίζω πως ένας κωδικός κάνει για 3 συσκευές.. Περιεργο ,αλλο λεει εδω : Can I install an N-Gage game that I downloaded to my PC onto more than one N-Gage compatible device? You can download and install N-Gage game trials to multiple N-Gage compatible devices. For games that you have purchased, your Activation Code will only work on the device where it was first activated. http://forums.arena.n-gage.com/nokia/board/message?board.id=11&thread.id=190 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Περιεργο ,αλλο λεει εδω : Can I install an N-Gage game that I downloaded to my PC onto more than one N-Gage compatible device? You can download and install N-Gage game trials to multiple N-Gage compatible devices. For games that you have purchased, your Activation Code will only work on the device where it was first activated. http://forums.arena.n-gage.com/nokia/board/message?board.id=11&thread.id=190 Όντως περίεργο..Εγώ ενεργοποίησα σε N95 και N73 με τον ίδιο κωδικό που πήρα από το promotion του N81..Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλα το N73 έχει το Ngage του First Access,αλλα και πάλι δεν νομίζω να παίζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Όντως περίεργο..Εγώ ενεργοποίησα σε N95 και N73 με τον ίδιο κωδικό που πήρα από το promotion του N81..Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλα το N73 έχει το Ngage του First Access,αλλα και πάλι δεν νομίζω να παίζει ρολο. Σιγουρα δεν ειναι σε καποιο απο τα δυο, trial ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εμενα παιδια γιατι δεν εγκαθιστα την εφαρμογη στο Ν82 και λεει cannot begin installation?:(εχω κατεβασει την εφαρμογη για το Ν82... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Σε εμενα εκανε εγκατασταση κανονικα την κατεβασα απο εδω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εμενα παιδια γιατι δεν εγκαθιστα την εφαρμογη στο Ν82 και λεει cannot begin installation?:(εχω κατεβασει την εφαρμογη για το Ν82... Μηπως ειχες εγκαταστησει την 1η εκδοση που κυκλοφορησε για το Ν81 ? Θελει uninstall πρωτα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts