Loutrikan Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια να κανω μια ερωτηση. Καμια φορα στο κινητο, εχω ενα εικονιδιο πανω δεξια, λιγο πιο αριστερα απο τον δεικτη της μπαταριας. Ειναι σιελ-γαλαζιο και θυμιζει φακελο, που υπονοει καποιο ειδος μηνυματος, αλλα δεν εχω κανενα μηνυμα. Ξερει κανεις τι ειναι; Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Mcleaner? Όταν απορρίπτει μηνύματα ή κλήσεις βγάζει ένα μικρό γαλάζιο φακελάκι στην αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα. Αν μου στείλει κάποιος άγνωστος μήνυμα και αποθηκεύσω τον αριθμό του.. όταν ξαναδώ το μήνυμα θα φαίνεται πάλι μόνο ο αριθμός του. Αν μου ξαναστείλει όμως δεύτερο μήνυμα τότε φαίνεται κανονικά το όνομα του. Αλλά το πρώτο μήνυμα παραμένει χωρίς όνομα. Δυστυχώς δεν εχω βρει τρόπο να γίνει ενημέρωση. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή, αλλά πάλι τα ίδια. Αυτό μου έχει συμβεί σε 2 αριθμούς μέχρι στιγμής. Παλιότερα δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί. Μήπως φταίει που εχω κλειδωμένα τα μηνύματα; Αλλά και πάλι.. απενεργοποίησα και αυτή την επιλογή αλλά το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδια κατι κακες γλωσσες μου ειπαν οτι η ΝΟΚΙΑ εκανε ανακληση σε παρα πολλα Ν81 για τον λογο οτι ειχαν σοβαρα προβληματα,και απεσυρε το κινητα απο ολα τα καταστηματα εστω και αυτα που ειχαν μεινει στοκ!!:blink::eek: Εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο η ραδιοαρβυλα??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δεν φταις εσύ, έτσι συνέβαινε πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ναι ε! Άδικα το ψάχνω δηλαδή.. Το κουφό πάντως είναι οτι αν πατήσω ακρόαση μηνύματος, στο μήνυμα που δεν εμφανίζει το όνομα.. το λέει κανονικά το όνομα!! Έτσι είναι γενικώς τα nokia της σειράς Ν? ή συγκεκρινένα στο Ν81? Γιατί τώρα που βγήκε νέος τρόπος hack σκέφτομαι να το κάνω αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Έτσι είναι όλα τα S60 από το 2001.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Από το 2001?? Πλάκα κάνεις! :p Οπότε ούτε με αναβάθμιση πρόκειτε να λυθεί το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Kάποιος που xρησιμοποιεί τους bluetooth drivers των XP για τη σύνδεση του Ν81 με το Pc Suite ας απαντήσει στο πρόβλημά μου!!! Κάνω κανονικά pairing της συσκευής αλλά δεν μπορεί να εγκατασταθεί outgoing serial port με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί η επικοινωνία pc-->κινητό ενώ το αντίθετο (κινητό-->pc) λειτουργεί κανονικά. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Παιδια για να μην σας ζαλιζω με 3 θεματα,θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου με το wifi του σπιτιου ενω βαζω τον κωδικο wep στον κινητο?Και αν ξερει κανεις στο μαγαζακι ιpmart τι search να πατησω για update toy NOKIA N81 μου?Και αν ξερει κανεις το rotate me στο ΝΟΚΙΑ τι να πατησω για SEARCH? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!:D:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 1) Προφανώς βάζεις λάθος τον κωδικό :p 2) Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις? Αναβάθμιση? Αν ναι τότε λάθος ψάχνεις.. Μπορείς να κάνεις απευθείας από το κινητό όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.. ή να το συνδέσεις με τον υπολογιστή και να κάνεις την αναβάθμιση μέσω του Nokia software updater. 3) Την λέξη rotate me!!!!!! Με το που θα γράψεις στο search του κινητού ro θα σου το εμφανίσει. Μήπως το o που βάζεις είναι ελληνικό και δεν το βρίσκει? Πρέπει να τα γράφεις ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 1) Προφανώς βάζεις λάθος τον κωδικό :p 2) Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις? Αναβάθμιση? Αν ναι τότε λάθος ψάχνεις.. Μπορείς να κάνεις απευθείας από το κινητό όπως έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.. ή να το συνδέσεις με τον υπολογιστή και να κάνεις την αναβάθμιση μέσω του Nokia software updater. 3) Την λέξη rotate me!!!!!! Με το που θα γράψεις στο search του κινητού ro θα σου το εμφανίσει. Μήπως το o που βάζεις είναι ελληνικό και δεν το βρίσκει? Πρέπει να τα γράφεις ακριβώς. Ευχαριστω αλλα με το Nokia software updater εχω την εκδοση 11..και κατι και οχι 20... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Ψάξε 4-5.. σελίδες πιο πίσω και θα βρεις το site που μπορείς να κάνεις κατευθείαν update. Τα είχα γράψει κάποιος mod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Συγγνωμη αλλα ειμαι τις παλιας σχολης....;)οταν παω να φορτωσω μια εφαρμογη μου λεει unsigned και κατι....αλλο:(πρεπει να βαλω καποιοα εφαρμογη ?Να στειλω το ΙΜΕΙ στο αναλογο ποστ?Και μετα τι κανω....?:blink: Συγγνωμη αν σε κουρασα αλλα εχω να πιασω ΝΟΚΙΑ απο το 7610....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Συγγνωμη αλλα ειμαι τις παλιας σχολης....;)οταν παω να φορτωσω μια εφαρμογη μου λεει unsigned και κατι....αλλο:(πρεπει να βαλω καποιοα εφαρμογη ?Να στειλω το ΙΜΕΙ στο αναλογο ποστ?Και μετα τι κανω....?:blink: Συγγνωμη αν σε κουρασα αλλα εχω να πιασω ΝΟΚΙΑ απο το 7610....:p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208801 εδω θα βρεις απαντηση στα ερωτηματα σου. εγω τις υπογραφω απο το κινεζικο site και ειναι μια χαρα! κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Μια ερωτηση υπαρχει τροπος να ξερω αν χακαρισε το κινητο?:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ό,τι έκδοση λογισμικού και αν έχεις... χρησιμοποίησε τον 3ο τρόπο από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Απλως υπαρχει καποιο προγραμμα να δω αν χακαρισε το κινητο.....σορρυ αλλα πρωτη φορα ασχολουμε με συμβιαν λογισμικο....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Τι εννοείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα.:worry: Ακολουθείς τον τρόπο που σου υπέδειξα και το χακάρεις. Τόσο απλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Απλως εκανα τον τροπο που μου ειπες θελω να ξερω αν χακαρε....σορυ αν σε ζαλισα...:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδια στο ΝΟΚΙΑ μου οταν το slide ειναι κλειστο η ανοιχτο παει λιγο δεξια και λιγο αριστερα οταν το κουνας προς αυτες τις κατευθυνσεις ειναι φυσιολογικο?Εαν οχι μπορω να κανω κατι? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kataraman Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω backup τα SMS(εισερχομενα) μου απο την μνημη του τηλεφωνουμου ,Οχι απο την καρτα μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να παρω backup τα SMS(εισερχομενα) μου απο την μνημη του τηλεφωνουμου ,Οχι απο την καρτα μνημης. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κρατήσεις τα μηνύματα σου μέσω του pcsuite. Έχει επιλογή που λέει να κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας και εσύ επιλέγεις τις θες να κρτήσεις από τα δεδομένα σου. Επίσης υπάρχει και άλλος τρόπος αλλά θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο φάκελο C:\Prιvate\1000484b και από εκεί να κρατήσεις αντίγραφο του φακέλου mail2, στον οποίο αποθηκεύονται τα μηνύματα σου. Για να έχει πρόσβαση σε αυτό τον φάκελο θα πρέπει να εφαρμόσεις το hack. Πληροφορίες για το hack θα βρεις στο θέμα S60 - Hacks & Patches. Παιδια στο ΝΟΚΙΑ μου οταν το slide ειναι κλειστο η ανοιχτο παει λιγο δεξια και λιγο αριστερα οταν το κουνας προς αυτες τις κατευθυνσεις ειναι φυσιολογικο?Εαν οχι μπορω να κανω κατι? Όλα τα slide παρουσιάζουν τέτοιο τζόγο. Αν η κίνηση του slide σου είναι πολύ μεγάλη τότε μπορείς να το πας σε ενα nokia shop και να δουν μήπως μπορούν να στο σφίξουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Όλα τα slide παρουσιάζουν τέτοιο τζόγο. Αν η κίνηση του slide σου είναι πολύ μεγάλη τότε μπορείς να το πας σε ενα nokia shop και να δουν μήπως μπορούν να στο σφίξουν. Παιδια ελυσα μονος μου το Ν81:cry: μηπως ξερει κανεις τι σφιγγουν απο τον μηχανισμο?:O Όλα τα slide παρουσιάζουν τέτοιο τζόγο. Αν η κίνηση του slide σου είναι πολύ μεγάλη τότε μπορείς να το πας σε ενα nokia shop και να δουν μήπως μπορούν να στο σφίξουν. Παιδια ελυσα μονος μου το Ν81:cry: μηπως ξερει κανεις τι σφιγγουν απο τον μηχανισμο?:O Αν ξερει κανεις ας μου πει γρηγορα γιατι το εχω κανει βιδες...το κακομοιρο κα περιμενει,οχι για μενα για το φουκαριαρικο το Ν81 μου!!!!:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Και μένα έχει τζόγο.. Βασικά έτσι είναι όλα τα Ν81. Τώρα πώς σφίγγει δεν ξέρω. Αν καταφέρεις να κάνεις κάτι πες μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts