Jump to content

[Επίσημο] Nokia N81

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασε αυτό το θέμα. Θα σε βοηθήσει και θα σου λύσει μερικές απορίες.

Πως κάνω format στο κινητό;

Αν το κινητό σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, το λειτουργικό σύστημα «κολλάει» συχνά ή εμφανίζει αδικαιολόγητα σφάλματα, ίσως η λύση του format είναι μονόδρομος.

Υπάρχουν δύο είδη format:

• Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#.

Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας.

• Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα.

Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ).

εκανα εγω το format στο κινητο μου "Hard format" αλλα για να μου το λυσει, που δεν εμπαινε στον τηλεφωνικο μου καταλογο, τωρα μετα το format, μου κανει αλλα προβλήματα

1. καθε φορα που ανοιγω το κινητο, μου λεει "εγκατασταση" και περιμενω περιπου πεντε λεπτα, ωσπου στο τελος μου λεει οτι "δεν εγινε η εγκατασταση..."

2.ιοταν κανω αναπαραγωγη βιντεο, κολλαει στην αρχη και μου μεταπηδα το βιντεο 10 δευτερολεπτα μετα, με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα πρωτα 10 δευτερολεπτα του καθε βιντεο, μονο ηχος ακουγεται....

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;:(:(:(:(

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα κάνεις format στη κάρτα μνήμης αφού πρώτα πάρεις back up τα δεδομένα σου (εικόνες, βίντεο, ήχους κτλ).

Αυτό γίνεται από το εικονίδιο Μνήμη στο φάκελο Εργαλεία.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλορίζικο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παίδες καλησπέρα κι από μένα. ευτυχής κάτοχος κι εγώ του πολύ καλού Ν81 αλλά θέλω μια βοήθεια. αν κι το έχω περίπου 2 μήνες μου κόλλησε το bluetooth πριν καμιά βδομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κανένα αρχείο από άλλα τηλέφωνα. αφού το έψαξα λίγο και δεν βρήκα άκρη του τράβηξα κι εγώ ενα format να στανιάρει.

το πρόβλημά μου τώρα όμως είναι ότι χάθηκε η εφαρμογή Welcome από το μενού.

ξέρετε αν μπορώ να τη βρώ κάπου για να την ξαναεγκαταστήσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παίδες καλησπέρα κι από μένα. ευτυχής κάτοχος κι εγώ του πολύ καλού Ν81 αλλά θέλω μια βοήθεια. αν κι το έχω περίπου 2 μήνες μου κόλλησε το bluetooth πριν καμιά βδομάδα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κανένα αρχείο από άλλα τηλέφωνα. αφού το έψαξα λίγο και δεν βρήκα άκρη του τράβηξα κι εγώ ενα format να στανιάρει.

το πρόβλημά μου τώρα όμως είναι ότι χάθηκε η εφαρμογή Welcome από το μενού.

ξέρετε αν μπορώ να τη βρώ κάπου για να την ξαναεγκαταστήσω?

Μια που εκανες φορματ,δοκιμασε μεσω nokia updater να περασεις

παλι την ιδια εκδοση λογισμικου.

Παντως η εφαρμογη Welcome δεν ειναι κατι σημαντικο ,

οποτε μην σε ανησυχει :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το ξέρω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό το Welcome, απλά θα ήθελα να υπάρχει.

Δοκίμασα να του κάνω update αλλά λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση και δεν προχωράει παρακάτω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν σου δίνει το δικαίωμα να περάσεις ξανά την ίδια έκδοση λογισμικού;

Εν πάση περιπτώσει, το "Welcome" δεν ήταν τίποτα άλλο από το "Εκμάθηση" και το "Οδηγός ρυθμίσεων" ενωμένα. Οπότε ότι θέλεις να μάθεις μπορείς να τρέξεις την εφαρμογή "Εκμάθηση".

παιδια ειστε ευχαριστημενοι με τα εξωτερικα Ηχεια?Καπου ακουσα οτι ειναι ελαχιστα χειροτερα απο αυτα του 6233 που θεωρουνται απο τα κορυφαια σε αυτον τον τομεα!!

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ξέρει κάποιος αν του περάσω garmin αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ τους χάρτες χωρίς βέβαια

να έχω πλοήγηση απλά αν θα μπορώ να βλέπω τους χάρτες;

Ξέρει κάποιος αν του περάσω garmin αν θα μπορώ να χρησιμοποιώ τους χάρτες χωρίς βέβαια

να έχω πλοήγηση απλά αν θα μπορώ να βλέπω τους χάρτες;

Μια χαρά μπορείς να δεις τα πάντα στο Garmin. Αν αγοράσεις και έναν εξωτερικό δέκτη GPS θα μπορείς να βλέπεις το στίγμα σου και να έχεις και πλοήγηση.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

exw to n81 2gb kai prosfata arxise na min diavazei kamia karta mnimis!

sto site ths alphacopy den iparxei logismiko gia anavathmisi gia to n81.

kamia voitheia kaneis?

Symbian, Die hard

παιδια που μπορω να βρω προγραμματα και πως μπορω να τα περασω στο κινητο

διαβασε εδω

δες και αυτο: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2 - Μέρος ΙΙ

exw to n81 2gb kai prosfata arxise na min diavazei kamia karta mnimis!

sto site ths alphacopy den iparxei logismiko gia anavathmisi gia to n81.

kamia voitheia kaneis?

Μην περιμένεις απο ελλάδα βοήθεις. Πήγαινε εδώ: http://europe.nokia.com/A4577224 Ακολούθησε τις οδηγίες να δεις αν υπάρχει update για την δική σου rom, βάλε δηλαδή τα στοιχεία της συσκευής που σου ζητάει και αν υπάρχει, θα κατεβάσεις το update κατ' ευθείαν στο κινητό. Μη φοβάσαι, έχει οδηγίες

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• 2 weeks later...

Το σάββατο είχα παραγγείλει το Ν81 sd από κατάστημα Nokia shop. Σήμερα το απόγευμα ήρθε τελικά, πάω το παίρνω, έρχομαι σπίτι το ανοίγω και βλέπω οτι ήταν παραεισαγωγής:!: Δεν είχε ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Τους πήρα τηλ κατευθείαν και μου είπαν οτι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, και οτι έφεραν αυτό επειδή βιαζόμουν... και τέλος πάντων οτι αν θέλω να το επιστρέψω για να μου φέρουν άλλο. Φυσικά αύριο το πρωί θα το επιστρέψω!

Αλλά ρωτάω τώρα εγώ..

Πώς είναι δυνατόν σε κατάστημα Νοκια να φέρνουν προϊόντα παραεισαγωγής? Απλά έτυχε σε μένα? Αυτό τους δικαιολογεί?

Και τέλος, τί προβλήματα μπορούν να υπάρξουν με ένα προϊόν παραεισαγωγής (σε περίπτωση που δεν έχουν να μου δώσουν άλλο και αναγκαστώ να το κρατήσω)? Νομίζω υπάρχει τρόπος να το κάνεις αναβάθμιση χωρίς να χάσεις τα ελληνικά.. Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά πέρα από το θέμα της αναβάθμισης?

Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει γρήγορα στο τελευταίο ερώτημα, ωστε να ξέρω τί άλλο να τους πω αύριο, γιατί θα με ρωτάνε που είναι το πρόβλημα που είναι ευρωπαϊκής παραγωγής..

Τι πράγμα...;:confused:

Με λίγα λόγια, αν είναι από χώρα της Ε.Ε. έχεις κανονικά εγγύηση. Αν είναι από οπουδήποτε αλλού δεν έχεις εγγύηση.

Να πας να στο αλλάξουν.

Μπινιά του καταστηματάρχη μυρίζει.

Κοίτα απο την στιγμή που το πήρες απο αυτούς, δε νομίζω να τεθεί θέμα εγγύησης. Τους το πηγαίνεις με την απόδειξη αγοράς και σου κάνουν κανονικό σέρβις.

Αλλά απο την άλλη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που σου πούλησαν κινητό παραεισαγωγής. Γνώμη μου, μην δεχτείς να το κρατήσεις σε καμία περίπτωση. Πήγαινέ τους το αύριο το πρωί και απαίτησε ή να σου δώσουν αμέσως άλλο (αν δεν έχουν να προμηθευτούν απο άλλο Nokia shop) ή να σου γυρίσουυν τα λεφτά σου πίσω.

Είναι ντροπή να κάνουν λόγο για μη κάλυψης εγγύησης (γενικά η alpha copy), να μας απειλούν οτι δεν θα καλύπτει η εγγύηση συσκευές με αλλαγμένο product code και διάφορα τέτοια, και απο την άλλη να μας πουλάνε ύπουλα συσκευές παραεισαγωγής.

ΣΚέψου και το άλλο. Η μεταπώληση της συσκευής σου είναι χαμηλότερη. Κάποιος που αγοράζει μτχ, σαφώς θα προτιμήσει ελληνικό προϊόν για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Και αν τύχει και χρειαστεί να το πας σε άλλο nokia shop για service, θα δεχτούν οτι το πήρες απο nokia shop και όχι απο έξω;

Made in Filand λέει. Μου είχε πει και στο τηλ οτι είναι ευρωπαϊκής παραγωγής.

Βασικά όταν μου έδωσε την απόδειξη μου είπε οτι αν πάθει το κινητό κάτι και του το πάω, δεν χρειάζετε να φέρω την απόδειξη.. και οτι την απόδειξη μπορώ να την χρησιμοποιήσω αν θέλω να το πάω σε άλλο κατάστημα.

Αν μου πει οτι δεν είναι διαθέσιμο σε ελληνική παραγωγή, μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα μου?

Πέρα από την εγγύηση που είναι οκ.. υπάρχουν άλλα αρνητικά που έχουν τα προϊόντα παραεισαγωγής?

Βασικά γι' αυτό το λόγο πήγα σε κατάστημα Nokia για να μην μου τύχει κινητό παραεισαγωγής.. και έπεσα στην περίπτωση :mad:

Oκ.. αύριο πρωί πρωί θα πάω στο κατάστημα!

---------------------------------------------

Είναι ντροπή να κάνουν λόγο για μη κάλυψης εγγύησης (γενικά η alpha copy), να μας απειλούν οτι δεν θα καλύπτει η εγγύηση συσκευές με αλλαγμένο product code και διάφορα τέτοια, και απο την άλλη να μας πουλάνε ύπουλα συσκευές παραεισαγωγής.

Αυτό δεν το γνώριζα! Και μάλιστα όταν πήρα τηλ και του είπα οτι είναι παραεισαγωγής, μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, και του λέω οτι αν κάνω αναβάθμιση μπορεί να χάσω τα ελληνικά! Και μου λέει αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση μπορείς να το φέρεις να σου το κάνουμε χωρίς να χάσεις τα ελληνικά!

Και αν τύχει και χρειαστεί να το πας σε άλλο nokia shop για service, θα δεχτούν οτι το πήρες απο nokia shop και όχι απο έξω;

Φαντάζομαι οτι με την απόδειξη δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Αλλα δεν το ρισκάρω.. Θα το δώσω πίσω.

Πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσα από τις Ρυθμίσεις > Naviwheel.

Να σε ενημερώσω πως δεν δουλεύει σε όλα τα μενού.

Το έδωσα πίσω σήμερα το πρωί. Εν τω μεταξύ πήρε τηλ για να δει αν είναι διαθέσιμο σε ελληνικό και ήταν! Και μου έλεγε χθες στο τηλ οτι μου έδωσε αυτό επειδή βιαζόμουν! (αυτό το συμπέρασμα μόνος του το έβγαλε).

Επίσης σήμερα το πρωί με ξαναρώτησε "τί πειράζει που είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής"... Δεν φτάνει που έκανε την !@#$% είχε το θράσος να με ρωτήσει και που είναι το πρόβλημά μου. Θα καθόμουν να του πω δυο λόγια, αλλά χτύπησε το τηλ του καταστήματος και το σήκωσε, και επίσης βιαζόμουν και εγώ γιατί είχα φύγει από την δουλειά.

Τουλάχιστον μόλις του είχα πει χθες οτι δεν είναι ελληνικό προϊόν, μου είπε από μόνος του κατευθείαν οτι αν θέλω μπορώ να πάω να το αλλάξω!