Loutrikan Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Άσε τι λέει το site της Nokia.;) ...και κάτι άσχετοι πωλητές. Μου είχαν πει οτι αφου επίσημα υποστηρίζει 4GB να μην βάλω πάνω από το μισό που υποστηρίζει δηλ. πάνω από 2GB γιατί θα κολλάει....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Γεια σας παιδια. Ειμαι και εγω ενας προσφατος αγοραστης του Ν81, αγορασμενο απο καταστημα Γερμανος. Η πρωτη μου κινηση λοιπον ηταν η αναβαθμιση του firmware. Το αποτελεσμα να χαθει η ελληνικη γλωσσα. Πριν με παραπεμψετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 να σας πω οτι το δοκιμασα, αλλα το Nemesis μου παρουσιαζει σφαλμα (ενω εγκαθισταται κανονικα οταν κανω read μου βγαζει reading values error) Υπαρχει κανεις αλλος που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ή εχει να προτεινει μια διαφορετικη προσεγγυση? Ζητω συγνωμη αν ειμαι off topic Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Γεια σας παιδια. Ειμαι και εγω ενας προσφατος αγοραστης του Ν81, αγορασμενο απο καταστημα Γερμανος. Η πρωτη μου κινηση λοιπον ηταν η αναβαθμιση του firmware. Το αποτελεσμα να χαθει η ελληνικη γλωσσα. Πριν με παραπεμψετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 να σας πω οτι το δοκιμασα, αλλα το Nemesis μου παρουσιαζει σφαλμα (ενω εγκαθισταται κανονικα οταν κανω read μου βγαζει reading values error) Υπαρχει κανεις αλλος που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα ή εχει να προτεινει μια διαφορετικη προσεγγυση? Ζητω συγνωμη αν ειμαι off topic Καλησπερα . Παροτι βγαζει λαθος ,το product code δεν αλλαζει ? Λογικα δεν εχεις την τελευταια εκδοση του nemesis. Κατεβασε την Τελευταια εκδοση και δοκιμασε παλι http://rapidshare.com/files/118645884/NSS103814.rar Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Κάτι λίγο άσχετο...Το πλαίσιο το έχει το κινητό αυτό σε δυο τιμές. Μια για αγορά από το κατάστημα και μια για αγορά από το μαγαζί; Να υποψιαστώ ότι το φτηνό είναι παρεισαγωγή; Η έκδοση με 8gb έχει εκεί αλλά και στο eshop 343 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Λογικα δεν εχεις την τελευταια εκδοση του nemesis. Κατεβασε την Τελευταια εκδοση και δοκιμασε παλι Ενα μεγαλο ευχαριστω στον (ας μου επιτραπει η εκφραση) απανταχου παρων και τα παντα απαντων nervous Τελικα ευθυνοταν το οτι ειχα παλια εκδοση του Nemesis Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Κάτι λίγο άσχετο...Το πλαίσιο το έχει το κινητό αυτό σε δυο τιμές. Μια για αγορά από το κατάστημα και μια για αγορά από το μαγαζί; Να υποψιαστώ ότι το φτηνό είναι παρεισαγωγή; Η έκδοση με 8gb έχει εκεί αλλά και στο eshop 343 ευρώ....Η μία τιμή είναι για αγορά από το μαγαζί (312€) και η άλλη από το ηλεκτρονικό κατάστημα του πλαισίου (298€). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jianoloukia Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Έχω ένα Nokia N81 και ίσως έχω κάποιο πρόβλημα με το wi-fi..... Όταν κάνω αναζήτηση για WLAN βρήσκει μερικά δύκτια,κάποια είναι κλειδωμένα και κάποια όχι....Όταν πάω να μπώ σε κάποιο μή-κλειδωμένο δύκτιο μου γράφει : Σύνδεση αδύνατη.Δεν βρέθηκε δύκτιο WLAN. Κάποιος που ξέρει να μου πεί εάν χρειάζομαι κάποιες ρυθμήσεις ή δεν κάνω κάτι σωστά.... Ευχαριστώ!!!! Μία απάντηση είναι αυτή : Για να συμβαινει αυτο μαλλον τα δικτυα εχουν ασθενες σημα . Κάτι αλλο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Έχω ένα Nokia N81 και ίσως έχω κάποιο πρόβλημα με το wi-fi..... Όταν κάνω αναζήτηση για WLAN βρήσκει μερικά δύκτια,κάποια είναι κλειδωμένα και κάποια όχι....Όταν πάω να μπώ σε κάποιο μή-κλειδωμένο δύκτιο μου γράφει : Σύνδεση αδύνατη.Δεν βρέθηκε δύκτιο WLAN. Κάποιος που ξέρει να μου πεί εάν χρειάζομαι κάποιες ρυθμήσεις ή δεν κάνω κάτι σωστά.... Ευχαριστώ!!!! Μία απάντηση είναι αυτή : Για να συμβαινει αυτο μαλλον τα δικτυα εχουν ασθενες σημα . Κάτι αλλο???? Ναι οπως σου ειπα ,μαλλον κατι τετοιο συμβαινει . Μπορεις να χρησιμοποιησεις και τον οδηγο wlan για καποια μονιμη συνδεση,πχ του σπιτιου σου . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 jianoloukia Το ό,τι δεν μπορείς να πάρεις Internet ενώ συνδέεσαι δεν σημαίνει πως φταίει το κινητό. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται το router/δικτύο. Αν είναι πολυσύχναστο το μέρος που βρίσκεσαι και έχουν συνδεθεί πολλοί χρήστες, οπότε λαμβάνεις το μήνυμα "Ιστός: καμία απόκριση πύλης". Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο υπάρχει αλλά δεν υπάρχουν αρκετές "θέσεις" (=slots) για να συνδεθείς. Ακόμη και να είναι ελεύθερο το δίκτυο, δηλαδή χωρίς κλειδί, μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί MAC filtering με αποτέλεσμα να φιλτράρει τις MAC διευθύνσεις και να μη αφήνει να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή. Μπορεί η ισχύς του σήματος του δίκτυο να είναι αδύναμο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η μεταφορά δεδομένων και έτσι να σε πετάει έξω. Τέλος μεγάλος παράγοντας είναι και η απόσταση από το router/access point που βρίσκεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδια επειδη δεν χερω πολλα απο λογισμοσμικα κλπ. θα ηθελα να μαθω τι κερδιζει καποιος με αναβαθμιση του firmware , αλλαζει κατι στο κινητο? Γιατι εγω οσα κινητα εχω παρει μεχρι τωρα και δεν αλλαξα firmware, δουλευαν μια χαρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδια επειδη δεν χερω πολλα απο λογισμοσμικα κλπ. θα ηθελα να μαθω τι κερδιζει καποιος με αναβαθμιση του firmware , αλλαζει κατι στο κινητο? Γιατι εγω οσα κινητα εχω παρει μεχρι τωρα και δεν αλλαξα firmware, δουλευαν μια χαρα. :) Η αναβάθμιση firmware ενεργοποιεί νέες δυνατότητες στην συσκευή (λεπτομέριες της πιο πολλές φορές για τον απλό χρήστη), διορθώνει bugs, κάνει πιο σταθερή την συσκευή και πολλές φορές λιγάκι ταχύτερη. Είναι δωρεάν άρα γιατί να μην το κάνεις; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 παιδια, με το κινητό μου μπαίνω στο ιντερνετ και τις σελιδες μου τις βγαζει με γραμματοσειρα οχι ελληνικά αλλά τελείως αλλα των αλλων... που θα βρω να εγκαταστησω ελληνικες γραμματοσειρες να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ;;;;);) Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 παιδια, με το κινητό μου μπαίνω στο ιντερνετ και τις σελιδες μου τις βγαζει με γραμματοσειρα οχι ελληνικά αλλά τελείως αλλα των αλλων... που θα βρω να εγκαταστησω ελληνικες γραμματοσειρες να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ;;;;);) Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις Ελληνική γραμματοσειρά. Αυτό που θα κάνεις είναι να πας στον Ιστό>Ρυθμίσεις>Σελίδα>Προεπιλεγμ. κωδικοπ. και θα επιλέξεις αυτόματη. Δοκίμασε το, εγώ έτσι το έχω στο δικό μου και όλες τις εμφανίζει κανονικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 αυτοματη ειναι.....:(:( Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Για δοκίμασε να βάλεις Ελληνική (ISO) ή Ελληνική (Windows). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 θα το δοκιμασω οταν εχω ασυρματο ιντερνετ και θα σου πω... κατι αλλο υπαρχει η εφαρμογή που παιζει παιχνιδια mame για το n81;; υπαρχει για παλιοτερα κινητα οπως 6600, σε n81;:p Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 θα το δοκιμασω οταν εχω ασυρματο ιντερνετ και θα σου πω... κατι αλλο υπαρχει η εφαρμογή που παιζει παιχνιδια mame για το n81;; υπαρχει για παλιοτερα κινητα οπως 6600, σε n81;:pΝαι υπάρχει για 3rd Edition κινητά όπως το Ν81. Ρίξε μια ματιά στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Παιχνίδια Symbian OS 9.1 και αν δεν βρεις κάποιο λινκ εκεί, κοίταξε και στο xxxxxxxxxxxxxx στο θέμα με τα παιχνίδια, σίγουρα θα το έχουν εκεί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Η αναβάθμιση firmware ενεργοποιεί νέες δυνατότητες στην συσκευή (λεπτομέριες της πιο πολλές φορές για τον απλό χρήστη), διορθώνει bugs, κάνει πιο σταθερή την συσκευή και πολλές φορές λιγάκι ταχύτερη. Είναι δωρεάν άρα γιατί να μην το κάνεις; :) ρωταω γιατι θελω να παρω το κιν. αλλα με vodafone live και μου ειπαν οτι η vodafone δεν βγαζει συχνα αναβαθμισεις (και ελεγα τι ειναι αυτες οι αναβαθμισεις και αν προσφερουν κατι ουσιαστικο) και εγω ειμαι αναμεσα να το παρω με vodafone live η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Χωρις να εχω κατι με την vodafone γνωμη μου ειναι οτι το κινητο ειναι καλυτερα να μην εχει το firmware της vodafone γιατι δεν θα μπορεις να κανεις συχνα αναβαθμισεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Χωρις να εχω κατι με την vodafone γνωμη μου ειναι οτι το κινητο ειναι καλυτερα να μην εχει το firmware της vodafone γιατι δεν θα μπορεις να κανεις συχνα αναβαθμισεις :) βασικα ουτε εγω θελω vodafone live στο κινητο , αλλα ειναι το θεμα οτι θελω την υπηρεσια live tv... και το σκεφτομαι τι τελικα να παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Απο εδω και περα ειναι καθαρα δικη σου επιλογη :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να βαλεις το Live tv και τις ρυθμισεις σε απλη συσκευη ? εισαι σιγουρος οτι μονο οι vodafone live τροποποιημενες συσκευες μπαινουν στο live tv ?? δεν μπορω να ψαξω για σενα... αλλα αν γνωριζει καποιος να μας πει αλλιως θα πρεπει να ψαξεις η εστω να ρωτησεις στο καταστημα... symbian ειναι το κινητο αν στο live tv μπαινει μεσω εφαρμογης τοτε κατα πασα πιθανότητα αυτη η εφαρμογη υπαρχει μονο που μαλλον θα χρειαζεται τις αντιστοιχες ρυθμισεις τις vodafone....:!: Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να βαλεις το Live tv και τις ρυθμισεις σε απλη συσκευη ? εισαι σιγουρος οτι μονο οι vodafone live τροποποιημενες συσκευες μπαινουν στο live tv ?? δεν μπορω να ψαξω για σενα... αλλα αν γνωριζει καποιος να μας πει αλλιως θα πρεπει να ψαξεις η εστω να ρωτησεις στο καταστημα... symbian ειναι το κινητο αν στο live tv μπαινει μεσω εφαρμογης τοτε κατα πασα πιθανότητα αυτη η εφαρμογη υπαρχει μονο που μαλλον θα χρειαζεται τις αντιστοιχες ρυθμισεις τις vodafone....:!: δεν χερω αν μπαινει με εφαρμογη....αλλα οτι ενεργοποιειται μεσα απο το vodafone live αυτο το ξερω... τωρα αν καποιος αλλο γνωριζει αν μπορει να μπει σαν εξτρα... μακαρι να γινεται παντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δεν χερω αν μπαινει με εφαρμογη....αλλα οτι ενεργοποιειται μεσα απο το vodafone live αυτο το ξερω... τωρα αν καποιος αλλο γνωριζει αν μπορει να μπει σαν εξτρα... μακαρι να γινεται παντως:) Στην παλιά μου συσκευή ένα N90(δεν είχε βγεί σε live η συσκευή) είχα βάλει live tv απο την vodafone χωρίς εφαρμογή. Απλά άνοιγα την σελίδα του live από τον browser του κινητού και (με σήμα 3G πάντα) και δούλευε μια χαρά. Νομίζω το live πλέον είναι σελίδα web. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια... Ψάχτο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portoleone07 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Στην παλιά μου συσκευή ένα N90(δεν είχε βγεί σε live η συσκευή) είχα βάλει live tv απο την vodafone χωρίς εφαρμογή. Απλά άνοιγα την σελίδα του live από τον browser του κινητού και (με σήμα 3G πάντα) και δούλευε μια χαρά. Νομίζω το live πλέον είναι σελίδα web. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια... Ψάχτο! δεν ξερω πως να το ψαξω...κοιταξα απο ενα αλλο κινητο vodafone live που εχω να δω τη σελιδα που συνδεεται οταν παταω να μπω στο vodafone live αλλα δεν μοθ την εβγαζε λεει το προφιλ ειναι κλειδωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts