fyletikos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Μπορω να βαλω μεσα ομως και μεγαλα αρχεια?Προσπαθησα να βαλω μια ταινια 330ΜΒ αλλα δεν μπορεσα.. :( Το Ν81 ειναι με τα 2G μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Τί εννοείς? Με ποιο τρόπο το έκανες και δεν μπόρεσες? Θα συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, θα περάσεις την ταινία μέσα σε έναν φάκελο (πχ videos) και είναι οκ! Βέβαια θα πρέπει να έχεις μετατρέψει πρώτα την ταινία στην ανάλυση της οθόνης του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyletikos Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εβαλα το PC Suite και το εκανα ευκολα!(απλα δεν εχω το καλωδιο USB και η δουλεια γινετε με bluetooth).Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Από την στιγμή που έχει φουσκώσει η μπαταρία θέλει άλλαγμα και γρήγορα. Πήγαινε αγόρασε μια καινούργια ή παράγγειλε από το ebay. Το πρόβλημα είναι η μπαταρία, ούτε αναβάθμιση θέλει. παραγγηλα μια γνησια, για να δουμε, θα δουλεψει; Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδια, που θα βρω το προγραμμα για να εχω φακο στο κινητο, ν81; το ειχα παλια αλλα λογω φορματ δεν θυμαμαι που το ειχα βρει.. βρηκα στο ιντερνετ αλλα ειναι για S60 5ν οχι για 3ν:( Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 παιδια, που θα βρω το προγραμμα για να εχω φακο στο κινητο, ν81; το ειχα παλια αλλα λογω φορματ δεν θυμαμαι που το ειχα βρει.. βρηκα στο ιντερνετ αλλα ειναι για S60 5ν οχι για 3ν:( Για δοκίμασε κάποιον από τους παρακάτω: NTorch Lite v1.00 Fun Torch Best Torch Για ότι άλλο έχει σχέση με εφαρμογές χρησιμοποίησε το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Αν και τό έχω 2 χρόνια μπερδεύτηκα. Το είχα βάλει να μου λέει το όνομα της επαφής που με καλεί και κάτι έγινε και δεν το λέει. Θυμάται κανείς τι πρέπει να κάνω για να αρχίσει και πάλι να εκφωνεί το όνομα της επαφής που με καλεί; Ψάχνω στις ρυθμίσεις αλλά δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Η επιλογή που ψάχνεις βρίσκεται στα Προφιλ. Επιλέγεις το Προφιλ που θέλεις και πατάς Επιλογες > Διαμόρφωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 καλησπερα σας..μολις αποκτησα το εν λογω κινητο...πως μπορω να κανω αναβαθμιση? γινεται απ το κινητο απευθειας? επισης εχω ενα θεματακι με την ενταση του ακουστικου...ειναι παντα τοσο χαμηλο?ενα μινι καθαρισμα το χω ριξει... ευχαριστω :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Δεν γίνεται μέσω wi-fi. Θα χρησιμοποιήσεις το Ovi Suite για να το αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 το εκανα ηδη,ψαχτηκα λιγακι κ οκ... εχει νοημα να αντικαταστησω το ακουστικο με καινουριο? δε ξερω αν εχει εγγυηση ακομα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Το δικό μου ακούγεται μια χαρά. Υποθέτω έχεις ανεβάσει την ένταση του ακουστικού. Αν βλέπεις ότι δεν είναι ικανοποιητικό πήγαινέ το σε ένα nokia shop να το κοιτάξουν. Όσον αφορά την αναβάθμιση, μπορείς να την κάνεις και μέσα από τη συσκευή. Θα πας μενού -> Εργαλεία -> Βοηθήματα -> Διαχ. συσ. και θα κάνεις αναζήτηση ενημέρωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) γεια σας, αλλαξα προσοψη στο κινητο μου, και καταλαθος... χαλασα το ενα απο τα δυο ηχεια μουσικης του κινητου..(τα νευρα μου!!!) και δεν αλλαξα τελικα τον βασικο κορμο του κινητου, αλλα μονο το προς που ειναι μπροστα (οθονη πληκτρολ) και το πισω (καπακι μπαταριας) κοιταω να βρω ζευγαρι ηχεια αλλα στην ελλ αγορα τιποτα, βρκα αυτο http://viewitem.eim.ebay.gr/New_Genuine_Nokia_N81_Chassis_Housing_Speaker_Antenna/290489322144/item λεει οτι ειναι γνησιο κιολας, μεσα περιεχει και τα ηχεια λετε;;; ακομα βρηκα αυτοhttp://viewitem.eim.ebay.gr/GENUINE_NOKIA_N81_8GBN82_EARPIECE_SPEAKER_FOR_PHONE/250495452355/item αυτα ειναι λετε αυτα που ψιαχνω ή ειναι ακουστικο τηλεφωνου;;;; :cry: Edited November 1, 2010 by vasilisx Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_mpelas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 καλημερα εχει ενας φιλος ενα nokia n81 8gb και εχω ενα μικρο προβληματακι! Δεν μπορει να διαγραψει επαφες,μηνυματα κ.α. με το προβλημα να ειναι οτι του λεει συνεχεια οτι "διαγραψτε δεδομενα απο την μνημη τηλεφωνου" ..προσπαθησα να το κοιταξω αλλα ουτε καν τα θυμαμαι αυτα τα κινητα! σημ: 1) ολες τις επαφες τις εχει στην μνημη τηλεφωνου (μπορει να φταιει αυτο) 2) δεν εχει καθολου μηνυματα,προτυπα,σταλθεντα..(τιποτα) ξερω οτι ειναι κατι απλο..αλλα δεν την ξερω..εσεις ξερω οτι το εχετε!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πιθανόν είναι από εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει. Ακόμη και αν τις έχει διαγράψει αυτές έχουν αφήσει "σκουπίδια" Μάλλον δεν γλυτώνει το format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Δυστυχως βρε παιδιά έχω ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας του Nokia n81 μου :( Πως μπορώ να κάνω format τώρα. Δοκίμασα τον συνδυασμό Πρασινο+3+* αλλά δεν μου δουλεύει.. Υπάρχει τρόπος? Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δυστυχως βρε παιδιά έχω ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας του Nokia n81 μου :( Πως μπορώ να κάνω format τώρα. Δοκίμασα τον συνδυασμό Πρασινο+3+* αλλά δεν μου δουλεύει.. Υπάρχει τρόπος? Μήπως γίνεται μέσω επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων; Πήγαινε Μενού>Εργαλία>ρυθμίσεις>γενικές>επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 και παλι θα ζητησει κωδικο όμως, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 και παλι θα ζητησει κωδικο όμως, ε; Ναι αλλά αν δεν τον θυμάσαι έχεις τις εξής επιλογές: 1. Βάλεε 0000 ή 7777 ή 1111 ή 8888 Ενας από όλους είναι ο εργοστασιακός και πρέπει να δουλέψει. 2. Αν δεν δουλέψει κανένας κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών και αφού δώεις ότι στοιχεία σου ζητήσουν(ΑΦΜ ταυτότητα κλπ) και το μοντέλο ΝΟΚΙΑ Ν81 θα σου πούν ποιός είναι ο κωδικός σου ή και ο εργοστασιακός κωδικός. Εμένα στην cosmote μου είπαν και τον κωδικό και το pack αφού είχα ξεχάσει το πιν Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 12345 ειναι o default κωδικός αλλά για να τον εχει ξεχάσει ο φίλος, θα τον έχει αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 είπα να παω το προβλημά μου ένα βήμα πιο πέρα... Θα του περασω λοιπον το τελευταίο Firmware και έτσι θα πάει και ο κωδικός του στο εργοστασιακο 12345. Κατεβάζω φοίνικα, και μετά απο έναν γρήγορο αλλά επιπόλαιο ψάξιμο στο ίντερνετ καταφέρνω και του περνώ την έκδοση v24 αλλάζοντας το Product code σε 0567284... όλα καλά... πηγαινωντας όμως στο μενού διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά καθόλου! :(:(:( Τι να κάνω? μπορώ να πάω σε μία μικρότερη έκδοση λογισμικού???? Κάπου δίαβασα πως δεν μπορείς να κάνεις downgrade :mad: ouffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!11 :cry::cry::cry::cry: Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 είπα να παω το προβλημά μου ένα βήμα πιο πέρα... Θα του περασω λοιπον το τελευταίο Firmware και έτσι θα πάει και ο κωδικός του στο εργοστασιακο 12345. Κατεβάζω φοίνικα, και μετά απο έναν γρήγορο αλλά επιπόλαιο ψάξιμο στο ίντερνετ καταφέρνω και του περνώ την έκδοση v24 αλλάζοντας το Product code σε 0567284... όλα καλά... πηγαινωντας όμως στο μενού διαπιστώνω πως δεν έχει ελληνικά καθόλου! :(:(:( Τι να κάνω? μπορώ να πάω σε μία μικρότερη έκδοση λογισμικού???? Κάπου δίαβασα πως δεν μπορείς να κάνεις downgrade :mad: ouffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!11 :cry::cry::cry::cry: Καλημέρα. Για διάβασε το [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd. Να γυρίσεις σε παλιότερη έκδοση λειτουργικού δεν γίνεται, όπως είπες και εσύ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 γεια σας, μηπως μπορειτε να βοηθησετε..... το κινητο μου δουλευει, εκτος απο την οθονη. το πρόβλημα το βρήκα και ειναι στο ότι δεν κανει καλη επαφη η πλακετα του κινητου με το Reapir Part LCD Screen (αυτο που ειναι στην εικονα εννοω) http://i.ebayimg.com/t/New-Reapir-Part-LCD-Screen-Flex-Ribbon-Cable-flat-CAMERA-KEYPAD-For-Nokia-N81-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqQOKnME4+FbmjBZBOdD2+icm!~~60_1.JPG αγορασα λοιπον καινουριο Reapir Part LCD Screen και σιγουρευτικα οτι φταιει η βαση της πλακετας του κινητου που "κουμπόνι" με το Reapir Part LCD Screen. η λυση πλεον ειναι αλλαγη πλακετας;;;; ή μπορω να κανω κατι αλλο για να κανουν επαφη;;; εχω λυση το κινητο και πιεζω την βαση της πλακετας και του Reapir Part LCD Screen και αναβει-σβηνει η οθονη, φενεται δλδ οτι δεν κανει καλη επαφη... Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ανοίγω ένα παλιό θέμα από ότι φαίνεται..ελπίζω να μη πειράζει :P έχω ένα Ν81 αλλά κάνει νερά η οθόνη και πρέπει να αλλάξω την καλωδιοταινία που έχει στο slide..ξέρουμε πόσο θα κοστίσει αυτό και επίσης πρέπει να αλλάξω τα κουμπιά μπροστά γιατί δε δουλεύουν το C και το YES..Πόσο περίπου θα βγούνε αυτά? Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2014 εύχομαι! :D Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Η καλωδιοταινία παει πακέτο με τα πανω κουμπιά και την μπροστινή κάμερα. Γύρω στα 20 ευρώ θυμαμαι να έχουν. Κάνε μια αναζήτηση στο eBay. Απλα πρόσεξε να πάρεις γνήσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts