gianpithio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γραψε μες ποιες εφαρμογες εχεις κανει εγκατασταση στην συσκευη σου και ισως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 CorePlayer R.Viewer Mobitubia Weather CapsOn - CapsOff - HelloCarbide PySystem X-plore JbakTaskMan rotateMe Screenshot Blacklist CallCheater FSCaller Zip MsgExport Opera Mini Messenger Skype (BETA) Skyfire Χάρτες Google Slick fring eBuddy mig33 UtaIRC Best Calc Εορτολόγιο PanoMan Energy Profiler Την φωνή του Πέτρου για "Ομιλία" ...και οι εφαρμογές που είχε η συσκευή Να γράψω και τα παιχνίδια? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μηπως τρεχει το: Blacklist FSCaller rotateMe ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Όχι.. Από αυτά τα 3 μόνο το rotateMe χρησιμοποιώ που και που για να παίξω παιχνίδια gba.. αλλά και πάλι, μετά μπαίνω στην εφαρμογή και κάνω κανονική έξοδο. Συνήθως από τον taskMan βλέπω πολλές φορές οτι τρέχουν το Μητρώο, οι Επαφές και φυσικά η μουσική. Τα κλείνω και αφήνω μόνο την μουσική και κλείνω και τον taskMan.. αλλά αν πει να μην συνδεθεί με τον υπολογιστή, τότε μόνο με επανεκκίνηση συνδέεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Σιγουρα ειναι καποια εφαρμογη που τρεχει οταν την ανοιξεις. Εαν θελεις δοκιμασε τες ολες και θα την βρεις εγω σου ειπα ποιες υποψιαζομουν αλλα μπορει να ειναι και λαθος! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω ενα Ν81 vl πηγα να κανω αναβαθμηση και παει κακαλα ταφτησε που το παω ρε παιδια vodafone or nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Σε Nokia Shop. Αλλά πριν δοκίμασε να βγάλεις για 5 λεπτά τη μπαταρία, να τη βάλεις ξανά και να το ανοίξεις. Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε hard format. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα, τότε πήγαινε το στο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 πως κανουμε hart formar για ναμη ψαχνω δεν θυμαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 S60 Platform FAQ :: Πως κάνω format στο κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 itchrist86 ευχαριστω παρα πολλυ το ανοιξα αλλα εχει ξενα τωρα παλι απ την αρχη για ελληνικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Παιδια please πειτε μου το sar γιατι δεν βγαζω ακρη.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Nokia N81-3 (RM-223): 1.15 W/kg. Nokia N81-1 “8GB” (RM-179): 0.96 W/kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Να ρωτησω κατι..Σκεφτομαι να πεταξω μεσα μια καρτουλα 16gb να την φουλαρω μουσικη..Τι λετε, ειναι καλη ιδεα ή θα κανει 10 μερες να μου ανοιγει τους φακελους? (Κυριως για μουσικη το χρησιμοποιω) Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 16αρα κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 thanx a lot!!!!;) Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Να ρωτησω κατι..Σκεφτομαι να πεταξω μεσα μια καρτουλα 16gb να την φουλαρω μουσικη..Τι λετε, ειναι καλη ιδεα ή θα κανει 10 μερες να μου ανοιγει τους φακελους? (Κυριως για μουσικη το χρησιμοποιω) Έχω 8άρα σε Ν78 με 600 mp3 υψηλής ανάλυσης και δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή καθυστέρηση. Ειδικά στο Ν81, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozonecy1 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 γεια σας καταλαθος διεγραψα σημαντικα σμσ απο το κινητο μου. κοιταξα καλα στο google και βρηκα το προγραμμα feexplorer. μπορεις λεει να πας στο φολτερ c:\system\mail και εκει θα βρεις τα διαγραμμενα sms. εκανα αυτη την διαδικασια αλλα δεν βρηκα κανενα sms. οπως λεει αυτο το σαιτ κτλπ.. This is a handy tip that allows you to recover and read the content of any important SMS text message(s) that you many have inadvertently deleted from the Inbox of your Nokia S60 3rd Edition mobile device. 1) Download and install FExplorer or any other explorer 2) Navigate to C:\ or any other drive depending on where you have chosen to save the SMS messages and browse to the System\Mail folder 3) Here you will find different folders such as 0010001_s, 00100001_s, etc which in turn will contain certain files such as 00100000, 00001000, etc. These are the actual deleted messages. 4) To view the contents of a message, open the file with the built-in Hex/Text Viewer of FExplorer by going to Options—>File—>Hex/Text Viewer. 5) Now you can save this file for future reference to a secure location on your mobile phone or alternatively, transfer it to your desktop computer via PC Suite. Note: You will have to manually go through the contents of each file in order to find what you are looking for. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Έχω 8άρα σε Ν78 με 600 mp3 υψηλής ανάλυσης και δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή καθυστέρηση. Ειδικά στο Ν81, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. thanx παιδια γιατι ενας βλαξ στη wind μου ελεγε μην παρω 16 να παρω 4 (μαλλον γιατι ειχαν μονο 4εκεινη τη στιγμη..) γιατι θα μου .."κολλαει" συνεχεια :mad: Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Όλοι τα ίδια λένε. Μη κάθεσαι και ακούς τους πωλητές, τόσα ξέρουν τόσα λένε. ΥΓ: Για να σου δώσω ένα παράδειγμα... πριν από μια βδομάδα που πήρα το 5800 η πωλήτρια μου λέει ΠΡΟΣΟΧΗ! να το βάλεις για φόρτιση πρώτα για 8 ώρες και μετά να το χρησιμοποιήσεις. Ό,τι να ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaLou Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 χαχα και εμενα για το ν81 αυτο μου ειπαν!!!!8ωρες!!! :lol::lol: μαλλον μπερδευτηκαν οτι πηρα το sl45!!!!!:lol::lol: Παράθεση διατηρήστε καλές σχέσεις με το λεξικό σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 γεια σας καταλαθος διεγραψα σημαντικα σμσ απο το κινητο μου. κοιταξα καλα στο google και βρηκα το προγραμμα feexplorer. μπορεις λεει να πας στο φολτερ c:\system\mail και εκει θα βρεις τα διαγραμμενα sms. εκανα αυτη την διαδικασια αλλα δεν βρηκα κανενα sms. οπως λεει αυτο το σαιτ κτλπ.. Eαν δεν υπαρχουν τοτε εχουν διαγραφει ολοκληρωτικα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρυθμισεις τον διαχ. αρχειων που χρησημοποιησες να βλεπει τα κρυφα αρχεια και να ξαναψαξεις το φακελο. Επισης ψαξε για καποιο προγραμα επαναφορας διαγραμμενων αρχειων. Ελπιζω να εισαι τυχερος! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Σήμερα το κινητό μου έφαγε την πρώτη του τούμπα απο την τσέπη του μπουφάν μου κάτω.. Έκανε γερό θόρυβο με τόσο βάρος που έχει :p Με το που το βλέπω κάτω λέω "ωχ.. πάει.. θα έσπασε καμιά οθόνη". Τελικά δεν έπαθε τίποτα.. ούτε καν έκλεισε. Μόνο το καπάκι από πίσω βγήκε αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν έκλεισε.. έστω να κάνει μια επανεκκίνηση! Το w800i που είχα με το παραμικρό χτύπημα ανοιγόκλεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Καλησπέρα Παιδιά, μια ερώτηση, στο N73 δημιουργούσα ένα φάκελο στην Κάρτα μνήμης με ονομασία temp, και ότι έβαζα μέσα δεν φαινότανε στην έκθεση, στο N81 που έχω τώρα πως μπορεί να γίνει αυτό; σας ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μόλις το δοκίμασα αυτό.. δημιούργησα ένα φάκελο με το όνομα temp μέσα στον φάκελο images και τα εμφάνιζε κανονικά στην έκθεση. Εν τω μεταξύ έβαλα αρκετές φωτογραφίες στο κινητό και όταν πάω να τις ανοίξω από την έκθεση μου λέει οτι η μνήμη είναι πλήρης.. και να κλείσω πρώτα κάποιες εφαρμογές (ενώ δεν τρέχω καμία) και κάποιες εικόνες τις εμφανίζει θολές! Η ram φταίει? Δηλαδή μέχρι πόσες εικόνες μπορώ να έχω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Καλησπέρα Παιδιά, μια ερώτηση, στο N73 δημιουργούσα ένα φάκελο στην Κάρτα μνήμης με ονομασία temp, και ότι έβαζα μέσα δεν φαινότανε στην έκθεση, στο N81 που έχω τώρα πως μπορεί να γίνει αυτό; σας ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ. Μόλις το δοκίμασα αυτό.. δημιούργησα ένα φάκελο με το όνομα temp μέσα στον φάκελο images και τα εμφάνιζε κανονικά στην έκθεση. Εν τω μεταξύ έβαλα αρκετές φωτογραφίες στο κινητό και όταν πάω να τις ανοίξω από την έκθεση μου λέει οτι η μνήμη είναι πλήρης.. και να κλείσω πρώτα κάποιες εφαρμογές (ενώ δεν τρέχω καμία) και κάποιες εικόνες τις εμφανίζει θολές! Η ram φταίει? Δηλαδή μέχρι πόσες εικόνες μπορώ να έχω στο κινητό? Δουλεύει το κόλπο με τον φάκελο temp. Μόνο που πρέπει να τον κάνεις στο root της κάρτας μνήμης(Ε: ). Navi55 πέρασες τις φώτο όλες μαζί και μετά άνοιξες την έκθεση? Νομίζω φταίει το ότι πέρασες πάρα πολλές μαζί. Η έκθεση δημιουργεί μικρογραφίες των φώτο κάθε φορά που προσθέτεις νέα φωτογραφία. Προφανώς επειδή πέρασες πολλές μαζί μπούκωσε. Αν τις βάλεις λίγες λίγες ίσως λυθεί. Η αλλιώς αν δοκιμάσεις μερικές φορές να ανοίξεις την έκθεση. Μετά δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς κρατάει αποθηκευμένες τις μικρογραφίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts