navi55 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Στο κατάστημα δεν το είχε. Βασικά πρέπει να έχουν αρχίσει να το αποσύρουν σιγά σιγά απ' ότι βλέπω και σε άλλα καταστήματα. Θα με πάρουν τηλ όταν έρθει για να πάω να πάρω ελληνική συσκευή όπως έγραψα και πάνω. Μου είπε οτι θα 'ρθεί μέσα στην βδομάδα πάντως! Επίσης έχω μια απορία. Τις συσκευασίες ποιος τις "σφραγίζει" με την ταινία? Είπα οτι θέλω να είναι σφραγισμένο το κουτί (γιατί αυτό που μου είχαν δώσει δεν είχε καν ταινία) και μου λεει "δεν υπάρχει διαφορά, έτσι μας τα φέρνουν και βάζουμε εμείς τις ταινίες" :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Δεν το νομίζω. Η alpha copy τις στέλνει σφραγισμένες στα nokia shops. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, για την ακριβή διαδικασία, θα πρέπει να ρωτήσουμε κάποιον που δουλεύει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Nokia N81 Disassembly Video Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Το απόγευμα πήγα το πήρα (το ελληνικό). Είχε και την ταινία στο πλάι.. αλλά όταν το άνοιξα, το κάλυμα της οθόνης είχε (και έχει) κάτι μικρά σημαδάκια πάνω στο κέντρο τα οποία προσπάθησα να τα καθαρίσω με ένα πανάκι, αλλά τίποτα. Μάλλον γρατζουνιές είναι :( Την απόδειξη δεν μου την άλλαξε. Έβγαλε ένα αυτοκόλητο που είχε πάνω η συσκευή με τον κωδικό και το κόλλησε πάνω στην παλιά απόδειξη!! :X Επίσης την ώρα που είχα μπει στο κατάστημα, ήταν ένα ζευγάρι το οποίο απ' ότι κατάλαβα μόλις είχε αγοράσει κινητό και τους το είχε ανοίξει ο καταστηματάρχης.. και την ώρα που μπήκα λέει "μισό λεπτό να σας επιλέξω ελληνικά" το επιλέγει και λέει "μετά την επανεκίνηση θα είναι εντάξει". Δεν παίρνω και όρκο.. αλλά μου φαίνεται τους έδωσε κινητό παρα-εισαγωγής. Γενικώς μου φαίνονται πολύ περίεργα όλα αυτά.. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου ωστε να μάθω αν είναι νόμιμα αυτά που κάνει και λέει? Γενικότερα πάντως απο το κινητό είμαι ευχαρηστιμένος μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μα καλά, ποιο Nokia Store είναι αυτό;:mad: Ενημέρωσε μας για έχουμε το νου μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ένα έχει η Ξάνθη. Σκέφτομαι να πάρω τηλ, όταν θα έχω χρόνο, σε άλλα καταστήματα από γύρω περιοχές (Καβάλα, Κομοτηνή κλπ) και να ρωτήσω αν επιτρέπεται να δίνουν τέτοιες συσκευές, καθώς επίσης και για την πατέντα που έκανε με την απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoutsos13 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Paidia 8elw polu ena nokia n81 light blue alla mporw na dia8esw mexri 180 euro gia kainourgio i elafros metaxeirismeno (na exei mono mikrogratzounies apo ti xrisi oxi xtipimata i provlimat asti elitourgeia tou).Ti epiloges exw (ektos apo upomoni mexri na pesei i timi se katastimata kai epidotisi).Kserei kaneis an apo akan site sto eskwteriko mporei na ftasei estw ta 200,,kati telospadwn... Euxaristw Soz gia ta la8h sto keimeno,logo taxititas grapsimatos... :/ Εδω δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αγγελιες ομως ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Kαταρχην καλως ηλθες.. :) 1. Eαν θελεις να προσθεσεις κατι που ξεχασες σε ενα μυνημα πρεπει να χρησιμοποιεις το κουμπι της http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif τα συνεχομενα post απαγορευονται απο τους κανονες του forum. 2. Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 1) Παιδιά όταν κλείνω το slide.. άλλες φορές κλειδώνει το πληκτρολόγιο και άλλες όχι. Από τις ρυθμίσεις είναι επιλεγμένο να κλειδώνει! Γιατί το κάνει αυτό? 2) Σήμερα το μεσημέρι ενώ έβλεπα τις φωτογραφίες.. πατάω να σβήσω μια και δεν ξέρω τί έπαθε.. αλλά έσβησε και άλλες 2-3. Όλα τα περνάω στην κάρτα μνήμης (εικόνες, βίντεο, μουσική κλπ). Μήπως να την κάνω ένα φορμάτ? Έχει επιλογή να την κάνω μέσα από το κινητό, ή είναι καλύτερα από τον υπολογιστή? 3) Από κάτι παρουσιάσεις που είχα δει στο youtube πριν πάρω το κινητό.. είχα δει οτι όταν πήγαινε στο N-Gage έπαιζε πρώτα ένα βιντεάκι και μετά έμπαινε.. Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το βιντεάκι. Σε εσάς υπάρχει? Όχι οτι χρειάζεται.. απλά για να ξέρω! 4) Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε τέτοιο καλώδιο? http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=116771 Επίσης με τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει έχω ψιλοχαθεί... αλλά αυτά στο αντίστοιχο θέμα! ...αλλά όταν το άνοιξα, το κάλυμα της οθόνης είχε (και έχει) κάτι μικρά σημαδάκια πάνω στο κέντρο τα οποία προσπάθησα να τα καθαρίσω με ένα πανάκι, αλλά τίποτα. Μάλλον γρατζουνιές είναι :( Τελικά τα σημαδάκια ήταν πάνω στην ζελατίνα :wacko: την οποία δεν την είχα προσέξει καθόλου εκείνη την ώρα.. :ninja: Την έβγαλα και είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 3) Από κάτι παρουσιάσεις που είχα δει στο youtube πριν πάρω το κινητό.. είχα δει οτι όταν πήγαινε στο N-Gage έπαιζε πρώτα ένα βιντεάκι και μετά έμπαινε.. Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το βιντεάκι. Σε εσάς υπάρχει? Όχι οτι χρειάζεται.. απλά για να ξέρω! σε μενα δεν υπηρχε...καλοριζικο το κινητο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Όσο για την κάρτα μνήμης, σώσε οτι αρχεία χρειάζεσαι στον υπολογιστή σου και κάνε της φορμάτ απο τον μενού μνήμη του κινητού. Μετά επανέφερε τα αρχεία σου στους αντίστοιχους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoutsos13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ΝΑ ζητήσω συγγνώμη αρχικά για τα greeklish απλά είναι θέμα συνήθειας (κακιάς συνήθειας αλλα συνήθειας όπως και αν το κάνεις).Τώρα όσον αφορά τς "αγγελίες" απλά είδα 2-3 άτομα σε άλλα topics να λένε ότι πουλανε το αντίστοιχο κινητό αλλά δεν υπήρχαν σοβαρές διαματρυρίες.Τέλος πάντων απλα θέλω να γνωρίζω αν υπάρχει συγκεκριμένο topic για αφοροπωλησίες-ανταλλαγές στο forum (όχι σε επιχειρηματικό επίπεδο,περισσότερο για εξυπηρέτηση των χρηστών) και επίσης όσον αφορά τα συνεχόμενα post αφου υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης λάθος μου. Αύτα... Ό,τι άλλο κάνα λάθος χαρά μου να το διορθώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Υπάρχει το Buy and Sell. Διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι παίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλωσόρισες στο φόρουμ φίλε. :) Καταρχήν, διάβασε αυτό το FAQ. Θα σε βοηθήσει και θα σου λύσει πολλές απορίες. Για αγοραπωλησίες: Buy and Sell - Mobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Τα ηχεία του κινητού πολλά χνούδια μαζέυουν! Και κανονικά είναι το 1/3 σε μέγεθος απο αυτό που φαίνεται. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή τους! Επίσης αυτό με το κλείδωμα πληκτρολογίου όταν κλείνω το slide.. εντελώς ότι να 'ναι. Τώρα το έχω επιλέξει να με ρωτάει πρώτα αν θέλω να κλειδώσει το πληκτρολόγιο. Όποτε θέλει με ρωτάει και όποτε θέλει κλειδώνει κατευθείαν χωρίς να με ρωτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 ,N81,N81 8Gb: Firmware upgrade - 21.0.008: http://www.jaspp.net/2008/11/n81-8gb-firmware-upgrade-210008/ http://www.cellomania.com/wp/?p=277 εβαλα τα ελληνικα product code 0545894 (8gb version), 0550145 Balkans - Greece and Cyprus Silver , 0550194 Balkans - Greece and Cyprus Blue http://img266.imageshack.us/img266/2186/2011200894310lf5.th.pnghttp://img266.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Αρχίζω πάλι τις ερωτήσεις! :rolleyes: Όσον αφορά την παραπάνω αναβάθμιση: 1) Στο Nokia Software Updater δεν υπάρχει η αναβάθμιση? Υπάρχει διαφορά από που θα την κάνω? 2) Θα μπορούμε να hackαρουμε την συσκευή ή θα υπάρχει πρόβλημα? 3) Την έχει κάνει κανένας να μας πει τί βελτιώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 ,N81,N81 8Gb: Firmware upgrade - 21.0.008: http://www.jaspp.net/2008/11/n81-8gb-firmware-upgrade-210008/ http://www.cellomania.com/wp/?p=277 εβαλα τα ελληνικα product code 0545894 (8gb version), 0550145 Balkans - Greece and Cyprus Silver , 0550194 Balkans - Greece and Cyprus Blue http://img266.imageshack.us/img266/2186/2011200894310lf5.th.pnghttp://img266.imageshack.us/images/thpix.gif Η ίδια αναβάθμιση δόθηκε και για το Ν81 στα 2ΓΙΓΑ. Μόλις την εγκατέστησα. Δεν είδα βέβαια και καμμιά διαφορά. Απλά αλλάζει με άλλο τρόπο από εφαρμογή σε εφαρμογή. Τίποτε άλλο. Και την έκανα από το Nokia software update Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Η ίδια αναβάθμιση δόθηκε και για το Ν81 στα 2ΓΙΓΑ. Μόλις την εγκατέστησα. Δεν είδα βέβαια και καμμιά διαφορά. Απλά αλλάζει με άλλο τρόπο από εφαρμογή σε εφαρμογή. Τίποτε άλλο. Και την έκανα από το Nokia software update Hackάρεται η συσκευή με αυτή την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Hackάρεται η συσκευή με αυτή την αναβάθμιση? Δεν ξέρω. Δεν ξέρω και πως να hackάρω την συσκευή. Αλλωστε έχω φορτώσει τόσα χρήσιμα προγραμματάκια χωρίς hackάρισμα, που δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο. Garmin XT, εορτολόγιο,Taskman,Sudoku, πασσιέντζα, bowling, othelo είναι μερικά απο τα προγράμματα που της έβαλα. Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές που θα μπορούσε να πάρει, αλλά δεν μου χρειάζονται. Πάντως ξανατονίζω, ότι απο την προηγούμενη rom σειράς 11 και κάτι, δεν είδα καμμιά αξιόλογη διαφορά, που να αξίζει τον κόπο να κάνω αναβάθμιση. Βέβαια ο είδα αφού την έκανα. Και δεν είχα και κανένα κόλλημα στο κινητό με την προηγούμενη rom. Ισα ισα που το Ν81 *ΓΙΓΑ της γυναίκας μου που είχε την 20 και κάτι rom, κόλλησε σε κάποια φάση και έκανε μόνο του soft reset. Ελπίζω να μην είναι bug της νέας rom. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδιά πόση ελεύθερη μνήμη ram έχετε? Εμένα είναι γύρω στα 27 ΜΒ. Πριν περάσω εφαρμογές, τραγούδια κλπ ήταν γύρω στα 37 ΜΒ. Λογικά από τις εφαρμογές που τρέχουν δεν πέφτει η ram? Έχω εγκαταστήσει αρκετές εφαρμογές.. αλλά καμία δεν τρέχει συνέχεια(εκτός αν τρέχει χωρίς να φαίνεται). Πώς μπορώ να δω τί μου "τρώει" την ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παίδες κατεβάζω κάποια θέματα από το πισι κ τα περνάω στο κινητό. Πάω στη διαχείριση αρχείων και τα εγκαθιστώ. Κάποια από αυτά εμφανίζονται στη διαχείριση εφαρμογών. Κάποια δεν εμφανίζονται με συνέπεια να μην μπορώ να τα σβήσω. Δεν υπάρχει επιλογή για διαγραφή από το μενού που τα επιλέγεις. Ξέρετε κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Πώς μπορώ να δω τί μου "τρώει" την ram? με καποιον task manager προτεινω τον jbak task manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δες εδώ πως τα απεγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Δες εδώ πως τα απεγκαθιστάς. Ευχαριστώ mirrorofsorrow, θέλω να τα διαγράφω από το κινητό απευθείας οπότε θα ψάξω κ τη δεύτερη λύση που προτείνει. Πολύ χρήσιμο το τόπικ που με παρέπεμψες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts