Jump to content

[Επίσημο] Nokia N81

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia se olous. Eimai paneythxhs katoxos enos n81 kai na po thn alitheia ola mou douleyoun teleia..

Kai to naviwheel tromero, krima pou den douleyei se oles tis efarmoges kai ta menu.

Kai ola ayta me mono 219 euro :)

To mono provlhmataki pou exo entopisei os tora einai h mpataria, pou mou krataei 2 meres peripou..einai arxh, paizo kiollas me ayto kai elpizo na anevei.

Asxeto, phga na kano install se 1 programmataki kai mou vgazei certificate expired, kserete ti paizei??? Gia rikste kamia voitheia :)

Το WLAN το έχεις απενεργοποιημένο η το έχεις και ψάχνει μόνιμα.

Εγώ μόλις το απενεργοποίησα κρατάει σαφώς πιο πολύ η μπαταρία. Το ίδιο ισχύει και για το bluetooth.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σκέφτομαι το καλοκαίρι να πάρω καινούριο κινητό. Μετά απο πολύ ψάξιμο είδα οτι μου άρεσε το συγκεκριμένο.. και σε εμφάνιση αλλά και σε χαρακτηριστiκά. Αλλά όταν είδα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια στο thread ψιλοξενέρωσα. Όντως τόσο "πλαστηκούρα" είναι από κοντά?? Και τα κουμπιά είναι πολύ σκληρά? Είναι δύσχρηστα τα πλήκτρα όταν γράφεις μηνύματα? :(

Χθες μόλις πήρα το κινητό παιδιά. Είχα να πάρο κινητό sympian από την εποχή που το 6630 ήταν νέο... Πολύ καλο μου φαίνεται και ειδικά το wifi... θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω μια εφαρμογή για να συνδέομαι στο msn μου από το wifi? Tnks
Never Settle 3...

eon γράψε αν μπορείς και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού! Και απάντησε μου αν μπορείς και σε αυτά που ρώτησα παραπάνω!

Στα χαρακτηριστικά γιατί δεν βρίσκω πουθενά αν έχει hsdpa? Είναι δυνατόν να μην έχει??? :mad:

eon γράψε αν μπορείς και εσύ τα θετικά και τα αρνητικά του κινητού! Και απάντησε μου αν μπορείς και σε αυτά που ρώτησα παραπάνω!

Στα χαρακτηριστικά γιατί δεν βρίσκω πουθενά αν έχει hsdpa? Είναι δυνατόν να μην έχει??? :mad:

Δεν έχει HSDPA. Δες εδώ ακριβώς τα χαρακτηριστικά του:

http://www.forum.nokia.com/devices/N81

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα ξέρω. Έχω δει και μερικά βιντεάκια στο youtube.. τα παιχνίδια ψιλοκολλάνε.. HSDPA δεν έχει.. διαβάζω και εδώ ένα σωρό προβλήματα.. Έχω ξενερώσει τελείως :mad: :( Δεν βρίσκω κινητοοοο...

Εγώ πάντως έχω μείνει ικανοποιημένος με το κινητό. Το έχω 3 μέρες και πάει μια χαρά. Στα games δεν περίμενα κάτι καλύτερο όπως και στην camera του. Εξάλλου δεν το πήρα για την camera αλλα για το Sympian, για την έξοδο για ακουστικά όπως και για τι WiFi του που τα πάει περίφημα!
Never Settle 3...

καλησπερα και απο εμενα.

Εχω και εγω τα προβληματακια μου με το Ν81 8gb με την usb συνδεση.Αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι. Πρεπει αν ανοιξω και να κλεισω το τηλ πολλες φορες για να το βρει.

Εχει βρεθει καμια λυση για το προβλημα???

καλησπερα και απο εμενα.

Εχω και εγω τα προβληματακια μου με το Ν81 8gb με την usb συνδεση.Αλλες φορες λειτουργει και αλλες οχι. Πρεπει αν ανοιξω και να κλεισω το τηλ πολλες φορες για να το βρει.

Εχει βρεθει καμια λυση για το προβλημα???

Έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού;

Η 11.0.045 είναι η τελευταία.

Αν όχι, κάνε αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μπορούμε με wifi να περνουμε και να δινουμε αρχεια στο κινητο από τον υπολογιστή? Αν ναι πώς?
Never Settle 3...

εγω παντως παιδια που το ειδα λιγο σημερα και επαιξα μαζι του ψιλοαπογοητευτηκα απο την ποιοτητα κατασκευης του :( τοσο ωστε να με κανει να ψαξω για κατι αλλο :X

*να πω οτι ειμαι λιγο περιεργος :P

γεια σας παιδια.

εχω μια ερωτηση: αν στο κινητό μου κάνω αναβάθμιση, αφού πρωτα τα αποθηκευσω ολα τα δεδομενα μου στον υπολογιστη μεσω του "content copier" , και αφου σβηστούν όλα από το κινητό, όταν τα επαναφερω με το πρόγραμμα θα είναι ΟΛΑ όπως ήταν;; συγκεκριμενα εννοω, θα υπαρχουν οι εφαρμογες και τα παιχνίδια που έχω εγκαταστήση, κανόνικα όως πρώτα ή θα χρειαστεί να τα εγκαταστησω όλα από την αρχή;;;;;;; τις εφαρμόγες και τα παιχνίδια τα έχω "σπασει" με το πρόγραμμα mobile signer. ξερετε με βεβαιότητα;;;;;;):X:

και το πρόβλημα μου είναι, στα τραγουδια, εχω μία λίστα τραγουδιών (mp4 μορφή για εξηκονόμηση χώρου) και όταν πάω να διμιουργησω μία "λίστα αναπαραγωγής" για να επιλέξω τα κομματια, δεν μου έχει οπως στα sonyericsson να επιλέξω ένα φάκελο που έχω μέσα τα τργουδια του συγκεκριμενου τραγουδιστη ή τις συγκεκριμένης κατηγορίας μουσικής, αλλα τα έχει όλα χυμα. τι μπορώ να κάνω για να φιάξω λιστες αναπαραγωγης με τους καλλιτέχνες που θέλω;;;:worry::worry::worry::worry::worry:

μια καλή λύση είναι να επιλεξω ''αναζήτηση ανα καλλιτεχνη", αλλα τα αρχεια μουσικής που έχω (από το προηγούμενο sonyericsson και είναι mp4) δεν έχουν ονόμα καλλιτεχνη-αλπουμ-κ.τ.λ. αλλα μόνο ονομα κομματιου...

κανενα προγραμμα που να προσθεσω σε αυτα τα αρχεια ονομα καλλιτεχνη;;;;:(:(

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

γεια σας παιδια.

εχω μια ερωτηση: αν στο κινητό μου κάνω αναβάθμιση, αφού πρωτα τα αποθηκευσω ολα τα δεδομενα μου στον υπολογιστη μεσω του "content copier" , και αφου σβηστούν όλα από το κινητό, όταν τα επαναφερω με το πρόγραμμα θα είναι ΟΛΑ όπως ήταν;; συγκεκριμενα εννοω, θα υπαρχουν οι εφαρμογες και τα παιχνίδια που έχω εγκαταστήση, κανόνικα όως πρώτα ή θα χρειαστεί να τα εγκαταστησω όλα από την αρχή;;;;;;; τις εφαρμόγες και τα παιχνίδια τα έχω "σπασει" με το πρόγραμμα mobile signer. ξερετε με βεβαιότητα;;;;;;):X

Θα αντιγραφούν όλα (επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κτλ), αλλά το αν θα λειτουργούν όλες οι εφαρμογές δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς!

Δεν είναι σίγουρο άλλες μπορεί να λειτουργούν, άλλες όχι.

και το πρόβλημα μου είναι, στα τραγουδια, εχω μία λίστα τραγουδιών (mp4 μορφή για εξηκονόμηση χώρου) και όταν πάω να διμιουργησω μία "λίστα αναπαραγωγής" για να επιλέξω τα κομματια, δεν μου έχει οπως στα sonyericsson να επιλέξω ένα φάκελο που έχω μέσα τα τργουδια του συγκεκριμενου τραγουδιστη ή τις συγκεκριμένης κατηγορίας μουσικής, αλλα τα έχει όλα χυμα. τι μπορώ να κάνω για να φιάξω λιστες αναπαραγωγης με τους καλλιτέχνες που θέλω;;;:worry::worry::worry::worry::worry:

μια καλή λύση είναι να επιλεξω ''αναζήτηση ανα καλλιτεχνη", αλλα τα αρχεια μουσικής που έχω (από το προηγούμενο sonyericsson και είναι mp4) δεν έχουν ονόμα καλλιτεχνη-αλπουμ-κ.τ.λ. αλλα μόνο ονομα κομματιου...

κανενα προγραμμα που να προσθεσω σε αυτα τα αρχεια ονομα καλλιτεχνη;;;;:(:(

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τον ενσωματωμένο music player εφόσον δεν έχεις φτιάξει όλα τα tags (metadata).

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις ένα player που υποστηρίζει folder play lists.

Για περισσότερα δες στο θέμα τως εφαρμογών!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Η καλύτερη λύση για μένα είναι η τακτοποίηση των tags που προτείνεις Σταύρο. Η λύση του εξωτερικού music player ίσως να μην είναι τόσο αξιόπιστη, λόγω του ότι οι περισσότεροι έχουν χαμηλότερη ένταση από ό,τι ο ενσωματωμένος. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια, διαβασα ολα τα παραπανω και θελω να κανω καποιες ερωτησεις:

α) Το Ν81 2GB για τα λεφτα που εχει τωρα 315 ευρω, αξιζει να το παρει καποιος που δεν εχει τρελες απαιτησεις ,,,(δλδ. το θελω να παιζω κανα παιχνιδακι, wi-fi , ραδιο κλπ)

β) επισης κανει Voip calls, μπαινει msn(μεσω wi-fi) ???

γ) και κατι ακομα να το παρω με vodafone live η οχι???

ευχαριστω

Σκεφτομαι να παρω το Ν 81 αλλα οχι το 8 gb. ειναι καλη επιλογη η να περιμενω κανενα καινουριο της νοκια?? να ρωτησω κ κατι αλλο οταν μπαινουμε στο ινερνετ με το wifi που εχει το τηλ χρεωνουμε το κινητο??

παιδια, διαβασα ολα τα παραπανω και θελω να κανω καποιες ερωτησεις:

α) Το Ν81 2GB για τα λεφτα που εχει τωρα 315 ευρω, αξιζει να το παρει καποιος που δεν εχει τρελες απαιτησεις ,,,(δλδ. το θελω να παιζω κανα παιχνιδακι, wi-fi , ραδιο κλπ)

β) επισης κανει Voip calls, μπαινει msn(μεσω wi-fi) ???

γ) και κατι ακομα να το παρω με vodafone live η οχι???

ευχαριστω

Γι αυτά που λες, ναι αξίζει!

Β) Κάνει κλήσεις VoIP και μπαίνει στο msn μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Windows Live Messenger.

Γ) Να ΜΗΝ το πάρεις Vodafone Live.

Σκεφτομαι να παρω το Ν 81 αλλα οχι το 8 gb. ειναι καλη επιλογη η να περιμενω κανενα καινουριο της νοκια?? να ρωτησω κ κατι αλλο οταν μπαινουμε στο ινερνετ με το wifi που εχει το τηλ χρεωνουμε το κινητο??

Το αν αξίζει δεν μπορώ να το κρίνω!

Όταν χρησιμοποιείς το WiFi φυσικά και δεν χρεώνεσαι.

Β) Κάνει κλήσεις VoIP και μπαίνει στο msn μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής Windows Live Messenger.

για το μονο λογο που σκεφτομαι να το παρω με vodafone live! ειναι η live tv που θα βλεπω....(για κανενα αλλο λογο δεν το θελω)

θα το σκεφτω!!

Το αν αξίζει δεν μπορώ να το κρίνω!

Όταν χρησιμοποιείς το WiFi φυσικά και δεν χρεώνεσαι.

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!πολλα αρνητικα βλεπω για αυτο το τηλ..τι να κανω??:(

Υπάρχουν πολλά παράπονα για τη ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ για να έχω προσωπική άποψη.

Εγω πιστευω πως παιζει ρολο και η χρηση που κανει ο καθενας στο κινητο, αν καποιος παρει το κινητο και το πεταει απο δω και απο εκει ,η παταει με δυναμη τ κουμπια λογικο μου φαινεται να εχει προβληματα, γιατι μου φαινεται καπως περιεργο να εβγαλε μια τετοια εταιρια οπως η νοκια τοσο μαπα τηλεφωνο. Δεν ξερω μπορει να κανω λαθος σε ολα, απλα λεω μια αλλη αποψη.:)

Ο αδερφος μου εχει Ν81 και εγω Ν82,το Ν81 μου φαινεται πιο καλο απο το δικο μου σε ποιοτητα κατασκευης και ποιο βολικο επειδη ειναι slide.

Τοσο πιο βολικο που σκεφτομαι να το δωσω να παρω το Ν81 λογω καθημερηνοτητας και μονο.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

πραγματι το Ν81 δεν εχει και το καλυτερο υλικο κατασκευής αλλα λειτουργικα δεν πεζεται, το εχω δυο βδομαδες και του εχω πεταξει τα ματια εξω...

καλυτερα οπιος να το παρει να παρει με 8gb η διαφορά είναι 30€, και ειναι πιο ελκιστικό αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα σε μελλοντικό αγοραστη από οτι το σκετο...:rolleyes:

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

καλυτερα οπιος να το παρει να παρει με 8gb η διαφορά είναι 30€, και ειναι πιο ελκιστικό αν θελεις να το πουλησεις αργοτερα σε μελλοντικό αγοραστη από οτι το σκετο...:rolleyes:

Εγώ θα προτιμούσα το απλό πάντως με μια καρτούλα 8GB, είναι πιο βολικό με κάρτα γιατί πολλές φορές κάποιο απο τα προγράμματα που εγκαθιστούμε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκκίνησης του κινητού και σίγουρα είναι πιο εύκολο να βάλεις την καρτούλα σε ένα card reader και να σβήσεις τα αρχεία που δημιούργησαν το πρόβλημα παρά να αναγκαστείς να κάνεις format την εσωτερική μνήμη.