Itchrist86 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Apo to rosiko review poy anaferthike pio panw " An unlimited number of custom folders can be created by user in the phone memory or on the flash disk. " (sto gallery) Ama einai alitheia aksizei to kinhto!!!! Ayto einai ena feature pou perimenw pos kai pos!! Σε όλα τα S60 ανέκαθεν μπορούσες να φτιάχνεις όσους φακέλους θέλεις και στη μνήμη της συσκευής και την επέκταση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα εμφανίζονται και στην Έκθεση. Βέβαια μακάρι να γίνει, αλλά... από αυτό που γράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση πως θα το κάνει και στην έκθεση. Αυτό που προαναφέρθηκε σχετικά με την εγγύηση τι ακριβώς δεν ισχύει?Αν το αγοράσω από expansys για παρέδειγμα ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα ευρωπαικής χώρας δεν έχω εγγύηση?Δεν ισχύει η πανευρωπαική κάλυψη στην Ελλάδα?Γιατί ξέρω σίγουρα ότι αν αγοράσω ένα κινητό στην Αγγλία και μου χαλάσει στη Γερμανία θα μου το φτιάξουν ή θα το αντικαταστήσουν στη Γερμανία. Εγγύηση: Αν το κινητό προέρχεται από αγορά της Ε.Ε. καλύπτεται σε θέματα hardware από την Alpha Copy, αλλά όχι σε software π.χ.: αναβαθμίσεις κλπ. Αν το κινητό προέρχεται από οπουδήποτε αλλού εκτός Ε.Ε. δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση της Alpha Copy. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Σε όλα τα S60 ανέκαθεν μπορούσες να φτιάχνεις όσους φακέλους θέλεις και στη μνήμη της συσκευής και την επέκταση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα εμφανίζονται και στην Έκθεση. Βέβαια μακάρι να γίνει, αλλά... από αυτό που γράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση πως θα το κάνει και στην έκθεση. Εγγύηση: Αν το κινητό προέρχεται από αγορά της Ε.Ε. καλύπτεται σε θέματα hardware από την Alpha Copy, αλλά όχι σε software π.χ.: αναβαθμίσεις κλπ. Αν το κινητό προέρχεται από οπουδήποτε αλλού εκτός Ε.Ε. δεν καλύπτεσαι από την εγγύηση της Alpha Copy. Για το θεμα του λογισμικου εισαι σιγουρος? Τωρα πηρα τηλεφωνο στο Nokia Concept Store Αθήνας και μου ειπανε οτι η εγγυηση, αν ειναι αγορασμενο απο Ε.Ε., καλυπτει και hardware και software προβληματα. Βεβαια η κοπελα που μου το ειπε μπορει και να μην ηξερε καλα. Θα παρω την Δευτερα στα κεντρικα για επιβεβαιωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Για το θεμα του λογισμικου εισαι σιγουρος? Τωρα πηρα τηλεφωνο στο Nokia Concept Store Αθήνας και μου ειπανε οτι η εγγυηση, αν ειναι αγορασμενο απο Ε.Ε., καλυπτει και hardware και software προβληματα. Βεβαια η κοπελα που μου το ειπε μπορει και να μην ηξερε καλα. Θα παρω την Δευτερα στα κεντρικα για επιβεβαιωση. Έτσι ήταν... αν το άλλαξαν τώρα, δεν ξέρω. :O [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από Aekaraole Εμφάνιση Μηνύματος Apo to rosiko review poy anaferthike pio panw " An unlimited number of custom folders can be created by user in the phone memory or on the flash disk. " (sto gallery) Ama einai alitheia aksizei to kinhto!!!! Ayto einai ena feature pou perimenw pos kai pos!! Σε όλα τα S60 ανέκαθεν μπορούσες να φτιάχνεις όσους φακέλους θέλεις και στη μνήμη της συσκευής και την επέκταση. Αυτό δεν σημαίνει πως θα εμφανίζονται και στην Έκθεση. Βέβαια μακάρι να γίνει, αλλά... από αυτό που γράφεις δεν μου δίνει την εντύπωση πως θα το κάνει και στην έκθεση. Oxi ayta pou leei ta leei katw apo titlo gallery. Mporei kaneis me to kinhtaki to verify? AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Nokia N95 8 GB vs. Samsung SGH-G800 http://mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=8908 Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Δε ξερω αν εχει αναφερθει κ απλα το παραθετω: http://www.pdasnews.com/articles/3335/1/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Αν κι εγώ δεν σκοπεύω να αγοράσω το κινητό(προς το παρών) είπα να μπω e-bay να δω τι παίζει και βρήκα φτηνά μοντέλα από πωλητές με καλό feedback και από ευρωπαϊκή ένωση. Γιατί δεν ψωνίζεται από κει; Να περιμένεις για να χρησιμοποιήσεις κάποια επιδότηση το καταλαβαίνω αλλά αξίζει να δίνεις 200 και 300 ευρώ παραπάνω για να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο και εγγύηση σε περίπτωση που σου χαλάσει κάτι και δεν μπορείς να επαναφέρεις το product code; Έχω αλλάξει πολλά κινητά και ποτέ δεν μου χρειάστηκε η εγγύηση και προσωπικά δεν έχω ακούσει περίπτωση κάποιου να του χαλάσει και να αρνηθούν επισκευή επειδή είχε αλλαγμένο product code. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λιγάκι μπας και νιώσουν κι αυτοί; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 βγαίνουν οι τύποι με το Ιphοne Και γράφουν στο σαΐτ με τα κινητά του λοιπόν αυτό το ποστ είναι γραμμένο με το n95(ενός φίλου καθώς εγώ περιμένω να πάρω το 8Gb) Περιμένω να βγει επιτέλους Το 8αρη να γράφουμε ακόμη καλύτερα και μόνο από το κινητό ως απάντηση στους appleακηδες Που νομίζουν πως μόνο αυτοί έχουν το πραγματικό ίντερνετ μαζί τους Lοl ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aekaraole Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Nokia N95 8 GB vs. Samsung SGH-G800 http://mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=8908 Pio kales mou fainontai tou nokia (pio zontanes) Apostolos AEK UBER ALLES :D Champions League here we come Nokia 7650, 7610,Panasonic x700, 6680, 3230, N70, Ν80, Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 διθυραμβικά σχόλεια απο ένα ακόμη έγκυρο site http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188.php ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Nokia N95 8 GB vs. Samsung SGH-G800 http://mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=8908 Pio kales mou fainontai tou nokia (pio zontanes) Apostolos Αντικειμενικά δεν είναι καλύτερες. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ουδέτερες (ούτε πολύ contrast, ούτε πολύ έντονο χρωματικό κορεσμό, γιατί αυτά ούτως ή άλλως τα φτιάχνεις μετά). Οι φωτό του Nokia λοιπόν έχουν έντονα και τα 2, χώρια που το κόκκινο είναι πολύ αυξημένο. Σε επίπεδο εντυπωσιασμού θα έλεγα ότι πετυχαίνει το στόχο του (απέναντι δηλαδή στο 90% αυτών που θα φωτογραφίσουν με εκείνο και είναι λίγο ή πολύ άσχετοι με τη φωτογραφία ως τέχνη). Για κάποιον όμως που ξέρει, το Samsung βγάζει καλύτερες. Για κάποιον δε, που ξέρει ακόμη περισσότερα, και τα 2 είναι για πέταμα (στο τομέα της φωτογραφίας), όπως και όλα τα κινητά... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Για κάποιον δε, που ξέρει ακόμη περισσότερα, και τα 2 είναι για πέταμα (στο τομέα της φωτογραφίας), όπως και όλα τα κινητά... εσυ τι κινητο εχεις αφου ειναι για πεταμα κ τα δυο?η μιλας με τηλεκαρτα στο θαλαμο?:lol:μαλλον το δευτερο πιστευω.:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κι όμως ότι όλα τα κινητά είναι για πέταμα στον τομέα της φωτογραφίας είναι γεγονός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κι όμως ότι όλα τα κινητά είναι για πέταμα στον τομέα της φωτογραφίας είναι γεγονός.αλλος εδω.τι λετε ρε εχετε τρελλαθει?:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 αλλος εδω.τι λετε ρε εχετε τρελλαθει?:blink: Καταρχήν λέει στον "τομέα της φωτογραφίας" και εσύ του απάντησες "εσύ από το θάλαμο παίρνεις τηλέφωνο;" (που είναι παντελώς άσχετο). Κατά δεύτερον έχουν δίκιο, εκτός και αν πιστεύεις ότι το φακουδάκι που έχουν τα κινητά μπορεί να πιάσει το φως και το χρώμα που πιάνουν οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών. Είναι σα να λες, "πήρα μια φοβερή ψηφιακή βιντεοκάμερα... είναι εφάμιλλη με αυτές που έχουν στο Hollywood" :p Δε το παίζω δικηγόρος κανενός και ούτε θέλω να "τσακωθούμε", απλά η δυνατότητα φωτογράφισης στα κινητά, είναι αυτό ακριβώς μια "δυνατότητα" EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Giogio, διάβασε καλύτερα το κείμενο και θα καταλάβεις τι γράφω (οι παρενθέσεις έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελληνική γραφή!) Προς ενημέρωσή σου έχω συλλογή 69 κινητών (πλήρως λειτουργικών και σε άψογη κατάσταση), οπότε κάτι ξέρω παραπάνω. Τώρα, το πόσα ξέρεις εσύ από φωτογραφία, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω σφόδρα... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 +1 ολα για πεταμα στον τομεα της φωτογραφιας. δεν συγκρινονται με ψηφιακες. για κανενα mms ομως η για να χαζευεις τις photos σου στην οθονη του κινητου νομιζω πως ειναι οκ. αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος της καμερας στο κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 +1 ολα για πεταμα στον τομεα της φωτογραφιας. δεν συγκρινονται με ψηφιακες. για κανενα mms ομως η για να χαζευεις τις photos σου στην οθονη του κινητου νομιζω πως ειναι οκ. αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος της καμερας στο κινητο. Οντως ετσι ειναι τα πραγματα οσο κι αν μερικοι αρνουνται να το παραδεχτουν, πως μπορει ενα κινητο που πασχιζει (λογω απαιτησεων και ανταγωνισμου) να εχει οσο το δυνατον μικροτερες διαστασεις, να συγκριθει με μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη η οποια ειναι διπλασια σε παχος, αυτο φυσικα ισχυει και για τις ultra compact ψηφιακες μηχανες που παρολο που ειναι πολυ μικρες και ομορφες σε ποιοτητα ειναι μαυρο χαλι, το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα δεν τα λεω τυχαια (για να παρω ψηφιακη εψαχνα 2 μηνες τις εχω δει ολες και μικρες και μεγαλες και η αληθεια ειναι οτι οσον αφορα το φακο το μεγεθος μετραει). Αλλα παρολα αυτα το Ν95 βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες για κινητο εμενα με εχει εντυπωσιασει σε αυτον τον τομεα και μπορει ανετα σε καποια στιγμη (που δεν εχεις την ψηφιακη μαζι σου) να σου βγαλει ενα ωραιο ηλιοβασιλεμα π.χ. [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Giogio, διάβασε καλύτερα το κείμενο και θα καταλάβεις τι γράφω (οι παρενθέσεις έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελληνική γραφή!) Προς ενημέρωσή σου έχω συλλογή 69 κινητών (πλήρως λειτουργικών και σε άψογη κατάσταση), οπότε κάτι ξέρω παραπάνω. Τώρα, το πόσα ξέρεις εσύ από φωτογραφία, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω σφόδρα...να τα χαιρεσε κ τα 69 ωραιο νουμερο σου κατσε:pεσυ που εισαι φωτογραφος κ εχεις κ 69 τηλ κατι θα ξερεις απο φωτογραφιες σφοδρα.:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πως μου τη βιδώνουν οι άνθρωποι που δεν παραδέχονται τα λάθη τους! Σήμερα έγιναν 70 (ουφ, ξέφυγα από το αστείο νούμερο!). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Το λοιπόν , αγόρασα και εγώ το Νοκια 95 8GB από το Dubai με 531 Ευρώ, μέχρι στιγμής λειτουργέι άψογα εδώ και 24 ώρες το έχω φόρτιση το βράδυ και σχεδόν έχω χρησιμοποίηση όλες της εφαρμογές + και το truphone φενετε το πρόβλημα με την μπαταρία διορθώθηκε ενώ με το το παλιό τουλάχιστον κάθε 5 ώρες ει θελε φόρτωση, έχω ένα πρόβλημα όμως ! Κατέβασα το νέο firmware απο το νοκια Update την 11 version και δεν μου λειτουργέι το έργο του spider man μου γράφει invalid activation key καμιά βοήθεια πως να επαναφέρω το key !!!! Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 λες και δεν μπορεις να βρεις τον spiderman χωρις key.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη φλας μνήμη της συσκευής. Η μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή γίνεται γρήγορα; Πώς ακριβώς πραγματοποιείται η πλήρης διαγραφή δεδομένων από αυτήν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη φλας μνήμη της συσκευής. Η μεταφορά δεδομένων από και προς τον υπολογιστή γίνεται γρήγορα; Πώς ακριβώς πραγματοποιείται η πλήρης διαγραφή δεδομένων από αυτήν; Από όσα έχω διαβάσει σε ξένα ριβιου η ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων είναι εντελώς στο "γάμο του καραγκιόζη και του χατζιαβάτη μαζί" ! Μιλάνε για την την υπερηχητική ταχύτητα των 800 κβ/δτ . Δηλαδή υποτίθεται ότι έχουμε usb 2.0 και οι ταχύτητες που πιάνουν είναι μια αργή 1.1 !!:wacko: Κάποιος φίλος εδώ μέσα μίλησε ότι με αναβάθμιση στο μέλλον ίσως λυθεί το πρόβλημα. Συμφωνώ μεν αλλά αφενός αυτό είναι μια υπόθεση για κάτι που θα έπρεπε να δουλεύει εξαρχής ρολόι (δεν είναι κάμερα ή μενού για να το βελτιώσουν δραστικά!) και αφετέρου δεν παύει η Νοκια να με εκπλήσσει αρνητικά στο ότι σε κάθε μοντέλο της (ακριβό-φθηνό δεν έχει σημασία) θα κάνει μια ΜΕΓΑΑΑΛΗ πατάτα. Λες και το κάνει επίτηδες για να μην τη φάνε με το μάτι ... :) Οσον αφορά στην διαγραφή δεδομένων απο τον υπολογιστή σου θα το βλέπεις σαν ένα εξωτερικό δίσκο οπότε με ένα καλό file explorer θα έχεις ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία. Κρυφά ή φανερά. Αυτό δεν είναι πρόβλημα σίγουρα. Το πρόβλημα είναι ότι για να μεταφέρεις μια ταινία κανά γίγα θα χρειαστείς κανα μισάωρο στο νερό !!! Οσο την "πάω" τη Νοκια ρε παιδί μου (και όσες φορές λοξοδρόμησα...ξαναγύρισα!!Ενας φίλος αγόρασε ένα i-phone πρόσφατα και το επεξεργάστηκα αρκετά. Εεεε εντάξει είναι φοβερό σαν εμφάνιση αλλά εγώ επιμένω Νοκια. Απλά με κάποιες πατάτες πάντα με πληγώνει !) τόσο λέω μέσα μου " καλά μαζί με τους κορυφαίους προσλαμβάνουν και μερικές αμοιβάδες για να τους κάνουν σετ ?!?!?!?" Τέλος όσον αφορά στη φωτογραφική μηχανή, εντάξει μην τρελαινόμαστε κιόλας. Αν βρείτε κάποια ψηφιακή των 5 ΜΡ βγάλτε μια φωτό και δείτε τη στον υπολογιστή ΟΧΙ στην οθόνη του κινητού. Μιλάμε για την καμία σχέση! Οι φωτό του Ν95 είναι πολύ καλές ΓΙΑ κινητό. Ως γνωστόν (και αναφέρθηκε και παραπάνω από ένα φίλο) τις φωτογραφίες τις κάνει καλές κατά ένα μέρος ο αισθητήρας αλλά κατά το μεγαλύτερο μέρος τις κάνει άριστες ο φακός. Συγκρίνεται τώρα ο φακός του Ν95(που νομίζω αφού δεν αναφέρεται αλλιώς, ότι είναι πλαστικός) με ένα κλασσικό φακό μιας απλής ψηφιακής ? Διαβάστε το και με δυο λέξεις : πλαστικό-κρύσταλλο (έχει διαφορά στα αυτιά σας σίγουρα, ξέρετε δεν ξέρετε από φωτογραφία) επίσης : διάμετρος φακού ν95=μισό εκατοστό περίπου , διάμετρος απλής ψηφιακής=1.5 με 2 τουλάχιστον. Δείτε (χωρίς προκατάληψη) όλες τις φωτό του Ν95 σε όλα τα ριβιού. Είναι πολύ καλές (το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ και ξεκινήσουμε χωρίς λόγο κανένα πόλεμο !) αλλά έχουν πολύ θόρυβο για 5 ΜΡ και υστερούν πάρα πολύ στην λεπτομέρεια. Αν μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε τον αισθητήρα του Ν95 σε ένα κλασσικό φακό θα βλέπατε την τεράστια διαφορά. Απλά και εμένα με καλύπτει σε καταστάσεις που η φωτογραφική βρίσκεται σπίτι ή κάτι γίνεται στο δρόμο και έχω στο χέρι το κινητό ή τέλος πάντων βαριέμαι να κουβαλάω δύο συσκευές μαζί. Τότε "ναι" το Ν95 πετάει ! Αλλά σε ένα πάρτι, σε ένα γάμο ή σε μια έξοδο που ξέρω ότι θέλω φωτογραφίες όσο το δυνατό καλύτερες θα εμπιστευτώ την ψηφιακή ακόμη και με λιγότερα ΜΡ αρκεί ο φακός της να "πετάει" ... On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 ΣΩΣΤΟΣ ωστόσο εμένα η ταχύτητα δεν με πολυπειράζει αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι ποιο ψηλά. ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts