Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν ειναι ετσι κ απο το κηνιτομανια αμερικανικα τοτε τριχες τι ασχολουμαστε τοτε?.θα μαθω αυριο σιγουρα παντως αν ειναι ευρωπη η αμπλαουμπλα.:p

εμενα απο το κινητομανια ειναι απο την γερμανια...το ειδα στο product code του

και επεισης να διαβαζετε λιγακι τις προηγουμενες σελιδες....τα ιδια και τα ιδια λεμε....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Εσυ φιλε Ανασταση εχεις παρατηρησει καποιο προβλημα στην ενταση του ραδιοφωνου?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

εμενα απο το κινητομανια ειναι απο την γερμανια...το ειδα στο product code του
να σε πιστεψω δηλαδη?να παω να το παρω αυριο με κλειστα ματια?

να σε πιστεψω δηλαδη?να παω να το παρω αυριο με κλειστα ματια?

τι να σου πω φιλε μου....εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με το κινητο...και στο παρελθον εχω παρει κινητο απο εκει (συγκεκριμενα το e90)και δεν ειχα καποιο προβλημα...

Να υποθεσω δεν ειχε ταινια ασφαλειας αφου το ανοιξαν με τα χερακια τους για να περασουν ελληνικα..

οχι την ταινια την ειχε.....μετα μου τα εβαλαν τα ελληνικα

τι να σου πω φιλε μου....εγω μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με το κινητο...και στο παρελθον εχω παρει κινητο απο εκει (συγκεκριμενα το e90)και δεν ειχα καποιο προβλημα...
για το ιδιο μαγαζι λεμε στους αμπελοκηπους ετσι?οσο για το κηνιτο δεν λεω μια χαρα θα ειναι το θεμα ειναι απο που θαναι.αυτο ειναι το θεμα.αμα ειναι απο γερμανια εφυγα αυριο το πρωι να το παρω.

παιδια μια ερωτησουλα εγω το πηρα απο το μεγκα μαρκετ ποια ειναι η χωρα κατασκευης που το εχουν κανει εισαγωγη ξερει κανεις....ευχαριστω προκαταβολικα.

παιδια μια ερωτησουλα εγω το πηρα απο το μεγκα μαρκετ ποια ειναι η χωρα κατασκευης που το εχουν κανει εισαγωγη ξερει κανεις....ευχαριστω προκαταβολικα.

τι product code γραφει αν βγαλεισ την μπαταρια?

Τωρα να πω κατι αστειο λογω γυαλιων ανοιξα κατω απο τη μπαταρια και δε το βλεπω και το κουτι δεν γραφει κατι μεγενθυτικο φακο δεν εχω σπιτι....οπτε εκτος απο οφθαλμιατρο που χρειαζομαι μηπως καποιος που το εχει παρει απο το ιδιο μαγαζι μπορει να με διαφωτισει!

οχι την ταινια την ειχε.....μετα μου τα εβαλαν τα ελληνικα

Ξέρεις ΠΩΣ τα εβαλαν?

Το software σου ειναι ιδιο ακριβως με το απλου?

(λχ διαφορες στο multimedia πληκτρο,video-ringtones ,n-gage games κτλ?)

Johny

Τωρα να πω κατι αστειο λογω γυαλιων ανοιξα κατω απο τη μπαταρια και δε το βλεπω και το κουτι δεν γραφει κατι μεγενθυτικο φακο δεν εχω σπιτι....οπτε εκτος απο οφθαλμιατρο που χρειαζομαι μηπως καποιος που το εχει παρει απο το ιδιο μαγαζι μπορει να με διαφωτισει!

Πιστευω δεν παιζει τοσο ρολο η χωρα εισαγωγης αλλα η χωρα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ..

Πηρα 2 απο ΗΠΑ αλλα ειναι Made in Finland

:innocent:

Johny

οκ δε διαφωνω αλλα σαν ασχετος λιγο με το θεμα απλα ρωτησα αν ξερει καποιος το κουτι δεν ειχε τα συνιθισμενα αυτοκολητα αν και στο τηλεφωνο εσωτερικα κατω απο τη μπαταρια και επανω στο κουτι γραφει οτι ειναι φιλανδικο...

οκ δε διαφωνω αλλα σαν ασχετος λιγο με το θεμα απλα ρωτησα αν ξερει καποιος το κουτι δεν ειχε τα συνιθισμενα αυτοκολητα αν και στο τηλεφωνο εσωτερικα κατω απο τη μπαταρια και επανω στο κουτι γραφει οτι ειναι φιλανδικο...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;EXEI ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Ν95 Η ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ;

Πιστευω δεν παιζει τοσο ρολο η χωρα εισαγωγης αλλα η χωρα ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ..

Πηρα 2 απο ΗΠΑ αλλα ειναι Made in Finland

:innocent:

Τα made in Finland λογικά είναι τα καλύτερα, έλα όμως που δε θα σου το αναγνωρίσει η Άλφα Κόπυ. Δέχεται μόνο όσα έχουν εισαχθεί από Ευρώπη...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Τα made in Finland λογικά είναι τα καλύτερα, έλα όμως που δε θα σου το αναγνωρίσει η Άλφα Κόπυ. Δέχεται μόνο όσα έχουν εισαχθεί από Ευρώπη...

χμ...σωστο αυτο...

επεισης δεν ξερω πως μου εβαλαν τα ελληνικα,απλα το εστειλα και μου τα εβαλε....και το μενου ειναι πανω κατω τα ιδια οπως με τα υπολοιπα symbian!

επεισης...ξανακοιταξτε τις προηγουμενες σελιδες...ελα μη βαριεστε!!!:lol::p

χμ...σωστο αυτο...

επεισης δεν ξερω πως μου εβαλαν τα ελληνικα,απλα το εστειλα και μου τα εβαλε....και το μενου ειναι πανω κατω τα ιδια οπως με τα υπολοιπα symbian!

επεισης...ξανακοιταξτε τις προηγουμενες σελιδες...ελα μη βαριεστε!!!:lol::p[/quote

στο μενου που σου εβαλαν εχει την εφαρμογη ngage ,παιζει το αυτοματο γυρισμα τισ οθονησ οταν το γυρνας οριζοντια (rotate me);

την εφαρμογη ngage εννοειτε...αλλα οχι το rotate me...

χμ...σωστο αυτο...

επεισης...ξανακοιταξτε τις προηγουμενες σελιδες...ελα μη βαριεστε!!!:lol::p

1 Ερωτηση. Παιρνει βιντεο σαν ηχο κλησης?:)

Johny

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...