Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:mobile:Μεχρι την Παρασκευή θα το εχω στα χερια μου κι εγώ :shifty:

Υπαρχει κανα product code Ελλαδας-Κύπρου;

Kαλως να σου ερθει .:)

Για το product codes ,ακομα τιποτα..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

φιλε μου απο τα ηχεια οταν παιζεις mp3 ειδες καμια διαφορα....???

με το ραδιο ολα κανονικα....???

Καλοριζικο και απο μενα φιλε Ανασταση, το περιμενω κι εγω πως και πως!

Το κουτι ειναι αυτο με την φωτογραφια του Spiderman?

Ειχε την ταινια προεγκατεστημενη και αν ναι, εχει ελληνικους υποτιτλους???

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Και να,δυο πρωτες φωτογραφιες απο το κινητο μου:p

εισαι αρχηγος!! φτου πανεμορφο ειναι το ατιμο στα καταμαυρα:up:αντε και στα δικα μας

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Πάντως για μένα το θέμα κάλυμμα είναι πολύ σημαντική έλλειψη.

Είναι πολλές φορές που ακούμπησε κάπου το κινητό και αγχώθηκα για την κάμερα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ευτυχώς υπάρχει και το κάλυμμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ενταξει φιλε μου, δεν θα ειναι και τοσο συχνη η επαφη της καμερας με επικδυνα σημεια :) ...

Αν σου πεσει παλι κανε τον σταυρο σου :grin: !

File mu to lew epidi to kinito pou exw twra den exei kalima k i cam tou exei ginei katagdarmeni!!!

Opote pisteuw oti 8a itan aparetito to kalima esto k an zigize kanena gramario parapanw k ekane 5-6 euro perisotera...:worry:

Entometa3i rotisa sto Stefani (megalo katastima stin Kipro) gia na to proparagkilw k den exoun idea pote erxete k posa 8a stixizei...:wacko:

Piso apo ton kosmo!!!:mad:

Opote pisteuw oti 8a itan aparetito to kalima esto k an zigize kanena gramario parapanw k ekane 5-6 euro perisotera...:worry:

Δεν νομιζω η Νοκια για ενα τετοιο ποσο (και οποιοδηποτε ποσο) δεν επελεξε καποιο καλυμα, εχουμε πει για ποιον λογο :) ...

Πάντως για μένα το θέμα κάλυμμα είναι πολύ σημαντική έλλειψη.

Είναι πολλές φορές που ακούμπησε κάπου το κινητό και αγχώθηκα για την κάμερα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ευτυχώς υπάρχει και το κάλυμμα.

ναι σωστά η κάμερα του ν70 μου είναι σαν καινούρια εξαιτίας του καλύματος δυστηχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για το 6600

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

λοιπον!!πρωτες εντυπωσεις απο την πρωτη μερα!

η μπαταρια ειναι ακομη στο φουλ(και δεν την φορτισα πληρως δηλαδη οπως γινεται στην πρωτη φορτιση)!μεχρι στιγμης εχω δει,μιση ωρα απο την ταινια spiderman που ηταν προεγκατεστημενο στο τηλεφωνο αλλα υποτιτλους δε βρηκα δυστυχως,ανοιχτο το wlan τουλαχιστον 1ωρα και πλοηγηση,14 λεπτα ομιλιας και 5μηνυματα και 1 mms!επεισης ταυτοχρονα με την πλοηγηση ειχα και την μουσικη που ακουγεται φ α ν τ α σ τ ι κ α!!

ε οταν ειχα το νορμαλ n95 ισως και να ειχα χρειαστει ηδη φορτισμα!

conclusion...παροτι που το εχω ουτε μια μερα,αξιζε με το παραπανω η αγορα του!

βεβαια αυτο με το καλυμμα εμενα με προβληματιζει ακομη το κατα ποσο θα αντεξει απο γρατζουνιες κλπ κλπ....ειδωμεν ομως....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

ναι σωστά η κάμερα του ν70 μου είναι σαν καινούρια εξαιτίας του καλύματος δυστηχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για το 6600

κι εγώ παρόλο που στη αρχή δεν πίστευα πως είναι τόσο σημαντικό......

Μόλις σκέφτηκα τι τραβάει τι Ν73 μου και το παλιότερο Ν70 μου , λαχτάρησα!!!!!!!!!!!!

Καλά να μην έχει προστασία κάμερας ένα κινητό που δεν είναι φωτογραφικό και κάνει λιγότερα από 250 ευρώ. Αλλά φωτο-video-κινητό αξίας 750 ευρώ το βρίσκω λίγο......................:wacko::wacko:

Δεν θέλω να μειώσω σε τίποτα την αξία του κινητου.....

Αυτή τη στιγμή μάλλον είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί!!:):)

Ενταξει ρε παιδια αφηστε το να γρατζουνιστει, ποσο να εχει το τζαμακι τις καμερας?αντε το πολυ 20ευρω!

καλα, πως χρησιμοποιειτε το κινητο και γεμιζει γρατζουνιες η καμερα;; πως τα καταφερνετε;

καλα, πως χρησιμοποιειτε το κινητο και γεμιζει γρατζουνιες η καμερα;; πως τα καταφερνετε;

Καλά δεν είμαστε και περήφανοι που τα κινητά δεινοπαθούν, αλλά "ένεκα η χρήσις":):):)

Ενταξει ρε παιδια αφηστε το να γρατζουνιστει, ποσο να εχει το τζαμακι τις καμερας?αντε το πολυ 20ευρω!

Μπορεί να είναι φθηνή η αντικατάστασή του, αλλά το βάσανο είναι η αναμονή στο service. Δεν είναι και η καλύτερη η εξυπηρέτηση που προσφέρουν στην Alpha C(l)opy ;)

εγω παντως με το 7610 που εχω 4 χρονια τωρα..εχει φαει τις τουμπες τις ζωης του και η καμερα ουτε γραντζουνια!

Κι εγώ το ίδιο με το 3230.

Έχει φάει πολλή κακουχία, το καθρεφτάκι της κάμερας έχει καταγρατσουνιστεί, αλλά το τζαμάκι της κάμερας βράχος :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παντως απο oteshop ακομη τιποτε. ενω μου ειπαν για ενα κοματι την περασμενη βδομαδα ακομη το περιμενουν και αυτοι και .....εγω. τωρα λεει κατα της 10 του μηνα. Υπομονη.

Καλοριζικο φιλε anastasis83. Αν ηταν το ελληνικο θα το επερνα και εγω αλλα..... δεν πειραζει εισαι ο .......πρωτος

ι εγω απο οτεshop περιμενω..Εχω πει σε γνωστό μου να το κλείσει..Στα οτεshop θα ειναι σιγουρα απο alpha copy..Αρα μολις τα ανακοινωσει κ η alpha copy..Στην 2η βδομαδα Νοεμβριου..

Gia na to krathsei akoma liges meres sta xeria tou kai na mas pei perissotera!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

μεχρι στιγμης εχω δει,μιση ωρα απο την ταινια spiderman που ηταν προεγκατεστημενο στο τηλεφωνο αλλα υποτιτλους δε βρηκα δυστυχως,

Για υποτιτλους ψαξε στο http://www.subs4u.gr υπαρχουν σιγουρα.. βαλτους στον ειδιο φακελο με την ταινια και μετονομασε τους οπως ακριβος ειναι το ονομα της ταινιας, λογικα θα τους εμφανισει :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

κοιταξτε

και εγω περιμενα απο ενα κινητο 720ευρω(τοσο το πηρα) να εχει τουλαχιστον καλυμμα!αλλα ενταξει δεν ειναι δα και ΤΟ προβλημα!εδω βλεπω αλλα και αλλα καλα,δηλαδη μπαταρια ειναι μααααααααααακραν καλυτερη και με επιπονη χρηση!το μενου τρεχει γρηγοροτερα,δε κολαει,δεν εχω βρει κανενα bug ακομη.....ε δε μπορει να ειμαι τοοοοσο τυχερος και να πηγαινουν ολα ρολοι.....και εχουν περασει παρα πολλα νοκια απο τα χερια μου!

ε με αυτο μπορω να πω οτι τα εχω ολα!

Fenontai ola teleia!Pes mas posh wra paizeis me thn mpataria?Einai kati pou me endiaferei para polu!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

κοιτα ολα τελεια δε γινονται να ειναι....αλλα μεχρι στιγμης βλεπω πολλες διαφορες με το προκατοχο του και αυτο με ευχαριστει!

οταν λες ποση ωρα παιζω με την μπαταρια τι εννοεις?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...