getheo Δημοσιεύτηκε August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2007 1.Εχω μια συνδεση τηλεφωνου isdn την οποια ομως δεν πληρωνα τους τελευταιους μηνες με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω τηλεφωνα, μονο να δεχομαι.Στους λογαριασμους ομως που ηρθαν μου εβαζαν να πληρωνω το παγιο κανονικα.Αυτο ειναι σωστο εφοσον το τηλ ηταν κομμενο αφου δεν μπορουσα να κανω κλησεις? 2.Ποσο κοστιζει η διακοπη της σύνδεσης? 3.Ποσο η μεταφορα του αριθμου σε αλλο σπιτι αλλα σε pstn και οχι isdn οπως ειναι τωρα? Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μπορει να με βοηθήσει.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Φίλε πάρε αύριο 134 και θα λυθούν όλες σου οι απορίες....:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Όντως, καλύτερα 134 για τι στο site δεν φαίνονται πουθενά τα τέλη διακοπής και μετατροπής από ISDN σε PSTN. Όσο για το αν είναι σωστό να χρεώνεσαι το πάγιο, εννοείται πως είναι σωστό. Δεν έχεις γραμμή? Δεν έχεις αριθμό? Δεν δέχεσαι κλήσεις? Γιατι να μη πληρώνεις πάγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 1.Εχω μια συνδεση τηλεφωνου isdn την οποια ομως δεν πληρωνα τους τελευταιους μηνες με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω τηλεφωνα, μονο να δεχομαι.Στους λογαριασμους ομως που ηρθαν μου εβαζαν να πληρωνω το παγιο κανονικα.Αυτο ειναι σωστο εφοσον το τηλ ηταν κομμενο αφου δεν μπορουσα να κανω κλησεις? 2.Ποσο κοστιζει η διακοπη της σύνδεσης? 3.Ποσο η μεταφορα του αριθμου σε αλλο σπιτι αλλα σε pstn και οχι isdn οπως ειναι τωρα? Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μπορει να με βοηθήσει.Ευχαριστω Για τη διακοπη θα χρειαστει να εξοφλησεις τους λογαριασμους σου και τιποτα παραπανω. Ειναι δωρεαν. Μιλας για μεταφορα σε αλλο κτιριο, οχι στο ιδιο, ετσι; Θα δωσεις 34,91 € για τη μεταφορα και λογικα τιποτα αλλο. Διαφορετικα συμφερει να κανεις διακοπη και να ζητησεις νεα PSTN αφου τα τελη συνδεσης ειναι τα ιδια (34,91 €). Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 1.Εχω μια συνδεση τηλεφωνου isdn την οποια ομως δεν πληρωνα τους τελευταιους μηνες με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω τηλεφωνα, μονο να δεχομαι.Στους λογαριασμους ομως που ηρθαν μου εβαζαν να πληρωνω το παγιο κανονικα.Αυτο ειναι σωστο εφοσον το τηλ ηταν κομμενο αφου δεν μπορουσα να κανω κλησεις? 2.Ποσο κοστιζει η διακοπη της σύνδεσης? 3.Ποσο η μεταφορα του αριθμου σε αλλο σπιτι αλλα σε pstn και οχι isdn οπως ειναι τωρα? Θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μπορει να με βοηθήσει.Ευχαριστω Fusika, kanonikotato H diakopi den stoixizei tipota, apla epistrefeis to netmod kai kseplirwneis ta xrei sou (prin ligo mou ir8e ekka8arisi gia ena noumero pou eixa kopsei prin 2 xronia kai brikan oti xrwstousa ....0.04E, nai 4 lepta:) ) H metafora apo oti 8umamai kostizei oso kai i nea sundesi, opote den uparxei pleon logos na kaneis metafora, plin tou na diatiriseis to noumero an auto einai efikto . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gizol Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Πληρώνω εδώ και χρόνια το "Τέλος συντήρησης τηλεφωνικής συσκευής" στον ΟΤΕ. Χρειάζομαι μια νέα συσκευή και έχω κρατήσει μια παλιά με το σήμα του ΟΤΕ πάνω η οποία δεν λειτουργεί. Άν ζητήσω καινούρια θα μου τη δώσουν δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Η μεταφορα isdn γραμμής κοστίζει 52.38....φίλε gizol...ναι θα σου αλλάξουν δωρεάν τη συσκευή..:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Πληρώνω εδώ και χρόνια το "Τέλος συντήρησης τηλεφωνικής συσκευής" στον ΟΤΕ. Χρειάζομαι μια νέα συσκευή και έχω κρατήσει μια παλιά με το σήμα του ΟΤΕ πάνω η οποία δεν λειτουργεί. Άν ζητήσω καινούρια θα μου τη δώσουν δωρεάν?Ναι αλλά μόνο αν δεν μπορούν να επισκευάσουν την παλιά ( που φυσικά δεν θα μπορούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 αυριο(μεγαλη παρασκευη) τι ωρα θα ανοιξει ο οτε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Γιατι, θα ανοιξει?Ο κουνιαδος μου που δουλευει στο τεχνικο τμημα, σταματησε απο σημερα το μεσημερι. Καλη Τριτη τωρα. Βεβαια και πάλι μπορει να ανοιξει η εξυπηρετηση, ιδομεν. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 αχμ...ειπα να παω απο εκει μια που ενω εχω φυγει απο οτε εδω και ενα χρονο,μου στειλανε λογαριασμο...χρεωστικο ,μετα επιστροφη μισο €,και την περασμενη βδομαδα επιστροφη 35€!(για το ιδιο νουμερο) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Ξέρει κανείς αν ο ΟΤΕ χρεώνει τις αναπάντητες κλήσεις? Αν δηλαδή πάρω τηλέφωνο και ο άλλος δεν είναι εκεί, μου χρεώνει την κλήση? Ρωτάω γιατί μου ήρθε αναλυτικός λογαριασμός (χωρίς να τον ζητήσω μάλιστα) και μου έχει ένα σωρό κλήσεις των 2 και 3 δευτερολέπτων και μου τις χρεώνει 2,6 λεπτά την κάθε μια. Εντάξει, δεν είναι και κάνα τραγικό ποσό, αλλά μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο? Να σημειώσω ότι τα τηλέφωνα που παίρνω δεν έχουν τηλεφωνητή ή κάτι τέτοιο που να χρεώνει. :worry::worry: Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 οταν λες κλησεις των 2 και 3 δευτερολεπτων σημαινει πως ο αλλος σηκωσε το ακουστικο του και το εκλεισες εσυ...σωστα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 οταν λες κλησεις των 2 και 3 δευτερολεπτων σημαινει πως ο αλλος σηκωσε το ακουστικο του και το εκλεισες εσυ...σωστα? Όχι δεν εννοώ κάτι τέτοιο. Αν ήταν έτσι δεν θα το συζητούσα καν. :p:p Είναι κάποιες κλήσεις 2 ή 3 δευτερολέπτων ακόμα και 10 σε τηλέφωνα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το σήκωσαν και να το έκλεισα. Και έχουν όλες την ίδια χρέωση 0,026 € Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Κάτι άλλο παίζεται φίλε...οι αναπάντητες κλήσεις ΔΕ χρεώνονται...σίγουρα το έχει σηκώσει ο άλλος..ή είχε τηλεφωνητή για να του αφήσεις μήνυμα..... Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εκδίδει ο ΟΤΕ αναλυτική κατάσταση κλήσεων που μπορεί να έρχεται με κάθε λογαριασμό δωρεάν? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ναι, αλλά περιλαμβάνει μόνο τις κλήσεις με αξία πάνω από 0.07€ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ναι, αλλά περιλαμβάνει μόνο τις κλήσεις με αξία πάνω από 0.07€ περίπου. ...να φανταστώ ότι μπορείς να ζητήσεις να σου το στέλνουν και μέσω του 134 ή θέλει επίσκεψη στα γραφεία του ΟΤΕ? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 ...να φανταστώ ότι μπορείς να ζητήσεις να σου το στέλνουν και μέσω του 134 ή θέλει επίσκεψη στα γραφεία του ΟΤΕ? Αρκεί η κλήση στο 134. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 η αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο του ΟΤΕ ποσο κοστιζει; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Και πάλι 134 για να είσαι σίγουρος :) ! Εγώ που το έκανα τον Απρίλιο, μου είπαν ότι θεωρείται μεταβίβαση και με χρέωσαν 15,40 +ΦΠΑ. Επίσης μου ζήτησαν και κάποια δικαιολογητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 To πρόγραμμα οte talk του ote δεν έχει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς ΟΛΑ τα σταθερά δίκτυα;;;Γιατί βλέπω στο λογαριασμό χρεώνει κλήσεις προς άλλα σταθερά δίκτυα!!! Αν τελικά δεν ισχύει,υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα του οτε που να έχει απεριόριστες κλήσεις προς ΟΛΑ τα σταθερά δίκτυα και όχι μόνο εντός δικτύου οτε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Από κάπια στιγμή και πέρα έγινε για όλα τα δίκτυα. Ο λογαριασμός σου θα είναι προφανώς παλαιότερου διμήνου και θα είναι ακόμα με το παλιό OTETALK Για υπεύθηνη ενημέρωση πάντως ρώτα αύριο στο 134 . Επίσης πρόσεξε μήπως ώς άλλα δίκτυα περιγράφονται πενταψήφιοι αριθμοί π.χ 11880 οι οποίοι είναι αριθμοί ειδικής χρέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 παιδια να κανω μια ερωτηση. αν βαλω conn-x talk με ταχύτητα στα 1 mbit και καποιο πακετο κλησεων απο αυτα που διαθετει, θα πληρωνω κανονικα το παγιο στην γραμμη οτε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 ^ Ναι, το πάγιο είναι ανεξάρτητο. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts