gorgis Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Γιατί είναι σίγουρο ότι όλες οι στρατιωτικές σχολές θα ανέβουν?Η ΣΤΥΑ πχ που είναι στο 4 πεδίο γιατί να ανέβει σίγουρα από τη στιγμή που αναμένεται πτώση βάσεων στο 4 πεδίο.Εγώ πιστεύω πως η βάση της ΣΤΥΑ φέτος θα κυμαίνεται μεταξύ 16400-16700.Για μηχανοσυνθέτης θέλεις? Εγώ το σκεφτικά αλλιώς.Οτι αν κάποια παιδιά που πηγαίναν για ΣΜΑ δεν έγραψαν καλά η επομένη επιλογή τους είναι η ΣΤΥΑ αρά αυτόματα η βάση ανεβαίνει.Βάλε και το πλήθος των ατόμων που δηλώνουν στρατιωτικές σχόλες συμπεραίνεις ότι πιο πιθανό είναι να ανέβουν.Βασικά σκέφτομαι για Ηλεκτρολόγος ή Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών γιατί αυτά μου αρέσουν αλλά βλέπεις δεν αποφασίζεις μονό εσύ.Για αυτό θα ήθελα να μπω με κάλο βαθμό μέσα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Για ΣΜΥ πως το κοβετε? Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Για ΣΜΥ πως το κοβετε? ΣΜΥ τέλειωσε μια φίλη μου...καλύτερα δε θα μπορούσε να έχει περάσει... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Εγώ το σκεφτικά αλλιώς.Οτι αν κάποια παιδιά που πηγαίναν για ΣΜΑ δεν έγραψαν καλά η επομένη επιλογή τους είναι η ΣΤΥΑ αρά αυτόματα η βάση ανεβαίνει.Βάλε και το πλήθος των ατόμων που δηλώνουν στρατιωτικές σχόλες συμπεραίνεις ότι πιο πιθανό είναι να ανέβουν.Βασικά σκέφτομαι για Ηλεκτρολόγος ή Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών γιατί αυτά μου αρέσουν αλλά βλέπεις δεν αποφασίζεις μονό εσύ.Για αυτό θα ήθελα να μπω με κάλο βαθμό μέσα.:) Νομίζω ότι σε ένα βαθμό κάνεις λάθος διότι δε σημαίνει ότι ένα παιδί που ήθελε ΣΜΑ και δε τα κατάφερε θα βάλει μετά ΣΤΥΑ.Είναι εντελώς παράλογο να βγάλεις 18000 μόρια και να πας σε μια δυετή σχολή(χωρίς να θέλω να την υποβιβάσω) και να τραβιέσαι για ένα χιλιάρικο από τη στιγμή που μπορείς να μπεις σε ένα καλό πολυτεχνικό τμήμα.Και εγώ για παράδειγμα αν δεν είχα μυωπία πάνω από το όριο θα έδινα για ΣΜΑ και αν δε τα κατάφερνα δε θα δήλωνα ΣΤΥΑ θα προτιμούσα ένα πολυτεχνείο. Όσο για την ειδικότητα που θες τις περισσότερες φορές οι σπουδαστές τα βρίσκουν μεταξύ τους και διαλέγουν ο καθένας την ειδικότητα που θέλει.Πολύ σπάνια θα πάει σπουδαστής σε διαφορετική από αυτή που θέλει ειδικότητα.Μη τα κοιτάς αυτά που λέει στην ιστοσελίδα της πολεμικής αεροπορίας ότι κατατάσσονται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της πολεμικής αεροπορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Για αστυνομία τι ακούγετε; Θα ανεβούν ή θα πέσουν οι βάσεις; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soultil Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Καλησπέρα, μετα το τελος των εξετάσεων μπορούμε να μιλάμε πλέον κ για τις σχολες πιο άνετα και ρεαλιστικά. Εγώ θέλω να μπώ στους ηλεκτρολόγους στο πολυτεχνέιο και κοιτάζω και προς σμα, αν και δεν είμαι σιγουρος για τη βαθμολογία μου. Κανένας άλλος για ΗΜΜΥ; Πάντως αυτή η σχολή παίρνει φέτος 20 λιγοτερα άτομα από πέρυσι και βλέπω τις βάσεις να απογειώνονται στο 19100+ , αλλές εκτιμήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Καλησπέρα, μετα το τελος των εξετάσεων μπορούμε να μιλάμε πλέον κ για τις σχολες πιο άνετα και ρεαλιστικά. Εγώ θέλω να μπώ στους ηλεκτρολόγους στο πολυτεχνέιο και κοιτάζω και προς σμα, αν και δεν είμαι σιγουρος για τη βαθμολογία μου. Κανένας άλλος για ΗΜΜΥ; Πάντως αυτή η σχολή παίρνει φέτος 20 λιγοτερα άτομα από πέρυσι και βλέπω τις βάσεις να απογειώνονται στο 19100+ , αλλές εκτιμήσεις; Εγω θελω για ημμυ αλλα πατρας. Τωρα για να λες τετοια σχολη πρεπει να μιλας με σιγουρια, εννοω για πανω απο 18900 19000 μορια. Αληθεια μαθηματικα κατ πως πηγες; Ξερω πως ειναι πολυ απαιτητικες σχολες και δυσκολο να τις βγαλεις αλλα αν σου αρεσει οπως κι εμενα μην το σκεφτεσαι. σμα ηθελα κι εγω αλλα δεν μου πολυαρεσε η ιδεα να κλειστω επαγγελματικα για 11-12 χρονια. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Για οσους δινουν αυριο ΑΟΘ... Λετε να βαλουν ασκηση ΑΕΠ?? εχει καιρο να πεσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 απ'οτι λενε, μαλλον 3ο θεμα θα ειναι ΑΕΠ θυμαστε περυσι τι ειχαν βαλει απο θεωρια? ειχε μπει το ΑΕΠ ως δεικτης οικονομικης ευημεριας? Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 και εγώ αν δε περάσω σμα με βλέπω για ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης ή Ξάνθης... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 απ'οτι λενε, μαλλον 3ο θεμα θα ειναι ΑΕΠ θυμαστε περυσι τι ειχαν βαλει απο θεωρια? ειχε μπει το ΑΕΠ ως δεικτης οικονομικης ευημεριας? Αυτο μπηκε περυσι. Το ΑΕΠ ες δεικτης οικονομικη ευημεριας. Τωρα φετος... Για 4 θεμα τι ακουγεται? 5 κεφαλαιο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 περυσι μπηκαν οι αδυναμιες του ΑΕΠ για θεωρια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ γιατι ειναι 100% σιγουρο(καλα 99%) οτι θα βαλουν Σ-Λ ή πολλαπλης απο αυτο το κομματι. Σχετικα ''δυσκολη'' θα ηταν να βαλουν ΑΕΠ στο 3ο με δυο διαφορετικα αγαθα, ενω 4ο ως συνηθως θα ειναι ενας συνδιασμος 2-4-5.(προσφορα επιχειρησης σημειο ισορροπιας , καπελο) Αλλα μαλλον για 3ο θα πεσει καμια απλη απο το 1ο κεφαλαιο.. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες. Ειδικα για 3 θεμα. Εσυ δεν εχεις περασει Αστυφυλακων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 no way jose (οχι οτι εχω κατι με τα σωματα ασφαλειας:p) ξαναδινω 3η φορα φετος καθως περυσι εχασα το οικονομικο πανεπιστημιο για 7 (ολοκληρα) μορια:lol: Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Α οκ θα σε μπερδεψα.. Απο θεωρια τωρα εχεις τιποτα?? Ισως 1...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 απο το πρωτο αν βαλουν κατι θα ειναι οι συντελεστες παραγωγης. Και ασκηση και θεωρια απο το 1ο ειναι κομματακι δυσκολο παντως να βαλουν... Ωστοσο αν θελουν να κανουν κηδεια βαζουν το οικονομικο κυκλωμα που θα το εχουν διαβασει λιγοι γιατι επεσε αν δεν κανω λαθος στα κοινα θεματα των φροντιστηριων. Συνηθως η θεωρια ειναι απο 7-9 Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 (πολλα παντως μαζευτηκαν σε 3 γραμμες :lol: ) Οντως! Απο 9 ξερεις τι παιζει πιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 no way jose (οχι οτι εχω κατι με τα σωματα ασφαλειας:p) ξαναδινω 3η φορα φετος καθως περυσι εχασα το οικονομικο πανεπιστημιο για 7 (ολοκληρα) μορια:lol: Για ποιο τμήμα θέλεις; Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου. Μπράβο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ανεργια ειχε πεσει την πρωτη χρονια που εδωσα(2006) οποτε βγαινει εξω. Ολα τα αλλα παιζουν ανετα. Συνεπειες πληθωρισμου σε συνδιασμο με στασιμοπληθωρισμο θα ηταν ωραιο θεματακι thnx andreas_dimit. Τη διοικητικη επιστημη και τεχνολογια ηθελα αλλα δεν το βλεπω. Ειτε διοικηση ειτε το οικονομικο. Τωρα αν θα το πιασω ειναι αλλο θεμα...(ευελπιστω τουλαχιστον ) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 ανεργια ειχε πεσει την πρωτη χρονια που εδωσα(2006) οποτε βγαινει εξω. Ολα τα αλλα παιζουν ανετα. Συνεπειες πληθωρισμου σε συνδιασμο με στασιμοπληθωρισμο θα ηταν ωραιο θεματακι thnx andreas_dimit. Τη διοικητικη επιστημη και τεχνολογια ηθελα αλλα δεν το βλεπω. Ειτε διοικηση ειτε το οικονομικο. Τωρα αν θα το πιασω ειναι αλλο θεμα...(ευελπιστω τουλαχιστον ) Έχασες το ΔΕΤ για 7 μόρια;:cry: Καλή Επιτυχία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 oχι ρε τρελε. Αν εχανα το ΔΕΤ για 7 μορια απλα θα πηγαινα στην διοικηση και θα ειχε τελειωσει το θεμα , σιγα μην εδινα 3η φορα :p το διεθνων και ευρωπαικων οικονομικων σπουδων εχασα για 7 μορια Σε ευχαριστω πολυ, καλα αποτελεσματα και σε εσενα :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Αυτο μπηκε περυσι. Το ΑΕΠ ες δεικτης οικονομικη ευημεριας. Τωρα φετος... Για 4 θεμα τι ακουγεται? 5 κεφαλαιο...? Nai... Egw pisteuw AEP 8a pesei sigoura askisi... exei na pesei apo to 2005 se geniko likeio.. Kai st esperino simera dn evalan AEP.. opote ..... kai apo 8ewria pisteuw 8a pesei mikrooikonomiki analisi... tin makro tn exoun xetinaxei ta teleutaia 5 xronia san 8ewria.. Isws an 8eloun na t diskolepsoun ligo na valoun AEP se sindiasmo me to 9o(pli8ismos , anergia ktl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Οντως! Απο 9 ξερεις τι παιζει πιο πολυ? 9 to 8ewrw antisos (2002,2003,2004,2005) exoun valei sinexomena to 9.. Eleos pia to exantlisan :p PAntws vgale teleiws tous kyklous pou epesan propersi.. Apo 8ewria se makro , to mono pou isws paizei einai diakrisi makro-mikro kai to sfalma sin8esis pou exei na pesei apo tis Desmes... 2001 nmz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Bαλε και το 1κεφαλαιο μεσα...αν και επεσαν οι συνετελστες παραγωγης...αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Bαλε και το 1κεφαλαιο μεσα...αν και επεσαν οι συνετελστες παραγωγης...αλλα.. Kala apo 8ewria eipa oti mikro paizei pio poly fetos... K egw gia 1o to kovw pio poly h kanena prosdioristiko paragonta zitisis i prosforas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts