Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Public=Φαρμακείο :P

Πέρασε κανείς/καμιά στο ΜΙΘΕ (Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης);

Ε καλά δε θα κάνω και καταναλωτικό όργιο. Για να χαζεύω θα πετάγομαι.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περασα Μαθηματικο στην Πατρα!!:yahoo:Κανεις αλλος Πατρα??Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν!!:clap:

To IKY dinei upotrofies stous prwtous 2 gia kathe sxoli. Xrimata.

Εγώ το μόνο που ξέρω σε χρήματα ειναι ότι ο πρώτος σε κάθε σχολείο παίρνει ένα χιλιάρικο και ο πρώτος σε μια σχολή παίρνει πισάκι μέσω του δες την ψηφιακά..δεν ξέρω αν παίρνει και στη σχολή γιούρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εννοείς της σχολής που πέρασα?Δηλαδή να πάρω τηλ στη γραμματεία του τμήματος της κοζάνης?Και τί ακριβώς να τους πω?Αν δικαιούμαι μετεγγραφή ή κάτι τέτοιο?

ναι πάρε ενα τηλ. και ρωτα. α δες και εδώ http://www.teikoz.gr/?page=academy&content=transfer

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Kαι να περασε σιγα μην πατησει. Αν δεν γινει φιλοσοφια της επιστημης η σχολή ( μετονομασία δηλαδή) θα παραμεινει άγνωστη, όπως και είναι άλλωστε.

Δεν φταίμε εμείς η Φιλοσοφική φταίει που δεν μας επιτρέπει να έχουμε στον τίτλος μας τον όρο φιλοσοφία γιατί ισχυρίζεται ότι μόνο εκεί κάνουν φιλοσοφία των επιστημών.

Αλλά μάλλον πολύ σύντομα θα μετονομαστούμε από ότι έχω ακούσει...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εννοείς της σχολής που πέρασα?Δηλαδή να πάρω τηλ στη γραμματεία του τμήματος της κοζάνης?Και τί ακριβώς να τους πω?Αν δικαιούμαι μετεγγραφή ή κάτι τέτοιο?

Θα πας στην Κοζάνη και θα γραφτείς κανονικά. Εκεί θα ρωτήσεις για το καθεστώς των μεταγραφών.

Και ένα τηλ. στην εδώ σχολή δεν σε χαλάει... Και να σου πω μιας που είσαι από δω πέρνα μια βόλτα, από 12:00 μέχρι 13:30 είναι ανοιχτά (από αρχές Σεπτεμβρίου έλα).

Ο μεγάλος αριθμός των μεταγραφών τότε (που παρεπιπτόντως εμφανίστηκαν όλοι κατά το 2ο εξάμηνο) οφείλεται μάλλον στο ότι η σχολή της Κοζάνης είναι (ή ήταν) στην ουσία παράρτημα της εδώ σχολής. Μιλάμε πως πολλά μαθήματα τα διδάσκουν (ή δίδασκαν) οι ίδιοι καθηγητές.

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται (ή γινόταν) η διαδικασία αλλά όταν είδα να έρχονται τόσα άτομα από κει το ψιλοέψαξα να δω τι παίζει και βρήκα αυτή τη συσχέτηση.

Ψάξτο λίγο μπας και... :)

Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ:)

Ρε πώς ανέβηκαν έτσι οι σχολές του ΕΜΠ και ειδικά οι Μηχανολόγοι;!;!

Καλωσήρθες στην κόλαση :devil::devil::devil::devil:

Συγχαρητηρια σε οσους/ες περασαν στην πρωτη τους επιλογη!:happy:

Οσοι απογοητευτηκατε υπαρχουν αλλες 2 ευκαιριες.;)

Οσο για τις μετεγγραφες, αυτες γινονται δυσκολα πλεον και πρεπει να ανηκεις σε ειδικη κατηγορια ή να εχεις γερο μεσον! Πρεπει να ρωτησετε στη γραμματεια της σχολης οπου θελετε να μετεγγραφειτε :!:

Παντως μην απογοητευεστε ευκολα. Οπου και αν σπουδασετε δεν παιζει ρολο, οσο το χαρτι που θα παρετε να εχει απηχηση στην αγορα εργασιας αργοτερα...:D

Αν η σχολη σας ειναι η μοναδικη στη χωρα με αξιολογο αντικειμενο, ισως αξιζει να παρακολουθησετε να δειτε τι παιζει... Ισως εχει ζητηση στην αγορα εργασιας και ας μην ειναι ακομη γνωστο...:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Υποτροφια ??

Το μονο που ξερω είναι το δες την ψηφιακα. με τους φορητους.

kONGRATULATIONS!.

δίνουν γύρω στα 1500 ευρώ στους 3 πρώτους!

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

στους 3 πρωτους καθε σχολης?

Ναι ή κλιμακούμενα πχ:

1ος: 1500

2ος: 1000

3ος: 500

Εξαρτάται και από τη σχολή και τα κληροδοτήματα που διαχειρίζεται

πέρσι πχ αριστοτέλειο τμήμα πληροφορικής ΔΕΝ έδωσαν :mad:

Eimai fantastikos..

Ναι ή κλιμακούμενα πχ:

1ος: 1500

2ος: 1000

3ος: 500

Εξαρτάται και από τη σχολή και τα κληροδοτήματα που διαχειρίζεται

πέρσι πχ αριστοτέλειο τμήμα πληροφορικής ΔΕΝ έδωσαν :mad:

οκ..ευχαριστω..

αν και στην αστυφυλακων δεν νομιζω να δινουν..

δίνουν γύρω στα 1500 ευρώ στους 3 πρώτους!

Παιδιά δεν δίνουν τίποτα πλέον.Αυτό γινόταν παλιά.Ήμουν πέρυσι στους 3 πρώτους της σχολής μου και το έψαξα.Τα μόνα που παίρνουν είναι απ'το ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ, επιδότηση 500€ για Laptop, 1 χρόνο δωρεαν DSL Conn-x , και επιδότηση 600€ για ECDL .Λεφτά στο χέρι δεν παίρνει κανείς..

Εγώ το είχα σίγουρο ότι θα έμπαινα στο τμήμα Ηλεκτρονικής στο ΤΕΙ Αθήνας αλλά τελικά πέρασα στο τμήμα Η/Υ συστημάτων ΤΕΙ Πειραιά ενώ έλεγα ότι δεν θα το έπιανα με τίποτα! :D

Τόσο μεγάλη πτώση σε αυτά τα τμήματα ομολογώ πως δεν περίμενα!

Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Πού θα δούμε σε ποιά θέση περάσαμε στη σχολή μας; Γιατί στο ίντερνετ δεν έλεγε τη θέση εισασγωγής. Και κάτι ακόμη, τι διαδικασίες πρέπει να γίνουν απο δω και πέρα; Θα πρέπει να πάμε στο σχολείο να πάρουμε κάποια χαρτιά; Ρωτάω γιατί δεν έχω κάποιο γνωστό εύκαιρο για να μου πει.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Θεση όταν θα παρεις το χαρτι απο το σχολείο.Εκεί θα επικυρωσεις φοτοτυπ. απολυτηριου.

Τα χαρτια είναι απο ότι θυμαμαι το χαρτι των βαθμων σου , φοτογραφιες, το απολυτηριο..., δεν θυμαμαι τι άλλο... τσεκαρε το στο υπεπθ.

Θεση όταν θα παρεις το χαρτι απο το σχολείο.Εκεί θα επικυρωσεις φοτοτυπ. απολυτηριου.

Τα χαρτια είναι απο ότι θυμαμαι το χαρτι των βαθμων σου , φοτογραφιες, το απολυτηριο..., δεν θυμαμαι τι άλλο... τσεκαρε το στο υπεπθ.

Αμα δεν χρειαζεται να πας στο σχολειο για ολ αυτα δηλαδη (αν εισαι με 10% ας πουμε) δεν υπαρχει αλλος τροπος; Online ή μεσω κλησης σε καποιον τηλεφωνικο αριθμο; Μετα μονο μεσω της σχολης σου;

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εμάς αυτα μας τα έδιναν με το που τελειώσαμε τις εξετάσεις..το απολυτήριο,2 φωτοτυπίες απολυτηρίου και κάτι άλλα που βαριέμαι να παω να κοιτάξω, :p αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος να κάνω τον κόπο..γενικά μας έδωσαν ότι χρειαζόμαστε για να γραφτούμε στο πανεπιστήμιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εμάς αυτα μας τα έδιναν με το που τελειώσαμε τις εξετάσεις..το απολυτήριο,2 φωτοτυπίες απολυτηρίου και κάτι άλλα που βαριέμαι να παω να κοιτάξω :p

Ναι και σε εμάς τα έδιναν τότε. Άρα θα πάμε να παραλάβουμε ενα χαρτί μονο.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

To IKY dinei upotrofies stous prwtous 2 gia kathe sxoli. Xrimata.

Οι πρωτοι των σχολων σιγουρα κατι παιρνουν αλλα ολοι οι φοιτητες ανεξαρτητως σε τι θεση μπηκαν,εφοσων νοικιαζουν και το εισοδημα των γονιων ειναι κατω απο 30000 ευρω παιρνουν φοιτητικο επιδομα 1000 ευρω με το που μπουν στη σχολη και απο κει και περα το παιρνουν σε καθε ετος εφοσον περνουν το 60% των μαθηματων.Οι αιτησεις αυτες νομιζω ξεκιναν Ιανουαριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και σε εμάς τα έδιναν τότε. Άρα θα πάμε να παραλάβουμε ενα χαρτί μονο.

Όχι..αφού σας τα έδωσαν όλα δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο να πας να πάρεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Γιατί θεωρούνται "δύσκολες" οι μετεγγραφές;

Πέρασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Χίο (έβγαλα 16.133 μόρια - η βάση πήγε 15.010) και σκοπεύω να κάνω μετεγγραφή σε ΑΣΟΕΕ ως τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (3 ζώντα τέκνα, η αδελφή μου είναι 23 ετών φοιτήτρια επισκεπτών υγείας στην Αθήνα και ο αδελφός μου 17 ετών).

Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Και πέρσι είχα πάρει μετεγγραφή από ΤΕΙ Χαλκίδας σε ΤΕΙ Πειραιά. Λογικά ο νόμος ισχύει το ίδιο για ΟΛΕΣ τις σχολές.

-philos

Περασα Μαθηματικο στην Πατρα!!:yahoo:Κανεις αλλος Πατρα??Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν!!:clap:

Μπραβο!!! Εγω σπουδαζω απο περσυ στην πατρα, ειναι πολυ οραια. Αν θες να μαθεις κατι για την πολη ρωτα!!!

ΝΟΚΙΑ :respect: