pierce21 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ο βαθμος προσβασης τους καθε μαθηματος ειναι το 70% του γραπτου και το 30% του προφορικου.(ΜΟ τετραμηνων) σε περιπτωση που ο γραπτος εχει μεγαλυτερες απο 2 μοναδες διαφορα απο τον προφορικο ο προφορικος αυξομειωνεται. παραδειγμα: γραφεις 16 και εχεις ΜΟ τετραμηνων 19, ο βαθμος των τετραμηνων θα γινει 18 και ο τελικος βαθμος ειναι 16.6 Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 1.Αν αρχίζεις τώρα θα χρειαστείς το πρώτο καιρό μερικά 10ωρα+ για να προλάβεις την ύλη. 2.Όποτε έχεις όρεξη. 3.Αν δίνεις δεύτερη φορά η παλιά βαθμολογία σου χάνεται και συνεπώς χάνεται και η σχολή που είχες περάσει την προηγούμενη φορά εκτός αν τη πιάνεις με τη νέα σου βαθμολογία και ξαναμπείς. 4.Εννοείται πως μπορείς!Ειδικά αν γράψεις πολύ καλά μαθηματικά γενικής και αοθ που είναι και αυξημένης βαρύτητας για τη σχολή που σε ενδιαφέρει ακόμα καλύτερα. 5.Μαθηματικά,Φυσική,ΑΟΔΕ,Προγραμματισμό,Έκθεση, και αν είσαι 5 πεδίο(σε αυτή τη περίπτωση είσαι) θα δώσεις μαθηματικά γενικής και αοθ. Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα νομιζω πως στην 3 εχεις αδικο. Ενας φιλος ειχε περασει καπου περι υπολογιστων, ξαναεδωσε - περασε και επειτα πηγε και ακυρωσε την σχολη του... Με λιγα λογια ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ γραμμενος εκει με αναστολη σπουδων. Στην 3 αλλο εννοουσα βασικα... :D Ευχαριστω για τις πληροφοριες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 ksero pos ipologizetai o bathmos prosbasis.allo rotao an tous bathmous pou ebgala persi pou den edosa eksetaseis isxyoun gia fetos pou dino.pesi den edosa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 οι βαθμοι του σχολειου σταματανε να ισχυουν ειτε 4 ειτε 5 χρονια μετα... Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 einai sigouro ayto;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 οι βαθμοι του σχολειου σταματανε να ισχυουν ειτε 4 ειτε 5 χρονια μετα... Οι προφορικοί βαθμοί σταματάνε να ισχύουν μετά από 2 χρόνια. ;) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ξέρει κανείς αν γίνεται να περάσεις σε μια σχολή,να πας για κάποιο χρονικό διάστημα και αργότερα για κάποιο λόγο να "παγώσεις" τις σπουδές σου για ένα διάστημα,να μη πηγαίνεις δηλαδή στη σχολή και ούτε να δίνεις μαθήματα και να επιστρέψεις αργότερα και να συνεχίσεις τις σπουδές σου κανονικά?Ή σε διαγράφουν από τη σχολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Ξέρει κανείς αν γίνεται να περάσεις σε μια σχολή,να πας για κάποιο χρονικό διάστημα και αργότερα για κάποιο λόγο να "παγώσεις" τις σπουδές σου για ένα διάστημα,να μη πηγαίνεις δηλαδή στη σχολή και ούτε να δίνεις μαθήματα και να επιστρέψεις αργότερα και να συνεχίσεις τις σπουδές σου κανονικά?Ή σε διαγράφουν από τη σχολή? Σε πολλες σχολες μπορεις να "παγωσεις" τις σπουδες σου. Ξερω καποιον που πριν μερικα χρονια παγωσε τις σπουδες τους στις ΑΕΝ. Το θεμα ειναι πως αν παγωσεις για να δωσεις παλι μπορει να μην προλαβεις να παρεις αποτελεσματα νεων εξετασεων και να πρεπει να γραφτεις στην σχολη που ειχες παγωσει για να μην την χασεις. νομιζω δλδ... μεγαλο μπερδεμα.. Για ποια σχολη λες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Σε πολλες σχολες μπορεις να "παγωσεις" τις σπουδες σου. Ξερω καποιον που πριν μερικα χρονια παγωσε τις σπουδες τους στις ΑΕΝ. Το θεμα ειναι πως αν παγωσεις για να δωσεις παλι μπορει να μην προλαβεις να παρεις αποτελεσματα νεων εξετασεων και να πρεπει να γραφτεις στην σχολη που ειχες παγωσει για να μην την χασεις. νομιζω δλδ... μεγαλο μπερδεμα.. Για ποια σχολη λες εσυ; Για μηχανολόγων μηχανικών λέω.Το ζήτημα είναι να μπορώ να ξαναγραφτώ και όχι να ξαναδώσω πανελλήνιες.Ούτως ή άλλως εγώ το πρώτο χρόνο σκοπεύω να κάνω και μετά να το παγώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πως παει παιδια το διαβασμα?? Να ρωτησω...ποτε σας εχουν πει οτι θα τελιωσετε την υλη?? Εγω ειμαι τεχνολογικη και μεσα Μαρτιου μας ειπαν θα την εχουμε τελιωσει σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πως παει παιδια το διαβασμα?? Να ρωτησω...ποτε σας εχουν πει οτι θα τελιωσετε την υλη?? Εγω ειμαι τεχνολογικη και μεσα Μαρτιου μας ειπαν θα την εχουμε τελιωσει σε ολα. καπου εκει και μεις...:p φιλε εγω προσωπικα δεν διαβασα μεσα στις γιορτες και θα κατσω απο τωρα σιγα σιγα να στωνομαι..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Οι προφορικοί βαθμοί σταματάνε να ισχύουν μετά από 2 χρόνια. ;) -philos εισαι σιγουρος για αυτο; δηλαδη ισχυουν την χρονια που δινεις κανονικα + αλλες δυο;;χμμμ(εγω παντως νομιζω οτι ισχυουν για παραπανω) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 εισαι σιγουρος για αυτο; δηλαδη ισχυουν την χρονια που δινεις κανονικα + αλλες δυο;;χμμμ(εγω παντως νομιζω οτι ισχυουν για παραπανω) Εδώ (pdf αρχείο) μπορείς να διαβάσεις στη παράγραφο ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: Όσοι απόφοιτοι πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής μόνο με τους γραπτούς βαθμούς της τελευταίας τους εξέτασης, ενώ οι προφορικοί τους χάνονται. Ενημερωτικό φυλλάδιο υπουργείου παιδείας (pdf αρχείο). Σελίδα 5: Ο προφορικός βαθμός δεν αναγράφεται στη Βεβαίωση όσων ανήκουν στην ανωτέρω περίπτωση γ καθώς και σε όσους της περίπτωσης β λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις μετά την παρέλευση δύο ετών από αυτό που έλαβαν το απολυτήριο του Ενιαίου Λυκείου. Σελίδα 6: Για τους απόφοιτους Ενιαίου Λυκείου που λαμβάνουν μέρος στις φετινές εξετάσεις μετά την παρέλευση δύο ετών από τη λήψη του απολυτηρίου του Ενιαίου Λυκείου, καθώς και για τους αποφοίτους άλλου τύπου λυκείου ή άλλου τύπου σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαφορετικού από αυτό του Γενικού Λυκείου που λαμβάνουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων της Γ' τάξης για να αποκτήσουν τη Βεβαίωση, Γενικός Βαθμός Πρόσβασης είναι ο Μ.Ο. των γραπτών βαθμών που πέτυχαν στις εξετάσεις όλων των μαθημάτων της Γ' τάξης που εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο. Σελίδα 8: Για τους υποψήφιους αυτούς, Βαθμός Πρόσβασης των μαθημάτων είναι η γραπτή επίδοσή τους στις εξετάσεις και Γενικός Βαθμός Πρόσβασης είναι ο Μ.Ο. αυτών. :) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 oi bathmoi oi proforikoi paramenoun mono gia aytos pou edosan kai i den perasan i theloun na ksanadosoun ara me to 10% i gia na petixoun kaliteri bathmologia aytoi pou den exoun ksanadosei kai dinoun proti fora eite perasei enas xronos eite dyo eite parapano pou exoun apofitisei DEN metrane oi proforikoi tou bathmoi pou eixan kalo tha itan na eimaste kapos poio prosektikoi se ayta pou leme na diabazoume ti lene ta pdf kai ti rotaei kapoios gia na dinoume pio sostes apantiseis.kaloproereta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 oi bathmoi oi proforikoi paramenoun mono gia aytos pou edosan kai i den perasan i theloun na ksanadosoun ara me to 10% i gia na petixoun kaliteri bathmologia aytoi pou den exoun ksanadosei kai dinoun proti fora eite perasei enas xronos eite dyo eite parapano pou exoun apofitisei DEN metrane oi proforikoi tou bathmoi pou eixan kalo tha itan na eimaste kapos poio prosektikoi se ayta pou leme na diabazoume ti lene ta pdf kai ti rotaei kapoios gia na dinoume pio sostes apantiseis.kaloproereta... Οι προφορικοί παραμένουν και για αυτούς που έδωσαν όταν αποφοιτούσαν και αποφάσισαν να ξανά δώσουν με το 90% μέσα στην επόμενη διετία. -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 κατατοπιστικοτατος :) (mea culpa) επομενως φιλε Cosmakos88 οι βαθμοι του σχολειου σου ισχυουν(ή μηπως οχι; :confused: :dizzy: ) λεει μετα το περας 2 ετων , φετος ειναι το 2 ετος αρα απο του χρονου δεν θα ισχυουν οι βαθμοι του σχολειου.... Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelakis Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Eimai B Likeiou kai molis doso panellinies oneireuomai na peraso stin sxoli aksiomatikon an oxi,... astifilakon.Eimai theoritiki kai eno exo ena 17-19 sta mathimata kateythinsis fovamai gia tou xronou ta mathimatika genikis...oloi mou lene oti einai eukola...isxyei???An krino apo tin trigonometria me psilomperdevei,kai kati allo arxes oikonomias einai mathima pou xreiazontai apla mathimatika i einai papagalistiko? Euxaristo...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 κατατοπιστικοτατος :) (mea culpa) επομενως φιλε Cosmakos88 οι βαθμοι του σχολειου σου ισχυουν(ή μηπως οχι; :confused: :dizzy: ) λεει μετα το περας 2 ετων , φετος ειναι το 2 ετος αρα απο του χρονου δεν θα ισχυουν οι βαθμοι του σχολειου.... ελα μου ντε:!: δεν ξερω τα εχω παιξει τωρα! :p θα παω Δευτερα να ρωτήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 fovamai gia tou xronou ta mathimatika genikis...oloi mou lene oti einai eukola...isxyei???An krino apo tin trigonometria me psilomperdevei,kai kati allo arxes oikonomias einai mathima pou xreiazontai apla mathimatika i einai papagalistiko? Euxaristo...;) 1. Τα μαθηματικά γενικής είναι όντως εύκολα, ενώ από τριγωνομετρία δεν έχουν σχεδόν τίποτα. 2. Οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έχουν και θεωρία και ασκήσεις. Η Θεωρία είναι αρκετή μεν, σχετικά εύκολη δε ενώ οι ασκήσεις θέλουν λίγη εξάσκηση. Και τα δύο είναι μαθήματα που με λίγη προσπαθεία πιάνει κανείς το 19+ :) (σε αντίθεση π.χ. με τα μαθηματικά και φυσική κατεύθυνσης που αν δεν έχεις προχωρημένη μαθηματική σκέψη πρέπει να φτύσεις αίμα για βαθμούς τύπου 19+ :P ) -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μπορεί καποιος να μου δώσει την λιστα με τα μαθηματα που θα ΞΑΝΑδωσω; Κατευθυνση τεχνολογική - Μάθημα επιλογής ΑΟΘ. Βρήκα τα παρακάτω αλλα δεν ξέρω αν ειναι σωστά: Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής παιδείας Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων Φυσική Θετικής & Τεχνολογικής κατεύθυνσης Μαθηματικά Θετικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογικής Χημεία Τεχνολογικής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Επιλογής) 7 μαθήματα. πλιζ διορθωστε με αν δεν ειναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Μπορεί καποιος να μου δώσει την λιστα με τα μαθηματα που θα ΞΑΝΑδωσω; Κατευθυνση τεχνολογική - Μάθημα επιλογής ΑΟΘ. Βρήκα τα παρακάτω αλλα δεν ξέρω αν ειναι σωστά: Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής παιδείας Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων Φυσική Θετικής & Τεχνολογικής κατεύθυνσης Μαθηματικά Θετικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογικής Χημεία Τεχνολογικής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Επιλογής) 7 μαθήματα. πλιζ διορθωστε με αν δεν ειναι έτσι. Δεν υπάρχει χημεία τεχνολογικής.Υπάρχει μόνο η χημεία-βιοχημεία στον δεύτερο κύκλο της τεχνολογικής ο οποίος όμως είναι δε γίνεται σε πολλά σχολεία γιατί όλα τα παιδιά διαλέγουν τον πρώτο.Οπότε στην παραπάνω λίστα βγάλε τη χημεία και βάλε μαθηματικά γενικής.όλα τα υπόλοιπα είναι σωστά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Δεν υπάρχει χημεία τεχνολογικής.Υπάρχει μόνο η χημεία-βιοχημεία στον δεύτερο κύκλο της τεχνολογικής ο οποίος όμως είναι δε γίνεται σε πολλά σχολεία γιατί όλα τα παιδιά διαλέγουν τον πρώτο.Οπότε στην παραπάνω λίστα βγάλε τη χημεία και βάλε μαθηματικά γενικής.όλα τα υπόλοιπα είναι σωστά:) Να σε καλα! Ευχαριστω για την ενημέρωση! :D ----- *Το παρακάτω κείμενο το γράφω 2η φορά καθώς την 1η πάτησα backspace και χάθηκε, το τι βρυσίδι έριξα πρωι πρωί δεν λέγεται. Ελπίζω να εκτιμηθεί ο κόπος και τα νευρα* :D Και μιας που έβγαλα άκρη με τα μαθήματα λέω να πάω το θέμα σε άλλο επίπεδο. Πολλοί ειναι αυτοί που φοβούνται τις εξετάσεις (το 99,99%). Πολλά είναι τα παιδιά που είναι ιδιαίτερα αδύναμα και με δυσκολία βγάζουν «καλούς» βαθμούς όπως 16 και πάνω. Φυσικά στις εξετάσεις ολοι έχουν το δικαίωμα και την δύναμη να κάνουν μια καλή επανάληψη και με προσπάθεια και τύχη να περάσουν εκεί που θέλουν. Όταν ημουν εγώ στην 3η λυκείου πολλοί ήταν αυτοι που ήθελαν να υπολογίζουν τι θα πρέπει να γράψουν. Εγω έκανα κάτι άλλο. Άσχετα αν δίνω ξανά φέτος αρχικά πέρασα εκεί που ήθελα. Υπάρχει ένα κολπάκι που πιστεύω πως ισχύει. Η μέθοδος αυτή (αν τελικά συμφωνήσετε ότι ισχύει) θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση γιατί αν σας πάρει από κάτω και εσείς την πάρετε σχοινί κορδόνι τότε θα αποτύχετε πανηγυρικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Έχουμε έναν μαθητή της Γ λυκείου μέσου όρου ή και χαμηλότερου. Ο βαθμός στόχος είναι το 16. Η κοινή λογική λέει πως για να βγάλουμε 16 πρέπει κατά μέσο ορο να γράψουμε 16 σε κάθε μάθημα… Η αλλιώς: 16 * 7 = 112 πόντους. Ας τους λέμε πόντους γιατί με τα μόρια και τις άλλες ονομασίες δεν την παλεύω. Αυτούς τους 112 πρέπει να τους μαζέψουμε στα 7 διαφορετικά μαθήματα. Γράφουμε λοιπόν τα μαθήματα και δίπλα τον βαθμό που υπολογίζουμε ότι θα μπορούσαμε να γράψουμε στην χειρότερη περίπτωση: ΑΟΘ..................................................15 ΑΟΔΕ.................................................15 Φυσική Τεχνολογικής............................09 Μαθηματικά Γενικής...............................04 Μαθηματικά Τεχνολογικής......................03 Ανάπτυξη εφαρμογών τεχνολογικής.........12 Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής παιδείας........14 ΣΥΝΟΛΟ 72 / 7 = 10,2 OOOPS! Την πατήσαμε ε; Κάνουμε το ίδιο με διαφορετικούς βαθμούς. Με καλύτερη προσπάθεια. Για να μην κανω κουραστικό το κείμενο υποθέτουμε ότι οι βαθμοί με την σειρά των μαθημάτων παραπάνω είναι: 20,20,20,8,6,20,20 και εδώ βγάζουμε: 114 / 7 = 16,2 Συμπέρασμα; Αν είστε κακοί στα μαθηματικά… ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ! Παρακαλώ μην το πάρετε 100% στα σοβαρά το παραπάνω. Είναι ενας τρόπος που μου κατέβηκε έτσι απλα και δεν ξερω αν πραγματικά ισχύει. Επιπλέον δεν εχω υπολογίσει μεσα τίποτα προφορικά (και δεν ξέρω πως υπολογίζονται). Οπότε με λίγα λόγια μπορεί ο κόπος να το γράψω να είναι άκυρος! Φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Παρακαλώ μην το πάρετε 100% στα σοβαρά το παραπάνω. Είναι ενας τρόπος που μου κατέβηκε έτσι απλα και δεν ξερω αν πραγματικά ισχύει. Επιπλέον δεν εχω υπολογίσει μεσα τίποτα προφορικά (και δεν ξέρω πως υπολογίζονται). Οπότε με λίγα λόγια μπορεί ο κόπος να το γράψω να είναι άκυρος! Φιλικά! Δυστυχώς είσαι πολύ λάθος :p:p Τα μαθήματα βαρύτητας παίζουν δυστυχώς ή ευτυχώς σημαντικό ρόλο στον τελικό βαθμό. Πάντως υπάρχουν και οι υπολογιστές μορίων όπου μπορείς να κάνεις δοκιμές. ;) (στο "Βοήθεια" κάτω - δεξιά μπορείς να διαβάσεις πώς υπολογίζονται τα μόρια). -petros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Δυστυχώς είσαι πολύ λάθος :p:p Τα μαθήματα βαρύτητας παίζουν δυστυχώς ή ευτυχώς σημαντικό ρόλο στον τελικό βαθμό. Πάντως υπάρχουν και οι υπολογιστές μορίων όπου μπορείς να κάνεις δοκιμές. ;) (στο "Βοήθεια" κάτω - δεξιά μπορείς να διαβάσεις πώς υπολογίζονται τα μόρια). -petros παλι καλα! :p γιατι 20αρια με τιποτα δεν βγαζω :p ευχαριστω για το λινκ! παω να το καψω στους υπολογισμους! :lol::lol: UPDATE: 1. Κι αν δεν ξερω τους προφορικους που μου ειχαν βαλει; 2. Θα μου τους πουνε αν παω να ρωτησω; 3. Κι αν εχουν ακυρωθει οπως λενε;... τι γινεται; 4. Η αστυφυλακων και ποιο πεδιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorzet Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 paidia gnvrizete ean exei bgei to programma ejetaseon?akoysa nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts