paris123 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 re guyz .. ξερει κανείς αν δινουν υποτροφία σε φοιτητές με καλή σειρά εισαγωγής?? (πχ ΕΜΠ..) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selini90 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Geia sas..Ki omws mono ekeines tis wres einai anoixta....Zafo pes ta gt egw pareksigoumai...Ase mwre sti diki mou ti sxoli ap'oti kserw einai 2 megales k mia mikri sxetika...k ennoeitai!...kathontai...Ti na peis?Ax exw tin entipwsi oti tha sfaxtoume gia na ginei i matagrafi xwris na variountai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selini90 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 A!k ipotrofia gia pc pairnoun nomizw oi 14 prwtoi k genika ipotrofia sti sxoli pairneis otan pairnas ta mathimata k eisai o prwtos sti sxoli sou(dld sto thima sou) k sou dinoun lefta...k ennoeitai se exoun theo-thea..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 otan pairnas ta mathimata k eisai o prwtos sti sxoli sou(dld sto thima sou) k sou dinoun lefta...k ennoeitai se exoun theo-thea..... Το ήξερα οτι είμαι κάτι ξεχωριστό:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 την υποτροφια για λαπτοπ την περνουν οσοι ειναι στο 20% τον εισαχθεντων του τμηματος. Δλδ αμα εχει 100 θεσεις μια σχολη οι 20 πρωτοι περνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 re guyz .. ξερει κανείς αν δινουν υποτροφία σε φοιτητές με καλή σειρά εισαγωγής?? (πχ ΕΜΠ..) Παλιά νομίζω δίναν και κάποιο χρηματικό ποσό στους πρώτους 3,αλλά τώρα πρέπει να έχει καταργηθεί. Όπως αναφέρθηκε τώρα ισχύει η επιδότηση για Η/Υ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 re guyz .. ξερει κανείς αν δινουν υποτροφία σε φοιτητές με καλή σειρά εισαγωγής?? (πχ ΕΜΠ..) Όπως είχα πει πιο παλιά "Αυτό γινόταν παλιά.Ήμουν πέρυσι στους 3 πρώτους της σχολής μου και το έψαξα.Τα μόνα που παίρνουν είναι απ'το ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ, επιδότηση 500€ για Laptop το 20% των φοιτητών,και μόνο οι 5 πρώτοι κάθε σχολής 1 χρόνο δωρεαν DSL Conn-x και επιδότηση 600€ για ECDL .Λεφτά στο χέρι δεν παίρνει κανείς.." Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpemp1ta Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Βρε παιδιά ξέρει κανεις τι ακριβως γινεται με το 10% ? Πέρασα στη Σητεια κ εχω σκασει αν και δεν ξερω πως ειναι εκει.....κι ελεγα μηπως γινει τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimboo Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 paides kalispera perasa sto tei xalkidas sto tmhma dioikisis kai apixeirisewn!!an gnwrizete dwste mou plirofories sxetika me to tei alla kai gia to tmhma sugkekrimena..... einai gtp h kati leei;;;;perimenw..........................:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpemp1ta Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 agapite jimboo pigaine sto http://www.teihal.gr kai epelekse to tmima sou kai 8a ma8eis ta panta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 paides kalispera perasa sto tei xalkidas sto tmhma dioikisis kai apixeirisewn!!an gnwrizete dwste mou plirofories sxetika me to tei alla kai gia to tmhma sugkekrimena..... einai gtp h kati leei;;;;perimenw..........................:confused: Genika kuriarxei h apoyh oti to tei sto yaxnoxwri einai gtp . 8a to diapistwseis kai monos sou. Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 επιδότηση 600€ για ECDL .Λεφτά στο χέρι δεν παίρνει κανείς.." Αυτό πλέον γίνεται για όλους τους φοιτητές μέχρι το 2003. Κινείται στα πλαίσια της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κυβέρνησης και ονομάζεται e-κπαιδευτείτε Παρέχεται δικαίωμα επιδότησης του 90% των διδάκτρων με μέγιστο ποσό τα 600Ε σε όλους τους πρωτοετείς, για εκπαίδευση στις "νέες τεχνολογίες" (ECDL, HTML, PHP, CAD κτλ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους 1οετείς φοιτητές και ακαδημαϊκούς πλέον πολίτες που πέρασαν εκεί που έπρεπε! :clap: Προπάντων μην επαναπαυόσαστε τον 1ο χρόνο. Είναι τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία στη 3οβάθμια εκπαίδευση. Άτομα που το πήραν πολύ χαλαρά από το μισό του 1ου εξαμήνου και μετά (μόνο κατά το 1ο εξάμηνο επιτρέπεται το καθισιό :lol:) χάσανε τη μπάλα και τώρα τρέχουν να αναπληρώσουν μαθήματα και φτάνουν να χρωστάνε πολλά το Σεπτέμβριο. Αν μπορείτε να περάσετε όλα τα μαθήματα του 1ου χρόνου ΚΑΝΤΕ το! Είναι απίστευτο πόσα άτομα χρωστάνε στο 3ο-5ο έτος (ή πιο πάνω :p) μαθήματα από το 1ο! Και μάλιστα όσο προχωράς στα έτη και καταλαβαίνεις ότι τα μαθήματα του 1ου είναι λίγο εως πολύ άχρηστα τόσο περισσότερο βαριέσαι να τα δίνεις. Αυτά τα ολίγα ΥΓ χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι θα δυσκολευτούν φέτος οι νεόπλουτοι εισοδηματίες να τα βγάλουν πέρα καθώς δεν πέρασαν άτομα σε περιφερειακά ΤΕΙ-ΑΕΙ. Να μάθουν πλέον να μη μας πίνουν το αίμα!!! Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη κοινωνία να συντηρείτε από τους καφέδες και τα ενοικιαζόμενα των φοιτητών. Αυτό βέβαια συμφέρει εσάς περισσότερο διότι πλέον θα βρίσκετε φτηνότερα σπίτια! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Καλή μας επιτυχία παιδιά και καλό κουράγιο! Εγώ έβγαλα 13733 μόρια και πέρασα στο πανεπιστήμιο της ορεστιάδας ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ). Φέτος ξανά δίνω και έχω βάλει στόχο την (Σ.Τ.Υ.Α). Αρκετά ψηλά αλλά φέτος έχω πεισμώσει! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Υπάρχει καμιά περίπτωση να ξεκινήσουν οι εγγραφές μετά τις 15/9? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richakos Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 paidia exw ena problhma,ekleisa rantebou gia na bgalw ts amuglales (epeidh exw xronio problhma me ayto) 1 oktwbriou (giati mono tote mporousan) ..polloi m lene pws tote 3ekinoun ta ma8hmata..uparxei periptwsh na parw kati san anabolh gia mia bdomada??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 paidia exw ena problhma,ekleisa rantebou gia na bgalw ts amuglales (epeidh exw xronio problhma me ayto) 1 oktwbriou (giati mono tote mporousan) ..polloi m lene pws tote 3ekinoun ta ma8hmata..uparxei periptwsh na parw kati san anabolh gia mia bdomada??? Τι αναβολή δηλαδή; Μην ανυσηχείς την 1τη βδομαδα δεν γινετε μαθημα...;) Αλλα θα χάσεις το ζουμί ... της ενημερωσης κτλ. Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δεν χάνεις τίποτα ... μην ανησυχείς... απλά την πρώτη γνωριμία με τους συμφοιτητές, ίσως και καμιά εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών (κάποια πανεπιστήμια κάνουν) ή εξετάσεις στο μάθημα των Αγγλικών για να καταταχθείς σε κατεύθυνση (προχωρημένοι ή όχι) - εξαρτάται πάντα από τη σχολή που πέρασες.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Καλή μας επιτυχία παιδιά και καλό κουράγιο! Εγώ έβγαλα 13733 μόρια και πέρασα στο πανεπιστήμιο της ορεστιάδας ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ). Φέτος ξανά δίνω και έχω βάλει στόχο την (Σ.Τ.Υ.Α). Αρκετά ψηλά αλλά φέτος έχω πεισμώσει! Μην κάνεις καμία ταρζανιά και δεν γραφτείς. Είναι καλή σχολή και προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Να γραφτείς και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα και ύστερα παίρνεις την τελική σου απόφαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richakos Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ekdhlwseis??wraio m akougetai...perasa aspaite a8hna,uparxei periptwsh na zhsw tetoia empeiria?basika 8a rwthsw gia tn anabolh kai otan 8a paw gia tn eggrafh...einai krima na xasw etos apo tn arxh kiolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μην κάνεις καμία ταρζανιά και δεν γραφτείς. Είναι καλή σχολή και προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Να γραφτείς και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα και ύστερα παίρνεις την τελική σου απόφαση.... Ε ναι όλοι έτσι κάνουν.Γράφονται στη σχολή που πέρασαν για καβάτζα ώστε αν την επόμενη χρονιά δεν περάσουν εκεί που θέλουν να μη χάσουν τη παλιά σχολή;) Οπότε φίλε πάνε δες πώς είναι από κοντά,γράψου στη σχολή και αν δεν σου αρέσει ξαναδώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ekdhlwseis??wraio m akougetai...perasa aspaite a8hna,uparxei periptwsh na zhsw tetoia empeiria?basika 8a rwthsw gia tn anabolh kai otan 8a paw gia tn eggrafh...einai krima na xasw etos apo tn arxh kiolas συγγνωμη δεν καταλαβα .για ποιον λογω θα χασεις ετος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ε ναι όλοι έτσι κάνουν.Γράφονται στη σχολή που πέρασαν για καβάτζα ώστε αν την επόμενη χρονιά δεν περάσουν εκεί που θέλουν να μη χάσουν τη παλιά σχολή;) Οπότε φίλε πάνε δες πώς είναι από κοντά,γράψου στη σχολή και αν δεν σου αρέσει ξαναδώσε. Μην κάνεις καμία ταρζανιά και δεν γραφτείς. Είναι καλή σχολή και προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Να γραφτείς και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα και ύστερα παίρνεις την τελική σου απόφαση.... Και βέβαια θα γραφτώ για να έχω κάτι σίγουρο αλλά δεν θα πάω καθόλου. Έχω αρχίσει ήδη φροντιστήρια (όλα μόνος μου. έχει να φύγει χρήμα...). Το θέμα είναι ότι βρίσκεται και πολύ μακριά... Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 συγγνωμη δεν καταλαβα .για ποιον λογω θα χασεις ετος? έλα μου ντε.. κ μένα κουλό μου φαίνεται... αν ήταν να χάνεται έτσι έτος... τώρα όλοι θα ήμασταν ..... :p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?Έχω ήδη πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts