Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re guyz .. ξερει κανείς αν δινουν υποτροφία σε φοιτητές με καλή σειρά εισαγωγής?? (πχ ΕΜΠ..)
http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Geia sas..Ki omws mono ekeines tis wres einai anoixta....Zafo pes ta gt egw pareksigoumai...Ase mwre sti diki mou ti sxoli ap'oti kserw einai 2 megales k mia mikri sxetika...k ennoeitai!...kathontai...Ti na peis?Ax exw tin entipwsi oti tha sfaxtoume gia na ginei i matagrafi xwris na variountai...

A!k ipotrofia gia pc pairnoun nomizw oi 14 prwtoi k genika ipotrofia sti sxoli pairneis otan pairnas ta mathimata k eisai o prwtos sti sxoli sou(dld sto thima sou) k sou dinoun lefta...k ennoeitai se exoun theo-thea.....

otan pairnas ta mathimata k eisai o prwtos sti sxoli sou(dld sto thima sou) k sou dinoun lefta...k ennoeitai se exoun theo-thea.....

Το ήξερα οτι είμαι κάτι ξεχωριστό:grin:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

την υποτροφια για λαπτοπ την περνουν οσοι ειναι στο 20% τον εισαχθεντων του τμηματος. Δλδ αμα εχει 100 θεσεις μια σχολη οι 20 πρωτοι περνουν

re guyz .. ξερει κανείς αν δινουν υποτροφία σε φοιτητές με καλή σειρά εισαγωγής?? (πχ ΕΜΠ..)

Παλιά νομίζω δίναν και κάποιο χρηματικό ποσό στους πρώτους 3,αλλά τώρα πρέπει να έχει καταργηθεί.

Όπως αναφέρθηκε τώρα ισχύει η επιδότηση για Η/Υ ..

Όπως είχα πει πιο παλιά "Αυτό γινόταν παλιά.Ήμουν πέρυσι στους 3 πρώτους της σχολής μου και το έψαξα.Τα μόνα που παίρνουν είναι απ'το ΔΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΑ, επιδότηση 500€ για Laptop το 20% των φοιτητών,και μόνο οι 5 πρώτοι κάθε σχολής 1 χρόνο δωρεαν DSL Conn-x και επιδότηση 600€ για ECDL .Λεφτά στο χέρι δεν παίρνει κανείς.."

Βρε παιδιά ξέρει κανεις τι ακριβως γινεται με το 10% ? Πέρασα στη Σητεια κ εχω σκασει αν και δεν ξερω πως ειναι εκει.....κι ελεγα μηπως γινει τπτ...

paides kalispera perasa sto tei xalkidas sto tmhma dioikisis kai apixeirisewn!!an gnwrizete dwste mou plirofories sxetika me to tei alla kai gia to tmhma sugkekrimena..... einai gtp h kati leei;;;;perimenw..........................:confused:

paides kalispera perasa sto tei xalkidas sto tmhma dioikisis kai apixeirisewn!!an gnwrizete dwste mou plirofories sxetika me to tei alla kai gia to tmhma sugkekrimena..... einai gtp h kati leei;;;;perimenw..........................:confused:

Genika kuriarxei h apoyh oti to tei sto yaxnoxwri einai gtp . 8a to diapistwseis kai monos sou.

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

επιδότηση 600€ για ECDL .Λεφτά στο χέρι δεν παίρνει κανείς.."

Αυτό πλέον γίνεται για όλους τους φοιτητές μέχρι το 2003. Κινείται στα πλαίσια της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κυβέρνησης και ονομάζεται e-κπαιδευτείτε

Παρέχεται δικαίωμα επιδότησης του 90% των διδάκτρων με μέγιστο ποσό τα 600Ε σε όλους τους πρωτοετείς, για εκπαίδευση στις "νέες τεχνολογίες" (ECDL, HTML, PHP, CAD κτλ)

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους 1οετείς φοιτητές και ακαδημαϊκούς πλέον πολίτες που πέρασαν εκεί που έπρεπε! :clap:

Προπάντων μην επαναπαυόσαστε τον 1ο χρόνο. Είναι τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία στη 3οβάθμια εκπαίδευση. Άτομα που το πήραν πολύ χαλαρά από το μισό του 1ου εξαμήνου και μετά (μόνο κατά το 1ο εξάμηνο επιτρέπεται το καθισιό :lol:) χάσανε τη μπάλα και τώρα τρέχουν να αναπληρώσουν μαθήματα και φτάνουν να χρωστάνε πολλά το Σεπτέμβριο.

Αν μπορείτε να περάσετε όλα τα μαθήματα του 1ου χρόνου ΚΑΝΤΕ το! Είναι απίστευτο πόσα άτομα χρωστάνε στο 3ο-5ο έτος (ή πιο πάνω :p) μαθήματα από το 1ο!

Και μάλιστα όσο προχωράς στα έτη και καταλαβαίνεις ότι τα μαθήματα του 1ου είναι λίγο εως πολύ άχρηστα τόσο περισσότερο βαριέσαι να τα δίνεις.

Αυτά τα ολίγα

ΥΓ χάρηκα ιδιαίτερα όταν είδα ότι θα δυσκολευτούν φέτος οι νεόπλουτοι εισοδηματίες να τα βγάλουν πέρα καθώς δεν πέρασαν άτομα σε περιφερειακά ΤΕΙ-ΑΕΙ. Να μάθουν πλέον να μη μας πίνουν το αίμα!!! Δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη κοινωνία να συντηρείτε από τους καφέδες και τα ενοικιαζόμενα των φοιτητών.

Αυτό βέβαια συμφέρει εσάς περισσότερο διότι πλέον θα βρίσκετε φτηνότερα σπίτια! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Καλή μας επιτυχία παιδιά και καλό κουράγιο! Εγώ έβγαλα 13733 μόρια και πέρασα στο πανεπιστήμιο της ορεστιάδας ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ). Φέτος ξανά δίνω και έχω βάλει στόχο την (Σ.Τ.Υ.Α). Αρκετά ψηλά αλλά φέτος έχω πεισμώσει!
only crossfit...

Υπάρχει καμιά περίπτωση να ξεκινήσουν οι εγγραφές μετά τις 15/9?

paidia exw ena problhma,ekleisa rantebou gia na bgalw ts amuglales (epeidh exw xronio problhma me ayto) 1 oktwbriou (giati mono tote mporousan) ..polloi m lene pws tote 3ekinoun ta ma8hmata..uparxei periptwsh na parw kati san anabolh gia mia bdomada???

paidia exw ena problhma,ekleisa rantebou gia na bgalw ts amuglales (epeidh exw xronio problhma me ayto) 1 oktwbriou (giati mono tote mporousan) ..polloi m lene pws tote 3ekinoun ta ma8hmata..uparxei periptwsh na parw kati san anabolh gia mia bdomada???

Τι αναβολή δηλαδή; Μην ανυσηχείς την 1τη βδομαδα δεν γινετε μαθημα...;) Αλλα

θα χάσεις το ζουμί ... της ενημερωσης κτλ.

Δεν χάνεις τίποτα ... μην ανησυχείς... απλά την πρώτη γνωριμία με τους συμφοιτητές, ίσως και καμιά εκδήλωση για την υποδοχή των πρωτοετών (κάποια πανεπιστήμια κάνουν) ή εξετάσεις στο μάθημα των Αγγλικών για να καταταχθείς σε κατεύθυνση (προχωρημένοι ή όχι) - εξαρτάται πάντα από τη σχολή που πέρασες..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλή μας επιτυχία παιδιά και καλό κουράγιο! Εγώ έβγαλα 13733 μόρια και πέρασα στο πανεπιστήμιο της ορεστιάδας ΔΑΣ/ΓΙΑΣ & ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΦΥΣ. ΠΟΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ). Φέτος ξανά δίνω και έχω βάλει στόχο την (Σ.Τ.Υ.Α). Αρκετά ψηλά αλλά φέτος έχω πεισμώσει!

Μην κάνεις καμία ταρζανιά και δεν γραφτείς. Είναι καλή σχολή και προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Να γραφτείς και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα και ύστερα παίρνεις την τελική σου απόφαση....

ekdhlwseis??wraio m akougetai...perasa aspaite a8hna,uparxei periptwsh na zhsw tetoia empeiria?basika 8a rwthsw gia tn anabolh kai otan 8a paw gia tn eggrafh...einai krima na xasw etos apo tn arxh kiolas

Μην κάνεις καμία ταρζανιά και δεν γραφτείς. Είναι καλή σχολή και προσφέρει καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Να γραφτείς και να παρακολουθήσεις μερικά μαθήματα και ύστερα παίρνεις την τελική σου απόφαση....

Ε ναι όλοι έτσι κάνουν.Γράφονται στη σχολή που πέρασαν για καβάτζα ώστε αν την επόμενη χρονιά δεν περάσουν εκεί που θέλουν να μη χάσουν τη παλιά σχολή;)

Οπότε φίλε πάνε δες πώς είναι από κοντά,γράψου στη σχολή και αν δεν σου αρέσει ξαναδώσε.

ekdhlwseis??wraio m akougetai...perasa aspaite a8hna,uparxei periptwsh na zhsw tetoia empeiria?basika 8a rwthsw gia tn anabolh kai otan 8a paw gia tn eggrafh...einai krima na xasw etos apo tn arxh kiolas

συγγνωμη δεν καταλαβα .για ποιον λογω θα χασεις ετος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ναι όλοι έτσι κάνουν.Γράφονται στη σχολή που πέρασαν για καβάτζα ώστε αν την επόμενη χρονιά δεν περάσουν εκεί που θέλουν να μη χάσουν τη παλιά σχολή;)

Οπότε φίλε πάνε δες πώς είναι από κοντά,γράψου στη σχολή και αν δεν σου αρέσει ξαναδώσε.

Και βέβαια θα γραφτώ για να έχω κάτι σίγουρο αλλά δεν θα πάω καθόλου. Έχω αρχίσει ήδη φροντιστήρια (όλα μόνος μου. έχει να φύγει χρήμα...). Το θέμα είναι ότι βρίσκεται και πολύ μακριά...
only crossfit...

συγγνωμη δεν καταλαβα .για ποιον λογω θα χασεις ετος?

έλα μου ντε.. κ μένα κουλό μου φαίνεται... αν ήταν να χάνεται έτσι έτος... τώρα όλοι θα ήμασταν ..... :p

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Το 2006 είχα περάσει στο Τεί Χαλκίδας και είχα γραφτεί στο α εξάμηνο.Από τότε δεν ξαναπήγα γιατί δεν μου άρεσε η σχολή.Φέτος πέρασα Τει Πειραιά στην 2η επιλογή μου.Τώρα που θα πάω να γραφτώ πρέπει να πάω στην Χαλκίδα να ξεγραφτώ?Για αναβολή στον στρατό πρέπει να προσκομίσω τα καινούρια χαρτιά?Έχω ήδη πάρει