Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι παιδιά κι εγώ άκουσα για τα αποτελέσματα που θα αναρτηθούν την Τρίτη και έχω κι εγώ μεγάλο άγχος για το τι θα προκύψει. Ραντεβού λοιπόν τότε με τα μόρια, τις βαθμολογίες κια τις εντυπώσεις...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ξερει κανενας τον αριθμο εισακτεων της αγγλικης φιλολογιας; Καμια προβλεψη για τη φετινη βαση;

Λοιπόν το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας θα δεχτεί φέτος 300 υποψηφίους στην Αθήνα και 280 στη Θεσ/νίκη. Τώρα ως προς τη βάση της σχολής πιστεύω πως θα κινηθεί οριακά προς τα πάνω. Είναι μια σχολή τη βάση της οποίας δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις λόγω της επίδρασης του ειδικού μαθήματος. Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις σχετικά καλές επιδόσεις των μαθητών της θεωρητικής Κατεύθυνσης υποστηρίζω πως οι σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου όπως και Η Αγγλική Φιλολογία θα κινηθεί ανωδικά 100-400 μόρια.

Μας έδωσε μερικά η καθηγήτρια των αγγλικών.

Καλη η καθηγητρια αγγλικων σας ;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Πάρα πολύ καλή. Τελικά έπεσε "Παιδιά και ΜΜΕ" και για έκθεση "Ξένες Γλώσσες". Τέτοια θέματα είχαν πέσει το 97 και το 99 αντίστοιχα, αν δεν κάνω λάθος. Και αυτά τα είχαμε δει με την καθηγήτρια.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ελεος.. Θα την δεις σημερα το βραδυ ρε, μην κανεις ετσι.. Αν και ισως δεν προλαβει να ερθει:).

Η ξαδερφη μου εχει βγαλει κατι παραπανω απο 18800 στο 5ο πεδιο. Υπαρχει καμια σχολη που να μην πιανει;:cool: Εγω με τα 17900 και κατι ελπιζω να πιασω την ξανθη... Με μεταγραφη απο ξανθη σε πατρα, ξερετε αν μπορω να μην χασω το 1ο εξαμηνο;

trust me, I 'm an engineer:cool:

[at] theogram : ούτε εσύ ούτε η ξαδέρφη σου δεν έχετε τίποτα.

Οι βαθμοί βγαίνουν την Τρίτη :)

Κάποιοι πάντως μπορεί να έχουν μάθει.

Πολλά ακούω για μέσα στο υπουργείο κτλ.

Τώρα για το κατα πόσο ισχύουν δεν ξέρω.

[at] jog: Οκ , καλή επιτυχία εύχομαι:)

:offtopic:

Σε θυμάμαι εσένα από πέρσι που δίναμε μαζί. Μαθηματικό δεν είσαι;;:blink:

[at] jog: Οκ , καλή επιτυχία εύχομαι:)

Σε θυμάμαι εσένα από πέρσι που δίναμε μαζί. Μαθηματικό δεν είσαι;;:blink:

Ναι..Εσύ στους πολιτικούς μηχαν δεν είσαι?Παλιοί περσινοί καιροί :p

Εγω ξερω τους δικους μου εδω και μια εβδομαδα. Χθες εμαθα και για αλλα 2 παιδια...:X

Theogram, πως γίνεται και ξέρεις τους βαθμούς σου? Έκθεση πόσο έγραψες? Έχω μεγάλη αγωνία να δω ένα δείγμα της έκθεσης!

Theogram, πως γίνεται και ξέρεις τους βαθμούς σου? Έκθεση πόσο έγραψες? Έχω μεγάλη αγωνία να δω ένα δείγμα της έκθεσης!

+1

(5χαρακτηρες)

Το πως τους ξερω ασ'το.. εχω πολυ in πατερα..:p Πολυ θα 'θελα να πω οτι χακαρα το υπουργειο αλλα... Λοιπον αφου θες δειγμα εκθεση εγω εγραψα 15.1 (ολη τη χρονια ειχα γραψει το πολυ 10 εκθεσεις), η ξαδερφη μου 17.5 κι ενας φιλος 10.2

Εχω βγαλει 17938 στο 4ο πεδιο.

Το πως τους ξερω ασ'το.. εχω πολυ in πατερα..:p Πολυ θα 'θελα να πω οτι χακαρα το υπουργειο αλλα... Λοιπον αφου θες δειγμα εκθεση εγω εγραψα 15.1 (ολη τη χρονια ειχα γραψει το πολυ 10 εκθεσεις), η ξαδερφη μου 17.5 κι ενας φιλος 10.2

Και πόσο περιμένατε στην έκθεση?

Αντε και καλα αποτελεσματα να εχουμε!:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εγω ξερω τους δικους μου εδω και μια εβδομαδα. Χθες εμαθα και για αλλα 2 παιδια...:X

1ον : καλή επιτυχία σε όλους, εύχομαι να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

2ον : αν εγώ είχα δώσει πανελλήνιες θα ένιωθα τόσο μ***ας διαβάζοντας το παραπάνω post. Επίσης, ακόμα κι αν ήξερα τους βαθμούς μου νωρίτερα θα ντρεπόμουν να το πω. Αλλά να μου πεις δεν ντρέπονται αυτοί που δίνουν τέτοιες πληροφορίες....

[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

Και πόσο περιμένατε στην έκθεση?

Αν εξαιρεσουμε εμενα και τον φιλο μου που πεσαμε μεσα, η ξαδερφη μου χαζεψε. Περιμενε 15 το πολυ και μου λεει: καλα, ποιος τα διορθωνε;

Μπράβο! και το 15 μια χαρά είναι στην έκθεση! Σε πειράζει να πεις αναλυτικά βαθμούς (Βασικά μαθημ κατ!)? Γενικά περίμενες παραπανω ή λιγότερα? Ή όσα έβγαλες? Πηγε κανένα γραπτο σου για αναβαθμολογηση? Είχαν σε κανένα μάθημα μεγάλη απόκλιση οι βαθμολογητές? SOrry για το βομβαρδισμό αλλά έχω πολλές απορίες!

2ον : αν εγώ είχα δώσει πανελλήνιες θα ένιωθα τόσο μ***ας διαβάζοντας το παραπάνω post. Επίσης, ακόμα κι αν ήξερα τους βαθμούς μου νωρίτερα θα ντρεπόμουν να το πω. Αλλά να μου πεις δεν ντρέπονται αυτοί που δίνουν τέτοιες πληροφορίες....

Τους βαθμους ειπα, οχι τα θεματα. :O

Βασικά γίνεσαι υπερβολικος! Ακριβώς δεν είχε τα θέματα προηγουμένως! Δηλαδή τι έχεις να πεις για τη διάρρευση θεμάτων σε πολλά ψωροκολλέγια όπου η αφρόκρεμα (σκατά είναι αλλά τέλοσπάντων) έχει τα bonus που δεν έχουμε εμείς του δημοσίου?