Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δε σκέφτεσαι και μηχανικών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο πολυτεχνείο της Κοζάνης?Πέφτει και πιο κοντά:rolleyes:

http://www.icte.uowm.gr/ Για όποιον ενδιαφέρεται;)

γιατί δε μ'αρέσει η Κοζάνη :p:happy:

theogram το link σου δε λειτουργεί :/

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί βρε?:p

Μια χαρά πόλη είναι η Κοζάνη και με ωραία φοιτητική ζωή απ'ότι έχω ακούσει:D

Της Κοζάνης έχω ακούσει πως δεν είναι και πολύ καλό. :rolleyes:

Τουλάχιστον από πλευράς οργάνωσης.

Εγώ πάντως ξέρω από έναν φίλο της αδερφής μου ότι είναι καλό το πανεπιστήμιο και επειδή η πόλη είναι σχετικά μικρή και στο πανεπιστήμιο τα άτομα είναι λίγα και γνωρίζονται μεταξύ τους έχεις περισσότερες δυνατότητες και για μεταπτυχιακές σπουδές.Το συγκεκριμένο παιδί πήρε διδακτορικό:cool:

Γεια σας!!Ξερει κανεις ποτε περιπου θα γινει η ανακοινωση της βαθμολογιας των πανελληνιων εξετασεων??:)

Υπολογιζεται καπου στις 22-27 Ιουνιου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

theogram το link σου δε λειτουργεί :/

Μπορεις να βρεις πληροφοριες στο διτκτυο νεστωρ του γρασεπ http://195.251.20.34/ και να πας εκπαιδευτικες διεξοδους, τεχνολογικες επιστημες, και θα την βρεις εκει. Εχει μαθηματα, επαγγελματικη αποκατασταση κτλ. Αν δεν λειτουργει ουτε αυτο το λινκ πατα στο google νεστωρ και θα σ'το βγαλει 1ο.:D

trust me, I 'm an engineer:cool:

Γιατί βρε?:p

Μια χαρά πόλη είναι η Κοζάνη και με ωραία φοιτητική ζωή απ'ότι έχω ακούσει:D

εγώ αν δε βλέπω θάλασσα δε μπορώ :p και ωραία φοιτητική ζωή έχουν όλες οι πόλεις :lol::lol:

@theogram νομίζω αυτή η σχολή είναι ότι πρέπει για έμενα :lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!!Ξερει κανεις ποτε περιπου θα γινει η ανακοινωση της βαθμολογιας των πανελληνιων εξετασεων??:)

μέχρι να τελειώσουν τα ενδοσχολικά θα έχουν βγει. Το αργότερο 20. Υπάρχει πολύ πίεση στα βαθμολογικά για να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

μέχρι να τελειώσουν τα ενδοσχολικά θα έχουν βγει. Το αργότερο 20. Υπάρχει πολύ πίεση στα βαθμολογικά για να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σοβαρα??? Μεχρι τις 20????:blink:

ΥΓ: Δε μας εχετε πει την αποψη σας για τα θεματα του ΑΟΘ...

Εκτος και αν δεν εχω προσεξει καπου το post....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Σοβαρα??? Μεχρι τις 20????:blink:

ΥΓ: Δε μας εχετε πει την αποψη σας για τα θεματα του ΑΟΘ...

Εκτος και αν δεν εχω προσεξει καπου το post....

Σίγουρα μέχρι τότε... υπάρχει πολύ βιασύνη να βγουν νωρίς.. δεν ξέρω το λόγο, αλλα πιστεύω δεν θα διαψευστώ... άλλωστε πέρσι αν δεν κάνω λάθος βγήκαν 25 άρα με τόση πίεση φέτος, τι είναι οι 5 μέρες πιο νωρίς... εκτός και τα κρατήσουν για 22 (να περάσουν και τα αγγλικά που είναι στις 20)

Όσο για ΑΟΘ νομίζω πως η θεωρία ήταν πολύ πολύ εύκολη το 4ο αρκετά εύκολο και ως εδώ αναμενόμενα, ενώ το 3ο ήταν μεν βατό, αλλά οι πράξεις θα δυσκόλευαν ακόμη και μεγάλους χωρίς κομπιουτεράκι!!! Σε σύγκριση με πέρσι βέβαια, τα φετινά ήταν πανδύσκολα, γιατί πέρσι ήταν γελοία!!!

Φανταζομαι διορθωνετε γραπτα ετσι? Γνωριζετε αν υπαρχει καποια οδηγια για απλα αριθμητικα λαθη??

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Αυτό το τμήμα μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών τηλεπικοινωνιών και δικτύων του Βόλου είναι αντίστοιχο με τα τμήματα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών?Δηλαδή επιτρέπεται μεταγραφή από το τμήμα του Βόλου σε αυτά?

Αυτό το τμήμα μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών τηλεπικοινωνιών και δικτύων του Βόλου είναι αντίστοιχο με τα τμήματα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών?Δηλαδή επιτρέπεται μεταγραφή από το τμήμα του Βόλου σε αυτά?

Όσον αφορά το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, στο επίσημο σάιτ αναφέρει στην Κατηγορία "Σύνδεσμοι" το εξής:

Αντίστοιχα Τμήματα (υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής)

* Πανεπιστήμιο Πατρών - Tμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

* Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο Tμήμα - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

* Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Tμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Ομοειδή Τμήματα (δεν γίνονται μετέγγραφες)

* Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων

* Πολυτεχνείο Κρήτης - Tμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

αυτό είναι το σάιτ:http://www.ee.auth.gr/greek/sundesmoi.html

Αν τώρα περάσεις στο Βόλο, ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ! :lol:

Από πρώτο χέρι ξέρω ότι ασχολούνται περισσότερο με υπολογιστές(όχι σε ποσότητα ή ποιότητα αλλά σε διάρκεια) απότι στα ομοειδή τμήματα. Επίσης keep in mind ότι σε λίγο θα αλλάξει το περιεχόμενο των σπουδών και το τμήμα θα αλλάξει σε Ηλ/λόγων (έτσι έλεγαν πριν λίγο καιρό :p)

Και ο Βόλος είναι πολύ ωραία πόλη. :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member

a.k.a. TWMN community

Όχι εντάξει δε με ενδιαφέρει και πολύ το συγκεκριμένο αντικείμενο απλώς αν ήταν κανονικό αντίστοιχο τμήμα θα μπορούσα άνετα να τη πάρω τη μεταγραφή γιατί είμαι στη κατηγορία των τρίτεκνων και επιπλέον σπουδάζει και η αδερφή μου στο ΑΠΘ.Οπότε αν θα μου προσφερόταν μια θέση στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς του ΑΠΘ θα το σκεφτόμουν σοβαρά:O

kalimera.mia erotisi gia opoin kserei,exo ena filo o opoios einai orfanos patros kai den exei adelfia dikaioute metagrafi;:worry:

Nομίζω ναι. Κατα 99%.

Θεωρείτε προστατης οικογένειας...

Αλλα ειναι τελείος απλο να το δεις στα ενημερωτικά του υπουργειου...

εγώ αν δε βλέπω θάλασσα δε μπορώ :p και ωραία φοιτητική ζωή έχουν όλες οι πόλεις :lol::lol:

@theogram νομίζω αυτή η σχολή είναι ότι πρέπει για έμενα :lol:

Σοβαρα; αν ναι πολυ καλο αυτο..

Βολο θες ή προτιμας καμια Πατρα; (17656 περσυ, λογικα θα πεσει καμια εκατοστη φετος..);

Σοβαρα; αν ναι πολυ καλο αυτο..

Βολο θες ή προτιμας καμια Πατρα; (17656 περσυ, λογικα θα πεσει καμια εκατοστη φετος..);

η Πάτρα πέφτει μακριά:p το θέμα τώρα όμως είναι το εξής...να βάλω πρώτα ΗΜΜΥ Ξάνθης ή αυτή τη σχολή στο Βόλο;

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

η Πάτρα πέφτει μακριά:p το θέμα τώρα όμως είναι το εξής...να βάλω πρώτα ΗΜΜΥ Ξάνθης ή αυτή τη σχολή στο Βόλο;

Προτεινω να βαλεις και ξανθη πρωτα (ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει σε θεμα μοριων, ουτε τι μπορει να βγαλεις, ουτε ποσο θα παει η σχολη) και υστερα βαλε βολο που για μενα τον εχεις. Δεν χανεις και τπτ, και οι 2 σχολες εχουν τα δικα τους υπερ και κατα, για μενα σχεδον ισοβαθμουν. Θα βαλω κι εγω ξανθη αλλα για να περασω πατρα με μεταγραφη.

Πραγματι ειναι πολυ καλη σχολη γυρω στο 16800 περσυ αν δεν κανω λαθος..

Για μενα ειναι κατι σαν παραρτημα των μεγαλων ημμυ με μεγαλυτερη εξειδικευση σε τηλ/ες, η/υ, κτλ. ο,τι διαλεξεις τελοσπαντων..

εχει αναλογες σχολες (κι ας εχουν διαφορετικα ονοματα, ισχυουν οι αντιστοιχιες για μεταγραφη αν ενδιαφερεσαι) σε πατρα, κοζανη, κρητη και σαμο, με την τελευταια γυρω στα 15300. Αυτη παλευει να πιασει ενας φιλος για να ερθει πατρα. Εμενα παντως η ιδια της πατρας θα ειναι η 2η επιλογη μου. Παντως εγω στην προτεινω ανεπιφυλακτα. αν θες κοιτα εδω για λεπτομεριες.

17500 ήταν η βάση πέρυσι. Είναι πολύ καλή σχολή αλλά συνάμα πάρα πολύ δύσκολη...Εγώ είμαι μέσα στη σχολή.

Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα σπουδών και καλά θα κάνετε πριν επιλέξετε μια σχολή να κοιτάξετε και αυτά τα πράγματα.Το "μου είπε κάποιος" "κάτι άκουσα" κτλ δεν ισχύουν.

Επιλέγεις μια σχολή Μηχανικών Η/Υ η οποία δεν ενδιαφέρεται θα βγάλει 5 ή 150 απόφοιτους το χρόνο αρκεί να γνωρίζουν 100% το αντικείμενό τους. Δεν υπάρχει αντιστοιχία σε δουλειά που γίνεται στη σχολή με άλλη στην Ελλάδα. Δηλαδή να έρθεις για να πάρεις το πτυχίο σου σε 5 χρόνια πολύ δύσκολο όπως και να γίνεις ένας καθηγητής Λυκείου από αυτή τη σχολή.

Συμβουλή μου: επίλεξέ την αν είσαι 100% σίγουρος ότι θέλεις το αντικείμενο αυτό! Αλλιώς θα νιώσεις λίγο μειονεκτικά μέσα στη σχολή:p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολύ ωραία :(:( με βλέπω να ξαναδίνω...

και τι είναι αυτό που λέει για βαθμολογίες αρχές ιουλίου;

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

άρθρο από την εφημερίδα Το Έθνος της Κυριακής

πολύ ωραία :(:( με βλέπω να ξαναδίνω...

και τι είναι αυτό που λέει για βαθμολογίες αρχές ιουλίου;

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα αποτελεσματα θα βγουν γυρω στις 19-23 Ιουνιου.

Ετσι τουλαχιστον εμαθα απο καθηγητη του σχολειου,

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."