Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειαζεται ταυτοτητα?????:blink:

Εμας δε μας το ειπαν.....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρειαζεται ταυτοτητα?????:blink:

Εμας δε μας το ειπαν.....

Ούτε εμάς, εγώ θα την πάρω για καλό και για κακό!

Καλή μας επιτυχία αύριο!

Και την αστυνομικη ταυτοτητα, την μπλε δηλαδη, και 8 παρα τεταρτο να εισαι εκει!

Εμας μας ειπαν 7 και μιση να παμε και για την ταυτοτητα ουτε λογος μονο το δελτιο εξεταζομενου.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Tι να σας πω...εμενα μου ειπανε να εχω την ταυτοτητα την κανονικη και αυτο το δελτιο που πηραμε απο το σχολειο.

Τωρα αν δεν θελετε μην την παιρνετε...θα την παρετε του χρονου:p:p

Αντε καλη μας επιτυχια!

Tι να σας πω...εμενα μου ειπανε να εχω την ταυτοτητα την κανονικη και αυτο το δελτιο που πηραμε απο το σχολειο.

Τωρα αν δεν θελετε μην την παιρνετε...θα την παρετε του χρονου:p:p

Αντε καλη μας επιτυχια!

:lol::lol::lol:

Εμας για ωρα μας ειπαν 8 παρα, κατα τις 7:45 λεω να παω, αρκει να μην αρχισει ο καθενας να λεει τον μακρυ και τον κοντο του για τα θεματα και μας αγχωσει/ζαλισει..;)

Καλη μας επιτυχια παιδια!

Στο εσπερινο επεσε ΓΛΩΣΣΑ!

Μαλιστα,,,οποτε μιας και ειναι ο Μπαμπινιωτης στην επιτροπη μαλλον θα βαλουν γλωσσα - διαδικτυο η κατι τετοιο,,,γενικα για την αλλοιωση της γλωσσας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αυτο τωρα μπορεις να το δεις απο 2 οψεις..

Η μια ειναι οτι "καηκε" η γλωσσα σαν θεμα και

η αλλη οτι αφου ειναι ο Μπαμπινιωτης προεδρος της επιτροπης θεματων θα βαζει συνεχεια γλωσσα παντου. Γλωσσα με διαδικτυο, γλωσσα με ρατσισμο, γλωσσα με την επικρατηση ξενοφερτων λεξεων και την επικρατηση τους κτλ...

Αυτο τωρα μπορεις να το δεις απο 2 οψεις..

Η μια ειναι οτι "καηκε" η γλωσσα σαν θεμα και

η αλλη οτι αφου ειναι ο Μπαμπινιωτης προεδρος της επιτροπης θεματων θα βαζει συνεχεια γλωσσα παντου. Γλωσσα με διαδικτυο, γλωσσα με ρατσισμο, γλωσσα με την επικρατηση ξενοφερτων λεξεων και την επικρατηση τους κτλ...

:lol::lol::lol:

Βασικα εγω περιμενω να πεσει και με θανατικη ποινη γιατι τοσα χρονια δεν εχουν βαλει κατι σχετικο,,,ειναι η ωρα του να ''πεσει'' (και να μας καψει):rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Γλωσσα με θανατικη ποινη....δεν ειναι κακο ως θεμα! :lol::lol:

Επι την ευκαιρια να θεσω και το ερωτημα μου μεσα στην εκθεση γιατι αποστειρωνουν τις βελονες πριν την διαδικασια της θανατικης ποινης...??!!:p

Γλωσσα με θανατικη ποινη....δεν ειναι κακο ως θεμα! :lol::lol:

Επι την ευκαιρια να θεσω και το ερωτημα μου μεσα στην εκθεση γιατι αποστειρωνουν τις βελονες πριν την διαδικασια της θανατικης ποινης...??!!:p

Ναι θα βαλουν για τη γλωσσα που χρησιμοποιουν οι φύλακες στους καταδικους,,που τους βριζουν,αν ειναι σψστο και τετοια:p

Οσο για την απορρια σου νομιζω οτι επειδη θελουν να εχουν αυτοι τη χαρα οτι σκοτωσαν τον καταδικο και οχι να ξερουν οτι θα πεθαινε ετσι και αλλιως απο καποια αρωστια που θα περνουσε μεσω της βελονας:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

H έκθεση είναι μυστήρια για αυτό όσο μπορείτε να είστε χαλαροί.

κάποια tips.

1. Έτοιμα από το βράδυ ρούχα ,πράγματα.

2.Αποφεύγουμε συναισθηματικές εξάρσεις κάθε είδους.

3.Προσπαθούμε να ξεχάσουμε όσο γίνετε γονείς και συγγενείς ( αν συντρέχει λόγος εννοείτε μην παρεξηγηθω ) και για αυτό δεν τους πολυμιλάμε και προσπαθούμε να εντοπίσουμε την ενέργειά μας σε κάτι που μας χαλαρώνει

πχ έναν ηθοποιό που μας αρέσει ένα τραγουδιστή κτλ. Κοιτάμε φωτογραφίες του κτλ.

4.Μην - ξενυχτησετε διαβάζοντας αυτό που έχετε αφήσει.Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πέσει και εσείς δεν θα είστε ξεκούραστοι ούτε για αυτο που ξέρετε.

5.Ακολουθηστε το ένστικτό σας και μην έχετε την υπόνοια ότι μπορεί κάπου να βρίσκετε παγίδα.

6.Μεγάλη Προσοχή! Μην διαβάζετε προκατειλημένα αφήστε το κείμενο να σας οδηγήσει εκεί που αυτό θέλει και πρέπει.

7.Να έχετε εμπιστοσύνη σε αυτά που ξέρετε όσα και να είναι αυτά και μην απογοητευτείτε αν δεν πάτε καλά στις απαντησεις , μην τα παρατήσετε δηλαδή

αν πηγένατε για 18 και τώρα δεν σας βγαίνει.

Αυτά. Καλη Επιτυχία!

Α! και κάτι που την πάτησα εγώ πέρυσι.Προσοχή με τη μέθοδο -- πρόχειρο καλό ή μολύβι-- καλό.Τι εννοώ. Μην περιμένετε στο τέλος να αντιγράψετε

απο το πρόχειρο στο καλό γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! όπος δεν πρόλαβα και εγώ πέρυσι. ( όχι στη έκθεση ).

Επίσης μην ξεχάσετε να πάρετε ρολόι μαζί σας.

υ.γ. Ρωτήστε με φυσική μαθηματικά βιολογία ότι θέλετε για την ύλη και το τι μπορεί να πέσει. Πέρυσι σε πολλά έπεσα μέσα. Και στα 3.!

Παιδια στα εσπερινα επεσαν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ θεματα!!!!!!!!!!!!και πολυ ξεκαθαρο θεμα!!!!! http://www.ypepth.gr/docs/them_glo_d_gen_esp_no_080519.pdf

Στα εσπερινά πάντα πέφτουν ευκολότερα θέματα απ' ότι στα ημερίσια..

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

To πρωι ειναι καλο μια επαναληψη στα θεματα κανα μισαωρακι??

Αλλα μονο εκθεση οχι στα αλλα μαθηματα.

Oχι,οτι διαβασες μεχρι σημερα.Και μην παρεις κανενα βιβλιο μαζι σου για να διαβασεις εκει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια στα εσπερινα επεσαν ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ θεματα!!!!!!!!!!!!και πολυ ξεκαθαρο θεμα!!!!! http://www.ypepth.gr/docs/them_glo_d_gen_esp_no_080519.pdf

Ηθελα να πω το εξής για το θέμα που έπεσε στα εσπερινά.Είναι ένα εύκολο θέμα αλλα και δ΄τσκολο ταυτόχρονα.Πολλοί μπορεί να μπερδευτούν και να γράψουν για τη βία γενικότερα και που εκδηλώνεται και έτσι να χάσουν μονάδες θέλει πολύ καλό διάβασμα η εκφώνηση.!

καλή επιτυχία σε όλους!!!!

To πρωι ειναι καλο μια επαναληψη στα θεματα κανα μισαωρακι??

Αλλα μονο εκθεση οχι στα αλλα μαθηματα.

Κατά τη γνώμη μου κάνε ότι μπορείς για να αισθάνεσε όσο πιο σιγουρος γίνετε. Αν έχεις κοιμηθεί καλά όλα τα άλλα είναι δεύτερα. Κάνε ότι γουστάρεις για να αισθάνεσε άνετα με τον εαυτό σου. Πάρε και βιβλία μαζί σου αν έτσι αισθάνεσε cool και ασφαλής. Κάνε ότι θες the sky is the limit.

Oχι,οτι διαβασες μεχρι σημερα.Και μην παρεις κανενα βιβλιο μαζι σου για να διαβασεις εκει.

δεν αναφερει κατι η εκφωνηση που να εξειδικευει τη βια σε καποιο τομεα.Κοινωνικη-αθλητικη-οικογενιακη μπορεις να αναφερθεις ανετα....Ευκολο θεμα και ξεκαθαρο ποιο ξεκαθαρο δεν γινετε....μπορεις να γραψεις αρκετα πραγματα

Σε δυσκολια θα ελεγε κανεις οτι ειναι ιδια περιπου με τα περσινα των εσπερινων στα οποια εριξα τωρα μια γρηγορη ματια. Αυτο βεβαια δε σημαινει και πολλα για τις δικες μας (ισως και τιποτα).

Έλεος ρ παιδιά.. Αυτά που έπεσαν στο εσπερινό σήμερα ήταν επίπεδο δυσκολίας γυμνασίου... Πιο ξεκά8αρο δεν μπορούσε να γίνει. Πολύ απλά διατυπωμένο...