mairhath Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η' ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΗ ΥΛΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...ΑΡΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ?ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η' ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΗ ΥΛΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...ΑΡΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ?ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙ!!! έχεις δυο βδομάδες μπροστά σου...κάτσε ενα τριήμερο ή παραπάνω και βγάλε την ύλη...καλά όμως...και μην αποσπάσαι απο τίποτα...και απο εκεί και πέρα αφιέρωνε 1 ώρα πριν κοιμηθείς κάθε βράδυ για να κάνεις μια γρήγορη αλλά προσεχτική επανάληψη, έτσι ώστε να τα συγκρατείς στο μυαλό σου... εγώ νομίζω ότι πρέπει να λάβεις υπ'όψιν σου ότι φέτος στις πανελλάδικες θα βάλουν δύσκολα θέματα...οπότε φαντάσου στις επαναληπτικές...δε νομίζω ότι σε συμφέρει...και μη λες ότι θα διαβάζεις 1 μήνα και θα μπορείς να γράψεις για 20!γιατί το υπουργείο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αν θέλει να μας δυσκολέψει όλο και κάτι περίεργο βρίσκει να βάλει! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Πρωτη φορα φετος μας δινουν 3 μερες για το ΑΟΘ, νομιζω οτι ειναι υπεραρκετες mairhath για να προλαβεις να μαθεις καλα τη θεωρια. Αλλωστε, μπορεις να τη βγαλεις απο τωρα 1-2 φορες, και στο τελος εχεις αλλες 2-3 μερες. Λογικα δε θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Αυτο βεβαια προυποθετει να εισαι σε καλο επιπεδο στις ασκησεις.Προσωπικα ετσι θα λειτουργησω, αν και το ΑΟΘ το πηρα για εξτρα μορια γιατι ενδιαφερομαι κυριως για πολυτεχνικες σχολες. Sugz τα παιδια και περσι πιστευαν οτι τα θεματα θα ειναι δυσκολα, αλλά ακομη και για τον μεσο μαθητη ηταν βατα (κυριως για τεχνολογικη μιλαω που τα εχω λυσει). Εξαλλου, ας μην ξεχναμε οτι ο,τι θεματα δωσω εγω, θα τα δωσεις και εσυ και ο χ, ο y κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Πρωτη φορα φετος μας δινουν 3 μερες για το ΑΟΘ, νομιζω οτι ειναι υπεραρκετες mairhath για να προλαβεις να μαθεις καλα τη θεωρια. Αλλωστε, μπορεις να τη βγαλεις απο τωρα 1-2 φορες, και στο τελος εχεις αλλες 2-3 μερες. Λογικα δε θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα. Αυτο βεβαια προυποθετει να εισαι σε καλο επιπεδο στις ασκησεις.Προσωπικα ετσι θα λειτουργησω, αν και το ΑΟΘ το πηρα για εξτρα μορια γιατι ενδιαφερομαι κυριως για πολυτεχνικες σχολες. Sugz τα παιδια και περσι πιστευαν οτι τα θεματα θα ειναι δυσκολα, αλλά ακομη και για τον μεσο μαθητη ηταν βατα (κυριως για τεχνολογικη μιλαω που τα εχω λυσει). Εξαλλου, ας μην ξεχναμε οτι ο,τι θεματα δωσω εγω, θα τα δωσεις και εσυ και ο χ, ο y κλπ.. ακριβώς επειδή πέρυσι τα θέματα ήταν εύκολα με βατά, και οι βάσεις ανέβηκαν, πιστεύω ότι φέτος θα έχουν μια δυσκολία!:) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lydia_Vasil Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η' ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΗ ΥΛΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...ΑΡΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ?ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙ!!! Όχι...μην πεις τίποτε!!! (μπορεί να βρεθεί κάποιος από κει και σου κάνει ζημιά)Έκείνη τη μέρα θα στείλεις κάποιον δικό σου να παει το χαρτί... και να δηλώσει την "ασθένεια" οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 γεια σας παιδια! κατ 'αρχην καλη επιτυχεια σε ολους! μηπως εχει κανενας η ξερει που μπορω να βρω τ α φετινα θεματα του Ο.Ε.Φ.Ε?? ευχαριστω!!! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ!!!!ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΕΝΑ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!ΛΑΘΟΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 20 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ?ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ?? Καλύτερα να καθήσεις να διαβάσεις και να δώσεις κανονικά τον Ιούνιου. Υπάρχει αρκετός καιρός ακόμα (2 εβδομάδες) οπότε προλαβαίνεις άνετα να τα διαβάσεις. Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. γεια σας παιδια! κατ 'αρχην καλη επιτυχεια σε ολους! μηπως εχει κανενας η ξερει που μπορω να βρω τ α φετινα θεματα του Ο.Ε.Φ.Ε?? ευχαριστω!!! Για ποιά μαθήματα θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairhath Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ?ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 18+ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ.....ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ?ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 18+ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ.....ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ! Συμφωνω μαζι σου ,,,;) αλλα να ξερεις οτι θα ειναι ποιο δυσκολα τα θεματα και να διαβασεις πολυ καλυτερα,,,:) και κατι αλλο,,,μην γραφεις με κεφαλαια γιατι εινια σα να φωναζεις,,,αλλα και επειδη απαγορευεται απο τους κανονες;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_X Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 παιδια ξερει κανεις που θα βρω τις εκφωνησεις των θεματων της οεφε?εχει παντου τις απαντησεις αλλα δεν βρισκω τα θεματα.....ας με βοηθησει καποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ???ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ?ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 18+ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ.....ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΡΙΞΑ! Στο φροντιστηριο εχουμε κανει σε ολα τα μαθηματα ολες τις πανελληνιες εξετασεις ολων των τυπων..ημερησια,εσπερινα,ομογενων,και επαναληπτικες. Και σου λεω οτι οι επαναληπτικες ειναι οι πιο δυσκολες απο ολα. Οι πιο ευκολες ειναι των εσπερινων...μηπως θες να πας και εσπερινο του χρονου για να δωσεις αυτα τα θεματα??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Παιδια μονο 2 βδομαδες εμειναν:cry: φετος ακουγεται οτι θα βαλουν λιγο ποιο δυσκολα θεματα σε σχεση με περυσι,,αλλα ποτε δεν ειναι σιγουρο,,,πιστευεται να ανεβουν οι βασεις στις σχολες μηχανολογιας;;; βασικα εγω ξεκινησα να διαβαζω πριν 5 μερες,,εχω να βγαλω ακομα αοδε,βιολογια,προγραμματισμο και λιγο εκθεση...:D πιστευω θα προλαβω, τι λετε;:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Το 2006 γενικά μπήκαν δύσκολα θέματα , μαθ κατ φυσ κατ και ακόμα και μαθ γεν δεν ηταν τοσο ευκολα. Τα επαναληπτικά 2007 πληροφορικης ηταν λίγο τσιμπιμενα επισης Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Κοιταξτε... Εγω θεωρω πως ειναι πολυ οι λογοι που δεν θα μπουν δυσκολα θεματα φετος... Οσο συνεχιζει να υπαρχει αυτη η βαση του 10, η δυσκολια δεν προκειται να φτασει ποτε τα παλια επιπεδα, πολυ απλα γιατι ολη η επαρχια θα μεινει αδεια και αυτο φερνει αλυσιδωτες αντιδρασεις σε ολα τα επιπεδα... Δεν λεω, οτι θα ειναι το ιδιο ευκολα με περσι τα θεματα, αλλα αν περσι η δυσκολια ηταν π.χ. 3/10 φετος θα ειναι 4/10, αντε 5/10... Σε καμια περιπτωση ομως, 8/10 που ηταν πριν λιγα χρονια... Βεβαια, αυτο που αλλαξε φετος και δεν ξερω ποσοι απο εσας το γνωριζετε, ειναι οτι αλλαξε εξ ολοκληρου η επιτροπη που βαζει τα θεματα, καθοτι τοσα χρονια ηταν τα ιδια προσωπα... Οπως επισης μια ακομα σημαντικη αλλαγη, ειναι οτι θα υπαρχουν περισσοτερα υποψηφια θεματα που θα βγαζει η επιτροπη, αλλα τα τελικα θεματα των εξετασεων, θα βγαινουν επειτα απο ΚΛΗΡΩΣΗ...! Οποτε κανενας πλεον δεν μπορει να προβλεψει ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Παιδια μονο 2 βδομαδες εμειναν:cry: φετος ακουγεται οτι θα βαλουν λιγο ποιο δυσκολα θεματα σε σχεση με περυσι,,αλλα ποτε δεν ειναι σιγουρο,,,πιστευεται να ανεβουν οι βασεις στις σχολες μηχανολογιας;;; βασικα εγω ξεκινησα να διαβαζω πριν 5 μερες,,εχω να βγαλω ακομα αοδε,βιολογια,προγραμματισμο και λιγο εκθεση... πιστευω θα προλαβω, τι λετε;:O Επειδή ο καιρός πλησιάζει και πρέπει να τα δώσετε όλα για όλα και επειδή πραγματικά θέλω να σας τη σπάσω :lol: (όταν περάσετε θα καταλάβετε γιατί :p): ΝΑΙ θα βάλουν τα πιο δύσκολα θέματα της χιλιετίας, οι βάσεις σχολών μηχανολογίας θα εκτοξευθούν στα ύψη και... ΟΧΙ δεν θα προλάβεις μιας και η ΑΟΔΕ και βιολογία θέλει όλα απέξω και ανακατωτά. Επίσης πρέπει να διαβάσεις πολύ έκθεση μιας και δεν είσαι ικανός να βάλεις τόνους σε ένα απλό μηνυματάκι στο φόρουμ :grin::w00t::lol::lol:...............:p Άντεεεε ακόμα γράφεις στο φόρουμ??? Διάβασμα ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Επειδή ο καιρός πλησιάζει και πρέπει να τα δώσετε όλα για όλα και επειδή πραγματικά θέλω να σας τη σπάσω :lol: (όταν περάσετε θα καταλάβετε γιατί :p ΝΑΙ θα βάλουν τα πιο δύσκολα θέματα της χιλιετίας, οι βάσεις σχολών μηχανολογίας θα εκτοξευθούν στα ύψη και... ΟΧΙ δεν θα προλάβεις μιας και η ΑΟΔΕ και βιολογία θέλει όλα απέξω και ανακατωτά. Επίσης πρέπει να διαβάσεις πολύ έκθεση μιας και δεν είσαι ικανός να βάλεις τόνους σε ένα απλό μηνυματάκι στο φόρουμ :grin::w00t::lol:...............:p Άντεεεε ακόμα γράφεις στο φόρουμ??? Διάβασμα ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! :bow: Έχεις δίκιο, πρέπει να ξεκινήσω το διάβασμα. Λοιπόν απο σήμερα κιόλας ξεκινάω με ενα 2ωρο διάβασμα και απο αύριο το πρωί εχω πρόγραμμα 12ωρου διαβάσματος :D Όσο για το Α.Ο.Δ.Ε. και βιολογία πιστεύω οτι θα τα βγάλω μιας και θα με βοηθήσει ο δείκτης IQ με τιμή 210 που έχω:D Υ.Γ. : Είδες,,, πρόλαβα μέσα σε μισή ώρα και έμαθα όλους τους κανόνες τονισμού:D φαντάσου πόσο εύκολο είναι να βγάλω τη βιολογια και τις Α.ο.δ.ε.!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Κοιταξτε... Εγω θεωρω πως ειναι πολυ οι λογοι που δεν θα μπουν δυσκολα θεματα φετος... Οσο συνεχιζει να υπαρχει αυτη η βαση του 10, η δυσκολια δεν προκειται να φτασει ποτε τα παλια επιπεδα, πολυ απλα γιατι ολη η επαρχια θα μεινει αδεια και αυτο φερνει αλυσιδωτες αντιδρασεις σε ολα τα επιπεδα... Δεν λεω, οτι θα ειναι το ιδιο ευκολα με περσι τα θεματα, αλλα αν περσι η δυσκολια ηταν π.χ. 3/10 φετος θα ειναι 4/10, αντε 5/10... Σε καμια περιπτωση ομως, 8/10 που ηταν πριν λιγα χρονια... Βεβαια, αυτο που αλλαξε φετος και δεν ξερω ποσοι απο εσας το γνωριζετε, ειναι οτι αλλαξε εξ ολοκληρου η επιτροπη που βαζει τα θεματα, καθοτι τοσα χρονια ηταν τα ιδια προσωπα... Οπως επισης μια ακομα σημαντικη αλλαγη, ειναι οτι θα υπαρχουν περισσοτερα υποψηφια θεματα που θα βγαζει η επιτροπη, αλλα τα τελικα θεματα των εξετασεων, θα βγαινουν επειτα απο ΚΛΗΡΩΣΗ...! Οποτε κανενας πλεον δεν μπορει να προβλεψει ΤΙΠΟΤΑ! αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι αυτοί που βάζουν τα θέματα είναι επιλεγμένοι καθηγητές...αυτοί παραδίδουν στην επιτροπή τα υποψήφια θέματα τους και η επιτροπή διαλέγει ποια απο αυτά θα μπουν, οπότε το αν θα αλλάξει η επιτροπή ή όχι δεν έχει καμιά σχέση!!το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί δυο καθηγητές μου ήτανε να πάνε για να δώσουν θέματα! επιπλέον δε γίνεται να μη βάζουν δύσκολα θέματα γιατί οι βάσεις όλο και θα ανεβαίνουν!πρέπει να τα εξισορροπούνε λίγο τα πράγματα!και έτσι κ αλλιώς καλώς ή κακώς δε γίνεται όλοι να περνάνε στα πανεπιστήμια! Τέσπα, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά από φέτος όταν ένα γραπτό πάει για 3η βαθμολόγηση, ο τελικός του βαθμός θα είναι ο μέσος όρος των δύο μεγαλύτερων βαθμών (να και κάτι καλό για τη χρονιά μας....) Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Καλύτερα να καθήσεις να διαβάσεις και να δώσεις κανονικά τον Ιούνιου. Υπάρχει αρκετός καιρός ακόμα (2 εβδομάδες) οπότε προλαβαίνεις άνετα να τα διαβάσεις. Δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Για ποιά μαθήματα θέλεις; Για ολα τις θεωιτικης η οποιο μπορεσεις απο αυτα + το ΑΟΘ κ τα μαθηματικα γενικης Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Τέσπα, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά από φέτος όταν ένα γραπτό πάει για 3η βαθμολόγηση, ο τελικός του βαθμός θα είναι ο μέσος όρος των δύο μεγαλύτερων βαθμών (να και κάτι καλό για τη χρονιά μας....) οταν λες των δυο μεγαλυτερων ,μηπως εννοεις των δυο που ειναι πιο κοντα?δλδ εχουν τη μικροτερη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 οταν λες των δυο μεγαλυτερων ,μηπως εννοεις των δυο που ειναι πιο κοντα?δλδ εχουν τη μικροτερη διαφορα? όχι..εγώ ξέρω των δυο μεγαλύτερων! πχ αν σε ένα μάθημα έχεις 13, 16, και 19, η τελική σου βαθμολογία θα είναι το ημιάθροισμα του 16 και 19! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Γιατι εχω την εντυπωση πως ολα τα γραπτα πλεον θα περνανε απο 3 βαθμολογητες και θα μετραει οντως ο ΜΟ των δυο μεγαλυτερων???? Εχω ακουσει ο,τι να ναι????:confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Γιατι εχω την εντυπωση πως ολα τα γραπτα πλεον θα περνανε απο 3 βαθμολογητες και θα μετραει οντως ο ΜΟ των δυο μεγαλυτερων???? Εχω ακουσει ο,τι να ναι????:confused: όχι..εγώ ξέρω των δυο μεγαλύτερων! πχ αν σε ένα μάθημα έχεις 13, 16, και 19, η τελική σου βαθμολογία θα είναι το ημιάθροισμα του 16 και 19! Εγω λεω να μην τα κοιταμε αυτα και να κοιταξουμε να γραψουμε οσο ποιο καλα γινετε...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Γιατι εχω την εντυπωση πως ολα τα γραπτα πλεον θα περνανε απο 3 βαθμολογητες και θα μετραει οντως ο ΜΟ των δυο μεγαλυτερων???? Εχω ακουσει ο,τι να ναι????:confused: ναι κάτι τέτοιο θα γίνεται, απλά δε θυμάμαι αν θα περνάνε υποχρεωτικά από 3 βαθμολογητές ή όχι...για τον ΜΟ πάντως είμαι σίγουρη γιατί το άκουσα στις ειδήσεις! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ναι κάτι τέτοιο θα γίνεται, απλά δε θυμάμαι αν θα περνάνε υποχρεωτικά από 3 βαθμολογητές ή όχι...για τον ΜΟ πάντως είμαι σίγουρη γιατί το άκουσα στις ειδήσεις! Ναι,,,πλεον θα ελεγχονται 3 φορες και θα παιρνουν τα 2 μεγαλυτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Παιδια διαβασα κατι για τις βασεις και λενε οτι επειδη μειωσαν τις θεσεις σε πανεπιστημια Αθηνας και Θεσσαλονικης θα ανεβουν σε δυσθεωρητα υψη οι βασεις στις περισσοτερες σχολες στις 2 πολεις,,,ενω αυξηθηκαν οι θεσεις σε σχολες της επαρχιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts