Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο βλεπω κι εγω και κανεις δεν μου απαντησε ποιο πανω και δεν ξερω τι να κανω... και ο φεβρουαριος πλησιαζει... :worry:

Παιδιά εγω που έχω περάσει (πήρα αναβολή) και θα ξαναδώσω... πρέπει να αφησω την άλλη σχολή;

Ναι.

Δίνω πισω το απολυτήριο μου;

Το απολυτήριο μένει ίδιο.

και αν το δωσω... χανω την άλλη σχολή; κι αν δωσω, θα προλάβω να δω αν πέρασα στην 2η σχολή ώστε να ξεγραφτώ απο την 1η.

Με το που δίνεις ξανά πανελλήνιες αυτόματα ξεγράφεσαι από τη σχολή που είχες περάσει την πρώτη φορά.

Κι αν δεν πέρασα, θα προλάβω το όριο για εγγραφή στην 1η;

Για να ξαναγραφτείς στη 1η πρέπει να πιάσεις τη νέα βάση που θα έχει η σχολή όταν ξαναδώσεις πανελλήνιες.

αυτο βλεπω κι εγω και κανεις δεν μου απαντησε ποιο πανω και δεν ξερω τι να κανω... και ο φεβρουαριος πλησιαζει... :worry:

Όλα αυτά τα ερωτήματά σου θα μπορούσαν να απαντηθούν από το σχολείο που πήγαινες.Κάνε ένα τηλεφώνημα ή πέρνα από κει αν έχεις πολλά να ρωτήσεις.Σε κάθε σχολείο υπάρχει ένας καθηγητής ΣΕΠ που μπορεί να σου απαντήσει σε κάθε σου ερώτημα.Μη περιμένεις από ένα φόρουμ να σου απαντήσουν για κάτι που μπορεί να μην είναι και σίγουροι.

Συμφωνω απολυτα με το τελευταιο μερος της απαντησης.Πρεπει να πας στο σχολειο να ρωτησεις η στην γραμματεια της σχολης .Πρεπει να ξερουν..

Διαφωνω με τα υπολοιπα σκελη.Δεν ειναι απαραιτητο νσα αφησεις την σχολη για να δωσεις ξανα παννελαδικες.Μπορεις να την κρατησεις στην περιπτωση ππου δεν περασεις πουθενα..Αν περασεις καπου πρεπει να ξαγραφτεις απο την μια σχολη κι να γραφεις στην αλλη δεν μπορεις να εισαι γραμμενος σε 2 σχολες ταυτοχρονα..

Μπορεις να την κρατησεις στην περιπτωση ππου δεν περασεις πουθενα

Εγώ ξέρω ότι πρέπει να πιάνεις τη νέα βάση της παλιάς σου σχολής για να ξαναμπείς.Αφού τα παλιά σου μόρια χάνονται είναι λογικό να πρέπει να πιάνεις τη νέα βάση.

Καλο μου δεβν μας ενδιαφερει τι ειναι λογικο η οχι.Ειναι ενα θεμα που πρεπει να ειμαστε απολυτως σιγουροι γιατι αν κανουμε λαθος το παιδι μπορει να την πατησει..αρα δεν κοιταμε τι ειναι λογικο η οχι κοιταμε τι ισχυει..Μην δινεις πληροφοριες αν δεν εισαι σιγουρος ..Γεννηθηκες το 90?

Καλο μου δεβν μας ενδιαφερει τι ειναι λογικο η οχι.Ειναι ενα θεμα που πρεπει να ειμαστε απολυτως σιγουροι γιατι αν κανουμε λαθος το παιδι μπορει να την πατησει..αρα δεν κοιταμε τι ειναι λογικο η οχι κοιταμε τι ισχυει..Μην δινεις πληροφοριες αν δεν εισαι σιγουρος ..Γεννηθηκες το 90?

Εγώ το ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ.Αλλά δε χάνει τίποτα το παιδί να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει αφού υπάρχουν κάποιοι όπως εσύ που διαφωνούν.Ναι το 90 είμαι γιατί??

Φαινεται :lol::lol:..Εχεις δωσει πανελληνιες?Eγω ξερω οτι αν γραφτεις σε μια σχολη πρεπει να μην εισαι γραμμενος αλλου.Δεν ξερω τιποτα για αυτοματες διαγραφες ..

Καλη επιτυχια ,να περασεις οπου θες..Και κατι ακομη.Την δευτερη φορα που δινεις δεν πιανονται τα προφορικα νομιζω ..Ειναι μονο οτι γραψεις.Ετσι πανε ρωτα να ξερεις ακριβως...

για να βαλω λιγο στη θεση τους τα πραγματα:)

αν ξαναδωσης πανελλαδικες η σχολη που εχεις περασει δεν χανεται σε καμια περιπτωση,εκτος και αν πας και ζητησεις ο ιδιος να διαγραφεις(ουτε χρειαζεται να ξαναπιασεις τα μορια της νεας βασης για να σε δεχτουν πισω)

το απολυτηριο σου παραμενει το ιδιο οσες φορες και αν ξαναδωσεις

ο μονος τροπος για να παρεις νεο ειναι να επαναλαβεις την γ λυκειου

οι προφορικοι βαθμοι μετρανε εως και δυο χρονια μετα την ημερομινια αποφοιτησης που γραφει το απολυτηριο

αυτα...

οτι αλλο θελετε ρωτηστε:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιος δινει 3η φορα ο μεσος ορος των μαθηματων ειναι σκετο

πχ τεχνολογική :

μαθ.κατ

μαθ.γεν

φυσικη κατ

αεππ

διοικηση

εκθεση δια 6??

Συμφωνω απολυτα με το τελευταιο μερος της απαντησης.Πρεπει να πας στο σχολειο να ρωτησεις η στην γραμματεια της σχολης .Πρεπει να ξερουν..

Διαφωνω με τα υπολοιπα σκελη.Δεν ειναι απαραιτητο νσα αφησεις την σχολη για να δωσεις ξανα παννελαδικες.Μπορεις να την κρατησεις στην περιπτωση ππου δεν περασεις πουθενα..Αν περασεις καπου πρεπει να ξαγραφτεις απο την μια σχολη κι να γραφεις στην αλλη δεν μπορεις να εισαι γραμμενος σε 2 σχολες ταυτοχρονα..

thx gia tis apanthseis kai nai prepei kapoia stigmh na paw ekei apo to thl douleia den ginete.

kai ego ayto hksera oti den xaneis thn sxolh. ena filaraki eixe perasei kapoy alla den phge, ksanadose kai molis perasse ekei pou ithele phge kai ekane diagrafh.

to thema einai an prolabw ta xronika oria gmt! :(

des edo http://www.anatoliko.edu.gr/calculator/

apla opu sou leei proforiko vathmo tha grafeis episis ton grapto vathmo,kai oxi auton pou eixes apo tous kathigites tou sxoleiou sou

Ωραίος!

Πολυ καλο calculator βασεων

Το θεωρημα του Fermat μην πεσει και η αποδειξη του γιατι δεν μου εκατσε καλα!:wacko:

Μάθε το καλά αυτό το θεώρημα γιατί σαν εφαρμογή σε άσκηση πέφτει σχεδόν κάθε χρόνο.Τόσα δύσκολα θεωρήματα έχει αυτό δε σου έκατσε καλά?

λογοτεχνια ποιο λετε να πεσει;

Ελπιζω μονο να μην πεσει ο κρητικος... Απο κει και περα πολυ συζητειται το αμαρτημα...Λενε παντως οτι δε θα πεσει ποιημα. Αλλα κανεις δεν ξερει φυσικα. Απο αρχαια τι λετε?? Πρωταγορας?

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω βλεπω η ονειρο στο κυμα η ιστορια ενος αιχμαλωτου.σονατα εγω το αποκλειω οπως και τον κρητικο.για αρχαια εχει να πεσει αρκετα χρονια πρωταγορας συνεχεια αριστοτελη και πολιτεια πεφτουν αν δεν κανω λαθος.ισως ειναι η ωρα του.λατινικα ξεχαστε τα 10 πρωτα κειμενα πολυ δυσκολο να πεσει απο κει

εγω βλεπω η ονειρο στο κυμα η ιστορια ενος αιχμαλωτου.σονατα εγω το αποκλειω οπως και τον κρητικο.για αρχαια εχει να πεσει αρκετα χρονια πρωταγορας συνεχεια αριστοτελη και πολιτεια πεφτουν αν δεν κανω λαθος.ισως ειναι η ωρα του.λατινικα ξεχαστε τα 10 πρωτα κειμενα πολυ δυσκολο να πεσει απο κει

λατινικα ειναι καλο το 24 με τα γερουνδια...Ευκολη συνταξη,ευκολες προτασεις. Δεν νομιζω ονειρο στο κυμα... Απο την αλλη υπαρχουν και καποια που δεν επεσαν ποτε π.χ ελεγκτης η μελαγχολια του Ιασωνος Κλεανδρου...Τι μαθημα επιλογης πηρες? Εγω μαθηματικα για 4ο πεδιο...

''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

λατινικα ειναι καλο το 24 με τα γερουνδια...Ευκολη συνταξη,ευκολες προτασεις. Δεν νομιζω ονειρο στο κυμα... Απο την αλλη υπαρχουν και καποια που δεν επεσαν ποτε π.χ ελεγκτης η μελαγχολια του Ιασωνος Κλεανδρου...Τι μαθημα επιλογης πηρες? Εγω μαθηματικα για 4ο πεδιο...

Μελαγχολία θα πέσει, καρατσεκαρισμένο, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τον Ευριπίδη...

Ασφαλώς αστειεύομαι...

Πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν 2 εκδοχές:

ή θα πέσει ένα από τα πεζά επειδή πέρυσι έπεσε ποίημα (σονάτα)

ή θα πέσει ένα από τα ποιήματα που δεν ξανάπεσαν... εσείς καλού κακού διαβάστε τα όλα.......................΄

Μάθε το καλά αυτό το θεώρημα γιατί σαν εφαρμογή σε άσκηση πέφτει σχεδόν κάθε χρόνο.Τόσα δύσκολα θεωρήματα έχει αυτό δε σου έκατσε καλά?

Βασικα η αποδειξη ειναι λιγο δυσκολη οσο για την εφαρμογη κλασικα ειναι να αποδειξεις κατι για το f΄(χ)...

Τωρα το θεμα ειναι πιο απο ολα να χρησιμοποισεις γιατι ολα μιλανε για ενα τουλαχιστον η το πολυ f΄(χ)=0 κτλ...

:wacko::wacko::wacko:

Μελαγχολία θα πέσει, καρατσεκαρισμένο, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τον Ευριπίδη...

Ασφαλώς αστειεύομαι...

Πάντως πιστεύω ότι υπάρχουν 2 εκδοχές:

ή θα πέσει ένα από τα πεζά επειδή πέρυσι έπεσε ποίημα (σονάτα)

ή θα πέσει ένα από τα ποιήματα που δεν ξανάπεσαν... εσείς καλού κακού διαβάστε τα όλα.......................΄

Μακριά μην πέσει η Κικίτσα (η Δημουλά), και ειδικά το Γας Ομφαλός. Έχει δηλώσει πως όσο ζεί δε θέλει να πέσει ποίημά της στις πανελλήνιες. Αλλά ποτέ δεν ξέρετε, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούρια ποιητική συλλογή. Ίσως είναι η ώρα για ένα revival της Κικίτσας.:X

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!