THEO_LEGEND Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 geia sas kai apo emena!! mipws mporei na mou dwsei kanenas site pou na grafei oles tis sxoles? epeidi den eimai sigouros pou thelw na perasw, thelw na dw kai ta moria prin apofasisw.... an kai stoxeuw athens gia pliroforiki.... μπες η στο http://www.ekp.gr και μπες σε καποιο φροντηστηριο μεσης εκπαιδευσης (κατα προτιμησει πουκαμισα στον πειραια επειδη ειναι ενημερωμενο) η στο http://www.ypepth.gr:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Τα λατινικά είναι από τα εύκολα μαθήματα... Τη λογοτεχνία να φοβάσαι, μπορεί να σου βάλει ο ένας 20 και ο άλλος 12... Εμένα προσωπικά φέτος που έδινα ο ένας μου έβαλε 18,5, ο δεύτερος 14 και ο τρίτος κάπου 16... Ενώ στα λατινικά 99% θα έχεις ίδιο βαθμό και από τους 2 βαθμολογητές με απόκλιση το πολύ 2%... αντικειμενικά πράγματα... +1000! Λογοτεχνία και Έκθεση είναι κίνδυνος-θάνατος στη βαθμολογία:( Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Μόλις τελειώσουν οι γιορτές θα προσπαθήσω να τις ώρες που διαβάζω :(:(:( Εσείς πώς τα πάτε; Για άλλη μια χρονιά πέρασα τις γιορτές χωρίς διάβασμα. :( anyway Καλή Χρονιά και Καλή Επιτυχία!!! :D -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Παιδια βοηθεια.. Φετος θεωρητικη κατευθυνση στην λογοτεχνια ποιο κειμενο πιστευετε οτι θα πεσει??? Κρητικος, Αμαρτιμα της μητρός μ, αυτο που ειναι ενας μοναχος και κ@υλωνει με μια πλουσια,??????? Παιδια πειτε προγνωστικα για το τι πιστευετε οτι θα πεσει Σας ευχομαι Καλη Χρονια, Υγεία, Ευτυχία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandy19 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Παιδια βοηθεια.. Φετος θεωρητικη κατευθυνση στην λογοτεχνια ποιο κειμενο πιστευετε οτι θα πεσει??? Κρητικος, Αμαρτιμα της μητρός μ, αυτο που ειναι ενας μοναχος και κ@υλωνει με μια πλουσια,??????? Παιδια πειτε προγνωστικα για το τι πιστευετε οτι θα πεσει Σας ευχομαι Καλη Χρονια, Υγεία, Ευτυχία... Η ιστορία ενός αιχμαλώτου... RX8_HELLAS_CLUB που θεσ να περάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Παιδια βοηθεια.. Φετος θεωρητικη κατευθυνση στην λογοτεχνια ποιο κειμενο πιστευετε οτι θα πεσει??? Κρητικος, Αμαρτιμα της μητρός μ, αυτο που ειναι ενας μοναχος και κ@υλωνει με μια πλουσια,??????? Παιδια πειτε προγνωστικα για το τι πιστευετε οτι θα πεσει Σας ευχομαι Καλη Χρονια, Υγεία, Ευτυχία... :lol::lol: Το "Ονειρο στο κύμα" εννοείς.:p με τη Μοσχούλα την κόρη και τη Μοσχούλα την κατσίκα. Στις Πανελλήνιες δεν πας με SOS γιατί κάηκες. Απλά δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα σε Κρητικό και Αμάρτημα. Όσα έχω κάνει δεν έχουν τόση μεγάλη ανάλυση και σχόλια. Εγώ έχω κάνει (σχολείο - φροντιστήριο) τα εξής: -Κρητικός, του Σολωμού -Καισαρίων, του Καβάφη -Μαρτυρία του ποιητού εν Κομαγηνη...(καταλάβατε ποιο εννοώ) του Καβάφη -Μικρή ασυμφωνία εις Α μείζον, του Καρυωτάκη -Αμάρτημα της μητρός μου, του Βιζυηνού -Όνειρο στο κύμα, του Παπαδιαμάντη (χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση) και στα σκαριά στο φροντιστήριο "Ο ελεγκτής" του Σαχτούρη. Εσείς ποιά έχετε κάνει; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Εγω εχω κανει Κρητικο,Αμαρτημα, και ειμαστε στα τελειωματα του Ονειρου στο κυμα Αυτα... Τιποτα απο Πλατωνα? Ιστορια κατ,? Εκθεση ποιο θεμα πιστευετε οτι θα πεσει εγω λεω οτι θα μπει κατι με ρατσισμο, ανθρωπισμο...κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ...Ειχα βαλει στοχο μεσα στις γιορτες να κανω επαναληψη ολα τα μαθηματα απο την αρχη... Δεν το βλεπω.. Μονο κειμενα, αρχαια(γνωστο και αγνωστο) και εκθεση εκανα.... Στα κειμενα ελπιζω να μην πεσει κρητικος γιατι πραγματικα ειναι χαλια κειμενο... Και εχει και τα χρονικα επιπεδα που χρειαζονται αποστηθιση... :wacko::wacko::(:worry::worry: Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 H λογοτεχνια ειναι ευκολο μαθημα αρκει να εχεις λιγη κριτικη σκεψη και προσοχη.Εγω εγραψα 17 σχεδον στις πανελλαδικες του 2007 χωρις να εχω διαβασει σχεδον καθολου την Σονατα διοτι δεν περιμενα οτι θα πεσει...Διαβαστε με προσοχη τις ερωτησεις.Τα παντα βρισκονται στο κειμενο.Λιγη "φαντασια" χρειαζεται και θα βρειτε απαντησεις.Η λογοτεχνια δεν ειναι ιστορια κατ/σης οπου απλα διαβαζεται τις σημειωσεις και πατε για 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Παιδιά, μην το πείτε πουθενά :X αλλά σας ζηλεύω Πλησιάζει εξεταστική και κανένας (1οετης) δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει :( Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο και άντε του χρόνου να σας έχουμε συμφοιτητές ;) και καλή χρονιά! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Και εγω εχω εξεταστικη 26 Φεβρουαριου...Χεχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια ειναι γενικο το φαινομενο η εγω δεν μπορω να διαβασω μεσα στις γιορτες...?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια ειναι γενικο το φαινομενο η εγω δεν μπορω να διαβασω μεσα στις γιορτες...?:confused: Οχι μονο εσυ... ειναι επιδημια που πληττει τους υποψηφιους σε ολη τη χωρα την περιοδο 23 δεκεμβριου - 7 ιανουαριου.....!!!!:p Προσωπικα εχω κανει ενα καποιο διαβασμα, καλο θα ελεγα αλλα οχι αυτο που μου υπεδειξαν... Εννοω πιο λιγες ωρες την ημερα.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Και εγω ελεγα πριν κλείσουμε οτι θα διαβαζα 9-1 το μεσημερι και μετα το απόγευμα 5-8 δεν εκανα τπτ δυστηχως, αλλα ευτυχως το καταλαβα νωρίς οτι μας εχουν γ@μησει στο φροντιστήριο με ασκήσεις, εκθέσεις, αστα και καθόμουν μεχρι της 3:30 χθές το βράδυ και αποτελείωσα Βιηζηνο...σήμερα θα πίασω την Σονατα...... ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ( ρε γ@μωτ 5 μήνες εμειναν υπομονή...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Kαι ολα αυτα ρε φιλε για να βγαλεις 9000 μορια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ανεφερα εκει την σχολη σαν υστατη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Aα οκ τωρα σε επιασα:) Πρωτη επιλογη τι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RX8_HELLAS_CLUB Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 οικονομικά, γραφιστικη, υπολογιστες σου τα λεω χοντρα χοντρα τωρα μεχρι να δω σχολές (σε ποιες πόλεις εννοω)...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 H λογοτεχνια ειναι ευκολο μαθημα αρκει να εχεις λιγη κριτικη σκεψη και προσοχη.Εγω εγραψα 17 σχεδον στις πανελλαδικες του 2007 χωρις να εχω διαβασει σχεδον καθολου την Σονατα διοτι δεν περιμενα οτι θα πεσει...Διαβαστε με προσοχη τις ερωτησεις.Τα παντα βρισκονται στο κειμενο.Λιγη "φαντασια" χρειαζεται και θα βρειτε απαντησεις.Η λογοτεχνια δεν ειναι ιστορια κατ/σης οπου απλα διαβαζεται τις σημειωσεις και πατε για 20. Κ εγώ καμιά φορά που συζητάω με τους συμφοιτητές μου, είμαι ο μοναδικός που άνοιξε σονάτα πέρυσι! Όλοι όσοι έκαναν μαζί μου αυτή τη συζήτηση ήταν εντελώς αδιάβαστοι και έγραψαν 17άρια κ εγώ που ήμουν επιμελής μαθητής και έμαθα απ'έξω τα sos της σονάτας (ίλιγγος, αρκούδα κλπ) έγραψα 15,9!!! Και είχα γεμίσει 12 υπέροχες σελίδες με απαντήσεις!!! Αυτό το μάθημα, όπως και της έκθεσης εξαρτάται σε τι βαθμολογητή θα πέσεις, εμένα ο πρώτος μου βαλε κάπου 18,5 ο δεύτερος 14,5 (να του κοπεί το χέρι και να βρει το κακό που μου 'κανε από τα παιδιά του) και το τρίτος κάπου στη μέση... Λογοτεχίνα αυτά. Το όνειρο στο κύμα ξανάπεσε, όπως και η ιστορία ενός αιχμαλώτου. Παιδιά πρώτη φορά σήμερα άνοιξα βιβλίο για τη σχολή μου (παιδαγωγικό) από την αρχή της χρονιάς!!! Για όποιον ενδιαφέρεται για παιδαγωγικό να ξέρει ότι είναι από τις ευκολότερες σχολές των ΑΕΙ. Ενώ οι υπόλοιποι που πέρασαν ιατρικές νομικές και πολυτεχνεία σκοτώνονται στο διάβασμα, εμείς δεν ανοίξαμε βιβλίο παρά μόνο λίγο πριν την εξεταστική του Ιανουαρίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια ειναι γενικο το φαινομενο η εγω δεν μπορω να διαβασω μεσα στις γιορτες...?:confused: εγώ πάλι πέρυσι τις γιορτές των χριστουγέννων αν εξαιρέσουμε 2-3 διαγωνίσματα που είχα να γράψω στις αρχές των διακοπών, δεν άνοιξα βιβλίο και συνέχεια ήμουν στο ίντερνετ... το πάσχα όμως έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα, 2 βδομάδες, έβγαλα αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης, τα έμαθα τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια ειναι γενικο το φαινομενο η εγω δεν μπορω να διαβασω μεσα στις γιορτες...?:confused: Μην ανησυχείς. Και γω πέρσι ξυνόμουν ανελέητα τα Χριστούγεννα και στρώθηκα για τα καλά το Πάσχα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Και εγω εχω εξεταστικη 26 Φεβρουαριου...Χεχ... Γιατί τόσο αργά? Εμείς έχουμε 21 Ιανουαρίου με 6 Φεβρουαρίου... και για κάθε μάθημα έχουμε μια μέρα κενή για να διαβάζουμε. Ήδη πριν κλείσουν τα πανεπιστήμια τελειώσαμε την ύλη σε όλα τα μαθήματα και έχω να παρακολουθήσω ακόμη ένα μάθημα στα θρησκευτικά, στα αγγλικά και στα μαθηματικά.Αυτή την εβδομά μετά τις γιορτές θα σταματήσουν τα μαθήματα, θα πάμε με τη σχολή 5ήμερη στην Κωνσταντινούπολη και μετά γράφουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Μην ανησυχείς. Και γω πέρσι ξυνόμουν ανελέητα τα Χριστούγεννα και στρώθηκα για τα καλά το Πάσχα :p Ωραιο πραγμα να ξυνεσαι.....;) Μου χει λειψει καπως φετος....;) Παντως ειναι βαρβαρες οι ωρες που παμε σχολειο.... 8 το πρωι....:down: Τωρα που κοιμαμαι πιο πολυ αισθανομαι αλλος ανθρωπος! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Έλα ντε. Τώρα στις γιορτές ήρθαν παράξενα τα πράγματα και δεν είχα τόσο χρόνο να κάνω την απαραίτητη επανάληψη. Αλλά την περίοδο που έχουμε σχολείο κάθομαι μέχρι και τις 2 και διαβάζω. Και σε περίπτωση διαγωνίσματος αρχαίων έκατσα μέχρι τις 3:30. Μια κούπα καφέ ελληνικό, δυο κομμάτια κέικ και μια σοκολάτα Break κατέβασα για να αντέξω. Και το αποτέλεσμα; Έβαλε τα πιο παλούκια, πήρα 13, το δεύτερο καλύτερο βαθμό στην τάξη (μια κοπελιά πήρε 15). Και μετά 12, 10 και έντεκα άτομα κάτω από τη βάση. Αφού τη ρώτησα μεταξύ σοβαρού και αστείου, θάρρους και θράσους, αν είναι βαθμολογήτρια σε γραπτά πανελληνίων. Αυτή στα αρχαία μας δίνει σχόλια υπερσυμπυκνωμένα σε δύο σελίδες μπρός πίσω. Είναι λεξιθήρας και χρησιμοποιεί εκσυζητημένες λέξεις που πρέπει να κατεβάσεις απαραίτητα λεξικό για να καταλάβεις ό,τι λέει. Ποτέ δε διαβάζω τα σχόλιά της γιατί είναι επικίνδυνο να παρερμηνεύεις κάποια πράγματα και πάνω που λές "να διανθίσω το λόγο μου" γράφεις ένα ακατανόητο γραπτό που δεν αξίζει. Διαβάζω τα σχόλια μόνο του φροντιστηριακού που λένε τα ίδια αλλά πιο κατανοητά. Αυτό βέβαια μου στοίχισε γιατί σε κάθε ερώτηση του διαγωνίσματος μου έγραφε με μεγάλα κόκκινα γράμματα "ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ". Και η ειρωνεία; Μας είπε ότι βαθμολόγησε με επιείκεια. Τέσπα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Ποτε είναι οι προθεσμίες για τα χαρτιά αμα θες να ξαναδώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts