Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2008

chrismd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγω άρχισα φροντιστήριο από τις 20 του μηνός.

που βρίσκεστε στο φροντιστήριο.

Εγώ φυσική τελείωσα ταλαντώσεις και κρούσεις και είμαι τώρα κύματα

Μαθηματικά είμαστε στις παραγώγους

Χημεία μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο

Μαθηματικά γενικής στο δεύτερο κεφάλαιο

Και βιολογία βγάλαμε μόνο το πρώτο κεφάλαιο.

Σε 7 μέρες τελείωσες ταλαντώσεις και μιγαδικούς?

Καθώς και θεωρείες για ατομικά τροχιακά και πρότυπα Bohr κτλ ?

ΕΛΕΟΣ.

Όλα τα κάνετε εντελώς επιφανειακά.

Θα με θυμηθείς στο τέλος της χρονιάς,όταν θα δεις την δυσκολία των θεμάτων...:(

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έγω άρχισα φροντιστήριο από τις 20 του μηνός.

που βρίσκεστε στο φροντιστήριο.

Εγώ φυσική τελείωσα ταλαντώσεις και κρούσεις και είμαι τώρα κύματα

Μαθηματικά είμαστε στις παραγώγους

Χημεία μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο

Μαθηματικά γενικής στο δεύτερο κεφάλαιο

Και βιολογία βγάλαμε μόνο το πρώτο κεφάλαιο.

σε 7 μερες ολα αυτα??????:blink::blink:

εγω εκανα 5 βδομαδες φροντιστηριο τον ιουλιο και φυσικη δεν εχουμε κανει ηλεκτρικες ταλαντωσεις ακομα (τωρα θα μπουμε) ενω μαθηματικα καναμε και μιγαδικους και αναλυση ταυτοχρονα αλλα δε φτασαμε παραγωγους με την καμια....

Ποσες ωρες κανεις την ημερα???????

@greek-aeras: Το χω σκεφτει αυτο που λες διοικηση επιχειρησεων ή οικονομικα και εχω καταληξει στο δευτερο....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Το χω σκεφτει αυτο που λες διοικηση επιχειρησεων ή οικονομικα και εχω καταληξει στο δευτερο....

Tότε, με το καλό, συνάδελφε :p!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Tότε, με το καλό, συνάδελφε :p!

Τωρα αυτο ηταν "Αφου τα θελει ο κ#λος σου ελα....."?????:p

Παντως ειχα σκεφτει στην αρχη αρχη στρατιωτικα οικονομικα αλλα δε θαλω να δουλεψω στο στρατο και περασε κι αυτη η ιδεα οπως ηρθε...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Παντως ειχα σκεφτει στην αρχη αρχη στρατιωτικα οικονομικα αλλα δε θαλω να δουλεψω στο στρατο και περασε κι αυτη η ιδεα οπως ηρθε...

kala kanis,ase pu tha vgazis pio pola...:):)

Συ είπας! :p

Ε όχι εντάξει, μια χαρά είναι η ΑΣΟΕΕ σε σχέση μ'αυτό! Μην αφήνεις έναν πικραμένο τριτοετή που χρωστάει καμιά 15αριά μαθήματα να σε ρίχνει! :p :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ΕΛΕΟΣ.

Παρεξήγηση.

Την χημεία γ λυκείου την άρχισα από τα Χριστούγεννα και έχουμε κάνει άπειρες ασκήσεις μέχρι τώρα.

Μιγαδικούς έκανα μια με δύο ώρες την εβδομάδα μετά τα Χριστούγεννα μέχρι το Πάσχα και μετά μέχρι τον Ιούλιο έκανα συναρτήσεις όρια συνέχεια

Φυσική γ λυκείου ξεκίνησα πριν το Πάσχα και κάνουμε ταυτόχρονα όλες τις ασκήσεις σαββάλα αλλά και αυτές από τις σημειώσεις του καθηγητή.

Για να καταλαβαίνεται φροντιστήριο σε μαθηματικά φυσική χημεία κάνω από την δευτέρα γυμνασίου με ένα ακόμη κορίτσι και άρχισαν να μας κάνουν πολλά πράγματα και έτσι έχω καλές βάσεις. την β λυκείου την κάναμε αρκετά γρήγορα για να αρχίσουμε νωρίς την τρίτη.

Σκοπός είναι πριν τα Χριστούγεννα, πιθανόν και νωρίτερα, να έχουμε βγάλει την ύλη για να αρχίσουμε πάλι από την αρχή με άλλες ασκήσεις για ακόμη μεγαλύτερη εξάσκηση και επανάληψη.

Μπορεί σε πολλούς να φανεί ανόητο αυτό.

Εγώ μαθηματικά έχω τελειώσει μιγαδικούς και ανάλυση πριν τις παραγώγους, φυσική έχω κάνει ταλαντώσεις (πριν τις ηλεκτρικές) και κρούσεις και προγραμματισμό τα κεφάλαια 1,2,7 και 8. (Έχω κάνει 2 μήνες μαθ. και 1 μήνα φυσική και προγ.). Τώρα έχω αρχίσει και έκθεση(το χειρότερό μου) και από βδομάδα όλα.

ΕΛΕΟΣ.

Φέτος πάντως τα θέματα ήταν εύκολα. Γι αυτό πήραν και οι βάσεις τα πάνω τους.

Που πέρασες;

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι Μαθηματικά και Φυσική δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσες κάτι.Μια χαρά τελειώσατε μιγαδικόυς.Αν μπούνε συναρτησεις η ολοκληρώματα με μιγαδικούς?Φέτος μπήκαν σκέτοι μιγαδικοί.Του χρόνου?Αν μπει στη φυσική ταλάντωση με στερεό σώμα που θα κάνετε παρακάτω?Η συνδιασμός?Οπότε...Καλή προσπάθεια.Και μια βοήθεια.Απο εξωσχολικά για φυσική Δημόπουλοες(ΕΟΣΚ),Μαθιουδακης(σαββάλας)αλλά πολύ τραβηγμένο,εγώ Δημόπουλο έλυνα.Και μαθηματικα Μπάρλα(Ελληνοεκδοτικη)και ένα καινούργιο του Σαββάλα 2 τόμους και πολύ χοντρό(για πολύ γερά νεύρα).Για ότι θέλετε πείτε...

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Φέτος πάντως τα θέματα ήταν εύκολα. Γι αυτό πήραν και οι βάσεις τα πάνω τους.

Που πέρασες;

Μαθηματικό Θεσσαλονίκης.(Αν δεν ξανααλλάξουν οι βάσεις :rolleyes:)

Ρε συ,το Μαθηματικό στεγάζεται μαζί με το Φυσικό?

και γω τελευταία χρονιά φέτος! :p Τελείωσαν τα ψέματα. ήδη αγχώνομαι για τις εξετάσεις και ακομα δεν αρχίσαμε το σχολείο... Τα φροντιστήρια ξεκίνησαν και χτυπάμε 3 ωρα! :p Αυτές τις μέρες κόβω και την dsl (με βαριά καρδιά) κλειδώνω το μηχανάκι στο γκαράζ και κάποια άλλα... Θέλω να περάσω οπωσδήποτε. Θα δηλώσω 4 και 5 πεδίο. 7 μαθηματάκια αλλά τι να κάνουμε. Από όλα τα μαθήματα πιο πολύ με αγχώνουν η φυσική, είμαι λίιιγο αδύναμος:p. Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να περάσω. Έχω στο μυαλό μου στρατιωτικές σχολές, οικονομικά, Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες και κάποια άλλα, αλλά είναι ακόμα αρχή για να τα σκέφτομαι αυτά.

Άντε καλή μας χρονιά και κουράγιο παλικάρια! :p

only crossfit...

Μαθηματικό Θεσσαλονίκης.(Αν δεν ξανααλλάξουν οι βάσεις :rolleyes:)

Ρε συ,το Μαθηματικό στεγάζεται μαζί με το Φυσικό?

YES:D

Και δίπλα κολλητά είναι πληροφορική, βιολογικό και κάποια εργαστήρια φαρμακευτικής.

YES:D

Και δίπλα κολλητά είναι πληροφορική, βιολογικό και κάποια εργαστήρια φαρμακευτικής.

Καλά ρε σύ δλδ ανάμεσα στο κτίριο θα βλέπω και φοιτητές του φυσικού?

(Αμαν έκανα να ξεκολλήσω από μία που αγαπούσα και την είχα κάθε μέρα στο σχολείο,τώρα θα την βλέπω και ως φοιτητής?) (πέρασε φυσικό)

GMST :X

Thnx for the info!

Καλά ρε σύ δλδ ανάμεσα στο κτίριο θα βλέπω και φοιτητές του φυσικού?

(Αμαν έκανα να ξεκολλήσω από μία που αγαπούσα και την είχα κάθε μέρα στο σχολείο,τώρα θα την βλέπω και ως φοιτητής?) (πέρασε φυσικό)

GMST :X

Thnx for the info!

Το χει η μοίρα σας. :p

Αφού έγινε που έγινε λόγος για βοηθητικά, ας πω δύο λόγια κι εγώ:

Βοηθήματα για μαθηματικά:

Τις προάλλες ήμουν στον Ιανό Θεσ/νικη και έψαξα σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα βοηθήματα (κάθησα πάνω από 5 ώρες στο βιβλιοπωλείο). Γενικά κυκλοφορούν πάνω από 50 βοηθήματα για μαθ κατ για 3η λυκείου. Μη σας ξαφνιάζει ο αριθμός. Οι ασκήσεις απλώς κάνουν τον κύκλο τους σε όλα... (εκεί που ο ένας έχει 2x, ο άλλος έχει 3x κ.λπ.)... Ωστόσο, υπάρχει διαφορά στη θεωρία.

Αρχικά, θα σας συνιστούσα για θεωρία τα εξής βοηθήματα:

1) Εκδόσεις Σαββάλας, Στεργίου-Νάκης 1ος και 2ος τόμος

Πολύ καλή θεωρία, με λυμένα παραδείγματα, ιδανικό για κάποιον που δεν κάνει καθόλου φροντιστήριο να διαβάσει μόνος του και να γράψει μέχρι και 20 πανελλαδικές. Τυχαίνει να γνωρίζω έναν εκ των δύο συγγραφέων και ξέρω πως η δουλειά που έχει γίνει είναι εκπληκτική, με πλούσια βιβλιόγραφια.

2) Εκδόσεις Σαββάλας, Νίκος Σκομπρής, 1ος, 2ος, 3ος τόμος

Πολύ καλή επίσης θεωρία, με παραδείγματα. Για κάποιον που είναι τελείως άσχετος με τα μαθηματικά, αυτό το βοήθημα του το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τέλος, οι ασκήσεις είναι κατανεμημένες όμορφα, σε διαβαθμίσεις και έχει μέχρι και θέματα από ...ολυμπιάδες! Κυκλοφόρησε πριν καμιά εβδομάδα.

3) Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, Αναστάσιος Μπάρλας, 1ος, 2ος τόμος

Θεωρία πολύ ελλιπής. Ωστόσο, έχει μερικές άπαιχτες ασκήσεις που του δίνουν μία... εξωτική ομορφιά!

4) Χρίστος Πατήλας

Ένα βοήθημα με πάρα πολύ καλές επαναληπτικές ασκήσεις

5) Εκδόσεις Σαββάλας, 200 επιλεγμένα προβλήματα μαθηματικών, Μπάμπης Τουμάσης, Γιώργος Τσαπακίδης

Περιλαμβάνει συνοπτική θεωρία και ΠΑΡΑ πολύ καλές συνθετικές ασκήσεις για πανελλαδικές.

6) Michael Spivak, Analysis

Για όσους θέλουν να μπουν στα βαθιά της ανάλυσης... Έχει θέματα πολύ έως πάρα πολύ δύσκολα. Νομίζω το δουλεύουν και σε μερικά πανεπιστήμια. Ωστόσο, αν το πάρει κάποιος από την αρχή, το κατανοεί πλήρως. Αν το έχει διαβάσει αυτό το βιβλίο κανείς και το 'χει ως ευαγγέλιο, δε παίζει να γράψει πανελλαδικές κάτω από 20.

7) Tom Apostol, Calculus, volume 1

Εισαγωγή στη γραμμική άλγεβρα. Έξοχες ασκήσεις ανάλυσης, για τα πιο ζόρικα γούστα. Best seller στις Η.Π.Α.

Για φυσική, επειδή δεν έχω ψαχτεί αρκετά, θα σας συνιστούσα το βοηθητικό του Δημόπουλου (ο οποίος έχει φύγει από κοντά μας. Ένας από τους καλύτερους φυσικούς.) από ΕΟΣΚ και από εκδόσεις Σαββάλα του Μαθιουδάκη. Οι ασκήσεις του είναι πολύ καλές και περιέχει και συνθετικές.

@Bayern7: Εσύ είσαι grnet, σωστά; Γιατί κάτι μου θυμίζει το nick... :worry:

Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you...

Έχει ο Μπάρλας ελλεπή θεωρία?:(:(:(Εγώ που τον έλυνα μια χαρά φαινότανε.Εγώ δούλεψα Δημόπουλο και Μαθιουδάκη.Είναι ακριβώς στο φορματ των παενλληνίων.Ο Μαθιουακης θέλει γερά νεύρα.Είναι αρκετά δύσκολος.Νομίζω είναι για λίγους,μετά από κάποιο σημείο δεν έχει και νόημα να λύνεις παλούκια.

Ο Δημόπουλος???Τι έγινε???

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

σε 7 μερες ολα αυτα??????:blink::blink:

εγω εκανα 5 βδομαδες φροντιστηριο τον ιουλιο και φυσικη δεν εχουμε κανει ηλεκτρικες ταλαντωσεις ακομα (τωρα θα μπουμε) ενω μαθηματικα καναμε και μιγαδικους και αναλυση ταυτοχρονα αλλα δε φτασαμε παραγωγους με την καμια....

Ποσες ωρες κανεις την ημερα???????

@greek-aeras: Το χω σκεφτει αυτο που λες διοικηση επιχειρησεων ή οικονομικα και εχω καταληξει στο δευτερο....

Ε οκ τότε ο DesertSMisSRaiN, αν και "πικραμένος 3οετής" :p, είναι ο κατάλληλος να σε κατατοπίσει στα οικονομικά.

Και εμένα αυτός με βοήθησε στο "τι εστί ΑΣΟΕΕ":lol:

Πέρα από την πλάκα, είτε θες οικονομικά είτε διοίκηση επιχειρήσεων, δες να περάσεις ΑΣΟΕΕ (ή άντε Πανεπιστήμιο Πειραιά) γιατί από εκεί και πέρα το χάος στην Ελλάδα:X....

Έχει ο Μπάρλας ελλεπή θεωρία?:(:(:(Εγώ που τον έλυνα μια χαρά φαινότανε.Εγώ δούλεψα Δημόπουλο και Μαθιουδάκη.Είναι ακριβώς στο φορματ των παενλληνίων.Ο Μαθιουακης θέλει γερά νεύρα.Είναι αρκετά δύσκολος.Νομίζω είναι για λίγους,μετά από κάποιο σημείο δεν έχει και νόημα να λύνεις παλούκια.

Ο Δημόπουλος έχει πεθάνει πριν δώσω εγώ πανελλήνιες, άρα πρέπει να έχει 1,5 χρόνο..

Ναι, για κάποιον που δεν κάνει φροντιστήριο, η θεωρία είναι ελλιπής σε σχέση με τα άλλα που ανέφερα παραπάνω... (κυρίως αναφέρομαι στους μαθητές που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μαθηματικά... Τα θέλουν περισσότερο "μασημένα". Δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις...)

Ο Δημόπουλος απεβίωσε... :(

Δεν το ήξερα για το Δημόπουλο.Πάντως ο Μπάρλας έχει τρομερές ασκήσεις.Όντως δεν είναι και πολύ για κάποιον που διαβάζει μόνος του.Μόνο και μόνο τις ασκήσεις να δεις.Εδώ έχει λυμένες που παίζει να μην καταλάβεις!Για θεωρία δεν μπορώ να πω.Μάλον είμαι πίσω.Δηλαδή τα καινούργια πόσο αναλυτικά την έχουν?

Peugeotclub

Δεν το ήξερα για το Δημόπουλο.Πάντως ο Μπάρλας έχει τρομερές ασκήσεις.Όντως δεν είναι και πολύ για κάποιον που διαβάζει μόνος του.Μόνο και μόνο τις ασκήσεις να δεις.Εδώ έχει λυμένες που παίζει να μην καταλάβεις!Για θεωρία δεν μπορώ να πω.Μάλον είμαι πίσω.Δηλαδή τα καινούργια πόσο αναλυτικά την έχουν?

Ένα θα σου γράψω και θα καταλάβεις. Στου Μπάρλα οι Μιγαδικοί καταλαμβάνουν έκταση 62 σελίδων. Στο αντίστοιχο του Σκομπρή π.χ., καταλαμβάνουν την εξής αστρονομική έκταση των ...129 σελίδων!

Έχει και μετά πολύ πράγμα με ολοκληρώματα.Όντως μιγαδικούς κάτι θέλει ακόμα.Αλλά και να έχει και τα άπειρα δεν λέει τίποτα.

Peugeotclub

Εγώ θεωρητική (κανέναν άλλον δε βλέπω προς το παρόν) για Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού Παντείου ή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό. Περισσότερο βέβαια το πρώτο.

Συγγενής μου πέρασε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φέτος! Αν σου αρέσει το αντικείμενο, λογικά είναι καλή!!!

Συγγενής μου πέρασε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φέτος! Αν σου αρέσει το αντικείμενο, λογικά είναι καλή!!!

Εννοείται πως με ενδιαφέρει. Αλλά πρέπει να έχει ανεβεί πολύ η βάση.

Πάντως κι εγώ έκανα φροντιστήριο 25 Ιουνίου με 25 Ιουλίου και από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινώ με διαγωνίσματα. Από 5 Σεπτέμβρη μάθημα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!