one_tree_hill Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Είναι μια υπηρεσία σα το Vodafone Live,πολύ καλύυερη όμως.κ όχι,αν το πάρεις,θα είναι κανονικό,δε θα έχει τίποτα πειραγμένο.Θα μπαίνει οποιαδήποτε κάρτα και θα λαμβάνει mms καθώς και internet. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firewalker Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 one_tree_hill, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το Vodafone Live δεν είναι μια απλή υπηρεσία. Τα κινητά της Vodafone που λέει ότι είναι Vodafone Live, έχουν και διαφοετικό μενού. Αν θυμάμαι καλά έχει και κάποιος περιορισμούς όπως DRM στα mp3 καιπαίζει παιχνία μόνο αν είναι καταβασμένα από την Vodafone. Έχεις My View και το έχεις δοκιμάσει; Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Αυτά για τη Vodafone ίσχυαν παλαιότερα. Πλέον μπορείς να βάλεις ότι παιχνίδια θέλεις και δεν υπάρχει περιορισμός στα DRM. Το μόνο κακό που έχουν οι VFE Live συσκευές κατά τη γνώμη μου είναι το περιβάλλον σύνταξης μηνύματων.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ήθελα να ρωτήσω με μια μέση χρήση πόσο σας διαρκεί η μπαταρία?Έμενα το πολύ 2 μέρες είναι normal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ήθελα να ρωτήσω με μια μέση χρήση πόσο σας διαρκεί η μπαταρία?Έμενα το πολύ 2 μέρες είναι normal? εξαρτάται. εγω το κλείνω όταν κοιμάμαι και θα μου βγάλει 3 μέρες άνετα. μπορεί και 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τότε μάλλον το δικό μου έχει πρόβλημα, δυστυχώς η μπαταρία μου κρατάει 24ώρες μόνο!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Τότε μάλλον το δικό μου έχει πρόβλημα, δυστυχώς η μπαταρία μου κρατάει 24ώρες μόνο!:( Ποσο καιρο το εχεις το κινητο?? ποσο μιλας περιπου :blink: επισης απενεργοποιησε 3g & bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 επισης δες μηπως εχεις καμια διαρροη με την μπαταρια (ευκολα το ελεγχει ενας τεχνικος πχ απο τον Γερμανο αυτο)...το ειχα παθει με ενα 6630 πιο παλια και η διαρκεια ζωης της μπαταριας μου ηταν κατι παραπανω απο 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Το κινητό το έχω δύο μήνες. Δεν βάζω ποτέ 3g και bluetooth και έχω την φωτεινότητα στο 50%:wacko:. Η χρήση που κάνω είναι μικρή καθώς είναι το δεύτερο μου κινητό και το έχω ως καρτοκινητό. Η εγγύηση με καλύπτει αν το πάω για αλλαγή μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εάν διαπιστωθεί κατά τον τεχνικό έλεγχο ότι πραγματικά οφείλεται στην αρχική κατασκευή της μπαταρίας,τότε σε καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μπορούμε να κάνουμε debrand την συσκευή; Εάν ναι!, πώς; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πήγα και ρώτησα από περιέργεια πόσο κάνει η μπαταρία στο γερμανό και μου είπαν 45 ευρώ!!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πήγα και ρώτησα από περιέργεια πόσο κάνει η μπαταρία στο γερμανό και μου είπαν 45 ευρώ!!!!:wacko: Αυθεντικη μπαταρια τοσο κοστιζει περιπου..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 http://mobile-parts.com.gr/gr/sonyericsson-1-2/sony-ericsson-battery-bst-38-bulk.html 27€ + 5-6€ τα μεταφορικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ? :) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...:) Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ? :) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...:) σε ολα αυτα που ρωτας δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Φίλε jackasss[/member], θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Επιπλέον, με αυτή τη γραφή τα μηνύματα γίνονται δυσανάγνωστα και κουραστικά, ενώ συν τοις άλλοις η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία αποκωδικοποιείται ως αύξηση του τόνου της φωνής. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ενώ συν τοις άλλοις η γραφή αποκλειστικά με κεφαλαία αποκωδικοποιείται ως αύξηση του τόνου της φωνής. Αυτο ακριβως επιδιωκα να τραβηξω λιγο την προσοχη:) sorry παντως και ευχαριστω για τη παρατηρηση και για την απαντηση στην ερωτηση μου. Συμπερασμα : ---->>> μακρυα απο ερικσον!απλα το θελα για το κιν της κοπελας μου.και της ειπα να μη παρει ερικσον.:p:!: χωρις πλακα απορω γιατι υπαρχουν στην αγορα ακομα αυτα τα sony...ericsson.... Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PortisHead Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπερα. Το προβλημα εχει ως εξης. Οποτε παω να στειλω ενα SMS δεν φευγει σαν SMS αλλα σαν MMS :wacko::wacko: Εχουν 2 συναδελφοι εδω στη δουλεια το ιδιο κινητο και δεν συμβαινει αυτο. Ουτε βρηκα καπου καποια επιλογη για το ΑΝ θελεις να στειλεις SMS ή MMS. Απο το δικο μου φευγει μονο ΜMS. Καμια λύση ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με την εταιρία σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PortisHead Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με την εταιρία σου ? Οχι...εταιρικο ειναι και οι αλλοι συναδελφοι στην ιδια εταιρια με μενα. Ασχετα που εχει κολλησει κα ιστελνει μονο MMS...δεν βλεπω και που θενα καμια επιλογη...μεταξυ SMS και MMS ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Το κινητό σου λογικά είναι Vodafone Live... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ρε παίδες, έχω το εξής θέμα. Σήμερα μόλις αφαίρεσα τον φορτιστή απο το τηλέφωνο η μπαταρία έπεσε ξαφνικά στο 10% απο εκεί που ήταν στο 100%. Ξαναβάζω τον φορτιστή , δείχνει το κινητό να είναι πήρως φορτισμένο. Μόλις αφαιρώ τον φορτιστή η μπαταρία πάλι στο 10%. Έχει τύχει σε κανέναν? Μήπως πέθανε η μπαταρία ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το κινητό σου λογικά είναι Vodafone Live... αυτό φαντάζομαι και γω Ρε παίδες, έχω το εξής θέμα. Σήμερα μόλις αφαίρεσα τον φορτιστή απο το τηλέφωνο η μπαταρία έπεσε ξαφνικά στο 10% απο εκεί που ήταν στο 100%. Ξαναβάζω τον φορτιστή , δείχνει το κινητό να είναι πήρως φορτισμένο. Μόλις αφαιρώ τον φορτιστή η μπαταρία πάλι στο 10%. Έχει τύχει σε κανέναν? Μήπως πέθανε η μπαταρία ? Ευχαριστώ όταν είναι ο φορτιστής συνδεδεμένος, πατώντας το πλήκρο + ή - για την ένταση της φωνής, σε τι κατάσταση σου λέει ότι είναι η φόρτιση? Δείχνει να ανεβαίνει το ποσοστό? φορτίζει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 όχι με το που συνδέω τον φορτιστή πάει κατευθείαν στο 100%. μόλις βγάλω τον φορτιδτή πάει στα κόκκινα. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού του Κ770i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts