Jump to content

Sony Ericsson K770i

geofil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λες ε...????

γιατι.....????

τοσο χαλια ειναι το καημενο το k770i...????

η κυρια διαφορα που μπορω εγω να δω προχειρα ειναι το φλας.....

επισης σημαντικη διαφορα για μενα ειναι η υπαρξη joystick που το φοβαμαι λιγο.....

Χαλια και με υψηλο sar! ασε που το κ810ι εχει και flash xenon ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λες ε...????

γιατι.....????

τοσο χαλια ειναι το καημενο το k770i...????

η κυρια διαφορα που μπορω εγω να δω προχειρα ειναι το φλας.....

επισης σημαντικη διαφορα για μενα ειναι η υπαρξη joystick που το φοβαμαι λιγο.....

αν θυμασαι το ιδιο σου εστειλα σε pm,k810.το joystick δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα,χαρα τα χω δοκιμασει ολα και ξερω,ασε που το 810 το εχω σαν δευτερο κινητο που χρησιμοποιω καθημερινα και το σκιζω σε μηνυματα και παιχνιδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

για την se μιλαω.

Τοτε μπορεις να στραφεις σε αλλο κινητο.μικρο και θαυματουργο δεν ειναι και πολυ ευκολο να βρεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τιποτα ακομα

http://www.phonedaily.com/news/?news_id=6050

Καλές φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει... Για να δούμε...

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

εμενα αυτο που με χαλαει ειναι τα χρωματα που θα βγει.

http://www.phonedaily.com/news/?news_id=6050

Καλές φωτογραφίες φαίνεται να βγάζει... Για να δούμε...

οχι και η καλυτερες! μικρη η διαφορα απο το k550i :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην περιμένετε να κάνει κάτω από 350€... Το T650i βγαίνει στο Πλαίσιο στα 400€, οπότε... :!:

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Μην περιμένετε να κάνει κάτω από 350€... Το T650i βγαίνει στο Πλαίσιο στα 400€, οπότε... :!:

Το Τ650 όμως είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά και είναι μικρότερο σε διαστάσεις οπότε ενδέχεται το κ770 να είναι λίγο πιο φθηνό!

Τί υλικά είναι όμως αυτά που επιβάλλουν τιμή τετρακοσίων ευρώ για το Τ650? Πλατίνα? Μου φαίνεται ψάχνουν για κορόιδα!

H κριτική απευθύνεται φυσικά στην παρανοϊκή τιμολογιακή πολιτική της SE, και όχι την απάντηση του stikou.

Πάντως το δελτίο τύπου της SE λέει ότι θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές σε Truffle brown το φθινόπωρο του 2007. εδώ άραγε?

:confused:

Άραγε θα βγει έκδοση Walkman όπως με το καλό μας K750 (W800)?

Κι άλλο Walkman?

Έχουμε τόσα. Να έχουμε και το W770? :)

Κι άλλο Walkman?

Έχουμε τόσα. Να έχουμε και το W770? :)

οχι βεβαια..!!! δεν αξιζει για αυτο το κινητο.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα σου πω οτι δεν μου αρεσει κανενα απο τα 3..θα με πεις αντι-sony ericsson! :blink: :cold:

Σαν ψευτικα ειναι :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εμένα πάλι μου αρέσει. Είπαμε δεν παίρνουμε σοβαρά υπόψιν μας φωτογραφίες απο το planet Nokia.. Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει? Πρόκειται ο φίλος μου να κάνει νέα σύνδεση και είναι μεταξύ αυτού που είναι βέβαια τρίτης γενιάς και του W810i αλλά δεν το βλέπω να βγαίνει..

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... Εμένα πάλι μου αρέσει. Είπαμε δεν παίρνουμε σοβαρά υπόψιν μας φωτογραφίες απο το planet Nokia.. Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει? Πρόκειται ο φίλος μου να κάνει νέα σύνδεση και είναι μεταξύ αυτού που είναι βέβαια τρίτης γενιάς και του W810i αλλά δεν το βλέπω να βγαίνει..

milas gia to w850, i eleipsi tou autofocus einai to meionektima tou se sxesi me to w810 kai to 1 flash led anti gia 2.

exei stamatisei na vgainei kai ekkei pou to eida na to poulane kainourgio kanei 345, pola an kai ego to pira 330 ton aprili kai prin 2 mines to plaisipo to eixe kato apo ta 300.

alla gia nea sindesi tha proteina to w580 kai w910, se candybar den proteino to w660.

kai gia na min vgaino apo to thema, to aspro einai pio omorgo apo ola, ta koumpia tou elpizo na min kseftisoun me ton kairo, an tha erthoun kai ta 3, sigoura oxi, alla giati 1,9'' kai gia to t650 den mporousan na valoun 2''?

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Οχι δεν μιλούσα για το W850 αλλά για το w810i που μπορεί να έχει παλιώσει λίγο αλλά κατα τη γνώμη μου είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά της SE.. Έλεγα ότι εμένα μου αρέσει το κ770 από εμφάνιση αλλά ποιός ξέρει πότε θα βγεί... Το w910 που προτείνεις είναι πολύ όμορφο αλλά δεν είναι autofocus πράγμα το οποίο μας χαλάει ιδιαίτερα γιατί θέλουμε να τραβάμε και καμμιά φωτογραφιούλα απο το κινητό και να βλέπεται...εγώ έχω το w880 και χωρίς autofocus βγάζει ψιλοχάλια φωτογραφίες.. Ανακεφαλαιώνοντας Θέλω ένα κινητό 3G με κάμερα 2+ autofocus ραδιόφωνο και σχετικά χαμηλό SAR οπότε θα περιμένω το κ770 και για μένα το κ850 ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Με το που το είδα, αποφάσισα ότι θα είναι το επόμενο κινητό μου, μιας και το Κ770 είναι ο απόγονος του Κ610 , το οποίο με έχει βολέψει πολύ. Είναι ένα σχετικά απλό κινητό, χωρίς φρου φρου και αρώματα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Nice... :)

• The title was changed to Sony Ericsson K770i