Jump to content

Πάμε Στοίχημα 2007-2008

porcupine
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή βραδιά σήμερα,ταμείο με Χ την μπόλτον και under τη βέρντερ (καλά αυτός ο speaker χρειάστηκε να περάσει 1 λεπτό για να καταλάβει ότι ο διαιτητής δεν είχε δώσει πέναλτυ αλλά κόρνερ στην ευκαιρία που είχε η ρειντζερς προς το τέλος του αγώνα??)και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν το κοράκι δεν άφηνε την αντερλεχτ με 10 χωρίς λόγο.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3/3 και με τη τριαδα 4/4 :lol::lol::lol: τους ξεβρακωσαααααααα χαχαχαχαχαχαχα και μονα και τριαδα παρακαλω κερδος 130 ευρω μια χαρα για παρασκευη καλη σαρακοστη εγω θα λειπω για τριημερο καλα να περασετε μαγκες.

Εεεεεεεεεεεεεελα για παμε λιγο.Τι εγινε ρε παιδες?Που ειστε?Ολοι Πατρα πηγατε?Λοιπον εγω σημερα θα ριξω ενα 100 ευρακι στο διπλο του ΟΣΦΠ με χαντικαπ ενα γκολ.Δινει 2,25 καθολου ασχημα.Ο Μπελουσι σημερα λετε να το βαλει?(Ευκολα)
Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Εεεεεεεεεεεεεελα για παμε λιγο.Τι εγινε ρε παιδες?Που ειστε?Ολοι Πατρα πηγατε?Λοιπον εγω σημερα θα ριξω ενα 100 ευρακι στο διπλο του ΟΣΦΠ με χαντικαπ ενα γκολ.Δινει 2,25 καθολου ασχημα.Ο Μπελουσι σημερα λετε να το βαλει?(Ευκολα)

galleti....nai genika asxolountai tora oloi me tis giortes pou kairos gia stoixima..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Ρε πλακα μου κανετε?2 Γκολ εχει ακυρωσει του Ολυμπιακου.Το εβαλε και ο Μπελουσι αλλα ο ακυρωσανε.:p

Ελεος...2 ακυρωθεντα ΓΚΟΛ...2 ΓΚΟΛ τα διωξανε πανω στην γραμμη...2-3 φασεις για Γκολ ακομα.

Ενα παιχνιδι του 0-3 0-4 ελειξε 0-1 για να χασω εγω την 100αρα...γρρρρ

Don't Talk To Me... I'm Dieting!

Ταμειοοοοοοοοοο

Επιτελους...!

Αποδοση 19.49

Με 8 ευρω συνολο 155

http://imageshack.gr/files/dt5tkngb5lmtrhiu4yb7.jpg

Ωραίος.

:D

Αποχή αυτήν την βδομάδα(άντε 1-2 ματσάκια στο Ουέφα το πολύ κ το Ίντερ - Λίβερπουλ).

Τα λεφτά θα πέσουν στους 8 του cl :shifty:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ <<ΦΤΙΑΧΝΩ>> ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΑΙΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΩ 1 ΑΝΤΕ 2.(ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ)ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΤΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ConfusedΑΜΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ(ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ)ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ <<ΦΤΙΑΧΝΩ>> ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΑΙΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΩ 1 ΑΝΤΕ 2.(ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ)ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΤΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ConfusedΑΜΑ ΒΑΡΙΕΣΤΕ(ΠΡΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΟ)ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

eleos...den milas sovara...apokleietai afto pou les...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Δεν έχεις κάποιον φίλο να στα εξηγήσει?? Ρώτα τον προποτζή στην τελική...
Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Απλά τα πράγματα μην παίζει 10άδες:wacko:

Παίξε το πολύ 3 η 4 παιχνίδια και θα βγεις κερδισμένος!

"Όποιος θέλει τα πολλά... χάνει και τα λίγα"

;)

Πάντα φιλικά...

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

simera einai endiaferon to kouponi.....timisa mono 3 matsakia tin aintxofen asso,tin portsmouth asso kai tin xal diplo......san bombes 8a dialega marseig diplo,alkmaar asso kai ambourgo x....

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

αστον βιλ ασσο στο 1.62 και μπερμιγχαμ 2πλο στο 4.6 παντα μονά,το ενα να πιασω βγαινω κερδισμενος αφου το μεγαλυτερο πονταρισμα το εχω ριξει στον ασσο της βιλα.

simera einai endiaferon to kouponi.....timisa mono 3 matsakia tin aintxofen asso,tin portsmouth asso kai tin xal diplo......san bombes 8a dialega marseig diplo,alkmaar asso kai ambourgo x....

μπομπα στο 2.20 πρωτη φορα βλεπω......οι μπομπες ειναι παντα πανω απο 3 αποδοση.

μπομπα στο 2.20 πρωτη φορα βλεπω......οι μπομπες ειναι παντα πανω απο 3 αποδοση.

;):) λαθος θα κανε ο χρονης :rolleyes:

την πατησαμε ολοι απο οτι βλεπω με την βρωμο αστον βιλα...

Καλα κανω και αποφευγω κατι τετοιες ομαδες

κουβά τωρα για να βαλω μυαλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εκανα "σοβαρο" πονταρισμα στον ασσο της σπορτινγκ λις αφου η μπολτον κατεβαινει με τα δευτερα!!!αποδοση στο 1.61 στη μπετφερ......σπανια παιζω τετοιες αποδοσεις οπως αλλωστε το εκανα και χτες με τη βιλα :( επισης σαν μαρτιν 2πλο για το κοπα λιμπερταδορες με αποδοση 8.4!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...