Jump to content

MTV Hellas

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το MTV θα προβαλει τα Video Music Awards στις 27 Σεπτεμβριου!λογικα με ελληνικους υποτιτλους!ριξ'τε μια ματια κι εδω

http://www.mtv.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=52

20 μέρες μετά τα κανονικά θα το προβάλλουν. Έλεος, ας τα δείξουν απευθείας και χωρίς υπότιτλους :rolleyes:

Destiny found.

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως τα είχε η Nova απευθείας. Πάντως καλά είναι και έτσι...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

20 μέρες μετά τα κανονικά θα το προβάλλουν. Έλεος, ας τα δείξουν απευθείας και χωρίς υπότιτλους :rolleyes:

Σε χαλαει???απο το να μην τα δεις καθολου καλο ειναι κ αυτο...

:w00t:

Τα είδα τα βραβεία... δε μου άρεσαν. Τα παρακλουθώ κάθε χρόνο και μπορώ να πω ότι κάθε πέρσι και καλύτερα... Προτιμώ τα EMA, μου φαίνονται καλύτερα ως παραγωγή.

Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να περιμένεις κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που πήρε 3 η Σπήαρς...

Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να περιμένεις κάτι διαφορετικό, από τη στιγμή που πήρε 3 η Σπήαρς...

Και να πεις ότι τα άξιζε... Για να την "αναστησουνε" της τα δωσανε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Και να πεις ότι τα άξιζε... Για να την "αναστησουνε" της τα δωσανε.

Ακριβώς...

Εννοείται... η Σπήαρς θα "άνοιγε" τα βραβεία και ενώ εγώ περίμενα να τραγουδήσει, απλά τη δείχνει να βγαίνει από το καμαρίνι της, να περπατάει απο εκεί μέχρι τα παρασκήνια και μετά να ανεβαίνει στη σκηνή και να λέει απλά "Καλώς ήρθατε στα βραβεία κτλ." δηλαδή 1 λεπτό υπόθεση. Α, και στο τέλος έβγαλε και τη γλώσσα, λες και δεν της άρεσε!

Εννοείται... η Σπήαρς θα "άνοιγε" τα βραβεία και ενώ εγώ περίμενα να τραγουδήσει, απλά τη δείχνει να βγαίνει από το καμαρίνι της, να περπατάει απο εκεί μέχρι τα παρασκήνια και μετά να ανεβαίνει στη σκηνή και να λέει απλά "Καλώς ήρθατε στα βραβεία κτλ." δηλαδή 1 λεπτό υπόθεση. Α, και στο τέλος έβγαλε και τη γλώσσα, λες και δεν της άρεσε!

Τζίζας. Δεν τα είδα τα βραβεία, αλλά Τζίζας...

• 3 weeks later...

Στο πρόγραμμα του έχει South Park και Scrubs,το είδατε;:D:D:D

Σήμερα στις 21:00 Scrubs και στις 22:00 South Park!;)

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

Θα αφήσουν να παίζεται South Park σε prime time στην Ελλάδα;

Γουόου.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Στο πρόγραμμα του έχει South Park και Scrubs,το είδατε;

Σήμερα στις 21:00 Scrubs και στις 22:00 South Park!

Scrubs yeaaaaah :clap::yahoo::dance:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Πήγε κανείς στη συναυλία του καναλιού;

Yeap. Εγώ. Καλά ήταν, η Cilmi μας τα τσκουρέκιασε ελαφρώς λέγοντας αρκετά άγνωστα τραγούδια της (μετά είπε sweet about me, cry me a river και μια ποπ εκδοχή του whole lotta love και έστρωσε κάπως το πράγμα), οι creal αδιάφοροι, οι kaiser chiefs πολύ καλοί αλλά κάθησαν λίγο και οι REM πολύ καλόι επίσης αν και αρχικά μας ανησύχησαν λέγοντας σχετικά άγνωστα τραγούδια. Με ενόχλησε βέβαια σε όλο το event, πέρα από κάτι kalispera, eucharisto δεν ακούσαμε λέξη ελληνικά.

Yeap. Εγώ. Καλά ήταν, η Cilmi μας τα τσκουρέκιασε ελαφρώς λέγοντας αρκετά άγνωστα τραγούδια της (μετά είπε sweet about me, cry me a river και μια ποπ εκδοχή του whole lotta love και έστρωσε κάπως το πράγμα), οι creal αδιάφοροι, οι kaiser chiefs πολύ καλοί αλλά κάθησαν λίγο και οι REM πολύ καλόι επίσης αν και αρχικά μας ανησύχησαν λέγοντας σχετικά άγνωστα τραγούδια. Με ενόχλησε βέβαια σε όλο το event, πέρα από κάτι kalispera, eucharisto δεν ακούσαμε λέξη ελληνικά.

Από ποιόν να άκουγες δηλαδή ελληνικά; Απ' ότι έμαθα, έλληνες VJ 2-3 ήταν...

Πήγε κανείς στη συναυλία του καναλιού;

Kι εγω πηγα! :D Η συναυλια αξιζε και με το παραπανω! Η Cilmi οντως ειπε αρκετα αγνωστα τραγουδια αλλα πρεπει να προωθησει και τον δισκο της η κοπελα... ;) Για τους Kaiser ό,τι και να πω ειναι λιγο...τα πηραν ολα κι εφυγαν! Δεν ξερω τι παιρνει αυτος ο Ricky Wilson αλλα το ατομο απλα δεν υπαρχει!!! :w00t:

Οι REM ηταν τρομεροι αλλα πολλοι ξενερωσαν γιατι αργησαν να πουν τα γνωστα τους κομματια και ειπαν πολλα απο το Accelerate. Και παλι ηταν απολυτα λογικο να πουν περισσοτερα απο το τελευταιο τους αλμπουμ.

Οι ελληνες VJs ηταν για τα μπαζα. Η μια οταν μιλαγε ηταν σαν να πνιγουν μια στρατια ποντικια και ο αλλος ηταν οριακα υποφερτος. :p

Εμενα προσωπικα μου την εσπασε ο εκπροσωπος του ΜΤV USA, αλλα μην τα θελουμε κι ολα! Για δωρεαν συναυλια ηταν παραπανω απο μια χαρα!!

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Kι εγω πηγα! :D Η συναυλια αξιζε και με το παραπανω! Η Cilmi οντως ειπε αρκετα αγνωστα τραγουδια αλλα πρεπει να προωθησει και τον δισκο της η κοπελα... ;) Για τους Kaiser ό,τι και να πω ειναι λιγο...τα πηραν ολα κι εφυγαν! Δεν ξερω τι παιρνει αυτος ο Ricky Wilson αλλα το ατομο απλα δεν υπαρχει!!! :w00t:

Οι REM ηταν τρομεροι αλλα πολλοι ξενερωσαν γιατι αργησαν να πουν τα γνωστα τους κομματια και ειπαν πολλα απο το Accelerate. Και παλι ηταν απολυτα λογικο να πουν περισσοτερα απο το τελευταιο τους αλμπουμ.

Οι ελληνες VJs ηταν για τα μπαζα. Η μια οταν μιλαγε ηταν σαν να πνιγουν μια στρατια ποντικια και ο αλλος ηταν οριακα υποφερτος. :p

Εμενα προσωπικα μου την εσπασε ο εκπροσωπος του ΜΤV USA, αλλα μην τα θελουμε κι ολα! Για δωρεαν συναυλια ηταν παραπανω απο μια χαρα!!

Για Cilmi - REM αναμενόμενο, εννοείται ότι θα προωθούσαν τα νέα τους album. Για τον ένα έλληνα VJ άκουσα καλά λόγια πάντως...

Υ.Γ.

Κόσμο είχε η συναυλία;

Πάρα πολύς κόσμος αλλά ήταν υποφερτά. Κάτι άκουσα για 55-57 χιλιάδες κόσμο αλλά το βρίσκω υπερβολικό αν manu το καλοκαίρι που είχε γεμίσει όλο το terra vibe έχει 35-37 χιλιάδες.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Εχει χαλασει αρκετα η ποιοτητα του σηματος.Η εικονα εχει πολλες γραμμες και τρεμει.Αντιθετα εχει βελτιωθει πολυ η ποιοτητα εικονας του Mad.Ενω παλια δεν βλεποταν, τωρα αρκετα καλη εικονα χωρις τρεμουλο και διακοπες στο σημα.Μονο κατι γραμμες κανει.

• 2 months later...
Εχει ακουσει κανεις τι νουμερα κανει κ αν γενικα πηγαινει καλα??καπου ειχα διαβασει οτι κανει Μ.Ο. 2%....

πιστευω οτι στις εκπομπες και τα ριαλιτι που εχει φερει κανει σχετικα καλα νουμερα..προσωπικα βλεπω μερικα και ειναι κορυφη.εκει που σιγουρα πρεπει να πατωνει ειναι στην ελληνικη εκπομπη που παρουσιαζει το ελληνικο τοπ.τι αγγουριά αυτοι οι παρουσιαστες??που ειναι τα ''μυαλα στα καγκελα'' ατομα που περιμεναμε??τοσος ντορος με τον διαγωνισμο και αυτους βρηκανε??

πιστευω οτι στις εκπομπες και τα ριαλιτι που εχει φερει κανει σχετικα καλα νουμερα..προσωπικα βλεπω μερικα και ειναι κορυφη.εκει που σιγουρα πρεπει να πατωνει ειναι στην ελληνικη εκπομπη που παρουσιαζει το ελληνικο τοπ.τι αγγουριά αυτοι οι παρουσιαστες??που ειναι τα ''μυαλα στα καγκελα'' ατομα που περιμεναμε??τοσος ντορος με τον διαγωνισμο και αυτους βρηκανε??

Οντως...τελειως ακυροι κ δεν ταιριαζουν και καθολου...

• 1 month later...