getolika Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 4,5 λεπτα για να δουμε μονο ενα σπασμενο πληκτρολογιο? :blink: Και μαλιστα χωρις υποτιτλους... Και ουρλιαζε σα δαιμονισμενο το απροσαρμοστο! Έχει βγει και με υποτιτλους:p http://www.youtube.com/watch?v=Wea1GoJpdeA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Έχει βγει και με υποτιτλους:p http://www.youtube.com/watch?v=Wea1GoJpdeA :respect: Δεν εχω τιποτα αλλο να πω!!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Έχει βγει και με υποτιτλους:p http://www.youtube.com/watch?v=Wea1GoJpdeA Φ Ο Β Ε Ρ Ο!!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος αλλά φυσικά έχω όρια και μάλιστα ξεπερνόνται πολύ εύκολα:O...Όταν λοιπόν αυτό συμβεί ντρέπομαι που το λέω αλλά γίνομαι πολύ κακιά και φωνάζω λιγουλάκι:O :!: Στο παρελθόν έχω σπάσει ένα κινητάκι μου από τα νεύρα μου...αυτό είναι το πιο ακραίο που έχω κάνει όμως:rolleyes:...Κατα τα άλλα ειμαι καλό κορίτσι όπως προείπα:p:innocent: Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 χαμογελοθεραπεια και αδιαφορια? νευρα? ευχαριστω δε θα παρω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Έχει βγει και με υποτιτλους:p http://www.youtube.com/watch?v=Wea1GoJpdeA Απλά επικό. :lol::lol::lol::p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Νευρα πολλα νευρα αυτες τις μερες αλλα τουλαχιστον τα ξεσπαω στο ατομο που μου τα προκαλεσε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 λιγα νευρα και πολυ αγχος που αρχιζουν τα σχολεια...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 λιγα νευρα και πολυ αγχος που αρχιζουν τα σχολεια...:( +1 :(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 ειμαι πολυ κυκλοθυμική σαν άνθρωπος, συνήθως τσαντίζομαι, δεν θυμωνω... βέβαια μιλάμε για πολλή τσαντίλα, τσαντίζομαι με πολύ απλά πράγματα που πολύς κόσμος δεν τσαντίζεται, αλλά τι να κάνουμε... :X:X αυτό που με ξετσαντίζει πάντως εδώ και κάμποσο καιρό, όσο κι αν σας φανεί αστείο είναι το τραγούδι have a nice day του bon jovi!!! το βαζω τερμα στο κινητο και με τα ακουστικα στα αυτια δεν ακουω τιποτα!!! ξεκουφαινομαι για λιγο, αλλα για καποιο λογο με ξετσαντιζει... :O:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 λιγα νευρα και πολυ αγχος που αρχιζουν τα σχολεια...:( +1000(γ' λυκείου γαρ:()Όσο για αντιμετώπιση προτιμώ τη μουσική! Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 DEN thn paleuoume!!! rwta tous synadelfous sthn douleia ti travane kathe prwi:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Δεν είναι προφανές πώς την παλεύω με τα νεύρα μου ?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Είναι πολύ γενικό το θέμα.. Υπάρχουν 1002 πράγματα που μπορεί να νευριάσεις και ανάλογα θα την "παλέψεις" :p Γενικώς πάντως εγώ πλέον δε νευριάζω συχνά. Βλέπω τα πράγματα χαλαρά αλλά αυτό πάντα εξαρτάται και απο τί έχει γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εγώ δε νευριάζω εύκολα. Αν όμως νευριάσω το κάνω για τα καλά. Την προηγούμενη φορά που θυμάμαι ότι νευρίασα πολύ είναι όταν με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα μου και μου είπε ότι κόπηκα για 2η φορά σε ένα μάθημα. Εκείνη τη στιγμή πέταξα το κινητό μου στον τοίχο (Κ750i) και έσπασα το γραφείο μου που είχα αγοράσει την προηγούμενη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εγώ δε νευριάζω εύκολα. Αν όμως νευριάσω το κάνω για τα καλά. Την προηγούμενη φορά που θυμάμαι ότι νευρίασα πολύ είναι όταν με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα μου και μου είπε ότι κόπηκα για 2η φορά σε ένα μάθημα. Εκείνη τη στιγμή πέταξα το κινητό μου στον τοίχο (Κ750i) και έσπασα το γραφείο μου που είχα αγοράσει την προηγούμενη μέρα. Και γω καπως ετσι ειμαι.Δεν νευριαζω ευκολα,εχω πολυ υπομονη αλλα αμα νευριασω ειναι να μη βρεθει κανεις μπροστα μου.Πεταω οτι βρω.Απο ποτηρι μεχρι και τραπεζι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Μιας και ξεθαψατε το θεμα...εσπασα κι αλλο ποντικι! Αυτη τη φορα ηταν ενσυρματο και το φχαριστηθηκα περισσοτερο...το επιασα απο το καλωδιο και το σβούριξα πανω στο γραφειο του υπολογιστη... Πηγε παντου, μαλιστα βρηκα μετα απο 1 ωρα το αριστερο κλικ εξω απο την τουαλετα. Καλη φαση! Την επομενη πηγα και αγορασα ενα ποντικι των 10 ευρω για να το σπασω χωρις τυψεις όποτε μου τη βιδωσει :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk προσοχη με τα νευρα που ξεσπατε. καλυτερα να ειστε μονοι. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk προσοχη με τα νευρα που ξεσπατε. καλυτερα να ειστε μονοι. Καλύτερα να βρουν άλλους τρόπους να αντιμετωπίζουν τα νεύρα τους. Μόνο σε καλό δεν βγάζει το να σπας πράγματα και να "χτυπιέσε". Ένας γνωστός μου πριν καιρό του είχε πει κάτι η κοπέλα του απο το τηλ και αυτός απο τα νεύρα του έδωσε μια μπουνιά σε μια τζαμαρία και έπαθε μεγάλη ζημιά το χέρι του! Παραλίγο να κοπεί η κύρια φλέβα (δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται) η οποία ξέρετε που οδηγεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros4u Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Θυματα: Νοκια 3330 3 ημερων θρυψαλλα νοκια 8310 1 μηνα θρυψαλλα logitech optical mouse διαλυση intel pentium 4 2.4 εφυγε απο παραθυρο μαζι με ψυκτρα logitech ασυρματο ποντίκι διιαλυση πόρτα χ 3 (μετα στοκαρισμα full) ε και κατι μπουνιες του στυλ οσα φαω κ οσα ριξω αλλα οχι σοβαρα τραυματα αυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jina32 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΥΜΑΤΑ:4 ΚΙΝΗΤΑ,2 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ PS2 ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΥΜΑΤΑ:4 ΚΙΝΗΤΑ,2 ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ,ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ PS2 ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΧΤΟΘΗΚΗ δεν την παλευεις εσυ μαλλον!! :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jina32 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 δεν την παλευεις εσυ μαλλον!! :p εννοειται πως οχι.......χαχαχαχαχα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ως τωρα θυματα : 2 Ποντικια 1 Πληκτρολογιο 2 Αδερφια . . . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ξεσπατε παντως σε ποντικια και πληκτολογια οι περισσοτεροι! τελικα η αναισθησια μετραει. εγω εχω πεταξει/σπασει μια φορα κυροπηγιο και τα κλειδια του αυτοκινητου μου. απο τοτε ηρεμησα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts