kostas260 Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2007 Το θέτω αυτό το ερώτημα, γιατί τον γεμίζω συνέχεια (300ρις είναι και του έχω γεμίσει 115 gb). Υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα όριά του αν τον υπερφορτόσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Το αν θα χαλάσει ένας δίσκος δεν έχει καμία σχέση με το πόσο γεμάτος είναι ή το πόσο χρησιμοποιείται. Περισσότερη σημασία έχει η θερμοκρασία στην οποία δουλεύει, η ηλικία του, και η εν γένει φυσική του κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Ο δικός μου τώρα το καλοκαιράκι δουλεύει μόνιμα πάνω από τους 45 βαθμούς Κελσίου(μπορεί να φτάσει και 55). Έτσι γίνεται κάθε καλοκαίρι, αλλά πού να καεί...:lol::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 +1 to eLeKtriK EyE... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ο δικός μου τώρα το καλοκαιράκι δουλεύει μόνιμα πάνω από τους 45 βαθμούς Κελσίου(μπορεί να φτάσει και 55). Έτσι γίνεται κάθε καλοκαίρι, αλλά πού να καεί...:lol::p Δε σε βλεπω καλα..... +1 στο ματι το ηλεκτρικο Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts