redcon Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ελεύθερη μνήμη έχει 14mb και έχω βάλει μέχρι στιγμής μόνο Opera 4.1 και MiniMoni. Εχω απεγκαταστήσει βέβαια όλες τις γλώσσες και έχω αφήσει μόνο Αγγλικά-Ελληνικά. Πως βγαινουν οι αλλες γλωσσες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger17cy Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 pedia sorry gia ta greekenglish alla milo meso tou iphone mou.... exo ena blackberry 8700 kai einai klidomeno apo tin agglia T-mobile.... pezi kanena programma unlock... epsa3a pantou alla den vrika kai spoudeo... to mono pou vrika einai ena blakberry codereader pou einai 7xxx kai kato... sorry an eimai offtopic alla exo apelpisti.... euxaristo ek ton proteron! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Πως βγαινουν οι αλλες γλωσσες φιλε μου? Μέσω του Desktop Manager. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 pedia sorry gia ta greekenglish alla milo meso tou iphone mou.... exo ena blackberry 8700 kai einai klidomeno apo tin agglia T-mobile.... pezi kanena programma unlock... epsa3a pantou alla den vrika kai spoudeo... to mono pou vrika einai ena blakberry codereader pou einai 7xxx kai kato... sorry an eimai offtopic alla exo apelpisti.... euxaristo ek ton proteron! den paizei tipota gia unlock free mono ama psoniseis apo kati site kai ebay gyro sta 20USD tous stelneis to IMEI kai sou stelnoun ton kodiko.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 καλημερα γιατι αυτο το κινητο να μην εχει wifi? exei vgei to 8320 pou exei.. alla mou fainete ellada den to exei ferei akomi kaneis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmkgreece Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Καλησπέρα στο forum. Καλό το 8320 αν και μεταξύ gps και wifi τηα επέλεγα gps αλλά είναι θέμα γούστου. Ελπιζω να μην ειναι εκτός θέματος:X αλλά μήπως ξέρει κανένας τι ειναι το σφαλμα 500 που μου βγάζει οταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το msn messenger από το http://www.blackberry.com/livemessenger? Έχω την εντύπωση οτι η vodafone το υποστηρίζει. Επίσης μιας και ειμαι ζεστός :D Μήπως ξέρει κανείς πως φεύγει αυτό το Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry® που μου έχει σπάσει τα νεύρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. May 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τον messenger δεν τον υποστήριζε η voda τελευταία φορά που είχα κοιτάξει. Προφανώς ούτε τώρα, αφού σου βγάζει το σχετικό μήνυμα. Δοκίμασε το jivetalk (http://www.beejive.com) που είναι άπαιχτο. Όσο για το μήνυμα "εστάλη" κλπ, μπες στο mobileemail.vodafone.gr και ... βγάλτο :) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmkgreece Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 thankssss Vegos πολύ καλό το jivetalk με έσωσες!! αλλά από την άλλη μου άναψες νέες φώτιες :O Πως γίνεται να μην έχω λογαριασμο στο http://mobileemail.vodafone.gr/ οταν πηγαίνω απο τον υπολογιστή μου αλλά να μου έρχονται κανονικά τα email μου στο usernamemou@mobileemail.vodafone.gr. στο κινητό μου? Νόμιζα οτι η έγγραφη γινεται αυτόματα εκεί, αλλά κάνοντας υπενθύμιση κωδικού με το pin μου, μου ήρθε μήνυμα οτι δεν έχω λογαριασμό εκεί :lol:Καμιά ιδέα? Ελπίζω τα μάλλον βλακώδη ερωτήματα μου να μην κουράζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmkgreece Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Το βρήκα!! Αν και μαλλον όλοι το ήξεραν εκτός από εμένα :D, το γράφω μήπως κάποιος συνατήσει το ίδιο πρόβλημα. Είναι άλλο το username στο email mobileemail.vodafone και άλλο το username του λογαριασμού bis. Έτσι εκτός από τη δημιουργία email πρέπει να πατήσει κανείς και στην δημιουργία λογαριασμού ώστε να έχει πρόσβαση στο ΒIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε backup στον υπολογιστή και να ΜΗΝ χρειάζεται μετά ξανά BES Activation? Το εχω ξεπατώσει στα updates to κινητό τον τελευταίο καιρό και ο admin εχει αρχίσει και με κοιτάει περίεργα κάθε φορά που του ζητάω νέο activation. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε backup στον υπολογιστή και να ΜΗΝ χρειάζεται μετά ξανά BES Activation? Το εχω ξεπατώσει στα updates to κινητό τον τελευταίο καιρό και ο admin εχει αρχίσει και με κοιτάει περίεργα κάθε φορά που του ζητάω νέο activation. meta apo update thelei pali activation.. alla mporeis na kaneis mono sou activation xoris na zitas apo ton admin! apo ton Blackberry Desktop Manager kai efoson eisai sto dyktio tis etereias sou kai ton exeis kanei egkatasasi me option gia BES tin proti fora pou to evales otan ksekinaei sou zitaei na kaneis login kai kala.. xrisimopoiei ta idia mail credentials pou exeis ston exchange h' domino.. to monio pedio pou isos prepei na rotiseis na valeis einai to onoma tou BES sas kai na to valeis se sxetiko pedio.. efoson loipon exeis idi syndedemeno ti syskevi sto PC kai trekseis to desktop manager kai kaneis login epitixos afto tha dei oti i syskevi pou exeis pano den einai activated sto logariasmo sou kai tha se rotisei "thes na tin kano activate? ktl" opote patas yes kai to kanei ;) opote to kaneis kathe fora monos sou kai den xreiazese ton admin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Παιδιά πόσο είναι το SAR της συσκευής; Από το manual δεν βρίσκω άκρη, γιατί έχει δύο τιμές. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αν δεν κάνω λάθος είναι στο 1,51 (αρκετά υψηλό...) Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomat Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 πως βλεπουμε ποσα data εχουμε κατεβασει καθε μηνα?? Παράθεση nikomat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iapetos35 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 παιδιά εχω το 8310 μήπως γνωρίζεται κάποιο λεξικό αγγλοελληνικό -ελληνοαγγλικο .έχω ενα για pda μπορώ να το χρησιμοποιήσω ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. May 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 πως βλεπουμε ποσα data εχουμε κατεβασει καθε μηνα?? Δοκίμασε το MiniMoni (αν και τρώει παραπάνω μπαταρία). Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδιά εχω το 8310 μήπως γνωρίζεται κάποιο λεξικό αγγλοελληνικό -ελληνοαγγλικο .έχω ενα για pda μπορώ να το χρησιμοποιήσω ευχαριστώ... http://blackberry.beiks.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimiskis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ανταλλάζω HTC P3300 με Blackberry 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Όταν είμαισ την οθόνη Today, το ημερολόγιο μου δείχνει τα επόμενα ραντεβού μονάχα όταν έχουν συγκεκριμένη διάρκεια (π.χ. 2 ώρες). Όταν είναι ολοήμερο συμβάν (π.χ. γιορτές γεννέθλια κλπ) δεν μου τα δείχνει. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω ή πρέπει να αλλάξω όλες τις καταχωρήσεις μου???:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί το ΒΒ ήταν με κλειστή την κεραία! Χώρις να νομίζω οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα πήγα και άνοιξα την κεραία για να κάνει αναζήτηση δικτύου. Κάτι περίεργο το προηγούμενο βράδυ μετά τις 12 μου καθυστερούσε τα inbox email κάπου στα 10λεπτά(μπορεί να ήταν λόγο λάθος ρολογιού του αποστολέα) Μετά από λίγο πήγα να πάρω ένα τήλ. και μου έλεγε "RADIO OFF" ! Νόμιζα ότι κάτι έγινε με την Voda, άλλαξα την κάρτα μου στο BB όμως το πρόβλημα ίδιο! Μετά από μερικές ώρες, μερικά restore, reboot, restart και την υπομονή μου να χάνεται το ΒΒ συνεχίζει να μην μπορεί να βρει το δύκτιο. Παρατήρησα κάτι περίεργο. Στην πάνω αριστερή γωνία μου είχε ένα εικονίδιο(όπως έχει και την ειδοποίηση μηνυμάτων) με ένα κυκλάκι και ένα σταυρό πάνω σε αυτό. Κάτι σαν στόχαστρο. Τι μπορώ να κάνω; Που μπορώ να βρω soft για να το flashάρω; Master radio reset πως κάνω; Τελικά τι έγινε; Και το δικό μου άρχισε να κάνει κάτι τέτοια σήμερα.. :_( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Τελικά... Το κινητό το παρέδωσα στις 27/2/07 και για 1,5 μήνες το 1399 όπως και η VServices όπως και οι υπεύθυνοι στο τμήμα παραπόνων δν γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί με την συσκευή μιας και για τόσο καιρό δν βρισκότανε ΠΟΥΘΕΝΑ!. Μου αναφέρανε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αποστολή και στην τιμολόγηση(τρελό) γιατί στο συγκεκριμένο διάστημα είχαν γίνει αλλαγές στην διεύθυνσή της Vodafone με το Service, η αλλαγή ήταν η VServices(που είναι ιδιοκτησία της Vodafone) ιδιωτικοποιήθηκε από κάποιον άλλο και μετονομάστηκε σε VServices Central... Στις 16/04/07(κοντά 2 μήνες έκανε η συσκευή να φτάσει από το κατάστημα ---> στο Service της Vodafone στην Αθήνα) η συσκευή έφτασε στην VServices Central. Από τις 17/04/07 έλεγχαν την συσκευή. Πέντε μέρες μετά δε γνωρίζανε ακόμα πιο ήταν το πρόβλημα με την συσκευή. (Είμαι σίγουρος ότι 5 μέρες κανένας δν κοίταξε το πρόβλημα τις συσκευής μου κ πολύ απλά η συσκευή "καθότανε") Μετά από αμέτρητα παράπονα και πολύ βρίσιμο... μια μέρα έχασα την υπομονή μου... Όπου ήμουν έτοιμος στις 30/04/07 να πάω στο αστυνομικό τμήμα, πριν όμως προειδοποίησα τους υπεύθυνους του 1399 για την κίνησή μου και τους λόγους όπου κατέληξα σε αυτό, φυσικά είχα κρατημένα ΟΛΑ τα ονόματα με τους οποίους επικοινωνούσα τόσο καιρό(υπεύθυνους και μη). Και φυσικά μετά από αυτό... Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, Μέσα σε 52' με τηλεφώνησαν και μου ανέφεραν ότι 25 λεπτά αφού τηλεφώνησα ένας τεχνικός του τμήματος τις VServices Central έκρινε την συσκευή προς αντικατάσταση. Στις 2/05/07 η καινούργια συσκευή έφτασε στα χέρια μου. Αλλαγές: -Η συσκευή δν είναι Made in Canada αλλά Hungary -Άλλο ΡΙΝ -Εξωτερικές αλλαγές υπάρχει ένα σηματάκι GPS ακριβώς δίπλα από το κουμπί MUTE. p.s. Η αντικατεστημένη συσκευή ήρθε στα χέρια μου μισή. Δλδ ήταν μόνο το κυρίως μέρος της συσκευής χωρίς την μπαταρία, χωρίς την κάρτα μνήμης και χωρίς το πίσω καπάκι. Δλδ παρέλαβα μια συσκευή που μου είναι άγνωστο αν είναι μεταχειρισμένη ή όχι ή ακομά Refurbished(ανακατασκευασμένο). Με λίγα λόγια... 1. Άθλια εξυπηρέτηση 2. Τρελή καθυστέρηση για να φτάσει στο Service 3. Γυφτιά(ότι έδωσα ακριβώς αυτό παρέλαβα) 4. Κοροϊδία! Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Για όσους δεν το γνωρίζουν, τουλάχιστον εμένα δεν με είχαν ενημερώσει, άλλαξε ο δωρεάν ογκος απο 40MB σε 150MB με πάγιο 10 Ευρώ με ΦΠΑ. Το διαπίστωσα μέσα απο το καινούργιο site της Vodafone. Θα το επιβεβαιώσω και αύριο με το τμήμα εξυπερέτησης. Οπότε αφού μάλλον είναι έτσι, τέλος το αγχος σε όσους έχουν Mobile email και Blackberry service (αν και δυσκολο να ξεπεράσεις τα 40mb λόγω συμπίεσης στο Blackberry)....αλλά καλοκαίρι ήρθε...οπότε άφοβη χρήση όπου και να είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. June 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Για όσους δεν το γνωρίζουν, τουλάχιστον εμένα δεν με είχαν ενημερώσει, άλλαξε ο δωρεάν ογκος απο 40MB σε 150MB με πάγιο 10 Ευρώ με ΦΠΑ. Το διαπίστωσα μέσα απο το καινούργιο site της Vodafone. Θα το επιβεβαιώσω και αύριο με το τμήμα εξυπερέτησης. Οπότε αφού μάλλον είναι έτσι, τέλος το αγχος σε όσους έχουν Mobile email και Blackberry service (αν και δυσκολο να ξεπεράσεις τα 40mb λόγω συμπίεσης στο Blackberry)....αλλά καλοκαίρι ήρθε...οπότε άφοβη χρήση όπου και να είμαστε. Πσσσσσσσσςςςςςςς... Δεν τα ξεπερνάγαμε που δεν τα ξεπερνάγαμε τα 20ΜΒ, με 150ΜΒ θα έχει unlimited σκίσιμο και με GoogleMaps χε χε χ εχε χε Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ρε παιδιά εγώ τρώω το πολύ 15ΜΒ/μήνα... Τώρα που μου δίνει τα 10πλάσια η Voda τι θα τα κάνω; Όχι οτι δν με βολεύει να μπαίνω στο ΝΕΤ μέσα απο το ΒΒ Browser κ να είμαι όλη την ώρα στο Google Maps αλλά πάλι είναι πάρα πολά τα ΜΒ... Υπερβολικά πολλά... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Λοιπόν, πρώτα απ' όλα έχω τρομοκρατηθεί και δεν θέλω να πάω το ΒΒ στη Vodafone! Σε 10 μέρες θα πάω στο εξωτερικό για μια βδομάδα, θα γυρίσω για μια βδομάδα & θα ξαναφύγω για 3 βδομάδες, και θέλω το ΒΒ μαζί μου! Τώρα, στην δική μου περιίπτωση παρατηρώ τα εξής: Χάνει το σήμα! Δηλαδή βρίσκομαι σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι (στο οποίο πάντοτε είχε σήμα) αρχικά έχει σήμα... μετά μειώνεται και το χάνει! Εμαιλ & ΣΜΣ και τηλεφωνήματα δεν περνάνε. Ούτε εγώ μπορώ να κάνω. Μετά, πριν πεθάνει τελείως το σήμα (όταν είναι 2 γραμμούλες) προσπαθώ να κάνω διάφορα (π.χ. να αλλάξω status στο facebook ή να ανεβάσω φωτογραφία). Ενώ μου δείχνει ότι απέτυχε γιατί έχασε το δίκτυο μερικές φορές όταν κοιτάω το facebook από το laptop το status έχει αλλάξει και η φωτογραφία έχει ανέβει. Τώρα, βγήκα στο δρόμο και έβγαλα/έβαλα μπαταρία. Όλα ΟΚ! μια χαρά σήμα κλπ. Μπαίνω στην πολυκατοικία χάνονται όλα! (Παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό). Βάλε/βγάλε μπαταρία μεσα στο σπίτι... ξεκινάει με μέτριο σήμα (3 γραμμούλες) και μετά το χάνουμε πάλι... Ως προς το σταυρό/στόχαστρο.. έχω το Vorino Clock και όταν εμφανίζεται στην οθόνη σαν sacreen saver εμφανίζεται ένας σταυρός πάνω δεξιά. Έχει κανείς καμία ιδέα Ή καμία πρόταση για την περίπτωσή μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts