actorius Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τελικά θα κάνω κ εγώ το στάνταρ. Altec και 1777 για μικρής διάρκειας κλήσεις. Να ρωτήσω και κάτι χαζό, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Στο internet βγαίνω με dial-up. Λόγω προεπιλογής θα πρέπει να βάλω για αριθμό κλήσης το 1777 πριν τον επακ, έτσι?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τελικά θα κάνω κ εγώ το στάνταρ. Altec και 1777 για μικρής διάρκειας κλήσεις. Να ρωτήσω και κάτι χαζό, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Στο internet βγαίνω με dial-up. Λόγω προεπιλογής θα πρέπει να βάλω για αριθμό κλήσης το 1777 πριν τον επακ, έτσι?... Οχι δεν χρειαζεται, το ΕΠΑΚ χρεωνεται κατευθειαν στον οτε χωρις να κανεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 i karta liberty tis teledome apo oti kserw isxiei mono gia to vasiko programma kai oxi gia to 1. mallon giafto den sou tin esteilan apo oti exw diavasei edw mesa (gia ton filo pou kseftetai tin altec) i altec se kovei pio nwris apo tis 4 wres enw i teledome panta sto 4wro... ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amasuthalos Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τελικά θα κάνω κ εγώ το στάνταρ. Altec και 1777 για μικρής διάρκειας κλήσεις. Να ρωτήσω και κάτι χαζό, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Στο internet βγαίνω με dial-up. Λόγω προεπιλογής θα πρέπει να βάλω για αριθμό κλήσης το 1777 πριν τον επακ, έτσι?... ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ALPHAPHONE (νομιζω aphone.gr) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ADSL ΜΕΣΩ ALGONET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εγώ είμαι στην ALTEC με χρέωση για καθε κλήση 0,098 με απεριόριστη διάρκεια κλήσης για αστικά και υπεραστικά.Σε σύντομης διάρκειας αστικά και κλήσεις προς κινητά αλλά και διεθνείς χρησιμοποιώ σαν πρόθεμα το 1777 του ΟΤΕ.Νομίζω ότι ειναι η πιο συμφέρουσα περίπτωση. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalkalitsis_Alex Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 **Κλήσεις προς αριθμούς που ανήκουν σε αριθμοδοτικό φάσμα άλλων παρόχων πλην ΟΤΕ και ALTEC TELECOMS ή προέρχονται από φορητότητα To grafei sto site h altec gia to programa me to 0.99 to thl http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=153 ti ennoei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μιλάει για κλήσεις προς Αριθμούς πχ 211 212 για Αθήνα ή 2311 2312 Για Θεσσαλονίκη και για 210 2310 που έχουν μεταφερθεί εκτός ΟΤΕ και ΑΛΤΕΚ και κυρίως μιλάει για κλήσεις προς Free Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Καλημέρα σε όλους. Εγώ ψάχνω για μια εταιρεία χωρίς προεπιλογή φορέα που να δίνει άπειρες ώρες σε υπεραστικά. Υπάρχει κάποια που να δίνω κάποιο στανταρ ποσό το μήνα και να μου δίνει απεριόριστες ώρες ή να έχει τρελά χαμηλή χρέωση? Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μου θυμίζεις την διαφήμιση του παγωτού Δωδώνη... "μπορώ να έχω παγωτό χωνάκι την ώρα που το θέλω?"... Νομίζω πάντως ότι δεν υπάρχει αυτό που θέλεις σήμερα. Και εγώ που κάνω άπειρες ώρες υπεραστικά, κατέληξα στην Altec με τα 0,098 ανα κλήση και κατέληξα να γλυτώνω αρκετά λεφτά από το μπούρου μπούρου με την κοπέλα μου... Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Δύο είναι οι λύσεις για πολύ φθηνές υπεραστικές κατά τη γνώμη μου. Ή Άλτεκ ή Voip μέσω ΑΤΑ. Η δεύτερη επιλογή είναι εντελώς δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το αντίστοιχο τόπικ. Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-Αμερική (συμπληρώνω: και όχι μόνο :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoritis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μου θυμίζεις την διαφήμιση του παγωτού Δωδώνη... "μπορώ να έχω παγωτό χωνάκι την ώρα που το θέλω?"... Νομίζω πάντως ότι δεν υπάρχει αυτό που θέλεις σήμερα. Και εγώ που κάνω άπειρες ώρες υπεραστικά, κατέληξα στην Altec με τα 0,098 ανα κλήση και κατέληξα να γλυτώνω αρκετά λεφτά από το μπούρου μπούρου με την κοπέλα μου... Για τη γυναίκα μου το θέλω που όταν αρχίσει να μιλάει ξεχνάει να το κλείσει :cry: :cry: Τέλος πάντων θα δοκιμάσω με VOIP και βλέπουμε. Ευχαριστώ Παράθεση Ηράκλειο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 exei mipws kaneis aftin tin wra provlima me teledome proepilogi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 tipota kalutero apo to Voip paidia;)Alloios autes oi 2 pou anaferame poio panw einai to TOP!Ma to telapolis kai kati tetoia programmata me "proplhrwmeno"xrono omilias?Auta de sumferoun? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ακουσα μια διαφημιση της cosmoline η οποία λέει πως δινει αριθμούς. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Δινει γραμμές PSTN;; Αν ναι σε ποιές περιοχές; Τιμές; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ακουσα μια διαφημιση της cosmoline η οποία λέει πως δινει αριθμούς. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Δινει γραμμές PSTN;; Αν ναι σε ποιές περιοχές; Τιμές; Eικονικά τους δίνει. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ti enoeis? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 ti enoeis? Ότι μένεις συνδρομητής του ΟΤΕ και πληρώνεις ένα έξτρα πάγιο σε αυτούς για να έχεις έναν αριθμο. Όταν σε καλούν σε αυτόν απλά γίνεται προώθηση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Ότι μένεις συνδρομητής του ΟΤΕ και πληρώνεις ένα έξτρα πάγιο σε αυτούς για να έχεις έναν αριθμο. Όταν σε καλούν σε αυτόν απλά γίνεται προώθηση. Se ti tha mporouse na xrhshmeusei auto?:wacko: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Το οποίο πάγιο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2006 είναι δωρεάν. Ουσιαστικά δεν κερδίζεις .Μ'ονον η εταιρεία κερδίζει.Και εσύ εάν θα έχεις ένα πιο εύκολο αριθμό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Όταν έχουμε απόρρητο και απόκρυψη και βγαίνουμε με προεπιλογή εναλακτικού, χαλάει κάτι απο τα δύο αυτά; (καλά, το απόρρητο προφανώς οχι) αλλά η απόκρυψη ισχύει όπου κ αν τηλεφωνήσουμε - σταθερό, κινητό κλπ; Thanx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Η αποκρυψη χαλαει. Αλλα οι περισσοτεροι εναλλακτικοι εχουν συνηθως αποκρυψη προς τα κινητα, προς σταθερα δε γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Η αποκρυψη χαλαει. Αλλα οι περισσοτεροι εναλλακτικοι εχουν συνηθως αποκρυψη προς τα κινητα, προς σταθερα δε γνωριζω. Χαλάει? Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι εναλλακτικοί υπακούν την ρύθμιση του ΟΤΕ για την απόκρυψη, και έτσι αν κάποιος έχει το τηλέφωνό του απόρρητο, μένει έτσι... Και το ξέρω τόσο από προσωπική εμπειρία όσο και απο εργασιακή σε εναλλακτικούς... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Όταν έχουμε απόρρητο και απόκρυψη και βγαίνουμε με προεπιλογή εναλακτικού, χαλάει κάτι απο τα δύο αυτά; (καλά, το απόρρητο προφανώς οχι) αλλά η απόκρυψη ισχύει όπου κ αν τηλεφωνήσουμε - σταθερό, κινητό κλπ; Thanx! :) Η απόκρυψη ισχύει κανονικά... Θα πρέπει να μπει κανόνας στο τηλεφωνικό κέντρο του εναλλακτικού που να αναιρεί την απόκρυψη ειδικά για σενα για να έχεις πρόβλημα. Κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να γίνει. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Εγω νομιζα οτι χαλαει... αλλα για να το λενε 2 μελη κατι παραπανω θα ξερουν. Sorry my bad :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Απ'ότι ξέρω η απόκρυψη του ΟΤΕ ισχύει για τον τελικό συνδρομητή και όχι για τον "ενδιάμεσο" πάροχο. Δηλαδή αν έχεις απόκρυψη, ο πάροχος μπορεί να δει κανονικά το νούμερό σου, δεν μπορεί να το δει όμως αυτός τον οποίον καλείς. Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts