gbras Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Telepassport πολυ φθηνη και αριστη ποιοτητα ηχου.Κανενα προβλημα απολυτως. Εμενα να σκεφτηται με συνδεσαν χωρις να εχω κανει καν αιτηση. Καλο αυτο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy edose se olous tous xristes pou einai me pistotiki karta 60 lepta dorean apo 7 iouliou os 7 avgoustou sta topika... Yup. :) Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbras Εμενα να σκεφτηται με συνδεσαν χωρις να εχω κανει καν αιτηση. Καλο αυτο ε? Το καλό πού το είδες;;; :wacko: Μήπως κάτι άλλο ήθελες να γράψεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Οχι αυτο ακριβως ηθελα να γραψω. Ζητησα την αιτηση πριν ενα μηνα και μου ειχαν ενεργοποιησει τη συνδεση απο 29/1/2003. Τωρα πως εγινε αυτο ...ουτε αυτοι ξερουν. Με πηραν μαλιστα τηλεφωνο να με ρωτησουν γιατι τοσο καιρο δε χρησιμοποιουσα τη συνδεση!!http://smilies.sofrayt.com/%5E/r/dance.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Έλα Αλέκο πόσους συνδρομητές είπες έχει η Telepassport!!!! Και πόσοι είναι πραγματικοί!!! Εμ! ετσι και η... RebelCom γίνετε η no.1 εταιρία!!! Σαν πολλά ψεματάκια μας λένε και αρχίζω να ανησυχώ. Μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτώ πριν την δοκιμάσω....Αλέκο!;!; Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbras Οχι αυτο ακριβως ηθελα να γραψω. Ζητησα την αιτηση πριν ενα μηνα και μου ειχαν ενεργοποιησει τη συνδεση απο 29/1/2003. Τωρα πως εγινε αυτο ...ουτε αυτοι ξερουν. Με πηραν μαλιστα τηλεφωνο να με ρωτησουν γιατι τοσο καιρο δε χρησιμοποιουσα τη συνδεση!!http://smilies.sofrayt.com/%5E/r/dance.gif Δεν σε καταλαβαίνω.. :blink: Και χρησιμοποιείς μια υπηρεσία που δεν ζήτησες, αλλά και το θεωρείς καλό; Υπάρχει συμβόλαιο με τα στοιχεία σου ή του πατέρα σου τελοσπάντων και είναι υπογεγραμμένο; Έτσι που τα λες τα πράγματα είναι σαν να γράφουν συνδρομητές αυθαίρετα... Κάτι που όπως καταλαβαίνεις σηκώνει μήνυση αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rebel21 Έλα Αλέκο πόσους συνδρομητές είπες έχει η Telepassport!!!! Και πόσοι είναι πραγματικοί!!! Εμ! ετσι και η... RebelCom γίνετε η no.1 εταιρία!!! Σαν πολλά ψεματάκια μας λένε και αρχίζω να ανησυχώ. Μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτώ πριν την δοκιμάσω....Αλέκο!;!; Oλα ειναι σχετικα φιλε μου! Παντως εχει τις περισσοτερες συνδεσεις απ ολους!Τωρα ποσοι μιλουν ειναι αλλο θεμα.. Παντως Telepassport και Τellas βλεπω να εδραιωνονται γερα στην αγορα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind01 Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 nai exoyn aytomato grapsimo pairnoyn ena katalogo toy ote kai kanoyn syndeseis asxeta an den milaei kaneis me aytes (kai pws na milhseis afoy den to ksereis h an to ksereis den bgazeis grammh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον wind01 nai exoyn aytomato grapsimo pairnoyn ena katalogo toy ote kai kanoyn syndeseis asxeta an den milaei kaneis me aytes (kai pws na milhseis afoy den to ksereis h an to ksereis den bgazeis grammh Επειδη εχω κανει συνδεση νομιζω οτι δεν φτανει μονο ενα ονομα κι ενα τηλ αλλα χρειαζεται και το αφμ και διευθυνση και αλλα που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και δεν βρισκονται στους καταλογους! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Οντως χρειαζονται και προσωπικα στοιχεια. Περιμενω να μου ερθει η αιτηση που υποτιθεται οτι ειναι υπογεγραμμενη απο τον πατερα μου! Να τη δω..... :whistle: Παντως εως τωρα δεν εχω παραπονο απο την εταιρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Μπορει να μου πει καποιος ποια απο τις καρτες προπληρωμενου χρονου για αστικες κλησεις κανει και αποκρυψη στον αριθμο του τηλεφωνου????Εννοω να μην εμφανιζει το κανονικο μου αριθμο σε αυτον που θα καλεσω.....thanks in advance....... :alien: :alien: :alien: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Επειδη εχω κανει συνδεση νομιζω οτι δεν φτανει μονο ενα ονομα κι ενα τηλ αλλα χρειαζεται και το αφμ και διευθυνση και αλλα που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και δεν βρισκονται στους καταλογους! Πολύ σωστά, το ΑΦΜ το θέλει η εταιρία για να κάνει ταυτοπροσωπεία και να μη χάσει τα λεφτά της. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι δε γνωρίζουν ότι είναι στην telepassport και επομένως δεν κάνουν τηλεφωνήματα. Όμως η εταιρία διαφημίζει ότι είναι νο.1 στις συνδέσεις άσχετα αν είναι νο.4 στο airtime, δηλαδή αν κάνεις μια απλή διαιρεση θα διαπιστώσεις ότι ο μέσος όρος ομιλίας ενός συνδρομητή της είναι λιγότερο απο 5' την ημέρα. Σέβομαι τις επιλόγες του κόσμου, όπως και αποδέχομαι ότι πρέπει να είναι καλή στις υπηρεσίες της, αλλά την κοροϊδία δεν την ανέχομαι και ίδιαίτερα αν γίνεται, άμεσα, εις βάρος μου. (με ποίο δικαίωμα κάποιος να βάλει το όνομα μου σε μια αιτηση;) Η ΕΕΤΤ θα είναι καλό να προστατεύει τους καταναλωτές από τέτοιες καταστάσεις, διότι αν και δεν είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς, είναι όμως μια αρχή στο ανήθικο Marketing. Επείδη το Marketing το έχω σπουδάσει και το εξασκώ νιώθω περισσότερο αηδία όταν βλέπω κάποιους να κάνουν αρπαχτές με αυτό τον τρόπο. Ντροπή! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Μπορει να μου πει καποιος ποια απο τις καρτες προπληρωμενου χρονου για αστικες κλησεις κανει και αποκρυψη στον αριθμο του τηλεφωνου????Εννοω να μην εμφανιζει το κανονικο μου αριθμο σε αυτον που θα καλεσω.....thanks in advance....... Αν και πιστεύω ότι ισχύει σε όλες τις κάρτες, έχω δοκιμάσει smartalk και νομίζω και talk talk και αναγνώριση δεν γίνεται. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rebel21 Αν και πιστεύω ότι ισχύει σε όλες τις κάρτες, έχω δοκιμάσει smartalk και νομίζω και talk talk και αναγνώριση δεν γίνεται. Τhanks rebel...... Θα δοκιμασω μια απο τις 2 αν ειναι.... :) :) :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 8a simfoniso me ton rebel. To problima einai oti ta pragmata einai akoma sxetika anekselegkta kai h EET mallon akoma organontetai... opos kai na xei mono Tellas, Forthnet einai sigouro oti 8a epikratisoun tora oles oi alles .... paizetai oso gia thn starcom h etairia htan gia founto alla so8ike apo sponta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 kamia anakoinosi tis telepassport gia topika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eNeRGy kamia anakoinosi tis telepassport gia topika? Δεν θα αργήσει νομίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. August 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2003 Τα μηνύματα σχετικά με τη βιωσιμότητα των εναλλακτικών μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα. Ευχαριστώ, Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον skonsta telepassport h lannet kai sta 5 lepta peftei h grammi h akouo parasita kai echo? Auti ti stigmi h Forthnet, Tellas, Vodafone exoun ta pleon aksiopista diktya enallaktikis tilefonias kai gi auto einai kai ta pio akriva. Diladi oti plironeis pairneis vodafone?????????????? Άρχισε να λειτουργεί η σταθερή κ δεν το πήρα χαμπάρι;? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Εγώ έλεγα να βάλω forthnet αλλά μετά απ' όσα διάβασα εδώ για αυξήσεις στα τιμολόγια της μάλλον για tellepassport με βλέπω... σωστός? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Προσωτικά προτιμώ την TelePassport. :p Δεν με ενδιαφέρει που δέν έχει αστική. Μετά απο υπολογισμό που έκανα συμπέρανα οτι για να μην με συμφέρει η TelePassport πρεπει το 65% και πάνω της αξίας του λογαριασμού μου να είναι αστικές. Εμένα οι αστικές μου αποτελούν το 35-40% περιπου της αξίας. Βρίσκω ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οτι δεν έχει ελάχιστη χρέωση στα κινητά (βλέπε Τellas, Forthnet). Αμα κάνω κλήση σε Telestet και πω "είσαι σπίτι; να σε πάρω εκέι;" η TelePassport θα με χρεώσει 0,03 ενώ η Forthnet ή η Tellas, τουλάχιστον 0,20. :eek: Νομίζω οτι υπάρχει κάποια διαφορά... Απο ποιότητα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν ήθελα άριστη ποιότητα θα παρέμενα στον ΟΤΕ. Με προβλημάτισε λίγους μήνες με την q :mad: . Αλλα ξεπεράστηκε και αυτό. :) Οσο για τους συνδρομητές της ισως τα νούμερα να είναι λίγο υπερβολικά αλλά σίγουρα είναι πάρα πολλοί. Μην ξεχνάτε οτι λειτουργεί απο το 1998. :!: :!: Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την γνώμη μου. Θα χαρώ πολύ να με διορθώνατε εαν εκάνα κάποιο λάθος ή εαν διαφωνείτε σε κάτι. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον telePS . Μην ξεχνάτε οτι λειτουργεί απο το 1998. :!: :!: Πως γίνετε αυτό ? :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. August 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2003 ιδρυθηκε το 1998 αλλα επισημως λειτουργει απο την στιγμη που ανοιξε η αγορα... δηλαδη απο 1-1-2002 αν δεν κανω λαθος οταν βγηκαν κ οι υπολοιποι παροχοι στο σεργιανι για πελατες... αν κανω λαθω στην ημερομηνια διορθωστε με!παντως οντως στην ελλαδα η τελεπας ιδρυθηκε το 1998 Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivosgr Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 ACN με διαφορά. Η TELLAS είναι πανάκριβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nivosgr ACN με διαφορά. Η TELLAS είναι πανάκριβη Οχι και με διαφορα. 1) Χρεωνει τη προεπιλογη και μαλιστα 8.5Ε 2) Η χρεωση προς Q ειναι 55% πιο πανω απο τον ΟΤΕ Telepassport ή Starcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts