geodimis Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Παιδιά καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για εναλλακτικό πάροχο φθηνότερο του ΟΤΕ προφανώς με αποκλειστική χρήση σε αστικές κλήσεις! Εκτος του teledome unlimited2 που προαναφέρθηκε τι άλλο έχετε να προτείνετε;Το σύνολο του λογαριασμόυ κυμαίνεται στα 50-60 ευρώ...Σημειωτέον δεν με καλύπτει το δίκτυο της Vivodi..Ευχαρσιτώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παιδιά καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για εναλλακτικό πάροχο φθηνότερο του ΟΤΕ προφανώς με αποκλειστική χρήση σε αστικές κλήσεις! Εκτος του teledome unlimited2 που προαναφέρθηκε τι άλλο έχετε να προτείνετε;Το σύνολο του λογαριασμόυ κυμαίνεται στα 50-60 ευρώ...Σημειωτέον δεν με καλύπτει το δίκτυο της Vivodi..Ευχαρσιτώ προκαταβολικά! Ισως να σε συμφέρει κάποιο πρόγραμμα τύπου flat-rate 0,097. Αυτό βέβαια εξαρτάται απο την διάρκεια των κλήσεων σου. Επειδή ανέφερες οτι η Vivodi δεν σε καλύπτει δείχνεις οτι ενδιαφέρεσαι να κόψεις τον ΟΤΕ και να έχεις γραμμή με dsl. Κάνω λάθος; Αν οχι ρίξε μια ματιά και στην tp. Νομίζω καλύπτει στο Χαλάνδρι. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Ισως να σε συμφέρει κάποιο πρόγραμμα τύπου flat-rate 0,097. Αυτό βέβαια εξαρτάται απο την διάρκεια των κλήσεων σου. Επειδή ανέφερες οτι η Vivodi δεν σε καλύπτει δείχνεις οτι ενδιαφέρεσαι να κόψεις τον ΟΤΕ και να έχεις γραμμή με dsl. Κάνω λάθος; Αν οχι ρίξε μια ματιά και στην tp. Νομίζω καλύπτει στο Χαλάνδρι. Βασικά με ενδιαφέρει για την περιοχή της Πανόρμου..η tp έει αναπτύξει δικό της δίκτυο σαν την vivodi;Γενικά αξίζει εναλλακτικός για αστικές κλήσεις ή τσάμπα παιδεύομαι;Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Βασικά με ενδιαφέρει για την περιοχή της Πανόρμου..η tp έει αναπτύξει δικό της δίκτυο σαν την vivodi;Γενικά αξίζει εναλλακτικός για αστικές κλήσεις ή τσάμπα παιδεύομαι;Ευχαριστώ και πάλι! Στα βασικά προγράμματα των εναλλακτικών η διαφορά είναι πάρα πολύ μικρή. 0,026 ο ΟΤΕ - 0,023 η Q (η φθηνότερη). Αν κόψεις τον ΟΤΕ βάλεις άλλο δίκτυο οι αστικές εχουν: 0,019 στην Vivodi 0,021 στην TelePassport Φυσικά δεν το συζητάω να αλλάξεις δίκτυο μόνο για να έχεις φθηνότερες αστικές. Σου είπα και πριν οτι αν κάνεις ΜΕΓΑΛΕΣ κλήσεις βάλε πρόγραμμα flat-rate με 0,097 ανα κλήση. Διαφορετικα αν δεν θέλεις να παιδεύεσαι βάλε πΟΤΕπιλογές. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Γεια χαρά! Πριν περίπου 10 μέρες γράφτηκα συνδρομητής στην Altec, πρόγραμμα Σταθερή Διαρκειας. Ξέρει κάποιος πότε θα έρθει ο κωδικός μου για την on-line παρακολούθηση του λογαριασμού; To προφανές είναι μαζί με τον 1ο λογαριασμό, απλά ρωτάω μήπως έρχεται καμμιά επιστολή νωρίτερα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Γεια χαρά! Πριν περίπου 10 μέρες γράφτηκα συνδρομητής στην Altec, πρόγραμμα Σταθερή Διαρκειας. Ξέρει κάποιος πότε θα έρθει ο κωδικός μου για την on-line παρακολούθηση του λογαριασμού; To προφανές είναι μαζί με τον 1ο λογαριασμό, απλά ρωτάω μήπως έρχεται καμμιά επιστολή νωρίτερα. Ευχαριστώ. Πρέπει από μόνος σου να ενδιαφερθείς και μάλιστα να πιέσεις αν δεν θέλεις να περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό. Πάρε στο 13813 και πες ότι θέλεις τους κωδικούς. Το πιθανότερο είναι να σου τους δώσουν αφού σε καλέσουν αυτοί αργότερα (για ταυτοποίηση). Αν σου αρχίσουν τα μα και τα μου, πες ότι εσύ τώρα τους θέλεις. Εγώ έτσι είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Πρέπει από μόνος σου να ενδιαφερθείς και μάλιστα να πιέσεις αν δεν θέλεις να περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό. Πάρε στο 13813 και πες ότι θέλεις τους κωδικούς. Το πιθανότερο είναι να σου τους δώσουν αφού σε καλέσουν αυτοί αργότερα (για ταυτοποίηση). Αν σου αρχίσουν τα μα και τα μου, πες ότι εσύ τώρα τους θέλεις. Εγώ έτσι είχα κάνει. Ετσι ακριβως ειχα κανει κι εγω !!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Παιδια λιγο δυσκολο να τους βρω:( :( αλλα...αν τους βρω θα τους γραψω το βραδακι Λογαριασμοι αφαντοι!!!!Οταν τους ψαχνεις τοτε χανονται!!!οταν ερχονται ομως για να τους πληρωσεις... Λοιπον παιδια η altec εχει καλες προσφορες??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Φιλε μου αποφασισε τι θελεις ακριβως για να σε βοηθησουμε. Πεταγεσαι απο το ενα στο αλλο και σε χανω :D Η γνωμη μου ειναι να βαλεις teledome που με 25 ευρω το μηνα μιλας οσο θες εντος Ελλαδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp2409 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Aν μιλάς πολύ σε αστικά και υπεραστικά θα σου πρότεινα το Τελλας 50%. Όπου μετά το 3ο λεπτό σε αστικα και υπεραστικά η χρέωση μειώνεται κατά 50%. Λεπτομέρειες στο site της Τελλας. Υπάρχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδρομή 3€ χωρίς το ΦΠΑ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp2409 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Γνωρίζετε όμως ότι στη Τελεντομ χρεώνεστε την κλήση ακόμα κι αν δεν απαντήσει αυτός πουκαλείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp2409 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ισως να σε συμφέρει κάποιο πρόγραμμα τύπου flat-rate 0,097. Αυτό βέβαια εξαρτάται απο την διάρκεια των κλήσεων σου. Επειδή ανέφερες οτι η Vivodi δεν σε καλύπτει δείχνεις οτι ενδιαφέρεσαι να κόψεις τον ΟΤΕ και να έχεις γραμμή με dsl. Κάνω λάθος; Αν οχι ρίξε μια ματιά και στην tp. Νομίζω καλύπτει στο Χαλάνδρι. Τελλας 50%.Με 3 ευρώ συνδρομή το μήνα ,μετά το 3ο λεπτό η χρέωση μειώνεται κατά 50% και σε αστικά και σε υπεραστικά. Συγκεκριμένα: στις αστικές κλήσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, η χρέωση χωρίς το ΦΠΑ είναι 0,024 € ανά λεπτό και μετά το 3ο λεπτό η χρέωση είναι 0,012€.Είναι πολύ συμφέρον πρόγραμμα. Ενημέρωση και ενεργοποίηση στο 13800 24 ώρες το 24ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Γνωρίζετε όμως ότι στη Τελεντομ χρεώνεστε την κλήση ακόμα κι αν δεν απαντήσει αυτός πουκαλείς Αυτό ισχύει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Οχι ρε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Πρέπει από μόνος σου να ενδιαφερθείς και μάλιστα να πιέσεις αν δεν θέλεις να περιμένεις τον πρώτο λογαριασμό. Πάρε στο 13813 και πες ότι θέλεις τους κωδικούς. Το πιθανότερο είναι να σου τους δώσουν αφού σε καλέσουν αυτοί αργότερα (για ταυτοποίηση). Αν σου αρχίσουν τα μα και τα μου, πες ότι εσύ τώρα τους θέλεις. Εγώ έτσι είχα κάνει. Φίλε minovg αυτό ακριβώς έκανα σήμερα, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη. Είπα στο παιδί που απάντησε: "απο την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν να πάρω εσας για να ενεργοποιήσετε τώρα τα user και password.":p Μου ζήτησε ΑΦΜ και σε 2 λεπτά μου είχε βγάλει user και pass. Στα 5 λεπτά μπορούσα να μπω κ στο λογαριασμό μου online.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Τελλας 50%.Με 3 ευρώ συνδρομή το μήνα ,μετά το 3ο λεπτό η χρέωση μειώνεται κατά 50% και σε αστικά και σε υπεραστικά. Συγκεκριμένα: στις αστικές κλήσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, η χρέωση χωρίς το ΦΠΑ είναι 0,024 € ανά λεπτό και μετά το 3ο λεπτό η χρέωση είναι 0,012€.Είναι πολύ συμφέρον πρόγραμμα. Ενημέρωση και ενεργοποίηση στο 13800 24 ώρες το 24ωρο. Δηλαδή εκτός απο το πάγιο πρέπει να μιλήσουμε 3 λεπτά για να έχουμε χαμηλότερη τιμή. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα προγράμματα. Ενεργοποίηση ΑΜΕΣΑ στο 13800. Ξέχασες να μας πείς ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ :mad: :mad: Και αφού τα καταφέρει να ζητήσει διακοπή, η διακοπή θα γίνει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.:mad: :mad: :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Αν μιλάει για τόση ώρα,δηλαδή 4 λεπτά και πάνω καλύτερα να βάλει ένα από τα προγράμματα των Altec,Telepassport(είναι ελάχιστα πιο φθηνό από τις άλλες 2),Teledome πού χρεώνεσαι μια τιμή όσο και αν μιλήσεις ή μπορεί να βάλει το flat rate στην Teledome με 24€ τον μήνα και μιλάει όσο θέλει! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 kp2409: Αυτό που είπες ότι και καλά χρεώνεσαι ακόμα και να μην απαντήσει είναι τελείως άκυρο!Αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην παραπλανείς ή αν το κάνεις επίτηδες.......σταμάτα το!!!Γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο που του προτείνει ένα πρόγραμμα εντελώς γελοίο και ασύμφορο αυτή την στιγμή!Άκου εδώ και πάγιο!Εδώ πέρα κάνουμε αμάν να γλυτώσουμε το πάγιο του ΟΤΕ κι εσύ μας μιλάς και για άλλα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εγω προσφατα εκανα στην ακρη την telepassport και εκανα forthnet...δεν ξερω κατα ποσο θα με συμφερει... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μαλλον δεν θα σε συμφερει. U know, timokatalogos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εγω προσφατα εκανα στην ακρη την telepassport και εκανα forthnet...δεν ξερω κατα ποσο θα με συμφερει... Ομως στα Αστικα, Υπεραστικά, Διεθνή η tp έχει χαμηλότερες χρεώσεις και Εαν ομως ο κυριος ογκος είναι κλησεις προς κινητά διαρκειας μικρότερης απο λεπτο σε συμφέρει η tp. Αν έχεις και αρκετές κλήσεις κάτω των 30sec... προτείνω επιστροφή. Νομίζω πως το μοναδικο + της forthnet ειναι οτι τα αστικά τα χρεώνει ανα sec μετα τα 2 λεπτά. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfghjkl Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Μακριά απο Τελλας. Δεν έχει καθόλου καλή εξυπηρέτηση και είναι σχετικά ακριβή. Αν θέλεις να διακόψεις περιμένεις ένα μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Νομίζω πως το μοναδικο + της forthnet ειναι οτι τα αστικά τα χρεώνει ανα sec μετα τα 2 λεπτά. Επίσης: Με forthnet έχεις χρέωση ανά δευτερόλεπτο (ελάχιστη 1 λεπτό) στις κλήσεις προς κινητά. Έτσι γλιτώνεις τον ληστρικό ρυθμό ανά 30'' της tp. (Συνοπτικά για κλήσεις πάνω του λεπτού, συμφέρει η forthnet.) Με Forthnet κερδίζεις κάποιον δωρεάν χρόνο ομιλίας ανάλογα με τον μηνιαίο λογαριασμό. Μπορεί να μην είναι τίποτα σημαντικό, αλλά η tp δεν προσφέρει κάτι παρόμοιο. Με Forthnet δεν πληρώνεις πάγιο αποστολής τιμολογίου 0,60 , όπως στην tp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Επίσης: Με forthnet έχεις χρέωση ανά δευτερόλεπτο (ελάχιστη 1 λεπτό) στις κλήσεις προς κινητά. Έτσι γλιτώνεις τον ληστρικό ρυθμό ανά 30'' της tp. (Συνοπτικά για κλήσεις πάνω του λεπτού, συμφέρει η forthnet.) Νομίζω οτι αυτό το εξήγησα, αναλύοντας πλήρως σε ποιά περίπτωση τον συμφέρει η tp. Ληστρικός - ξεληστρικός είναι η μοναδική μαζι με την q που έχει ελάχιστη χρέωση στα κινητά τα 30''. Με Forthnet δεν πληρώνεις πάγιο αποστολής τιμολογίου 0,60 , όπως στην tp. Αυτό είναι σωστό! Επίσης η forthnet προσφέρει και e-bill. Κάνω λάθος; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Οχι δεν κανεις λαθος, οντως προσφερει e-bill. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts