BET_ON_ME Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Το Σταθερη Απεριοριστη της Altec Telecoms δεν περιλαμβανει στις δωρεαν κλησεις, τις κλησεις προς αστικους και υπεραστικους προορισμους αλλων παροχων εκτος απο ΟΤΕ και Altec. Που σημαινει οτι αν καλεσεις εναν αριθμο που π.χ. ανηκει στη Forthnet τοτε θα χρεωθεις 0,0286/λεπτο κλησης. Emena sto service tous mou eipan to eksis.Oi dwrean klhseis exoun na kanoun me olous tous arithmous,akomh ki aftous pou exoun ws proepilogh forea altec.lannet,cosmoline kai paei legontas, ektos an aftoi oi arithmoi einai peran tou ote..me liga logia idiokthto diktyo forthnet... Mou ta eipan swsta h na parw avrio na zhthsw dieykriniseis? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ακριβώς το ίδιο πράγμα λέτε. Η προεπιλογή φορέα δεν έχει καμία σημασία για τις εισερχόμενες κλήσεις. Αν η γραμμή του καλούμενου ανήκει στον οτε δε χρεώνεσαι, αν όμως δεν ανήκει στον οτε τότε χρεώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Emena sto service tous mou eipan to eksis.Oi dwrean klhseis exoun na kanoun me olous tous arithmous,akomh ki aftous pou exoun ws proepilogh forea altec.lannet,cosmoline kai paei legontas, ektos an aftoi oi arithmoi einai peran tou ote..me liga logia idiokthto diktyo forthnet... Mou ta eipan swsta h na parw avrio na zhthsw dieykriniseis? :) Σωστα σου τα ειπαν...τα ιδια γραφω κι εγω παραπανω. Αν σε μια γραμμη χρησιμοποιεις καποιο παροχο μεσω προεπιλογης φορεα, η γραμμη εξακολουθει να υπαγεται στον ΟΤΕ. :) ...με προλαβε ο aiolos :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Μεταξύ Lannet και Forthnet τί προτείνετε για απεριόριστα αστικά και υπεραστικά? Με ενδιαφέρει ή άποψη ατόμων που χρησιμοποιούν τη μία ή την άλλη εταιρία. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του ήχου. Δε θέλω να υπάρχει καθυστέρηση η θόρυβος στον ήχο. Παλιά είχα Forthnet και είχε χάλια ποιότητα ήχου, σαν να μιλούσα από κινητό! Για τη Lannet δε γνωρίζω τίποτα. Έχει κανείς από σας το πρόγραμμα MILA Lannet να μας πεί εντυπώσεις? Για ΤΕLLAS δε θέλω ούτε να ακούσω. Με ταλαιπώρησαν μήνες για μια διακοπή. Σας συμβουλεύω να μην μπλέξετε ΠΟΤΕ με την TELLAS. Μακρυά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας χωρίς πάγιο αλλά να προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας. Είχα παλιότερα Vivodi Classic και είχα κάθε μήνα 60 δωρεαν λεπτά αστικές τον μήνα αλλά τώρα δεν το βλέπω στο σαιτ τους. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Θέλω τη γνώμη όσων κάνουν χρήση είτε του προγράμματος Forthnet εθνικά 24 ή HOL Voice GR ελεύθερα. Έχουν ίδιο πάγιο €17,90 με προεπιλογή φορέα και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά Ελλάδας. Την Tellas την αποκλείω λόγω αριθμού συνδρομητών και κακής εξυπηρέτησης πελατών. Όποιος κάνει χρήση είτε Forthnet είτε HOL ας πει μια γνώμη. Πχ η γραμμή παρουσιάζει προβλήματα κατά την προσπάθεια τερματισμού κλήσης σε ώρες αιχμής; Η ποιότητα επικοινωνίας είναι γενικώς αποδεκτή; Άλλα προβλήματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jupiter7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε : Έχω ΟΤΕ και έχω DSL σύνδεση ιντερνετ ( και γραμμή) με την HOL. Θέλω να βάλω Forthnet εθνικά 24. Γίνεται ή υπάρχει πρόβλημα με το ιντερνετ που είναι σε άλλη εταιρεία? Στην περιοχή μου παρέχεται ιδιόκτητο δίκτιο της Forthnet αυτή την στιγμή. Αν γίνεται και προχωρήσω στο πρόγραμμα εκτός από το Ιντερνετ οι χρεώσεις θα είναι 17,90 τον μήνα χωρίς καμία άλλη επιβάρυση στον ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 @elephant Χρησιμοποιώ το Εθνικά 24 από το Γενάρη. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Είτε σε ώρες αιχμής είτε σε μη αιχμής, τα τηλεφωνήματα γίνονται απροβλημάτιστα. @Jupiter7 Εφόσον θες, μπορείς να ενεργοποιήσεις το εθνικά24 (υποχρεωτικά με προεπιλογή) ανεξάρτητα αν έχεις ή όχι internet από forthnet. Αν ωστόσο θέλεις να μεταβείς στο ιδιόκτητο (η διαδικασία θα πάρει τουλάχιστον ένα μήνα) τότε υπάρχουν 3 πακέτα: 1)1-bill 10Mbps (shared llu): θα πληρώνεις 25€/μήνα στη forthnet για το internet καθώς επίσης το πάγιο γραμμής στον ΟΤΕ και ότι άλλο πληρώνεις για τις κλήσεις σου (οτε,hol ή forthnet) 2)2Play (full llu): θα πληρώνεις 39,90€/μήνα στη forthnet για internet+απεριόριστα αστικά/υπεραστικά. Και επιπλέον με χρονοχρέωση ότι κλήσεις κάνεις προς κινητά ή διεθνή. Στον οτε τίποτα. 3)2Play SoHo (full llu): θα πληρώνεις 24,90€/μήνα στη forthnet για internet για από εκεί και πέρα ότι κλήσεις κάνεις προς αστικά/υπεραστικά/κινητά/διεθνή με χρονοχρέωση. Στον οτε τίποτα. Στις περιπτώσεις 2 και 3, θα είσαι αποκλειστικός πελάτης της Forthnet και δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς άλλον πάροχο για τηλεφωνία μέσω 4ψήφιου κωδικού(πχ hol). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Στο θέμα της ποιότητας του ήχου πιστεύω ότι καλύτερη είναι η Tellas. Είχα πριν από 2 χρόνια και στην Αθήνα και στην Ηγουμενίτσα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα. Τώρα αν θέλεις να κάνεις διακοπή, άστο καλύτερα. Είναι η χειρότερη εταιρία σε αυτό τον τομέα. Όταν ήθελα να διακόψω μου σπάσανε τα νεύρα. Τους άφησα λοιπόν απλήρωτο για μερικούς μήνες λογαριασμό 200 ευρώ και το κόψανε από μόνοι τους λόγω ανεξόφλητου υπολοίπου. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Υπαρχει περιπτωση να καταργηθει το υποχρεωτικο παγιο στον ΟΤΕ;Με πηρε πριν λιγο μια κοπελα απο τη forthnet κ μου ειπε οτι θα μπορω να ειμαι γραμμενος στη forthnet κ δε θα χρειαζεται να πληρωνω παγιο ΟΤΕ...ισχυει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μεταξύ Lannet και Forthnet τί προτείνετε για απεριόριστα αστικά και υπεραστικά? Με ενδιαφέρει ή άποψη ατόμων που χρησιμοποιούν τη μία ή την άλλη εταιρία. Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του ήχου. Δε θέλω να υπάρχει καθυστέρηση η θόρυβος στον ήχο. Παλιά είχα Forthnet και είχε χάλια ποιότητα ήχου, σαν να μιλούσα από κινητό! Για τη Lannet δε γνωρίζω τίποτα. Έχει κανείς από σας το πρόγραμμα MILA Lannet να μας πεί εντυπώσεις? Για ΤΕLLAS δε θέλω ούτε να ακούσω. Με ταλαιπώρησαν μήνες για μια διακοπή. Σας συμβουλεύω να μην μπλέξετε ΠΟΤΕ με την TELLAS. Μακρυά! Τελικώς.....έβαλα FORTHNET με προεπιλογή και κοινώς "την πάτησα"!!! Χάλια ποιότητα ήχου. Κάτι παρόμοιο με τον ήχο μιλώντας σε κινητό! Πλήρης απογοήτευση! Τι άλλο προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Υπαρχει περιπτωση να καταργηθει το υποχρεωτικο παγιο στον ΟΤΕ;Με πηρε πριν λιγο μια κοπελα απο τη forthnet κ μου ειπε οτι θα μπορω να ειμαι γραμμενος στη forthnet κ δε θα χρειαζεται να πληρωνω παγιο ΟΤΕ...ισχυει;;; ΝΑΙ μπορείς να ''φύγεις'' απο τον οτε ΕΝΤΕΛΏΣ και πας πλέων στην forthnet ΜΕ 25€(μόνο πάγια) η 39.90€(με δωρεάν αστικές-υπεραστικές κλήσεις) το μήνα Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 ΝΑΙ μπορείς να ''φύγεις'' απο τον οτε ΕΝΤΕΛΏΣ και πας πλέων στην forthnet ΜΕ 25€(μόνο πάγια) η 39.90€(με δωρεάν αστικές-υπεραστικές κλήσεις) το μήνα Άν θέλεις να μιλάς στο σταθερό με ποιότητα ήχου σαν από κινητό, τότε βάλε FORTHNET όπως την πάτησα εγώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Άν θέλεις να μιλάς στο σταθερό με ποιότητα ήχου σαν από κινητό, τότε βάλε FORTHNET όπως την πάτησα εγώ!! κατσε ! εχεις χάλια ποιότητα με το ιδιόκτητο η με απλη προεπιλογή ???(αυτο ειναι βασικο!!) γιατι στο ιδιόκτητο δεν εισαι σιγουρα (εχει διαφορα)! ΝΑΙ με προεπιλογή ΜΠΟΡΕΙ Η με 1789 γιατί είσαι μέσω οτε και εξαρτάτε απο περιοχή , φερεσιχνο ,παλαιότητα καλωδίων κ.α) ΜΗΝ μπερδεύετε προεπιλογή (μέσω οτε) με το ιδιόκτητο δίκτυο ΧΩΡΙς οτε (είτε forthnet η άλλης εταιρίας) edit : ο "adi_nrg" μιλάει για ιδιόκτητο εσυ "damierom" σίγουρα μιλάς για προεπιλογή η με 1789 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 κατσε ! εχεις χάλια ποιότητα με το ιδιόκτητο η με απλη προεπιλογή ???(αυτο ειναι βασικο!!) γιατι στο ιδιόκτητο δεν εισαι σιγουρα (εχει διαφορα)! ΝΑΙ με προεπιλογή ΜΠΟΡΕΙ Η με 1789 γιατί είσαι μέσω οτε και εξαρτάτε απο περιοχή , φερεσιχνο ,παλαιότητα καλωδίων κ.α) ΜΗΝ μπερδεύετε προεπιλογή (μέσω οτε) με το ιδιόκτητο δίκτυο ΧΩΡΙς οτε (είτε forthnet η άλλης εταιρίας) Όντως έχω προεπιλογή και έχω αγανακτήσει!!!!!!!! Ήμουν ΤΕΛΛΑΣ με πολύ καλή ποιότητα ήχου αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπιση ως πελάτη κι έτσι αποσυνδέθηκα και πήγα στη FORTHNET αλλά εδώ με απογοήτευσε ο ήχος. Τί άλλη λύση μου προτείνετε από ΕΜΠΕΙΡΙΑ κι όχι από ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 H HOL έχει καλύτερη ποιότητα ήχου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 H HOL έχει καλύτερη ποιότητα ήχου; Δεν έχω δοκιμάσει. Θα ήθελα να μάθω κι εγώ. Αν έχει βάλει κάποιος ας μας πει. Υπόψιν οτι μιλάμε για προεπιλογή κι όχι για ιδιόκτητα δύκτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Όντως έχω προεπιλογή και έχω αγανακτήσει!!!!!!!! Ήμουν ΤΕΛΛΑΣ με πολύ καλή ποιότητα ήχου αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπιση ως πελάτη κι έτσι αποσυνδέθηκα και πήγα στη FORTHNET αλλά εδώ με απογοήτευσε ο ήχος. Τί άλλη λύση μου προτείνετε από ΕΜΠΕΙΡΙΑ κι όχι από ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ? να σου που αληθεια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις ειδικα οταν με λες ''οτι με τελλας δεν ειχες προβλημα'' εγω πάντως που εχω forthnet με προεπιλογή δεν εχω πρόβλημα (θεσσαλονικη Σταυρούπολη) Τους πήρες τηλέφωνο 8011001000 η στο telephony-sales@forthnet.gr να τους πεις το πρόβλημα ? έχεις τώρα η είχες (τοτε με τελλας) dsl Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 να σου που αληθεια δεν ξερω τι μπορεις να κανεις ειδικα οταν με λες ''οτι με τελλας δεν ειχες προβλημα'' εγω πάντως που εχω forthnet με προεπιλογή δεν εχω πρόβλημα (θεσσαλονικη Σταυρούπολη) Τους πήρες τηλέφωνο 8011001000 η στο telephony-sales@forthnet.gr να τους πεις το πρόβλημα ? έχεις τώρα η είχες (τοτε με τελλας) dsl Δεν έχω dsl καθόλου. Όσες φορές τους πήρα τηλέφωνο άκρη δε βγήκε! Και παλαιότερα που είχα forthnet το ίδιο πρόβλημα είχα. Μετά από 3 χρόνια νόμιζα ότι θα έχει βελτιωθεί η ποιότητα αλλά .....έκανα λάθος! Το ίδιο χάλι είναι. Μιλάω με δικούς μου και μου λένε "καλά, γιατί ακούγεται τόσο χάλια? Από κινητό παίρνεις?" Από LANNET και ΗΟL έχουμε κανέναν πελάτη να μας πεί εντυπώσεις? Για διακοπή απ τη FORTHNET έχει κανείς εμπειρία να μας πει? Είναι εύκολη ή σου βγάζουν την ψυχή όπως η TELLAS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Έχει βάλει κανείς LANNET η TELEDOME πρόγραμμα με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και να έχει καθαρή όπως του ΟΤΕ ποιότητα ήχου? Πρόσφατα διέκοψα τη FORTHNET για την απαίσια συμπίεση στον ήχο σαν να μιλούσα από κινητό. Τί άλλο προτείνετε από ΠΕΙΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΑ? Εκτός TELLAS πάντοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Έχει βάλει κανείς LANNET η TELEDOME πρόγραμμα με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και να έχει καθαρή όπως του ΟΤΕ ποιότητα ήχου? Πρόσφατα διέκοψα τη FORTHNET για την απαίσια συμπίεση στον ήχο σαν να μιλούσα από κινητό. Τί άλλο προτείνετε από ΠΕΙΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΑ? Εκτός TELLAS πάντοτε! Μακρυά από Teledome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Έχει βάλει κανείς LANNET η TELEDOME πρόγραμμα με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά και να έχει καθαρή όπως του ΟΤΕ ποιότητα ήχου? Πρόσφατα διέκοψα τη FORTHNET για την απαίσια συμπίεση στον ήχο σαν να μιλούσα από κινητό. Τί άλλο προτείνετε από ΠΕΙΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΑ? Εκτός TELLAS πάντοτε! Από LANNET/TELEDOME δεν έχω εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλα θα σου πρότεινα, πέρα από τις απόψεις των μελών να γραφτείς σε όλες τις υποψήφιες εταιρίες σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο (και χωρίς προεπιλογή εννοείται). Έτσι θα δεις "χειροπιαστά" τι ποιότητα έχει ο κάθε πάροχος. Έπειτα.προχωρείς σε προεπιλογή αν θες. Εγώ για παράδειγμα είμαι συνδρομητής σε 3 εταιρίες(πλην ΟΤΕ) εδώ και 2 χρόνια.Πλέον χρησιμοποιώ μόνο τη μια. Με τις άλλες 2 δεν τηλεφωνώ=δεν παίρνω λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Από LANNET/TELEDOME δεν έχω εμπειρία οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλα θα σου πρότεινα, πέρα από τις απόψεις των μελών να γραφτείς σε όλες τις υποψήφιες εταιρίες σε πρόγραμμα χωρίς πάγιο (και χωρίς προεπιλογή εννοείται). Έτσι θα δεις "χειροπιαστά" τι ποιότητα έχει ο κάθε πάροχος. Έπειτα.προχωρείς σε προεπιλογή αν θες. Εγώ για παράδειγμα είμαι συνδρομητής σε 3 εταιρίες(πλην ΟΤΕ) εδώ και 2 χρόνια.Πλέον χρησιμοποιώ μόνο τη μια. Με τις άλλες 2 δεν τηλεφωνώ=δεν παίρνω λογαριασμό. Σε ποιές είσαι γραμμένος και ποια σε ικανοποιεί σε θέμα ήχου όπως του ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Σε ποιές είσαι γραμμένος και ποια σε ικανοποιεί σε θέμα ήχου όπως του ΟΤΕ? Αν δεις μερικά post πιο πάνω (#1697) θα δεις ότι πλέον χρησιμοποιώ forthnet (με προεπιλογή). :p Αλλά την έχεις απορρίψει. Οι άλλες 2 είναι η Q και η Telepassport (Lannet). Με Q καλώ περιστασιακά προς κινητά, με το 4ψήφιο πρόθεμά της. Ήχος καμπάνα (όπως και με forthnet). Την telepassport έχω να τη χρησιμοποιήσω 1-1,5 χρόνο πριν ολοκληρωθεί η συγχώνευση με την Lannet. Δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα το τελευταίο καιρό, τότε. Βασικά, δεν σημαίνει ότι επειδή σε εμένα η Forthnet (και η κάθε forthnet) λειτουργεί άψογα, θα συμβαίνει το ίδιο και με οποιονδήποτε άλλο. Και το αντίστροφο για σένα. Καλύτερα να δοκιμάσεις αρκετές εταιρίες για να δεις ποια σε βολεύει. Η εγγραφή σε όλες γίνεται αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη και δεν κοστίζει τίποτα. πχ έχεις απορρίψει Forthnet/Tellas. Δοκίμασε Lannet/Vivodi/Teledome/Altec/κ.α. Αν παρατηρήσεις τα προβλήματα που λες ότι αντιμετώπισες με forthnet, τότε μάλλον κάτι θα παίζει με την γραμμή σου (σαν περίπτωση το αναφέρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 prosopika kai gw me tin forthnet den exw kanena provlima. i teledome pou eixa eixe poli kalo ixo alla tha se simvouleva na MIN pas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts