B_K_054 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 thanks akis..και ο Γερμανος δλδ?ρωταω γιατι θα το παρω απο εκει...ευχαριστω..:D Και ο γερμανός το έχει, αλλά 520 ευρώ.Αρκετή διαφορά σε σχέση με το πλαίσιο.... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Και ο γερμανός το έχει, αλλά 520 ευρώ.Αρκετή διαφορά σε σχέση με το πλαίσιο.... ευχαριστω...;)στη συνταξη μυνηματος γραφεις μονο με λατινικους χαρακτηρες η εχει κ Ελληνικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Παιδια το πηρα πριν 10 μερες απο το http://www.kinitomania.com 420 ευρώ +17 ευρώ μνήμη 1 GB σύνολο 437 ευρώ. Το κινητο ειναι πολυ καλο. 2 ελαττωματα: 1) Δεν δεχεται themes 2) το xenon flash Που εχει ειναι μονο μα μονο για κοντινα αντικειμενα. Δεν εχει δυναμη το xenon flash του για αποστασεις. Δηλαδη οχι με πολυ φωτισμο το flash ειναι απαραδεκτο. Αλλα με φωτισμο τουλαχιστον καλουτσικο ειναι πολυ πολυ καλο. Το εκανα τεστ σε νυχτα με ενα K850i και περασαμε τις φωτο στον υπολογιστη και το K850i ηταν πολυ πολυ καλυτερο. Αυτά. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 καλησπερα σημερα το πηρα και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Παιδιά, ας μου πει κάποιος που το πήρε πόσο SAR έχει τελικά, γιατί διαβάζω διάφορα και δεν ξέρω τι αληθεύει! Τι γράφει πίσω πίσω στις οδηγίες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 ξερει κανεις αμα μπορουμε να δουμε tv με vodafone συνδεση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMERR Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν υποστηριζει wifi αλλιως θα το χτυπουσα.Oσο γαι ατ χρωματα στο gsmarena.com λεει οτι εχει 256000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 na rwthsw ligo re pedia. To pire o aderfos mou alla einai polu aniw8os. Sthn arxh mou elege oti vgazei polles 8oles photo. Twra mou leei oti to evale sto automato kai vgazei kaloutsika. Exei leei para poles ri8miseis. Mipos 3erei kaneis tis kataliloteres ri8misis? Episis leei oti oi photo pou stelni apo to K800 pou exei tis emfanizi mikres me mauro plaisio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 1) δεν βαζεις φλας (μονο αν ειναι νυχτα νυχτα) 2) Anti-Shake: ΝΑΙ 3) Ευρεία δυναμική απόσταση: ΝΑΙ 4) Αντίθεση: 0 5) Saturation: 50 6) Ευκρίνεια: 50 Εγω ετσι το εχω και μετα απο παρα πολλα τεστ είναι οτι καλυτερο μπορει να αποδωσει το τηλεφωνο Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 to eureia dinamikh apostash pou akrivos einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 στις ρυθμισεις πρωτη καρτελα. Ολα εκει ειναι. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 οταν πατε να κανετε μια κληση, στην οθονη κλησης που εμφανιζεται (στους κυκλους που γυρνανε) εχει καμια τελιτσα(ειναι στο πανω σημειο των κυκλων εκει που λεπτενουν) ή μου καηκε κανενα pixel ?? αμα ειναι να το παω στο πλαισιο για αλλαγη μου ειπαν μεσα σε 7 μερες το παω σ'αυτους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 na rothsw. Ka8e fora pou klivis kai anoigeis tin camera prepei na kaneis tis ri8miseis? den apo8hkeuontai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 na rothsw. Ka8e fora pou klivis kai anoigeis tin camera prepei na kaneis tis ri8miseis? den apo8hkeuontai? Καποιες ρυθμισεις αποθηκευονται αλλα καποιες οχι. Το Anti-shake για παραδειγμα δεν αποθηκευεται. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Αυτό με το antishake να μην αποθηκεύεται δεν το καταλαβαίνω..όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα με την αποθηκευσή του παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_x Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλησπερα παιδια! Στο expansys αναφερει οτι ειναι Αγγλικη εκδοση, ξερουμε αν θα εχει Ελληνικα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 sdaoula kanw tis ri8misis pou mou eipes kai enw otan vlepw gia tin photo fenete ka8ari molis vgenei tin 8olonei polu... 8a prospa8iso na anevaso photo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epapadim Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κινητού με γρήγορη σύνδεση στο internet. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο κινητό είναι ότι υποστηρίζει HSDPA 7.2Mbps. Μηπως έχει δοκιμάσει κανείς την σύνδεση στο Internet? Θα μπορούσε να μου πει περίπου τι ταχύτητα πιάνει, γιατί έχω την υποψία ότι λόγω windows registry δεν μπορείς να πιασεις πάνω από 1Mbps (τουλάχιστον αυτή την εμπειρία είχα από σύνδεση με N95 που υποστηρίζει HSDPA 3.6Mbps Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 kserei kaneis an to g800 dexete firmware update? kai an nai meso pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια σκεφτομαι μεσα στην εβδομαδα να το παρω επειδη ειδα δεχεται καρτα microSD μπορει να σηκωσει μια 4gb που εχω?? ευχαριστω!!:) λοιπον το πηρα εχθες..... διαβαζει κανονικα 4gb καρτα. το slide ειναι καλο αλλα οταν ειναι κλειστο και το πιεσεις λιγο παει δεξια αριστερα. το xenon μπορουσε να ειναι και πιο δυνατο δεν με ενθουσιασε. το μεγεθος του πολυ καλο. θα ηθελα να φωτιζονται το πληκτρο c και τα κουμπια επιλογων γιατι το βραδυ δεν ξερεις τι πατας. το μενου ειναι λιγο πολυπλοκο αλλα συνηθιζεται. η μπαταρια διαρκει ακομα δεν το εχω βαλει για φορτισει και ειναι στην 2 γραμμουλα. η φοτο ειναι πολυ καλες και ειδικα το οπτικο zoom. αυτα μεχρι στιγμης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 ΟPERA MINI Μπορουμε να βαλουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 ρυθμισούλες για wap/mms που βρίσκω? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Το SAR του παιδιά το ξέρει κανείς? Αν βάλεις υπενθύμηση (όχι ξυπνητήρι), και το κινητό είναι κλειστό, ανοίγει και σε ειδοποιεί ή πρέπει το κινητό να είναι συνέχεια ανοικτό, όπως τα nokia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Το SAR του παιδιά το ξέρει κανείς? Αν βάλεις υπενθύμηση (όχι ξυπνητήρι), και το κινητό είναι κλειστό, ανοίγει και σε ειδοποιεί ή πρέπει το κινητό να είναι συνέχεια ανοικτό, όπως τα nokia! ανοίγει μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Το SAR του παιδιά το ξέρει κανείς? SAR 0.194 W/kg.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts