Jump to content

Asus P750

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"ama den to piaseis sta xeria sou to til na to doulepsis na deis pws trexei den ginete tipota"

1.Καταρχήν δεν είναι κινητό!Είναι pocket pc,άσχετα με το αν η Asus του έβαλε μνήμη που πλέον ούτε τα νέα κινητά δεν έχουν...

2.Nομίζω πως μετά από αρκετή χρήση windows mobile συσκευών δεν είναι απαραίτητο να πιάσεις στα χέρια σου μια συσκευή για να δεις κατα πόσο "πάει γρήγορα" ή όχι.Εγώ πχ έχω στο TyTN wm6 και αν ήθελα να αγοράσω μια νέα συσκευή σίγουρα θα προτιμούσα κάτι με μεγαλύτερη ram,σε καμία περίπτωση την ίδια.Οπότε αποκλείω αυτό το Asus.Το ίδιο θα έκανε φαντάζομαι και η πλειοψηφία των χρηστών αυτού του forum.

Μην ξεχνάμε παιδιά ότι δεν είμαστε εκατομυριούχοι και αυτές οι συσκευές δεν είναι και φτηνες...Εγώ τουλάχιστον όταν αγοράζω κάτι τέτοιο,έχω απαιτήσεις.Τα 64mb ram είναι πραγματικά κοροιδία από την Asus.HTC,ETEN,I-MATE και MIO θα ανοίγουν σαμπάνιες...!

Καλα τα λες φιλε μου σχετικα. Το οτι εχει μικρη μνημη δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο δραματικο εφοσον εχω περασει παρα πολλα προγραμματα και η μνημη δεν ειναι καν στη μεση. Θα περασει αρκετος καιρος για να πουμε οτι η μνημη ειναι μικρη και δεν κανει, μην ξεχναμε οτι μπορουμε να βαλουμε και οτι storage θελουμε. Τωρα για το οτι θα κανουν παρτι οι εταιριες που γραφεις ποιο πανω εχω τις αμφιβολιες μου:)

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα τα λες φιλε μου σχετικα. Το οτι εχει μικρη μνημη δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο δραματικο εφοσον εχω περασει παρα πολλα προγραμματα και η μνημη δεν ειναι καν στη μεση. Θα περασει αρκετος καιρος για να πουμε οτι η μνημη ειναι μικρη και δεν κανει, μην ξεχναμε οτι μπορουμε να βαλουμε και οτι storage θελουμε. Τωρα για το οτι θα κανουν παρτι οι εταιριες που γραφεις ποιο πανω εχω τις αμφιβολιες μου:)

Η μνήμη RAM δεν έχει καμιά σχέση με την storage μνήμη.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

Εγώ μίλησα για RAM.Όχι για μνήμη αποθήκευσης.Η RAM είναι η μνήμη που δεσμεύεται από τα προγράμματα όταν αυτά τρέχουν.Όχι όταν αποθηκεύονται.Εσύ μιλάς για την ROM και για την memory card.
Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._

Μνήμη

192MB (128MB Rom / 64MB Ram)

Το ppc δεν ειναι pc

χωρις storage card που αποθηκευεις?

πάντως όσες συσκευές είχα με 64Mb ram δεν είχαν κάποιο πρόβλημα!!σίγουρα όσο πιο πολύ έχει μια συσκευή τόσο καλύτερα!!

πάντως όσες συσκευές είχα με 64Mb ram δεν είχαν κάποιο πρόβλημα!!σίγουρα όσο πιο πολύ έχει μια συσκευή τόσο καλύτερα!!

Σιγουρα δεν μπορει καποιος να πει το αντιθετο, και δεν θα πω ποτε οτι ειναι καλυτερη μια μνημη στα 64 απο τα 128

Αλλα δεν ειμαι συμφωνος οτι καποια εταιρεια θα κανει παρτυ επειδη η asus εχει 64ραμ στις συσκευες της, οταν η μιο βγαζει το 702 με 200 επεξεργαστη το TyTN II βγαινει στα 800ευρω χωρις χαρτη με 400 επεξεργαστη το X7500 στα 1000 ευρω με επεξεργαστη ιδιο με αυτον που ειχε το 701 πριν 2 χρονια. Τελος παντων οταν εχει καποιος απαιτησεις και κολλαει στο 64ραμ αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο(μεγεθος,επεξεργαστης, Διαστάσεις, βαρος, μπαταρια, Τύπος Δέκτη, Τεχνολογία Οθόνης κ.τ.λ) δεν ειναι και ο καλυτερος αγοραστης οποτε αφηστε τον κοσμο να αγορασει οτι θελει και οχι να εχει διαφορες επιροες που δεν στεκουν. Γενικα η αποψη η δικια μου για τον μεσο χρηστη οποια συσκευη και να παρει δεν θα καταλαβει διαφορες ουτε απο επεξεργαστη αλλα ουτε απο μνημη. Οποτε αφηστε τους ανθρωπους μεσα απο τα φορουμ να διαβαζουν ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχει η καθε συσκευη! Και μετα ολα τα υπολοιπα.

Σιγουρα δεν μπορει καποιος να πει το αντιθετο, και δεν θα πω ποτε οτι ειναι καλυτερη μια μνημη στα 64 απο τα 128

Αλλα δεν ειμαι συμφωνος οτι καποια εταιρεια θα κανει παρτυ επειδη η asus εχει 64ραμ στις συσκευες της, οταν η μιο βγαζει το 702 με 200 επεξεργαστη το TyTN II βγαινει στα 800ευρω χωρις χαρτη με 400 επεξεργαστη το X7500 στα 1000 ευρω με επεξεργαστη ιδιο με αυτον που ειχε το 701 πριν 2 χρονια. Τελος παντων οταν εχει καποιος απαιτησεις και κολλαει στο 64ραμ αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο(μεγεθος,επεξεργαστης, Διαστάσεις, βαρος, μπαταρια, Τύπος Δέκτη, Τεχνολογία Οθόνης κ.τ.λ) δεν ειναι και ο καλυτερος αγοραστης οποτε αφηστε τον κοσμο να αγορασει οτι θελει και οχι να εχει διαφορες επιροες που δεν στεκουν. Γενικα η αποψη η δικια μου για τον μεσο χρηστη οποια συσκευη και να παρει δεν θα καταλαβει διαφορες ουτε απο επεξεργαστη αλλα ουτε απο μνημη. Οποτε αφηστε τους ανθρωπους μεσα απο τα φορουμ να διαβαζουν ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχει η καθε συσκευη! Και μετα ολα τα υπολοιπα.

Φυσικά και δεν είμαι ο καλύτερος αγοραστής για της εταιρείες που μας δίνουν τεχνολογία με το σταγονόμετρο.

Δηλαδή αν αύριο οι asus και η htc βγάλουν στην αγορά ένα ppc με omap 100Mhz και Ram 32 θα το αγοράσεις και θα είσαι και ευχαριστημένος.

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Θα αγοράσω όταν και όποτε θέλω εγώ.

Για να μην νιώθω ότι πιάστηκα μεγάλος μ@@@κ@ς από την asus, mio, htc.

.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

Φυσικά και δεν είμαι ο καλύτερος αγοραστής για της εταιρείες που μας δίνουν τεχνολογία με το σταγονόμετρο.

Δηλαδή αν αύριο οι asus και η htc βγάλουν στην αγορά ένα ppc με omap 100Mhz και Ram 32 θα το αγοράσεις και θα είσαι και ευχαριστημένος.

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Θα αγοράσω όταν και όποτε θέλω εγώ.

Για να μην νιώθω ότι πιάστηκα μεγάλος μ@@@κ@ς από την asus, mio, htc.

.

:lol::lol::lol::lol:Αλλα λεω εγω αλλα εσυ:lol::lol::lol::lol::lol:

Δυο απαντησεις μου εχεις δωσει και αυτες ειναι???????

ασε που ειμαστε και offtopic οτι αποριες εχεις με pm:cool:

Μάλλον είσαι εκτός πραγματικότας, το X7500 845€, το kaiser ήδη είναι στα 680€ και το Touch Cruise στα 560 €. :lol::lol::lol:

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=159610

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=154149

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147476

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

• 2 weeks later...

Θα εχει 64.

Μετα τα χριστουγεννα.

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

μα γιατί αυτό το 64!!! Μιάς που το βγάζουν χριστούγεννα δέν βάζουν άλλα 64 ή και 128 :)

Παιδιά κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του θέματος!!!

Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Πντως σημερα που διαβαζα το νεο Τ3 λενε πως ειναι πολυ γρηγορο και πως τους αρεσε!

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 64 ΡΑΜ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ!

ciciliane σε ποιο Τ3 το διαβασες αυτό;Πηρα το καινούργιο του Δεκεμβρίου και δεν γράφει τίποτα!

stou dekembriou....ektos kai an kanw lathos...giati exw parei kai to stuff.Isws se ekeino.

• 4 weeks later...
φαινεται ενα καλο pda gps gsm τηλ. μαλλον πολυ καλυτερο απο το mio A702 και για μενα καλυτεο απο τα αλλα που λετε διοτι για μενα εχει κατι που το θελω πολυ πληκτρολογιο. το θεμα ειναι ποτε θα ερθει διοτι δεν το βρισκω επισημα πουθενα

να ρωτησω κατι? αυτο ειναι smartphone ή PPC? διοτι καπου διαβασα οτι ειναι smartphone και οχι PPC και ποια ειναι η διαφορα με το MIO A701 που ειναι PPC? (οχι τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα σε σχεση αν δεν εχει τις δυνατοτητες του A701)

ειδα ποιες ειναι οι διαφορες και πρεγματικα προβληματιζομαι αν ειναι ετσι οπως τα λενε σε αυτη εδω τη σελιδα. με το asus θα μπορουμε να κανουμε edit αρχεια excel, word κλπ? θα μπορει να δεχθει το destinator ως προγραμμα πλοηγησης? υπαρχει ppc με πληκτρολογιο στην προσθια επιφάνεια.

EDIT:Οσο αφορα το editing το βρηκα το κανει οποτε σε αυτη τη περιπτωση μας εξυπηρετει. τα αλλα δυο δεν ξερω

• Administrators
θα μπορει να δεχθει το destinator ως προγραμμα πλοηγησης?

Opws kai ola ta ypoloipa PPCs... logika kanonikotata.

υπαρχει ppc με πληκτρολογιο στην προσθια επιφάνεια.

Nai... yparxoun arketa.

Modpic.gif

• The title was changed to Asus P750