skiabox Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 to idio grafei pano kai i giftCARD (electronic use only) Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stean_202 Δημ. December 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιον moderator να το κάνει το παρόν thread merge με το υπάρχον για πιστωτικές κάρτες , λάθος μου που δεν έκανα Search πριν φτιάξω καινούργιο θέμα (the golden rule!)...Εν τέλει θα ακολουθήσω την συμβουλή του rmcctr , είναι βλακεία να πληρώνεις νταβατζ...ε..προμήθεια εννοώ. :rolleyes: Παράθεση Always smile, it makes people wonder what you are up to.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BestMan (31 Δεκ. 2003 , 09:16) Αυτό είναι η καλύτερη λύση. Πάντως εδώ η Τράπεζα Κύπρου έχει βγάλει την Internet Visa, μια πιστωτική κάρτα αποκλειστικά για συναλλαγές στο Internet. Διοτι μια κανονική Electron Visa, αν κάποιος "κλέψει" τα στοιχεία σου, μπορεί να τη χρισημοποιήσει και αλλού. Άν βρει υπόλοιπο βέβαια Ενώ με την Internet VISA (πρώτη φορά τ'ακούω :o ) ??? Για δώσε περισσότερα info!!! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiRaioThs Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Den uparxei Internet VISA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Εγώ μιλάω για Κύπρο, παίδες..... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Καλησπέρα το θεμα που θα ήθελα να απαντήσω είναι αν εδω στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε την πιστωτική μας στο Ιντερνετ για αγορές ή υπάρχει ο φόβος για ανεξέλεγκτες χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ανεξέλεγκτες χρεώσεις από ποιον; Από το ηλεκτρονικό κατάστημα που επισκέφτηκες ή από hacker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μέχρι τώρα πάντως που έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα μου στο ίντερνετ, δεν αντιμετώπισα κανένα παρατράγουδο. Έχω δώσει κι έχω πάρει χρήματα. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μπουν περισσότερες επιλογές στην δημοσκόπηση. Εγώ για παράδειγμα, αν και χρησιμοποιώ την κάρτα, δεν σημαίνει ότι δεν έχω τον φόβο για κακή χρήση της από τρίτους. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ΑΝ φοβάσαι για χρεώσεις που δεν έκανες αρκεί να πάρεις μία κάρτα που την φορτώνεις εσύ με χρήματα όπως αυτή η VISA της ASPIS (αλλά και πολλών άλλων τραπεζών) Απλά την φορτίζεις με ένα ποσό και δεν μπορεί κανείς να σου βγάλει παραπάνω λεφτά από ότι έχει μέσα.200% ασφάλεια. Εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις μία κάρτα π.χ στην eurobank που να φορτίζει από συγκεκριμένο λογαριασμό.Εσύ μέσω web banking μεταφέρεις από άλλον λογαριασμό σε αυτόν της κάρτας ακριβώς το ποσό που ξοδεύεις σε μια συναλλαγή μέσω web banking. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 [ Το θέμα του vasman ενώθηκε με του stean_202 γιατί αφορούσαν στο ίδιο θέμα ] Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts