wilmott Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γύρισα ... θα το δώ σύντομα. thanx:) Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Εφτιαξα το σημερινό πρόβλημα με την ημέρα των ζώων... Το θέμα του πότε θα γίνεται το popup με απασχολεί ακόμα διότι δεν γνωρίζω ακόμα κάποιον αξιόπιστο τρόπο να γίνεται notify το πρόγραμμα όταν το PPC επιστρέφει από sleep... Μόλις το μάθω θα το κάνω και αυτό. Μ.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Νομίζω Μιχάλη, ότι βάζεις το notification σε ένα notification queue των windows και έτσι φαντάζομαι πως αυτά αναλαμβάνουν το notification event μετά. Το λέω γιατί έχω δει τέτοια entries από γενέθλια κλπ κλπ για το μέλλον εκεί. Δεν ξέρω όπως είπα αν είναι σωστά αυτά....αλλά είναι μια σκέψη :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Το πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς κατάφερες να το λύσεις; Διότι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της γραμματοσειράς που έχουμε ρυθμίσει και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την υπόλοιπη today screen. Επίσης γίνεται να προσαρμόζεται το ύψος του plugin ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει να επιδείξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Το πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς κατάφερες να το λύσεις; Διότι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της γραμματοσειράς που έχουμε ρυθμίσει και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την υπόλοιπη today screen. Επίσης γίνεται να προσαρμόζεται το ύψος του plugin ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει να επιδείξει; Αυτά γίνονται ήδη στην νέα έκδοση, σε αυτό οφειλόταν εξάλλου το σημερινό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Νομίζω Μιχάλη, ότι βάζεις το notification σε ένα notification queue των windows και έτσι φαντάζομαι πως αυτά αναλαμβάνουν το notification event μετά. Το λέω γιατί έχω δει τέτοια entries από γενέθλια κλπ κλπ για το μέλλον εκεί. Δεν ξέρω όπως είπα αν είναι σωστά αυτά....αλλά είναι μια σκέψη :) Υπάρχει ένας timer τον οποίο θέτεις για να 'ξυπνήσουν' τα Windows καποια συγκεκριμένη ώρα αλλά έχει κάποια προβλήματα αξιοπιστίας (δλδ δεν δουλεύει πάντα) και δεν θέλω προς το παρόν να το χρησιμοποιήσω. Ελπίζω να βρώ οριστική λύση σε αυτό σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Αυτά γίνονται ήδη στην νέα έκδοση, σε αυτό οφειλόταν εξάλλου το σημερινό πρόβλημα. Η γραμματοσειρά είναι όντως ok πλέον! Το ύψος όμως του plugin παραμένει κάπως μεγαλύτερο από ότι πρέπει και σε αυτό νομίζω οφείλεται το εικονιδιάκι στα αριστερά που παραμένει μεγαλύτερο από την γραμματοσειρά. Νιμίζω αν μικρύνει λίγο το εικονιδιάκι θα μικρύνει και το ύψος του plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jk7gr Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Η γραμματοσειρά είναι όντως ok πλέον! Το ύψος όμως του plugin παραμένει κάπως μεγαλύτερο από ότι πρέπει και σε αυτό νομίζω οφείλεται το εικονιδιάκι στα αριστερά που παραμένει μεγαλύτερο από την γραμματοσειρά. Νιμίζω αν μικρύνει λίγο το εικονιδιάκι θα μικρύνει και το ύψος του plugin. Kalispera, H efarmogi einai akros voliki omos parousiazei ena periergo provlima. Meta apo reset tou device orismenes fores den epanerxete to today plug in. Prepei na pao manually sto control panel gia na to energopoiiso ksana. Mporeis na me voitheiseis se parakalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω και εγώ στο WM6 και όχι μόνο με το εορτολόγιο. Ψάχνω ακόμα την λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Η γραμματοσειρά είναι όντως ok πλέον! Το ύψος όμως του plugin παραμένει κάπως μεγαλύτερο από ότι πρέπει και σε αυτό νομίζω οφείλεται το εικονιδιάκι στα αριστερά που παραμένει μεγαλύτερο από την γραμματοσειρά. Νιμίζω αν μικρύνει λίγο το εικονιδιάκι θα μικρύνει και το ύψος του plugin. Ακριβώς αυτό... Εγώ το βάζω αναγκαστικά τελευταίο για να μην φαίνεται η διαφορά!Η γραμματοσειρά είναι εντάξει αλλα αν μπορείς και σου είναι εύκολα δες λίγο και το ύψος του plug-in.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 το προγραμμα ειναι τελειο tnkssssssssssssssssss αν βρεις και λυση με το προβλημα το reset θα ειναι ............................................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Sthn ekdosh 0,996 giati prostethhke mia akomh grammh? Nomizw oti prin htan kalytera. Etsi opws egine twra, deixnei tis giortes, ta genethleia kai tis pagkosmies giortes. 3 grammes piannoun poly xwro. Mhpws tha htan kalytera na mporoume na epileksoume pws thelei o kathenas? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Sthn ekdosh 0,996 giati prostethhke mia akomh grammh? Nomizw oti prin htan kalytera. Etsi opws egine twra, deixnei tis giortes, ta genethleia kai tis pagkosmies giortes. 3 grammes piannoun poly xwro. Mhpws tha htan kalytera na mporoume na epileksoume pws thelei o kathenas? Αλήθεια?? Για να μην το αναβαθμίσω!! Δεν τις μπορώ τις πολλές γραμμές και ειδικά για ένα πρόγραμμα.. Όπου μπορώ να μειώσω, το κάνω! Τώρα έχω την 0.9956 και νομίζω πως έτσι είναι μια χαρά.. Κι εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να μπορούσαμε να επιλέξουμε πως θέλουμε να εμφανίζονται:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Kai egw to gyrisa sthn 0.995. Tis pagkosmies eortes tis bazei se ksexwristh grammh Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 να προτινω κατι....! αν γινετα να μην κανει update mono meso usb αλλα και απο gprs-wap, exei poy exei o misos plithismos wind non stop.. krima den einai na trexei sto pc.! (egw pantos eimai yper twn trion gramwn. kai as exw kai to resco plug-in) enohte xila eyxaristw! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Σίγουρα είναι καλύτερα, κατά την προσωπική μου άποψη, οι τρείς γραμμές. Υπάρχει μεγάλη οθόνη στα ppc από τη μία μεριά και από την άλλη είναι καλύτερα “οπτικοπληροφοριακά” οι περισσότερες γραμμές. Εξάλλου μιλάμε για μία γραμμή παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jk7gr Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 I epipleon grammi kata tin apopsi mou einai "to much". Aspazomai tin apopsi pou exei grafei parapano na mporei o kathenas na dialegei ti thelei na dei. Emena prosopika oi pagkosmies giortes den mou xrisimeuoun se tipota. Giortes kai genethlia thelo gia na min ektithomai!!! :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Όπως δείχνουν τα posts λοιπόν, καλύτερο είναι να μπορεί να αποφασίζει κανείς μόνος του για να είναι όλοι ευχαριστημένοι......αλλιώς έχω την αίσθηση ότι θα γεμίσουμε καμιά τρακοσαριά σελίδες με διαφορετικές γνώμες...και όλες θα έχουν δίκιο ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 θα βάλω option να μην φαίνονται οι παγκόσμιες εορτές by default αλλά πόσες είναι αυτές ? Καμια 20αριά όλο το χρόνο. Κάνει update λογικά από οτιδήποτε , θα πρέπει να κάνει και μέσω GPRS. Μεσω WAP φυσικά δεν γίνεται update διότι το WAP δεν επιτρέπει εξολοκλήρου πρόσβαση http. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Update 0.9961. Επιλογή για να μην εμφανίζονται οι παγκόσμιες εορτές. Συγγνώμη που άργησα αλλά ήμουν απασχολημένος για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Λεω να βάλω και ένα tetris στο εορτολόγιο γιατι δεν μου έρχεται πλέον καμια άλλη ιδεα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Εγώ update από GPRS έχω κάνει πολλές φορές. Σίγουρα γίνεται. Όσον αφορά το tetris.... μήπως να φτιάχναμε εκείνο το ζουζούνι με την ειδοποίηση που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό; Δεν θέλω να σε πιέσω ή οτιδήποτε αλλά ξέρεις... είναι ένα ΤΕΛΕΙΟ κατά τα άλλα πρόγραμμα, με ένα τόσο σημαντικό ζουζούνι να του χαλάει την 'μόστρα' όπως έλεγε ένας γνωστός μου :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Δεν ξέρω πως να το φτιάξω και να λειτουργεί αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jk7gr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Files Dimitri mas esteiles!!!!! Eisai magos!!!! BRAVO AGORI MOU!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Update 0.9962 - Εμφάνιση του popup notification μόλις ανοίξει το τηλέφωνο εαν έχει περάσει η ώρα ειδοποίησης (μέσα στο επόμενο minute) και αν δεν το έχει δείξει καθόλου μέσα στην μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts