Jump to content

[Εφαρμογή] Εορτολόγιο Greek Today Screen

WindowsNT
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφτιαξα το σημερινό πρόβλημα με την ημέρα των ζώων...

Το θέμα του πότε θα γίνεται το popup με απασχολεί ακόμα διότι δεν γνωρίζω ακόμα κάποιον αξιόπιστο τρόπο να γίνεται notify το πρόγραμμα όταν το PPC επιστρέφει από sleep...

Μόλις το μάθω θα το κάνω και αυτό.

Μ.Χ.

Νομίζω Μιχάλη, ότι βάζεις το notification σε ένα notification queue των windows και έτσι φαντάζομαι πως αυτά αναλαμβάνουν το notification event μετά. Το λέω γιατί έχω δει τέτοια entries από γενέθλια κλπ κλπ για το μέλλον εκεί. Δεν ξέρω όπως είπα αν είναι σωστά αυτά....αλλά είναι μια σκέψη :)
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Το πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς κατάφερες να το λύσεις; Διότι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της γραμματοσειράς που έχουμε ρυθμίσει και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την υπόλοιπη today screen.

Επίσης γίνεται να προσαρμόζεται το ύψος του plugin ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει να επιδείξει;

Το πρόβλημα με το μέγεθος της γραμματοσειράς κατάφερες να το λύσεις; Διότι δεν προσαρμόζεται στο μέγεθος της γραμματοσειράς που έχουμε ρυθμίσει και φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την υπόλοιπη today screen.

Επίσης γίνεται να προσαρμόζεται το ύψος του plugin ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει να επιδείξει;

Αυτά γίνονται ήδη στην νέα έκδοση, σε αυτό οφειλόταν εξάλλου το σημερινό πρόβλημα.

Νομίζω Μιχάλη, ότι βάζεις το notification σε ένα notification queue των windows και έτσι φαντάζομαι πως αυτά αναλαμβάνουν το notification event μετά. Το λέω γιατί έχω δει τέτοια entries από γενέθλια κλπ κλπ για το μέλλον εκεί. Δεν ξέρω όπως είπα αν είναι σωστά αυτά....αλλά είναι μια σκέψη :)

Υπάρχει ένας timer τον οποίο θέτεις για να 'ξυπνήσουν' τα Windows καποια συγκεκριμένη ώρα αλλά έχει κάποια προβλήματα αξιοπιστίας (δλδ δεν δουλεύει πάντα) και δεν θέλω προς το παρόν να το χρησιμοποιήσω.

Ελπίζω να βρώ οριστική λύση σε αυτό σύντομα.

Αυτά γίνονται ήδη στην νέα έκδοση, σε αυτό οφειλόταν εξάλλου το σημερινό πρόβλημα.

Η γραμματοσειρά είναι όντως ok πλέον!

Το ύψος όμως του plugin παραμένει κάπως μεγαλύτερο από ότι πρέπει και σε αυτό νομίζω οφείλεται το εικονιδιάκι στα αριστερά που παραμένει μεγαλύτερο από την γραμματοσειρά. Νιμίζω αν μικρύνει λίγο το εικονιδιάκι θα μικρύνει και το ύψος του plugin.

Το ύψος όμως του plugin παραμένει κάπως μεγαλύτερο από ότι πρέπει και σε αυτό νομίζω οφείλεται το εικονιδιάκι στα αριστερά που παραμένει μεγαλύτερο από την γραμματοσειρά. Νιμίζω αν μικρύνει λίγο το εικονιδιάκι θα μικρύνει και το ύψος του plugin.

Kalispera,

H efarmogi einai akros voliki omos parousiazei ena periergo provlima. Meta apo reset tou device orismenes fores den epanerxete to today plug in. Prepei na pao manually sto control panel gia na to energopoiiso ksana.

Mporeis na me voitheiseis se parakalo?

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχω και εγώ στο WM6 και όχι μόνο με το εορτολόγιο. Ψάχνω ακόμα την λύση.

Ακριβώς αυτό... Εγώ το βάζω αναγκαστικά τελευταίο για να μην φαίνεται η διαφορά!Η γραμματοσειρά είναι εντάξει αλλα αν μπορείς και σου είναι εύκολα δες λίγο και το ύψος του plug-in..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Sthn ekdosh 0,996 giati prostethhke mia akomh grammh?

Nomizw oti prin htan kalytera. Etsi opws egine twra, deixnei tis giortes, ta genethleia kai tis pagkosmies giortes. 3 grammes piannoun poly xwro. Mhpws tha htan kalytera na mporoume na epileksoume pws thelei o kathenas?

Κωστας - Κατερινη

Sthn ekdosh 0,996 giati prostethhke mia akomh grammh?

Nomizw oti prin htan kalytera. Etsi opws egine twra, deixnei tis giortes, ta genethleia kai tis pagkosmies giortes. 3 grammes piannoun poly xwro. Mhpws tha htan kalytera na mporoume na epileksoume pws thelei o kathenas?

Αλήθεια?? Για να μην το αναβαθμίσω!! Δεν τις μπορώ τις πολλές γραμμές και ειδικά για ένα πρόγραμμα.. Όπου μπορώ να μειώσω, το κάνω! Τώρα έχω την 0.9956 και νομίζω πως έτσι είναι μια χαρά..

Κι εγώ πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να μπορούσαμε να επιλέξουμε πως θέλουμε να εμφανίζονται:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

να προτινω κατι....!

αν γινετα να μην κανει update mono meso usb αλλα και απο gprs-wap, exei poy exei o misos plithismos wind non stop.. krima den einai na trexei sto pc.!

(egw pantos eimai yper twn trion gramwn. kai as exw kai to resco plug-in)

enohte xila eyxaristw!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ.

Σίγουρα είναι καλύτερα, κατά την προσωπική μου άποψη, οι τρείς γραμμές. Υπάρχει μεγάλη οθόνη στα ppc από τη μία μεριά και από την άλλη είναι καλύτερα “οπτικοπληροφοριακά” οι περισσότερες γραμμές. Εξάλλου μιλάμε για μία γραμμή παραπάνω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

I epipleon grammi kata tin apopsi mou einai "to much". Aspazomai tin apopsi pou exei grafei parapano na mporei o kathenas na dialegei ti thelei na dei. Emena prosopika oi pagkosmies giortes den mou xrisimeuoun se tipota. Giortes kai genethlia thelo gia na min ektithomai!!! :)))

Όπως δείχνουν τα posts λοιπόν, καλύτερο είναι να μπορεί να αποφασίζει κανείς μόνος του για να είναι όλοι ευχαριστημένοι......αλλιώς έχω την αίσθηση ότι θα γεμίσουμε καμιά τρακοσαριά σελίδες με διαφορετικές γνώμες...και όλες θα έχουν δίκιο ;)
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

θα βάλω option να μην φαίνονται οι παγκόσμιες εορτές by default αλλά πόσες είναι αυτές ? Καμια 20αριά όλο το χρόνο.

Κάνει update λογικά από οτιδήποτε , θα πρέπει να κάνει και μέσω GPRS.

Μεσω WAP φυσικά δεν γίνεται update διότι το WAP δεν επιτρέπει εξολοκλήρου πρόσβαση http.

Update 0.9961.

Επιλογή για να μην εμφανίζονται οι παγκόσμιες εορτές.

Συγγνώμη που άργησα αλλά ήμουν απασχολημένος για άλλη μια φορά.

Εγώ update από GPRS έχω κάνει πολλές φορές. Σίγουρα γίνεται. Όσον αφορά το tetris.... μήπως να φτιάχναμε εκείνο το ζουζούνι με την ειδοποίηση που πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό; Δεν θέλω να σε πιέσω ή οτιδήποτε αλλά ξέρεις... είναι ένα ΤΕΛΕΙΟ κατά τα άλλα πρόγραμμα, με ένα τόσο σημαντικό ζουζούνι να του χαλάει την 'μόστρα' όπως έλεγε ένας γνωστός μου :)

Update 0.9962

- Εμφάνιση του popup notification μόλις ανοίξει το τηλέφωνο εαν έχει περάσει η ώρα ειδοποίησης (μέσα στο επόμενο minute) και αν δεν το έχει δείξει καθόλου μέσα στην μέρα.