stayros32001 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μιχαλη τελικα η εφαρμοφη εγινε ακομα καλυτερη και σου αξιζουν πολλα μπραβο,θα θελα να σε ρωτησω αν μπορεις στο προγραμμα καιρου να βαλεις και το freemeteo εχει περισσοτερες επιλογες για πολεις και νησια για τωρα το καλοκαιρι.Συνεχισε την τοσο καλη σου προσπαθεια. μολις εκανα update μετα απο πολυ καιρο.... τα λογια μου ιδια με την προηγουμενη φορα! ευχαριστουμε πολυ Μιχαλη! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Update 1.7 * Προσθήκη της εορτής των Αγίων Πάντων * Τώρα το εορτολόγιο (full εκδοση) μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία (Αθήνα μόνο προς το παρόν). Οι πληροφορίες είναι από το in.gr και εννοείται ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Είχα ένα επείγον περιστατικό και το χρειάστηκα αυτό το σαββατοκύριακο, ευτυχώς τώρα όλα καλά. Εύχομαι να μην το χρειαστείτε ποτέ. Μ.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Update 1.7 * Προσθήκη της εορτής των Αγίων Πάντων * Τώρα το εορτολόγιο (full εκδοση) μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία (Αθήνα μόνο προς το παρόν). Οι πληροφορίες είναι από το in.gr και εννοείται ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Είχα ένα επείγον περιστατικό και το χρειάστηκα αυτό το σαββατοκύριακο, ευτυχώς τώρα όλα καλά. Εύχομαι να μην το χρειαστείτε ποτέ. Μ.Χ. Ευτυχώς που όλα είναι καλά και άλλο κακό να μην σε βρει ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros32001 Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Update 1.7 * Προσθήκη της εορτής των Αγίων Πάντων * Τώρα το εορτολόγιο (full εκδοση) μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες για τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία (Αθήνα μόνο προς το παρόν). Οι πληροφορίες είναι από το in.gr και εννοείται ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Είχα ένα επείγον περιστατικό και το χρειάστηκα αυτό το σαββατοκύριακο, ευτυχώς τώρα όλα καλά. Εύχομαι να μην το χρειαστείτε ποτέ. Μ.Χ. Μιχαλη εισαι Φοβερος! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Κορυφαίο πρόγραμμα! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Η Θεσσαλονικη περιμενει την ιδια αντιμετωπιση!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Η Θεσσαλονικη περιμενει την ιδια αντιμετωπιση!!!:p Να συμφωνήσω και εγώ έτσι...??? :rolleyes: :D Όπως και να'χει σε ευχαριστούμε για ένα από τα καλύτερα προγράμματα που έχουν βγει για ppc :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για να βάλω για άλλες πόλεις πρέπει να έχω σχετικά links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Για να βάλω για άλλες πόλεις πρέπει να έχω σχετικά links. Μα στο in.gr έχει και για την Θεσσαλονίκη ;):D http://www.in.gr/thes/phones/thespharm06.htm για φαρκακεία και http://www.in.gr/thes/phones/theshosp06.htm για νοσοκομεία :rolleyes::D Για άλλες πόλεις δυστυχώς δεν γνωρίζω :( Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Άψογο το πρόγραμμα και πολύ χρήσιμο! Και το link για τις εφημερίες για το Ηράκλειο http://www.2810.gr/site/page/info! Έχει για φαρμακεία,νοσοκομεία και για βενζινάδικα(αν και θα έπρεπε πλέον να ανήκουν στα φαρμακεία με τέτοιες τιμές),βουλκανιζατέρ! Και πάλι,ευχαριστούμε για την άψογη εφαρμογή! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά για βενζινάδικα να παίρνω από κάποια site και τις τιμές και το κατα ποσο είναι νοθευμένα.... Το θέμα είναι ότι όταν θες βενζίνη δεν θα έχεις internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά για βενζινάδικα να παίρνω από κάποια site και τις τιμές και το κατα ποσο είναι νοθευμένα.... Το θέμα είναι ότι όταν θες βενζίνη δεν θα έχεις internet. Πλάκα, πλάκα Μιχάλη, τα βενζινάδικα με τις τιμές και την νοθευμένη (νομίζω βγαίνει λίστα κάθε τόσο από κάποιο δημόσιο οργανισμό) αλλά κυρίως τα εφημερεύοντα φαρμακεία είναι τρελά χρήσιμα. Γιατί τις πιο πολλές φορές, εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί να ψάχνω να βρω εφημερεύοντα φαρμακεία και να τρέχω από φαρμακείο σε φαρμακείο..... Αν επίσης έχεις και διεύθυνση να μπορούμε να την εισάγουμε σε Destinator θα είναι το ΤΕΛΕΙΟ.... ιδέες λέμε τώρα ;) Επίσης.... τα φαρμακεία και νοσοκομεία του Πειραιά είναι μέσα;;; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παλιότερα που χρησιμοποιούσα αυτό το πρόγραμμα μου κόλλησε το cruise. Είναι απο τα πιο χρήσιμα προγράμματα...Έχει λυθεί πλεον αυτό το πρόβλημα ή αν το εγκαταστήσω πάλι κινδυνεύει να κολλήσει η συσκευή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Exei anabathmistei arketa apo paliotera. Logika de tha exeis problima. Pare ena backup me to Sprite Backup gia na eisai sigouros pantws! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. July 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Με το 'safe mode' που εχω φτιάξει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmkk777 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Την Κυριακή που ήταν του Πέτρου και του Παύλου όταν πατούσα στο εορτολόγιο κολλούσε όλο το PDA. Έχω το Eten x500 και την lite έκδοση v1.62 Την πέμπτη 03/07 βλέπω και έχει σαν παγκόσμια ημέρα την ημέρα των ερωτευμένων. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Να κάνω και γω μια ερωτησούλα... μέσω Wind Plus Non Stop μπορούμε να ενημερώσουμε κανονικά τον καιρό. Μπορούμε όμως να αναβαθμίσουμε το ίδιο το eortologio? Ρωτάω γιατί σίγουρα έχω προηγούμενη έκδοση του προγράμματος και όταν πατάω update μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Τι ακριβώς συμβαίνει; ps: περιμένω πως και πως την έκδοση με τα εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία Θεσ/νίκης... :blink::D:D:D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Καλημερα παιδια ... Εχω ενα προβλημα ... ενω το εορτολογιο λειτουργουσε καλα σε μια φαση δεν με αφηνε να κανω τιποτα και εξηγω .... Πριν οταν παταγες πανω του μου ανοιγε το μενου του και ολα οκ τωρα παταω πανω του και δεν κανει τιποτα... το μονο που κανει ειναι να αλλαζει καθε μερα τις γιορτες.... Υπαρχει καμια λυση γιαυτο ??? ΑΑΑΑΑ εχω το Kaiser και εχω βαλει το v1.7 Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλημερα παιδια ... Εχω ενα προβλημα ... ενω το εορτολογιο λειτουργουσε καλα σε μια φαση δεν με αφηνε να κανω τιποτα και εξηγω .... Πριν οταν παταγες πανω του μου ανοιγε το μενου του και ολα οκ τωρα παταω πανω του και δεν κανει τιποτα... το μονο που κανει ειναι να αλλαζει καθε μερα τις γιορτες.... Υπαρχει καμια λυση γιαυτο ??? ΑΑΑΑΑ εχω το Kaiser και εχω βαλει το v1.7 Πάτα στο εικονίδιο που βρίσκεται αριστερά της σειράς που βρίσκεται το εορτολόγιο. :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Που προτείνετε να γίνει η εγκατάσταση του Εορτολογίου, στο device ή στη storage card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Οπου θες... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Που προτείνετε να γίνει η εγκατάσταση του Εορτολογίου, στο device ή στη storage card? Γενικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με το today screen είναι καλύτερο να τρέχει από την κύρια μνήμη. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις δοκιμές, και αν δεις ότι δεν έχεις πρόβλημα με την εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, το αφήνεις όπως είναι. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Οk, ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikm Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ena mikro lauaki akoma einai to Onoma "Βούλα" prepei na einai sthn idia hmeromhnia me to "Παρασκευή" Kai akoma to onoma "Αγγελική" den yparxei para mono to "Αγγελος" EYXARISTO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Αφού μπορείς να γράφεις ελληνικά... γιατί δε μας βοηθάς να μη βγάζουμε τα μάτια μας; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts