mmkk777 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Την Κυριακή που ήταν του Πέτρου και του Παύλου όταν πατούσα στο εορτολόγιο κολλούσε όλο το PDA. Έχω το Eten x500 και την lite έκδοση v1.62 Και σήμερα που είναι του Ηλία κολλάει το pda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Καλημέρα! Επειδή μόλις τώρα μου είπαν για το σχετικό με το εορτολόγιο-thread , μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το last-updated (πιο ενημερωμένη-βελτιωμένη έκδοση) πρόγραμμα όπυ θα μπορούσα να εγκαταστήσω στο HTC-Diamond μου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igavio Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Και γω περιμενω πληροφοριες για τελευταια εκδοση και σχολια αν παει καλα στο Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ πάλι περιμένω εκείνη την αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία για την Θεσ/νίκη και για άλλες πόλεις...:whistle: :D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ πάλι περιμένω εκείνη την αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία για την Θεσ/νίκη και για άλλες πόλεις...:whistle: :D Λάζαρε,ποιά version εορτολογίου χρησιμοποιείς? Αυτή που είναι στην 1η σελίδα του thread ή κάποια πιο ενημερωμένη? Που θα την βρω να την κατεβάσω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Λάζαρε,ποιά version εορτολογίου χρησιμοποιείς? Αυτή που είναι στην 1η σελίδα του thread ή κάποια πιο ενημερωμένη? Που θα την βρω να την κατεβάσω...? Κοίτα είναι πολύ απλό ;) πας στο http://www.turboirc.com/ppc/ και εκεί βρίσκεται η τελευταία έκδοση του eortologio ;):D Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ πάλι περιμένω εκείνη την αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία για την Θεσ/νίκη και για άλλες πόλεις...:whistle: :D Και γω.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cycler Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και γω.... :whistle: Και γω επίσης! Καλές διακοπές ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gege Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Συγχαρητηρια για το προγραμμα !!Το δοκιμασα σε Diamond και ειναι εντυπωσιακο,αν και μου βγαζει καποια προβληματα στην εμφανιση.Το εβαλα ομως σε ενα Ipac h4050 wm2003 και κρασαρει μετα το πρωτο soft reset.Να ελπιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. August 7, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αρκεί να γυρίσω στην Ελλάδα βέβαια :) Υ.Γ. Επειδή υπάρχει το safe mode στο εορτολόγιο μπορείτε να δοκιμάζετε αν δουλεύει χωρίς να φοβάστε μην χρειαστεί hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gege Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ευχαριστω για την αμεση αποκριση.Οσον αφορα στο ΗΡ δυστυχως κρασαρει και δεν δουλευει το safe mode(Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε υποδειξη-αν υπαρχει).Οσον αφορα στο Diamond (επειδη φανταζομαι οι απαντησεις θα εχουν ηδη δοθει ,αλλα το thread ειναι τεραστιο)μπορω να εχω καποιες παραπομπες για: τη διορθωση μεγεθους σε πολλαπλες γραμμες(η μπαταρια και η Α/Δ κοβονται στη μεση) το που βρισκω τα ID των πολεων για τη ρυθμιση του καιρου τη στοιχιση-αναφερεται στο pop-up; το νοημα της απεγκαταστασης στο update και του size των εορτων το χ ειναι lat η long στην Α/Δ; Συγνωμη για το χυμαρωδες των ερωτησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntnikos13 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ...ΕΡΩΤΗΣΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζομενους! Μηπως θα μπορουσε να γινει μια μικρη αλλαγη στο εικονιδιο; Εχω το diamond με vga οθονη κ το εικονιδιο τερμα αριστερα ειναι πολυ μικρο. Σημερα για παραδειγμα μου εχει φαει την μιση οθονη για να να μου δειξει ολους που γιορταζουν. Εαν ξετσεκαρω την επιλογη Size για να χωρεσουν τα ονοματα σε μια σειρα, τοτε κοβει την σειρα στη μεση, ακριβως οσο ειναι το μεγεθος του εικονιδιου. Ευχαριστω. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrospetr Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 κανα καινουργιο update για την full εκδοση γιατι σταματησε να βγαινει??? :O:O:O pleaseeee!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Ερωτηση: Μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος που δουλευει με το spb mobile shell το κινητο του? Εγω δεν εχω καν today screen... Σαν feature request, αν μπορει να γινει και ενα plugin για το mobile shell, οπως με το today screen :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. August 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Γύρισα Αθήνα και θεωρητικά είμαι πανέτοιμος για τρελές αναβαθμίσεις. (Στην πράξη βέβαια βαριέμαι που ζώ) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Γύρισα Αθήνα και θεωρητικά είμαι πανέτοιμος για τρελές αναβαθμίσεις. (Στην πράξη βέβαια βαριέμαι που ζώ) :P Θα πρότεινα προτεραιότητα στο πρόγραμμα της τηλεόρασης! Χειμώνας έρχεται και καταλαβαίνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. August 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ευκολο, έχω ήδη σχετικό πρόγραμμα για PC που να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ευκολο, έχω ήδη σχετικό πρόγραμμα για PC που να το κάνει. Ε, ας αρχίσουμε από τα εύκολα πρώτα και μετά πάμε στα πιο δύσκολα! :D Πάντως εύκολο ή δύσκολο, το αποτέλεσμα μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. August 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Update 1.8 Τώρα το εορτολόγιο (στην φουλ έκδοση) διαθέτει πλέον και προγραμμα τηλεόρασης, είτε λίστα με τα κανάλια ειτε μύνημα με το "Τι παίζει τώρα". Οι πληροφορίες είναι από το http://www.flash.gr και δεν μπορώ να φέρω ευθύνη ούτε για το περιεχόμενο αλλά και ούτε αν η υπηρεσία αλλάξει η καταργηθεί στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Update 1.8 Τώρα το εορτολόγιο (στην φουλ έκδοση) διαθέτει πλέον και προγραμμα τηλεόρασης, είτε λίστα με τα κανάλια ειτε μύνημα με το "Τι παίζει τώρα". Οι πληροφορίες είναι από το http://www.flash.gr και δεν μπορώ να φέρω ευθύνη ούτε για το περιεχόμενο αλλά και ούτε αν η υπηρεσία αλλάξει η καταργηθεί στο μέλλον. Το δοκίμασα τώρα, είναι πολύ καλό! Thanks για την πολύ γρήγορη αναβάθμιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Το δοκίμασα τώρα, είναι πολύ καλό! Thanks για την πολύ γρήγορη αναβάθμιση!! Τι διαφορά έχει το "Κατέβασμα προγράμματος." από το "Πρόγραμμα Σήμερα..." ; Επίσης στο "Τι πάιζει τώρα" μου κρύβει την κάτω κάτω γραμμή η μπάρα των WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Υπάρχει θέμα...όταν κάνω κατέβασμα προγράμματος παίρνω ένα λάθος: 'Δεν υπάρχει εφαρμογή που να σχετίζεται με το αρχείο '1'.Ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή και στη συνέχεια , ανοίξτε το αρχείο μέσα από την εφαρμογή.' :( Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 εμ....τελικά πρέπει να είναι δικό μου πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα να έχει να κάνει με το file association των .htm και .html αρχείων..... Ξέρει κανείς από που δηλώνονται στα wm5;;;; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrospetr Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 thanksssssssss για το νέο update με την τηλεόραση εισαι κορυφαίος και δουλευεί αψογα. :dance::dance::dance::dance::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts