jimmy81 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα. 'Οπως είχα πεί και παλιότερα p28, #551 & #553, αλλα τώρα δεν δουλεύει ούτε με το workaround που είχα βρεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Update 1.5 * Διόρθωση προβλήματος καιρού * Τώρα το εορτολόγιο μπορεί να στείλει SMS αυτόματα στους εορτάζοντες την καθορισμένη ώρα και με καθορισμένο κείμενο. Ο αριθμός ο οποίος θα σταλεί το μύνημα βρίσκεται από τα patterns του σχετικού dialog box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Update 1.5 * Διόρθωση προβλήματος καιρού * Τώρα το εορτολόγιο μπορεί να στείλει SMS αυτόματα στους εορτάζοντες την καθορισμένη ώρα και με καθορισμένο κείμενο. Ο αριθμός ο οποίος θα σταλεί το μύνημα βρίσκεται από τα patterns του σχετικού dialog box. Αυτό ελπίζω να μην γίνεται χωρις την θέληση μας!!! :) Γιατι υπάρχουν κ πρόσωπα που.... τεσπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cycler Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Δουλεύει!!! :) Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Πολύ σωστός!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosp Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δουλεύει και σε μένα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Επειδή το εορτολόγιο αρχίζει και μεγαλώνει και επειδή εγώ έχω την φήμη για μικρά προγράμματα, θα ετοιμάσω και μια έκδοση η οποία θα έχει αποκλειστικά και μόνο τις εορτές και τα γενέθλια για να μην φορτώνουμε το κινητό όσοι χρειαζόμαστε την ελάχιστη χρήση μνήμης. Θα το δώσω μετά το τριήμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Επειδή το εορτολόγιο αρχίζει και μεγαλώνει και επειδή εγώ έχω την φήμη για μικρά προγράμματα, θα ετοιμάσω και μια έκδοση η οποία θα έχει αποκλειστικά και μόνο τις εορτές και τα γενέθλια για να μην φορτώνουμε το κινητό όσοι χρειαζόμαστε την ελάχιστη χρήση μνήμης. Θα το δώσω μετά το τριήμερο. Εύγε!!!! Πολύ καλή κίνηση! :D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmkk777 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Μπράβο! Συμφωνώ απόλυτα. Εορτολόγιο το είπανε, όχι … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Παιδια καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω το εξης: Υπαρχει τροπος, να μην εμφανίζονται ξενα ονοματα τα οποια γιορταζουν, οπως π.χ σημερα, ο Ισμαήλ και ο Φελιξ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Καταρχας πολυ καλη δουλεια και συγχαρητηρια για το πολυτιμο προγραμμα σου.Θα μπορουσες σε ενα μελλοντικο update να διορθωσεις την Ημ.Πατερα που αντι για 17/6 ειναι 15/6.Επισης στις 17/6 ειναι η παγκοσμια ημερα κατα της ερημοποιησης και της ξηρασιας βεβαια δεν την βλεπω και πολυ σημαντικη την τελευταια προσθηκη απλα ετσι το αναφερω.Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Επειδή το εορτολόγιο αρχίζει και μεγαλώνει και επειδή εγώ έχω την φήμη για μικρά προγράμματα, θα ετοιμάσω και μια έκδοση η οποία θα έχει αποκλειστικά και μόνο τις εορτές και τα γενέθλια για να μην φορτώνουμε το κινητό όσοι χρειαζόμαστε την ελάχιστη χρήση μνήμης. Θα το δώσω μετά το τριήμερο. Είναι το "Teh Name Days" ? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Οχι Update 1.62 * Διόρθωση του θέματος της εορτής του Πατέρα * Δυνατότητα αναβάθμισης στην lite version (50 ΚΒ λιγότερα και προσπαθώ να μειώσω και άλλο). Μ.Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Παιδια καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω το εξης: Υπαρχει τροπος, να μην εμφανίζονται ξενα ονοματα τα οποια γιορταζουν, οπως π.χ σημερα, ο Ισμαήλ και ο Φελιξ? Μπορει να μου απαντησει καποιος, pleaseee :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Οχι Update 1.62 * Διόρθωση του θέματος της εορτής του Πατέρα * Δυνατότητα αναβάθμισης στην lite version (50 ΚΒ λιγότερα και προσπαθώ να μειώσω και άλλο). Μ.Χ. H lite version δεν μπορεί να περαστεί ξεχωριστά?? Χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση της full?:confused: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Οχι. Δεν γίνεται καμια καινούργια εγκατάσταση πάντως, απλά το dll αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ok! Thanks! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WindowsNT Δημ. June 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Μπορει να μου απαντησει καποιος, pleaseee :):):) Οχι προς το παρον, αλλα γιατι να βγούν ? Ελληνικά/Χριστιανικά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Οχι προς το παρον, αλλα γιατι να βγούν ? Ελληνικά/Χριστιανικά είναι. Ο ο Ισμαήλ και ο Φελιξ είναι ελληνικά ονόματα? Δεν το ηξερα.....περίεργο μου φαίνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmkk777 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Εορτολόγιο v1.62 lite version. Μπράβο. Αυτό είναι εορτολόγιο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Οχι προς το παρον, αλλα γιατι να βγούν ? Ελληνικά/Χριστιανικά είναι. Συμφωνώ απόλυτα. Όποιος δεν θέλει το Ελληνικό ορθόδοξο εορτολόγιο τότε ας βάλει, στο ημερολόγιο των windows, αυτό που θέλει να βλέπει και οκ!! Εορτολόγιο με παραγγελία στα γούστα μας δεν λέει.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Είχα παλιότερα ένα ελληνικό εορτολόγιο που έβγαινε στην today screen αλλά του Κωνστατνου και Ελένης μου κόλλησε όλο το κινητό και με ανάγκασε σε hard reset. Πρόκειται για το εορτολόγιο που συζητάμε εδώ? Αν ναι, διορθώθηκε το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Είχα παλιότερα ένα ελληνικό εορτολόγιο που έβγαινε στην today screen αλλά του Κωνστατνου και Ελένης μου κόλλησε όλο το κινητό και με ανάγκασε σε hard reset. Πρόκειται για το εορτολόγιο που συζητάμε εδώ? Αν ναι, διορθώθηκε το πρόβλημα? Απο τι γιορτή αυτή και μετά έχουν βγεί 5-6 αναβαθμίσεις οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Στη lite έκδοση τι περιλαμβάνεται (τι δείχνει); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_123 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Μιχαλη τελικα η εφαρμοφη εγινε ακομα καλυτερη και σου αξιζουν πολλα μπραβο,θα θελα να σε ρωτησω αν μπορεις στο προγραμμα καιρου να βαλεις και το freemeteo εχει περισσοτερες επιλογες για πολεις και νησια για τωρα το καλοκαιρι.Συνεχισε την τοσο καλη σου προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts